113 kilodan 92 kilo çok az sporla indim peki şimdi sporu abartsam yemeği azaltsam 75 kiloya Nisan a kadar düşermiyim sizce? boyuma göre 75 iyimi sizce?
boyum 177
boyum 177
Ağırlık çalışmaları ve koşularda ekle çalışmana.Ağırlık çalışmaları vücudunu derini skılaştırır.Bence her zayıflamak isteyen ağırlık calışması yapmalı.Fakat ağırlıkları yüksek kiloda yapma rahat kaldıra bileceğin kiloda tekrar sayısını artırarak çalış.O bölgelerin incelmesine yardımcı olacaktır.
sağlam spora başlicam inşallah yararı olurmu mayısa nisana kadar 75 olurmuyum?
haftada kaç gün önerirsin? sen sporcusun galiba
yaparım sıkıntı yok
Sana söylüyorum gün içinde içebildigin kadar su iç açıktıgında meyve ye sürekli posalı şeyleri tercih et daha çok nisana kadar uygularsan 30kılo bıle olursun* :D
:D adamsın
marta kadar olurmu zorlasam?
fazla zorlama bu program senı bol bol sıçtırıp işeticek açıkça sölim bunyenı bır nevı hızlı calısmaya zorlamıs olucaksın zaten daha fazlasına gerek yok bende 102den 70e dustum böyle 1yılda vucud gelıstırmeye gıttımşu anhayallerımın cok ötesındeyım
Nisana kadar o kadar çok kilo vermen zararlı olabilir.
mayıs a kadar olurmu?
Bnece profesyonel yardım alsan bu konuda daha iyi.Hem sağlığını da riske atmamış olursun.
nasıl zayıfladın anlat hele :(
çok zor ya kolay değil
benim de 3 kilo vermem lazım da napsam bilemedim ama helal olsun sana iyi zayıflamıssn
3 kilo 1 ayını almaz
ay çok güzel moral verdinn <3
Cevap
3Cevap
azimli sıçan duvarı delermiş
sağlıklı şekilde devam et bide şu sarımsak çayı diyolar evde ondan dene
yok ya çaylara hiç girmem sence form çayının bir faydası olurmu yardımcı olurmu zayıflamama?
sana git al demiyom evde dene
gerek yok ya form çayı işe yararmı sence?
form çayı ne bilader zıttırk şeyleri içme
diyetistyene çık kardeş ama devlet hastanesine gitme özele git
sen zayıflamayı düşünmüyonmu?
Cok guzel bir basari tebrik ederim ama az sporla nasil becerdin neylere dikkat ettin
ekmek falan yemedim yemekleri yağsız yedim ağustostan şimdiye kadar verdim işte
ekmek ,hamur işi ve tatlıyı kes kızartma yok..salata + ton balığı ağırlıklı rejim ve az spor yeterli yakalarsın hedefini...
lütfen zayıflama böyle çok seksi olduğuna eminim
ne yaptın anlatsana biraz :S benimde başım dertte.
ugrasmak lazım
Niye nisana kadar?
yaza zayıf olmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar