Erkek kardesim tarafindan darp edildim ve ailem yuzunden sikayetci olamiyorum?

Her seyden once %100 gercek bir olduguna inanmanizi istiyorum, troll degilim. 23 yasindayim 19 yasindaki erkek kardesim tarafindan haksiz yere darp edildim. Butun vucudumda sislikler, morluklar, yaralar mevcut. Olay iki gun once gerceklesti kendime yeni gelebildim hala psikolojim bozuk. Darp edilirken polisi aradim ve olay yerine gelmesini sagladim ama ailemden korktugum icin sikayetci olamadim. Erkek kardesimi kardeslikten reddettim ama icimin atesi sonmuyor. Hicbir arkadasima bile anlatamadim ve babam beni parami kesmekle tehdit etti, hayat cok pahali ve hala ogrenciyim tek basima gecinemem ve kardesimi sikayet etmedigim takdirde de bana yuksek bir para teklif etti. Bu nasil bir babaliktir ya. Manevi hicbir yonden babalik yapmiyor bana, hata yapmis diyor ablasina bunu yapan baskasina ne yapmaz, tek derdi kardesimin sicilinin kirlenmemesi. Benim de maddi ozgurlugumu elime almama bir yil var. O yuzden hicbir sey yapamiyorum. Yerimde olsaydiniz ne yapardiniz elim kolum bagli. Bana omrum boyunca unutamayacagim korkunc anilar birakti adalet arayamiyorum.

Erkek kardesim tarafindan darp edildim ve ailem yuzunden sikayetci olamiyorum?