Merhaba arkadaslar, Cok zor bi imtihandan geciyorum Esimin ailesi esime secenek sundu ya biz ya o kiz diye.. (annesi oglunu hic bir zaman paylasamadi ve kiskandi benden) yani ortada aslinda bir neden yok hic bir saygisizligim olmadi onlara karsi sadece aileler arasinda gerilim yasandi.
Ve o gerilim yuzunden olan esimle bana oldu.
Ve esimle ailesi yuzunden artik contact kuramiyorum.
Esim bana artik mesaj atmiyor.
Elimden artik birsey gelmiyor diyor ama bi yandan bitti bosanalim da demiyor Ne yapmaliyim?
Oncelerden hep mesaj atardim ama artik bende mesaj atmamaya karar verdim.
Evliligimin kurtulmasini istiyorum ne yapmaliyim? Artik tek tarafli cabayla benimde elimden birsey gelmiyor.
Kendimi cok cagresiz hissediyorum.
Onunla birlikte oldugumuzda dunyanin en mutlu insanimiysiz gibi hissediyoruz ama ailelerle bir yerlere gittigimizde hep tartismalar oldu.
Ozel kavgamiz hic olmadi, hep aileler hakkinda oldu.
Artik elim kolum bagli gibi hissediyorum ailesi yuzunden beni cagresiz yalniz birakmasi normal mi?
Ve o gerilim yuzunden olan esimle bana oldu.
Ve esimle ailesi yuzunden artik contact kuramiyorum.
Esim bana artik mesaj atmiyor.
Elimden artik birsey gelmiyor diyor ama bi yandan bitti bosanalim da demiyor Ne yapmaliyim?
Oncelerden hep mesaj atardim ama artik bende mesaj atmamaya karar verdim.
Evliligimin kurtulmasini istiyorum ne yapmaliyim? Artik tek tarafli cabayla benimde elimden birsey gelmiyor.
Kendimi cok cagresiz hissediyorum.
Onunla birlikte oldugumuzda dunyanin en mutlu insanimiysiz gibi hissediyoruz ama ailelerle bir yerlere gittigimizde hep tartismalar oldu.
Ozel kavgamiz hic olmadi, hep aileler hakkinda oldu.
Artik elim kolum bagli gibi hissediyorum ailesi yuzunden beni cagresiz yalniz birakmasi normal mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer