Muhafazakar aile kızıyım bu durumdan kurtulma şansım yok mu?

Biraz uzun olucak ama lutfen okuyun 🙏ben nette birçok sayfayı okudum bu konu hakkında ve sanırım ben ailenin neden en sorunlu kızı olduğumu ve sevilmediğimi anladım biraz dik başlıyım eskiden korkak pısırık biseydim Hani insanlar bir hata yapınca Allah korkusu üzerine sarar ya Ben hep babamdan korkmuşum bana bağırmasından , dövmesinden , ceza vermesinden şimdi onlara öyle bir kinliyimki ben onların kahrından hastada oldum ya dün bahçıvan tarzı bir elbise giydim annem demediğini birakmadi neymis efendim etegi dizimin uzerinde yav sanane altta çorap giyorum o kadar milletin kıçı başı açık onlara bakmayıp banamı bakacaklar hem yaşımida gosyermiyor giydigim kiyafetler zaten makyajda yapmiyorum kadin benim uzerime gelince ben okul icin size katlaniyorum bu uni gelsin sizi unuturum bile dedim seni uzak bir yere gondermicem babanada soylicem dedi ve o gece gercektende beni ispiyonlamislar babam hastayim diye pek umursamadi zaten babam bile bakti olmuyor fazla uzerime gelmiyor artik ama bu iki gundur bana trip atiyor ve ben bu sene aciktan mezun olacam 2020 de memurluk sinavi var engelli hem ona giricem hemde uni sinavi , onlardan beklentimde yok ama onlar benden cok sey bekliyor Ben biliyorumki pesimi birakmazlar bana guvrnmiyorlqr bir kere ama bende ozgurlugume duskun biriyim devlette artik cocuk degilim 19 yasinda bir genc kizim kimse bana karisamazken onlarin bana bunu yapmasi en guzel yillarimi zehir etmesi haksizlik degilmi ben or. Olucam demiyorum en azindan etek giyme hakkimi ve buna benzer bircok hakkimi kisitliyorlar psikolojim berbat oldu. Benim bu durumdan kurtulma şansım yok mu? Birde en çok klise cevabi şu" kimse sana bizim baktigimiz gibi bakmaz diyor kizim olmasan simdi disari atmistim ya da seni bir guzel dovmustum "diyor annem ve benimde kapak cevabim" zaten kizin olmasam bana elini dahi suremezdin ha disari atacaksanda hic durma kov beni "diyorum bu seferde trip yiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ben artik dayak yiyip adam olacagim yasi gectim ama bir turlu anlamiyorlar kiz kardesimede bu eziyeti yapiyorlar kiz kendini zorla dine veriyor mal. Neyse annemin kalbini kirdim sanirim ondan ozur dilemek istiyorum ve onlari duzeltme sansim yok mu. Daha once muhafazakar aile cocugu olanlar ozellikle cevaplarsa sevinirim cunku bni bir tek onlar anlar. Ya birde dinlemeden empati yapmadan konusmayin sizin sosyal medya hesaplarinizi kapasin okuldan cikarsinlar siz buna tahamul edermiydiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Akil sagligimi kaybedicem diye korkuyorum cunku uzerime geldikce hep sonum acilde bitiyor hem hastayim hem sinirlerimi kontrol edemuyorum kendime zarar veriyorum merak etmeyin sizin o dediginiz kasar kizlar benim tirnagim jadar olamaz ben sadece fazla kisitlanmak istemiyorum okumak ve bu baskinin sonlanmasini istiyorum ve buna ailem bile engel olamicak😊
Muhafazakar aile kızıyım bu durumdan kurtulma şansım yok mu?