Ailemden BIKTIM?

Merhaba arkadaşlar ben ailemden bıktım. Cidden bıktım. Bakın size kısaca anlatacağım. Bizim evde sürekli bir bağırma söz konusu. Annem sürekli bağırıyor. Herşeye. Aklınıza gelebilecek her şey yüzünden bağırıyor. Saçın dökülmüş bilmem ne. Hatta kendisinin morali bozuksa o evde hiç huzur olmaz. Sizin de moralinizi bozmaya çalışır. Tabi birisi dışında o da kardeşim. Kardeşime dokundurtmaz. Yani siz kardeşime ufacık bir şey söyleyin o deli gibi bağırır gelir annemde size bağırır niye bağırtıyosun çocuğu diye. Çocuğa kızmaz bağırma falan demez. Anneme ufak sert bir şey söyleyin hemen bağırır yine. Ben tek kızıyım. Bana etmediği beddua etmediği küfür yok. Bağıra bağıra küfreder beddua eder. en ufak şeyde sinirlenir. Ben bu evde bu kadın yüzünden mutlu değilim. Arkadaşlarım gezmeye çağırır ben gitmem. Çünkü annemin suratı ben bir yere gidince asılır para harcıyorum olur. Kardeşime her şeyi yapıyorlar kıskançlık meselesi değil ben batıyorum onlara resmen Şu yaz tatilinde 1 kere buluşmuşumdur arkadaşlarımla. Eve gelince suratı asık olur bana iş falan yaptırır. Benimki de can ya dayanamıyorum artık. kardeşim deseniz her şeye bağırır nefret ediyorum ya yeminle. Babam var bide.. O da aynı. Yok sen bu puanı aldın da falan. Arkadaşlar Ankaranın en iyi 12 lisesinden birine girdim ama yok neden bu puan. hep yargı. neden bu sınavdan düşük aldın bir sorunun mu var yok nasıl bu puanı alırsın. Onun kızı oğlu böyle falan da filan. Ya ben çok sabırlı uyumlu bir insanımdır annemle babama kavga ettiğimizde gider ağlarım karşılık verdim diye. onlardan birinin öldüğünü düşünür ağlarım onları üzdüm diye. Ama artık dayanamıyorum cidden annem gençliğinde sorunlu bir insanmış zaten psikologa gittiler ikisinin de ilaç kullanması gerek ama kullanmıyorlar. Ben de kafayı yedim haliyle hep stresliyim bu evde artık burnum falan kanıyor ne yapmam gerek ufaktan tavsiye verirseniz çok minnettar olurum çok teşekkürler.
Ailemden BIKTIM?