Dayanamıyorum artık ne yapmam lazım?

Ben 21 yaşında biriyim. küçük yaşımdan bu yana hep şehir değiştirdim bu yüzden düzgün arkadaşım yoktur. İstediğim bölümden mezunum. yükseltmeye çalışıyorum bir yandan sınava hazırlanıyorum bir yandan çalışıyorum. çalıştığım yerde tuvalet bile temizliyorum ve aldığım ücret asgarinin yarısı bile değil. Kendimi geliştirmek istiyorum, ders çalışmak istiyorum, spor yapmak istiyorum ama kafam o kadar yorgun ve ben o kadar yoğunum ki hiç bir şey yapamıyorum. Ben gezip dolaşmayı seven yeni yerler görmeyi seven müze gezmeyi seven bir insanım yani kısacası aslında sanatın her alanına ilgi duyan seven bir insanım. Ama o kadar küçük bir şehirde yaşıyorum ki bunların hiçbirini yapamıyorum. Kazandığım para bana yetmiyor ki gidip başka şehirleri gezeyim. Şimdi bakıyorum da artık dayanamıyorum. Kendi aileme bile kötü davranan çok kötü birine dönüştüm. Kendimi sevmiyorum hayatımı sevmiyorum. Kendi mesleğimden bile tiksinmiş durumdayım. Ben grafikle uğraşıyorum. İşim yüzünden herkes beni küçümsüyor. neymiş benim çalıştığım yerde yermiymiş sanki başka çağrem varmış gibi. Kazandığım para yüzünden herkes beni küçümsüyor. kalkıp başka şehirde çalışmak gibi bir imkanım bile yok çünkü sınava hazırlandığım için ailem izin vermiyor. onlara göre çok basit sorunlarım varmış. Göz göre göre benim erimeme tükenmeme razı oluyorlar. Evet belki onlara göre basit ama ben atlatamıyorum. Her sabah lanet ederek güne başlıyorum. Mutlu değilim mutlu olamıyorum. İçimi dökmek istedim okuyan varsa beni dinlediği için teşekkür ederim
Dayanamıyorum artık ne yapmam lazım?