Artık hoşlandığım beğendiğim bir erkeğe dokunmak istiyorum dayanamıyorum hiç öpüşmedim ama çok zor kendimi tutamıyorum 21 yaşındayım ne yapacağımı bilmiyorum eskide baskilamakta o kadar zorlanmazdim ana yaş geçtikte daha zor oluyor ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çok normal değil mi zaten bu. Ayni yaşlardayiz aynı şey benim içinde geçerli. Hepimizin isteği var sonuçta
Bu 21 en istekli dönem
Aynen öyle. Kendimden biliyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor
Peki 21inde mi 17 18demi daha istekliydin
Bu aralar en yükseği sanırım. Artık gerçek bir seks çekiyor canım. mastürbasyon yetmiyor
Peki nur kadını öperken emerken dudağını göğsünü filan hiç şefkat oluşuyor mu içinizde
Bu karşımdaki kıza verdiğim değere bağlı. O an tutku bağlılık arzu oluyor. Şefkat sevdiğim bir kadına karşı oluşacak bir şey ya da bilemiyorum bu tamamen karşımdakine bağlı
Bende olacak gibi zaten bunu hissettiğimle sevişesim geliyor
Zaten ilgi duyduğun birine karşı arzu hissedip sevişmek istemen gayet normal. Zaten arzuladigin kişiyle sevişmek istersin herkesle değil.
Buradaki erkekleri görüyorum tipini görmeden hiçbir şeyini görmeden tanımadan meme dediğin an aziyorlar
Normal soruda aziyorlar
Çoğu abartıyor, zaten anonim bir çoğu sanal da olunca istediği gibi yazıp sallıyor.
Onun için sen önemli değilsin ki kız olman önemli. Kimliğin pembe olsun yeter onlar için:d
Aynen de nasıl aziyorlar ya çok çirkin öcü gibiyse ne bileyim yani değişik geliyor tiksiniyorum
Bunları görünce erkeklerden
Çoğu zaten ağzına geliyor normalde öyle bir insan oldukları için değil sanal da anonim olunca istedikleri gibi sallıyorlar. Gerçek hayatta karşına geçip cümle kuramazlar.
Disi sineğe bile azarlar bunlar
Muhtemelen. Zaten bir çoğu doğulu gibi çok kız görmemişler görünce de kafayı yiyorlar.
Soru soruyorum özele gel diyorlar tamam özelden yazdım normal soru soruyorum hani hoşlandığım çocuk ne düşünür gibisinden 2 dakika normal sohbet edilmiyor cevap veremiyorlar saçma sapan sorular soruyorlar mecbur suratlarına iğrenç tiksindim diyerek engellemek zorunda kalıyorum
İstersen sohbete özelden devam edelim. Buradan konuşmak zor oluyor
Olay şu zaten hepsinin amacı belli sende istiyorsan gel takılalım diyorlar.
Ben onlardan tiksiniyorum her şeyleri iğrenç geliyor dağa görmeden tanımadan etmeden azıyorlar hani iki cümle kuramıyorlar yardımcı olduklarını filan da yok bunları görünce erkek cinsinden soğuyorum
Valla beni de kadınlardan soğutan bir çok şey var ama onları görmemeye çalışıyorum işte. Sende aynısı yap daha iyi gelir
Müsaitsen konuşalım
Ben ilk üye olduğumda elit yakışıklı tipler vardı abaza azdı simdi hepsi abazan
Eskide en azından bir elitligi filan vardı şimdi çok basitleşti
Tat alamıyorum artık eskiden çok iyi stres atma yeriydi
Hayat değişiyor, artık herkesin amacı istekleri beklentileri farklı. Durum böyle olunca da herkes kendine göre birini arıyor. Kimse vakit kaybetmek istemiyor
Üzücü durum baya hem de :( aynı şeyleri ben de yaşıyorum zor
Evet tam iste libido Nirvana yaptı bu 21imde
Ben de maalesef
Ömrüm boyunca hiç bu kadar artmamıştı
Eskide baskilamak bu kadar zor degildi
Normal karşılıyorum bu aralar
En çok erkeklerin istekli olduğu yaslarmis 20 25 arası
Güvenmedikten sonra istesen ne olur?
Aynen siz erkekler için sorun değil de biz kızlar için zor
Neden sorun değil biz taştan kayadan değiliz ya :)
Yani siz sevişince aşık olmuyorsunuz size nefes alsın yeter ben mesela sevişince aşık olacakmışım gibi hissediyorum korkuyorum terk ederse bırakırsa hiçbir erkek evlenmez ben yalan da söyleyemem vicdanım rahatsız oluyor
Senle aynı şeyi isteyen insanlar da var merak etme tek değilsin yani
Peki siz erkekler bir kadını öperken okşarken göğsünü dudağını filan hiç şefkat filan oluyor mu
Neden olmasın oluyor tabi insanız biz de herkes de aynı olmaz
Mesela ben bunları yapacagimi düşününce çok fazla şefkat ve sevgi oluşuyor o kişiye bağlanıyorum hatta
Dünya duruyor gibi hissediyorum
Zaten bunu çok özel hissetmediğim biriyle yapamam
Haklısın bu yüzden dikkatli olmalısın insanlar bu tarz konular da yalan söylemekten çekinmez.
Bende de var bu. Sanırım bizim libidomuz yüksek. İnan ben de dayanamıyorum. Azgınım sürekli. Kendimi sapık gibi hissediyorum çok zor.
Zor mu begenirsin yoksa genel olarak mı kimseyi begenmiyorsun partner bulmak zor değil ki
Takıntılıyım beğenmediğim biri olursa kusarım tiksinirim yakışıklı filan olacak boyu filan uzun olacak ince olacak bana karşı ilgili iyi olacak çok şey işte ve en önemlisi güven
Çokta şey istemiyorsan ama baştan bir erkeğe böyle sevişme isteğini hissettirirsen sana sadece sevişmek için ilgili olmaz mı bu durum seni etkilemez mi?
sen güzelmisin ki tipsiz erkekden iğrenirim diyorsun?
güzel olsan 21 yaşında böyle aç olmazdın
ben erkek olduğum halde dayanıyorum kanka sen hayli hayli dayanırsın
Bende olmuyor artık en azından ask dolu öpüşme sevisme filan olsun istiyorum
günah boş ver
Ya sanki tek günah o dört dortluguzde sanki başka günah yok
büyük günah zina. neyse yapmak istiyosan seni tutan biri yok. git yap istediğini
Aynı şey bende de var özelden uzun uzun konuşmak isterdim seninle bu konuyu
mastürbasyon yapacaksın
Yapıyorum da yetmiyor ten teması gerek
Hayır çeşitlendireceksin heyecan arayacaksın
mastürbasyon çeşidi mi olurmuş be
Bilsen burada bu soruyu sormazdın
mastürbasyon yetersiz mi kalıyor?
Evet ten teması istiyorum
Bir erkekle bunu yapmak cesaret ister.
Sevişmek yetersiz kalır. Çünkü sevişince isteğin en az 5/6 kat artar. Sonrası daha tehlikeli canın daha çok ister. Oral yaptırırsan sen boşalana kadar diliyle seni mutlu ederse rahatlarsın. Ama yetersiz kalırsa içine almak istersin. Buda bekaretinin gitmesine neden olur. Ya cesur davranıp herşeyi göze al ya da kendin gibi arkadaş bul birbirinize oral yaparak rahatlayın. Karar senin
Sadece öpüşme ile ne olur
Normalde azgınsın.
Öpüşünce daha çok azarsın o an öpen kişi başka yerlerine dokunup okşarsa nasıl zapt etcen kendini
Bilmiyorum ki ne olur şimdi öpüştüm diyelim ne hissedeceğimi bilmiyorum
İçinde bir ateş bir istek uyanır ortam uygunsa bu ateş yangına döner. Değilse ve partnerin bilgisiz ise istek ve arzu yok olur gider
Şimdi diyelim ki ben opustum biraz da elledi oksadi beni göğsümü filan ne olur şimdi ben kendi göğsümü filan elliyorum OT gibi geliyor hiçbir şey olmuyor
Karşında ten nefes sıcaklık olunca. Bambaşka olur. Nefesin kısırlık, göğüs uçların dikilir, aşagısı sulanır
?
Bilmiyorum ki Peki erkekler bir kadının gogsunj emerken öperken içinde şefkat oluyor mu böyle değişik bir hoş geliyor mu
Harika oluyor Harika
Üzme tatlı canını kıymetini bil konuşmak istemisin
Yap gitsin onlar yaparken iyi
Sal gitsin duyguları... Yansın buralar 😂
Canim e napalim simdi
Bence mastürbasyon ile idare et evlenene kadar
Yapıyorum da yetmiyor işte vücut ten teması istiyor öpüşme sevisme şefkat tarzinda
Böyle aşk tarzında sevisme
E bakireliğin gitmeyecek şekilde sevişmyi denesen?
Tamam işte içine girmeden çıplak sürtünerek seviş sen de
Bende öyle düşünüyorum ama burada diyorlar dayanamazsın
İçine alırsın diyorlar
Dayanmazsan oral seks Çek bi de anal yap
Dayanamazsan sakksoo çek
İçine al ama arkadan al analdan bakireliğin bozulmaz
Onu biliyorum ama hoşlanmam gerekiyor biriyle bunu yapabilmem için
Ööözelden yazışalım mı? Ordan konuşalım istersen
Nerde yaşıyorsun bende de aynı sıkıntı var
Terk ederse seni görürsün kullandırtma
Var mı hoşlandığın birisi
sakın
Dayan
Daha dur erken
Sapık
Sapıklık her gördüğüne sulanana isteyene denir benimki sadece aşırı beğendiğim birine oluyor
istekli sapıksın
Var mı aday
Evlilik çok zor benim için en az 4 5 yıl daha var
ee f*ck budy mi lazı m yani sana
Bilmiyorum ki bende kimseyi de beğenmiyorum guvenmiyorum
Ne lazım bilmiyorum
o zaman zamana bırak. ya da konuş. alım istersewn
dokun senin tercihin
İlgisini çekelim mi