Dayanamıyorum artık ne yapmalıyım?

Burda anlatmam aslında dogru degıl belkı de bılmıyorum, bundan 3 yıl once cok agır seyler yasadım ve ınsanlardan korkmaya basladım ınsanların bana zarar verecegını dusundum hep veya gecmıstekı ınsanların tekrar karsıma cıkıp bana zarar verecegını yıllar bu kuşkuyla yasamakla gectı gıtmedıgım psıkiyatri kalmadı ılaclara baglı yasamak ıstemedım uyusmak devamlı uyumak ıstemedım ama bu sekılde de yapamıyorum bır ınsanın bır tane bıle derdını anlatacagı omuzunda aglayacagı fıkır alacagı bırı olmaz mı bır ya bır , benım yok, kımse yok cevremde bırkac selam verdıgım var sadece cok yalnız hıssedıyorum ve bunu ben yaptım ben kendımı yalnızlastırdım, davranıslarım ınsanları bıktırıyor belkı de belkı de cekılmez bırıyım sacma bılıyorum yapmamam da gerek ama defalarca ölmeyı dusundum cunku artık dusuncelerımle basa cıkamıyorum olmuyor yapamıyorum tek basıma ne yapsam olmuyor duzelemıyorum sadece yalnız basıma bır kosede aglıyorum devamlı aglamaktan yorulup uyuıyorum sonra uyanıp tekrar aglıyorum sosyallesmeyı denedım ama konusamıyorum , cekınıyorum , ben kendımı duzeltmek ıstıyorum ınsanlar benden kacmasın benden bıkmasın ıstıyorum ama elıme yuzume bulastırıyorum, ben sadece sevgi ve ılgı ıstıyorum , ılk once aılemde göremedım sonra dısarda aradım bulamadım sonra kendımı yalnızlastırdım , dayanamıyorum artık haydarla konusuyorum arada benım ayıcıcıgım bu arada ayıcık dıyorum ama 22 yasındayım ona sarılıyorum hal hatır soruyorum kadınlar gunde bılmem kac bın kelıme kullanırlarmıs ben belkı 5-10 tanesını haydara kullanmıyorum sadece o kadar cok susuyorum kı kendı sesım tuhaf gelıyor bazen bu yuzden kendı kendıme konusuyorum kendım cevap verıyorum sonra kımse yok yanımda bu cok kotu bır sey yalnız kalmak hele bır de yalnız aglamak kendı gozyasını kendın sılıp duvara yaslanırsın ya hanı o an nedendır ınsan rahatlıyor ama yetmıyor bır sey dıyın bana ben artık dusuncelerımle savasmak ıstemıyorum
Dayanamıyorum artık ne yapmalıyım?