Esimin ailesi yuzunden biktim artik?

Merhabalar. 1 bucuk yillik evliyim. esimin ailesiyle yasiyorum. hergun saat 8de kalkip gece ne yattigim belli olmuyo. 2 eltim ustte oturuyo kaynanam bir eltimin cocuguna bakiyo diger eltimde 24 saat bizde 4 cocugu ve 1 kocasiyla beraber yeme icme sicma hep bizde ama 1 tabak bile kaldirmazlar. kaynanamda dahil hepsinde bir cekememezlik var kocamla disari cikarim biz gidemiyoduk derler babama giderim biz goremiyoduk derler. sabrimin son damlasi dun aksam oldu esim isten geldi ona yemek koymak icin gittigimde bu pislik eltimle kaynanam benim taklidimi yapip dedikodumu yaptilar bende sinir tavan yaptim esimde isten geldiginde artik bu evlilik bitti senin seytan ailene dayanamiyorum dedim. oda gidip yenge bak suna agliyo dedi ve butun aile basima toplandi. serefsiz kadin ben oyle bisey yapmadim diye yemin etmez mi bide ben iyice cildirdim. bu sefer konuyu degistirip sen hicbi is bilmiyosun ne utu ne yemek ne temizlik insan babasina her hafta sonu gider mi izin vermiyoruz biz sen izinsiz gidiyosun benim oglum onceden yakisikliydi iyiydi sen bunu ne hale getirdin daha neler neler. daha sonra esime beni babama gotur ben artik dayanamiyorum dedim. esimde yarindan itibaren ev bakiyoruz gidiyoruz dedi ama ben inanmiyorum cunku daha oncede gidicez deyip gitmemisdi ailemi birakamam deyip duruyodu. ne yapayim nerelere gideyim bilmiyorum bu evde durdugum her saniye canimdan can gidiyo yalvaririm bana bisey deyin bende artik tartismasiz mutlu bir evlilik istiyorum
Esimin ailesi yuzunden biktim artik?