5aylik evliyim ve nisanlilik döneminde bazi sevmedigim seyler oldu idare ettim neyse kafa yapilari Esimin ailesi bambaska. Ben esimle gayet iyi anlasiyorum ve kina dugunde falan bi kac ufak tefek seyler oldu. Esime hep anlattim nisanluiykende ama ailesinin hep iyi niyetli oldugnu iyi olucagni dusundu. Evlendik, yeni evliyken surekli her hafta onlarda gecirdim hep onlara cekme cabalari, esimi kirmamak icin gittim ama sonubda hep yoruldum. Kayinvalidem kendi evinde benden gelinlik bekliyo kizim diyo sözde ama kendi öz cocuklarina gösrterdigi Anlayisi bana göstermiyo. Görumce ve kv desen birbirine bagli davraniyo , görumce cok egolu cok bilmis vs kendi kendine tavirlar yapti tabi bunu Esime göstermeyerek, masanin altinda hesabi. 2 aydir görusmuyorum kendisiyle. Kayinvalidemde ev hanimi her hafta birilerini cagirir ve hep benimde gelip hizmet etmemi bekler. Calisan insanim 0 anlayis, bunun ustune suratiyla beni terbiye etmeye calisiyo hep surat asar imali imali calistigmi bildigi halde” bugun ne is gördun der”. Ailece dogum gunumun nezaman olduklarini bildikleri halde iplemediler bile beni ki ben nisanli döneminde herseylerine gittim..
Esimde farkinda bu durumun ama zamaninda yeteri önlemleri almadi ve anne-ablasi zaten cahil cok bilmis tipler, esimi falan iplemiyolar ki bana saygili olsunlar. Artik hic görusmek istemiyorum okadsr cok tiksiniyorumki hepsinden. 5 aylik evliyim ve bana kimse birak destegi, köstek olmaktan baska bi ise yaramadilar.
Sizce napmaliyim? Cok dengesiz insanlar, rahstlikla abilerinin eski gelinlerini bana sikayet Eden tipler beni Dunden yerden yere vurur zatsn. Mesafeli ve soguk duruyorum. Okadar egolularki 5 aylik gelinlerine sormak bile istemiyolar ne yaptikta böyle davraniyo diye.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu durumu. asmanin kolay yolu var ama yaparmisin bilmiyorum
Nasil lutfen söyleyin
Oncelikle bu durumu esinle konusacaksin tavrin net olacak.
Farkli kultur farkli aile esin melek gibi olsa da ailesi sikintili cikabiliyor.. kendini ifade edeceksin onu da arada birakmadan..
Durumu cozmek icin onlarin neden bu sekilde yaptigini anlaman gerek muhtemelen konusacak birsey bulamayan. asosyal tipler.. sen onlari gozlemleyip ona gore birseyler yapmalisin.
Yo ben diyorum zaten esime biliyo ama benim ailem onu Hic bi konuda zorlamiyo gel git diye kiz ailesiuim Bidr. Kendide fazla ilgi göstermedu benim aileme ben onun ailesine daha cok ugrastigim halde. Artik biraktim zaten surekli surat asan kaynanayi trip yapan görumceyle ugrssicak vaktim yok. Surekli bi giciklik yapma inatlasma pesindeler. AsosyL degil ama Benle zerre ilgilenip hayat hep Onlar tarafinda döndugnu Sanan cahil tipler. Kayinvalidemde oturamiyorum bile kalp atislatim artiyo huzursuzum Sürekli beni bi Kötu hissettiriyo. Gitmiyotum zaten aryik hagtada 2 diyodum artik ayda bi giderim
Sirf bu yuzden evliliginde sorun yasamana izin verme
Iki tarafa da mesafe koymak. lazim sonucta artik bi ailesiniz bu durumu kendi ailene anlatma bence onlar esine karsi sogur
Annem zsten biliyodu cubku kv gerekskz gereksiz onada tuhaf davranislardA bulundu bendd kimseye anlatamadsm patlicak gibi oldum oyuzden annemle patlasiyorum ama mumkun oldugunca bu konuladi fazla konusmicam
Istersen konusabiliriz. Elimden geleni yaparm.
Ben de benzeri durumdaydim yeni yeni duzeliyor
Buyrun burdan konusalim
Burdan anlatmayi dogru bulmuyorum. istemezsen sorun yok
Evlilik enayiliktir.
Öyle maalesef aileler karisunca öyle oluyi
sende onları çok sallama
Yapmiyorum ztn. Dun tatilddn Geldim kv ne aradi ne sordu hep esimle iletisimde oldu. Benden 5 dk uzaklikta oturuyo. Istese diger cocuklarina gibi yemek ekmek yspabilirdi biliyo yoldan geldigmi. Oda hsftaya hidiyo bende o döndugunde iplemicem
mantıklı destekliyorum seni:)
Sagolun. Esimin hatrina 1 saat belki gider gelirim dicem ama tatildrn önce kardesim mezun oldu ben aileme ugricam dedim gelmedi ki ben sormadim. Dun biz tatildrn dönduk tamam yorgunduk ama bugunde kardesim gudiyodu tatile Yine dun ben yalniz gittim aileme Yine gelmedi. Hsftaya kv gidiyo memlekete bi 1-2 ay hörnen bu seferde ben gitmek istemiyotum ama buyukluk bende kalsin diyorum bilmiuorum
sende kalsın bencede boş ver
Mesafe iyidir boş ver
Sende mi uzaksın kaynanana
@Zevkli_Temas evli değilim
Nerden biliyosun peki mesafe iyidir derken
@Zevkli_Temas ille evli mi olmam gerekiyor
Yok ama evliler daha tecrübeli olduğu için görüş paylaşır bunu bekar bir kadın derse ne bilim belki kaale almaz
@Zevkli_Temas alakası yok
Okey