Esimin ailesinden hic hoslanmiyorum?

5aylik evliyim ve nisanlilik döneminde bazi sevmedigim seyler oldu idare ettim neyse kafa yapilari Esimin ailesi bambaska. Ben esimle gayet iyi anlasiyorum ve kina dugunde falan bi kac ufak tefek seyler oldu. Esime hep anlattim nisanluiykende ama ailesinin hep iyi niyetli oldugnu iyi olucagni dusundu. Evlendik, yeni evliyken surekli her hafta onlarda gecirdim hep onlara cekme cabalari, esimi kirmamak icin gittim ama sonubda hep yoruldum. Kayinvalidem kendi evinde benden gelinlik bekliyo kizim diyo sözde ama kendi öz cocuklarina gösrterdigi Anlayisi bana göstermiyo. Görumce ve kv desen birbirine bagli davraniyo , görumce cok egolu cok bilmis vs kendi kendine tavirlar yapti tabi bunu Esime göstermeyerek, masanin altinda hesabi. 2 aydir görusmuyorum kendisiyle. Kayinvalidemde ev hanimi her hafta birilerini cagirir ve hep benimde gelip hizmet etmemi bekler. Calisan insanim 0 anlayis, bunun ustune suratiyla beni terbiye etmeye calisiyo hep surat asar imali imali calistigmi bildigi halde” bugun ne is gördun der”. Ailece dogum gunumun nezaman olduklarini bildikleri halde iplemediler bile beni ki ben nisanli döneminde herseylerine gittim..

Esimde farkinda bu durumun ama zamaninda yeteri önlemleri almadi ve anne-ablasi zaten cahil cok bilmis tipler, esimi falan iplemiyolar ki bana saygili olsunlar. Artik hic görusmek istemiyorum okadsr cok tiksiniyorumki hepsinden. 5 aylik evliyim ve bana kimse birak destegi, köstek olmaktan baska bi ise yaramadilar.

Sizce napmaliyim? Cok dengesiz insanlar, rahstlikla abilerinin eski gelinlerini bana sikayet Eden tipler beni Dunden yerden yere vurur zatsn. Mesafeli ve soguk duruyorum. Okadar egolularki 5 aylik gelinlerine sormak bile istemiyolar ne yaptikta böyle davraniyo diye.

Esimin ailesinden hic hoslanmiyorum?