Artik dayanamiyorum bu esimin ailesine?

2 senelik evli 6 aylik hamileyim. Ayni evin icinde kaynana kayinpeder elti velet ne ararsan var. Butun hizmetlerine ben kosuyorum. Hamile kalmadan once bana kotu davraniyolardi susuyodum. Ama hamile kalinca bu davranislar 2 katina cikti. İftiralar ara bozmalar evden kovmalar herseyi yasadim bu 6 ayda. Babasi bizi evden kovmasina ragmen esim hala burda yasiyo. Dun esimle cok buyuk kavga ettik ailesi yuzunden. Bana senin yuzunden ailemimi birakcam defol git nereye gidersen dedi bir suru kufur etti. Arabadaydik araba durunca indim arabadan gittim. Ciddi oldugumu gorunce pesimden gelip ozur diledi yalvardi ben ailemin sana yaptiklarini biliyorum ama babam kalp hastasi gidemem ben gidersem babam ölür dedi. Bende gene salak gibi affettim. Esim simdi uyuyo bende ogle yemegi koydum ortaya o pis dedikoducular yemegimi yemedi. Odama gectim sinirden kuduruyorum. Sirf bebege bisey olsun diye beni sinir ediyolar tansiyon hastasi oldum bu itler yuzunden. Esimide seviyorum ama bu seytanlarada katlanmak istemiyorum artik. Sizce ne yapayim. Babamda kabul etmez beni
Artik dayanamiyorum bu esimin ailesine?