Merhaba arkadaşlar ben ailemden bıktım. Cidden bıktım. Bakın size kısaca anlatacağım. Bizim evde sürekli bir bağırma söz konusu. Annem sürekli bağırıyor. Herşeye. Aklınıza gelebilecek her şey yüzünden bağırıyor. Saçın dökülmüş bilmem ne. Hatta kendisinin morali bozuksa o evde hiç huzur olmaz. Sizin de moralinizi bozmaya çalışır. Tabi birisi dışında o da kardeşim. Kardeşime dokundurtmaz. Yani siz kardeşime ufacık bir şey söyleyin o deli gibi bağırır gelir annemde size bağırır niye bağırtıyosun çocuğu diye. Çocuğa kızmaz bağırma falan demez. Anneme ufak sert bir şey söyleyin hemen bağırır yine. Ben tek kızıyım. Bana etmediği beddua etmediği küfür yok. Bağıra bağıra küfreder beddua eder. en ufak şeyde sinirlenir. Ben bu evde bu kadın yüzünden mutlu değilim. Arkadaşlarım gezmeye çağırır ben gitmem. Çünkü annemin suratı ben bir yere gidince asılır para harcıyorum olur. Kardeşime her şeyi yapıyorlar kıskançlık meselesi değil ben batıyorum onlara resmen Şu yaz tatilinde 1 kere buluşmuşumdur arkadaşlarımla. Eve gelince suratı asık olur bana iş falan yaptırır. Benimki de can ya dayanamıyorum artık. kardeşim deseniz her şeye bağırır nefret ediyorum ya yeminle. Babam var bide.. O da aynı. Yok sen bu puanı aldın da falan. Arkadaşlar Ankaranın en iyi 12 lisesinden birine girdim ama yok neden bu puan. hep yargı. neden bu sınavdan düşük aldın bir sorunun mu var yok nasıl bu puanı alırsın. Onun kızı oğlu böyle falan da filan. Ya ben çok sabırlı uyumlu bir insanımdır annemle babama kavga ettiğimizde gider ağlarım karşılık verdim diye. onlardan birinin öldüğünü düşünür ağlarım onları üzdüm diye. Ama artık dayanamıyorum cidden annem gençliğinde sorunlu bir insanmış zaten psikologa gittiler ikisinin de ilaç kullanması gerek ama kullanmıyorlar. Ben de kafayı yedim haliyle hep stresliyim bu evde artık burnum falan kanıyor ne yapmam gerek ufaktan tavsiye verirseniz çok minnettar olurum çok teşekkürler.
Cevabın nedir?
+1 yılVlla kardes ayni durum bende var benlede cok ugrasiyorlar dayanamiyorum hani bende sinirli bir insanim sabieliyim ama gozum karardi mida bisi gormez ne yaptigimi bilmem. Ayni durum bende de var daha girtlagima kadar getirdi hepsi en sonunda yanlislikla kendimi kontrol edemeyip babama vurdum zar zor 6 kisi falan zaptteti beni ve Şu an hala kussuz konusmuyorum babamla. Konusmayi da dusunmuyorum ilk firsatta ayri eve cikicam
131 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumdayız maalesef bende aynısını yaşıyorum resmen senin anlattığın gibi maalesef 😟😢😢😢
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ben olsam patlarım. Ne baba ne anne. Ama sen kizsin tabi anneyi gecsen babada kalirsin. Valla oturup adam akilli konusun dicemde seninkiler laftan anlayacaga benzemiyor. Sabir ediceksin. Uniyi baska sehirde okursun. Sonrasindada kismet bulur veya ayri eve cikarsin. Hayatinin sonuna kadar annenle babanla kalmicaksin merak etme.. enin sonunda kurtulacaksin
90 Yorumla
ailen sana Allahtan verilen bir armağan ya da bir sınavdır. Yani senin kaderindir her ne olursa olsun ailene Allah rızası için kötülük etmemelisin sevgin bitebilir ama. Yapman gereken susmak duymak ama içsekleştirmemek oldugu gibi kabul etmek degıstıremeyecegını bilmek onlardan yapamayacagı iyilikleri guzellıklerı beklememek geçmise kızmayı bırakarak artık önüne bakmak ve biran once ayaklarının uzerinde durmak.
21 Yorumla
+1 yılbak kardeşim öncelikle bir teselli biçimi olarak her zaman senden daha kötü durumda olan insanları düşün. yani mesela annesi babası hiç olmayan insanları. ya da ailesi ile daha da büyük problemleri olanları. ailen senin anlattığına göre psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyor sabretmelisin. bu hep mi böyleydi yoksa bazı dönemlerde mi oluyor?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
14Cevap
+1 yılAynı durum maalesef bizim evde de var. Evin tek kız çocuğuyum. Aileme olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Özellikle pandemi döneminde evde sorun çıkmasın diye hayatımda göstermediğim kadar anlayış göstermeye çalıştım, hayatımda almadığım kadar sorumlululuk aldım. Ama ne gariptir ki bu inkar etme olayından asla vazgeçmedi ailem özellikle annem.. Haftanın hergünü sabah saat 11 olmadan bütün evi temizlemiş oluyorum. Odamı dağınık bırakmamaya çalısıyorum. Saç tellerimin etrafa dağilmaması içın olabildiğince dikkat etmeye calisiyorum. Buraya kadar bir sorun yok bu hayat düzenine alıstim fakat alısamadiğim şey bunca çabamin gormezlikten gelinmesi. Bugüne kadar yaptiğim tek bir şeyden ödüllendirilmemişken ( ödülden kastim kucuk bir tesekkur ya da eline sağlık kizim cümlesi) bir gün temizliği aksattığımda ya da ne bileyim bir şeyi eksik yaptigimda
her türlü agrefif davranisi özellikle " Sen ne iş yapıyosun ki sanki! Yaptiğin bir süpürge bir paspas o işi ben gözüm kapalı yapıyorum. Bu mu senin iş dediğin şey?" cümlelerini duyuyorum. Erkek kardeşlerimle bu problemler yaşanmıyor ama ne hikmetse.. Babamı da merak ederseniz annemin sözünden çıkmaz evet çocuklarini cok sever ama ozel hayatlari hakkinda tek bir sey bilmez. Aksam işten donunce elinde telefonuyla odasindaki TV nin basina gecip uyuklar falan filan. Yani çok yoruldum gerçekten. Şu hayatta benim icin tek önemli şey huzur ve sevgi iken bunu en yakin çevremde yani cekirdek ailemde görememek çok saçma. Bu arada sehir disinda universite ögrencisiyim. Okul zamani yine bir sekilde idare ediyordum da bu pandemi süreci benim psikolojimi ve sağlığımı bozdu. Cok mutsuz geciyor gunlerim. Okulum biter bitmez gidecegim buralardan. Aslında şuanda evden cikip gidip kendi duzenimi kurasim var ama korkuyorum. Biraz da erkek olmadigim icin sanirim. Malum bu dünyada eğer bir kadin isen zarar görmen çok kolay. Böyle işte durumlar. Benim de elim kolum bağlı açıkçası. Buraya da bir nebzede olsa rahatlayacağimi dusundugum icin yazmak istedim.42 Yorumla- +1 yıl
sabır çok acıdır. yaşla gelen sabırsızlık sabrın zıttı oldugundan çakışma başlar
arada siz kalirsınız
akıl ne guzel nimettir
uyum da guzeldir
size biyle soylemeleri bir siyasettir
afferim dedikleri an siz bitersiniz
bu tavirları sesinizi kesmeniz ve bunlar normal evet ne yaptimki demeniz içindir
olgunlastiginizi onlara kanitlayin
ama anlatarak degil
uygulayarak şoyleki :
namaz kilmiyorsaniz namaz kilin
kurani kerim okuyun
dehsete kapilacaklar
bunu duzenli yapin
size kizsalar da siz sakin olun
olgun ve sukunet icinde ruhunuzun olgunlugunu gormeleri icin boyle yapin
ve onlara saygi ve sevginizi gosterin
bagirip cagirmayin
zaten bu zayifligin isareti ve bu onlari beter kilar
sukunet olgunluk saygi sevgi
ağır olun
bunu sadece ailenize karsi degil
herkese gosterin
bir muddet sonra taşlar bile yumuşar
bundan asla vazgecmeyin
hem kisilik olusmasinda ilac yontemlerdir
bu olgunlugun kaynagi olarak namaz ve kurani kerim okuyun
onlar bunu gormeli
kocaya bunlar kar etmez
ama diger herkese yuzde 99 etkilidir çaredir
bir hadis kitabı alip okuyabilirsiniz
Benimde durum bu 20 yaşındayım İstanbul da üniversite okuyorum günde iki araba yapıyorum gidiş dönüş dört. Yurtta kalamam izin yok para da zaten bununla birlikte bir ablam var bir ben ablam 25 yaşında benden büyük olmasına rağmen daima küçük çocuk gibi ilgi gören , sevgi ve şefkate doyan o oldu. Bakın yemin ederim bu kıskançlık değil hele ergen psikolojisi hiç değil eminim ben buna evlatlar arasında ayrım bu. Örnek vereyim az önce kavga ettik onun öncesi teyzem bu gece bizde kalacakmış öğrendim annemle konuşurken bana niye söylemedin geleceğini anne dedim gerek yok niye söyleyeyim ki sana bir şey dedi. Ben bu evde cidden dayanamıyorum en acısı da gideceğim ne bir arkadaş ne bir dostum akrabam var. Yalnız başımayım hickimsem yok aklımı yoklayan intihar düşüncesinden başka yemin ederim ben kötü bir insan değilim bakın vallahi değilim. Her yaptığım batıyor kendimi savunsam saygısızlık sussam patlayaacagim çok içselleßtiriyorum ama haklıyım elalem değil ki ailem bunlar. Beş dakika önce kavga ettik çıktım yukarı banyoya kitlendim. Artık biri beni anlasın sesimi duysun istiyorum. Hayatımı özetleyeyim bakın yemin ederim evden çıkmıyorum sevgili olaylarım asla yok istemiyorum da babamın sevmediği beni elalemin oğlu mu sevecek sanki sürekli evde kendimce zaman geçiriyorum. Ama bıktım arkadaşım yok güvenemiyorum da kimseye artık annem sürekli beddua ediyo öyle çok sıkıldım ki yemin ederim birazcık inancım olmasa 12 yaşında falan intihar ederdim. Yeni değil 9 yıldır düşüncelerimin arasında bu sürekli kötü ve haksız biriyim ben aileme göre ama nolur birisi bana hak versin nolur arkadaşlar bir insan hep mi haksız olur ki tamam olduğum zaman vardır ama bende haklıyım ki bazen sürekli kırıyorlar beni dile getirince sen asıl kiriyorsun bizi diyorlar iki gün elimi ise surmesem başlıyor evde ise yaramıyor dün da bilmem ne de ben çok bıktım yemin ederim çok bıktım artık keşke ölsem kendime zarar veremiyorum onun yerine keşke kendiliğinden ölsem başka bir şey diyemiyorum ailenin kıymetini , dua etmeyi de biliyorum bunu bana söylemeyin sakin lütfen bir yere kadar bunlar artık boğuluyorum ben bu dört duvar arasında nefes alamıyorum sevgisizlik her yanımdan igneliyor beni canım öyle yanıyor ki en acı olanı ise açımı kimse görmüyor ben bu dünyaya ait hissetmiyorum kendimi beni doğuran o ise bana sevgi vermek zorunda değil mi? Vermiyor hak vermiyor sevgi vermiyor saygı asla vermiyor kendimi köpek gibi hissediyorum tasmami asla cikartmayayaim istiyor bende takmak istemeyince beni hain ilan ediyor. Aşırı mecbur olmadığımda bakın ölüm kalım gibi bir durum dışında ben yalan yemin ederim söylemiyorum yalan sevmem de ama sürekli söylediklerim sorgulanıyor mesela bir olayı anlatıyorum dur ablana sorayım iyi bilir kızım böyle bir şey olmuş doğru mu diye ablama danisiyor öyle zoruma gidiyor ki beni sürekli görmezden gelmesi. Sorun ablam degol sorun annemin ve babamın beni asla görmemesi gözlerinin önünde onlar yüzünden eriyorum görmüyor hickimse içimdeki sevgiyi yok ediyorlar bu öldürmekten beter değil mi ki soruyorum size bir inanın ruhunu öldürmek daha ağır değil mi? Katillerimle aynı evde yaşıyorum bu nasıl zoruma gidiyor biliyor musunuz sofraya oturudgumda yüzlerini eksitiyor annem moralimi bozdun negatif havanla diyor arkadaşlar annem diyor beni doğuran kadın ben ne yapayım şimdi ha bunca yıldır çekiyorum ben bu yalnızlığı daha fazla istemiyorum ama elimden bir şey gelmiyor maalesef çok zoruma gidiyor çok bari siz hak verin nolur
70 YorumlaSeni çok iyi anlıyorum. Bende de şöyle bir şey var;annem abime laf ettirmiyor. Yemin ederim sana yapılanların aynısı oluyor bana da. Benim önceden burnum kanardı ama şu an geçti. Bende kısaca özet geçmek isterim. Annem bana genellikle kızıyor. Yok niye yatanı toplamadın, odanı dağıttın, mutfağı topla, ben işeten gelene kadar evi topla, abini rahatsız etme. Tamam bunlar normal şeyler ama ikimize eşit davranmıyor. Babamda abime karşı iyi davranır ama babamla aramız daha farklı. Ben onu çok severim oda beni. O bize ayrımcılık yapmıyor yapmaz da zaten. Notlarımızda da böyle. Annemden nefret ediyorum her konuda. Bazen ben ona kıyamasamda o bana kıyıyor ve bende artık ona karşı bir şey demiyorum. Artık annemle babam ayrılma sürecine kadar geldi. Abimle ben annemle yaşıyoruz. Bazen babamı düşünüp geceleri ağlıyorum. Keşke onunla olabilsem ama mesafeler çok uzak. Sadece onun için ağlamıyorum. Bu durumda olduğuma, annemin beni köle gibi kullanmasına, bana telefon almamalarına. Hala kaç yaşıma geldim arkadaşlarımla bile konuşamıyorum. Abimi hem severim ama hemde nefret ederim çünkü hem çok medeni bir insan annem bana kızınca bazen karşı çıkıyor ama beni aşırı derecede canım zannediyor. Annemin bana dediği hiç bir şeyi takmıyorum ama bu beni onun gözünde daha da uyuşuk gösteriyo ve onu daha çok kızdırıyor. Abim bilgisayarını almama izin veriyor ama bazen bir şey çalışıcam diye alıp 10 dk sonra bir bakıyorum ya oyun oynuyo ya da youtube da. Bunun için ona kızmıyorum onun bilgisayarı sonuçta. Bir de bu ergenliğin vermiş olduğu duygusallık yok mu? Beni sulu göz yapıyor );
00 Yorumla
+1 yılBEN 16 YAŞINDAYIM 1.5 SENE ÖNCE PREMATÜRE Bİ KARDEŞİM DÜNYAYA GELDİ şu an DURUMU ÇOK İYİ AMA BEN TÜKENDİM ARTIK. KARDEŞİMİ ÇOK SEVİYORUM ONUN Bİ SUÇU YOK. O DOĞMADAN ÖNCE TÜM EV İŞLERİNİ ANNEM YAPAR İDİ. BEN YAPMAYA BAŞLADIM EYVALLAH YAPARIM SÖZÜM YOK AMA AİLEM SÜREKLİ TÜM EV İŞLERİNİ YAPMAMA RAĞMEN SEN HİÇBİR ŞEY YAPMIYORSUN DİYOR ANNEM BABAMA TÜM EVİ BENİM TOPLAMAMA VE TEMİZLEMEME RAĞMEN HİÇ BİR ŞEY YAPMADI DİYOR BABAM DA BANA BAĞIRIYOR KÜFÜR EDİYOR. KARDEŞİM İLK DOĞDUNDA ANNEN HEP BAKAR İDİ ÇOCUĞA ŞİMDİ ŞU SON 4 AY ÇOCUĞU BENDEN ALMIYOR ÇOCUĞU 5 DAKKA VERSEM HEMEN BANA BAĞIRIYOR TUVALETE SU İÇMEYE BİLE GİDEMEZ OLDUM GÜNÜN SONUNDA BİDE LAF YİYORUM KAFAYI YİYECEĞİM ARTIK...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ailemde böyle sürekli evdeyiz bağarış çağrış normal birseyi bile bagarmadan dile getiremiyirlar. Tabi bunların neticesinde bende içe kapanık özgüvensiz ve ailesini sevmeyen bir insan oldum Allah düşmanıma böyle acılar vermesin benim hayatımla oynadılar.
91 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumdayız maalesef bende aynısını yaşıyorum resmen senin anlattığın gibi maalesef 😢
Kardeşim, yazdıklarını üzüldüm, senin derdinde olan bir sürü insan var.. özellikle kız çocuklarına karşı, böyle antipatik duygular besleyen aileler muzdarip.. bence ailenle konuşmalısın, durumunu anlatman gerek. Annen mutfakta yemek yaparken, boynuna sarıl ona sevgini göster, baban işten eve geldiğinde onunla iletişime geç, elini öp birşeyler yap..
00 YorumlaBirde bana sor aile mi bu bendeki bilmiyorum 26 yaşındayım 20 dakikalık yere bile gitmeme izin vermiyorlar calisiyorum paramı alıyorlar gezmek tozmak benim için hayal sanki çalıştığım ortamda bazı günler arkadaşlar olan yapiyorlar ama hiç bir zaman net cevap verip bende gelirim diyemiyorum o kadar bunaldım ki artık hayatıma son vermeyi düşünüyorum hapse düşsem de bunları yaşardım
10 Yorumla
+1 yılilerde o insanlari arayacaksin ve ne kadar aptalmisim ben dersin insallah bu yazi burada kalir bence yanlis dusunuyorsun idare edip hayatta yaninda olduklarina sukretmelisin
01 YorumlaOkudum hepsinş bir dönem benimde annem öyleydi ama sinir guatırdan kaynaklanıyouş konuş annenle karşılıklı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üniversiteye kadar dayanmaya çalış okulun yurdu varsa orda kalabilirsin. Kendi sağlığını bozuyorsun Dr a git burnunun neden kanadığını öğrenmelisin
10 Yorumla
+1 yılAh be kardeşim :(
gerçekten çok ama çok üzüldüm :(( Ama aslında her ailede olan şeyler :(00 Yorumla
+1 yılBende de var bu durum.
İnan düzelmez onlar.
Kulağını tıka.
Düzelmeyecekler yani
Sen kendini değiştir
Ben böyle çözüm buldum10 YorumlaBunu ben mi yazdiim. . ayni durum bnde de var. Yurtdisina cikmayi planliyorum.
00 Yorumlaokulun falan varsa bitene kadar katlan sonra git kendi işine gücüne bak ayrı eve çık
13 Yorumla- +1 yıl
iste kolay saniyorsunuz kolay değil , böyle yapicagina takmamasini ilerde bunlarin gecicegini bilerek daha anlayisli olmasini daha baska yol izlemesini söylüyebilirsiniz, tek omu saniyorsun digerbircok kiside ailesiyle sorun yasiyor ama bunu daha cok alttan alarak takmamayarak asmaya calisiyorlar, sen ailenle sorun yasamiyormusun simdi hic sanki
+1 yılÜniversite de filân mısın bilmiyorum ama değilsen üniversite de farklı bir şehire gidip kafanı rahatlatırsın ki zaten ünivesiteden sonra evlilik filan olursa da rahatlarsın iyice
10 YorumlaBende sen gibiyim onlar sayesinde delirdim psikiyatri giden ben oldum.. Onlara bir bk olmadı
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum size bende psikiyatrilik oldum onlar hala aynı ben ölsem onlar gene aynı olacak yasama hevesimi bitirdiler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsamimi dostluk kurdugun insanlar yok mu dertlestigin felan
10 Yorumla
+1 yılYa aynısı benim içinde geçerli annemlerin ölmesini istemiyorum ama onlar benim ölmemi istiyorlr gibi geliyo bana bi annem kendi dövüyo sonra babana dövdürücem seni diyo
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumdayız maalesef bende aynısını yaşıyorum resmen senin anlattığın gibi maalesef
Aynı sorun bende daha kötü halinde var. En sonunda 3 4 ay önce intihara kalkıştım. Şu an evdeki hickimse ile konuşmuyorum. Ilk fırsatım otellerde ise girip bunlardan uzak bir şekilde yaşamak.
10 YorumlaAynıyız annem her saniye iş yaptırır babam bağırır zaten sinirli biriyim patlıyorum o zaman da babam dövüyo çok sıkıldım yeter artık
00 Yorumla
8 ayBANA DA ANNEM BEDDUA ETMISTI. SUREKLI BANA LAF SOKUYORLAR. KALBIMI KIRIYORLAR. HER SEYE KARISIYORLAR. IMKANIM OLSA BIRAKIP GIDECEM PARA YOK
00 Yorumla
+1 yılBen anasınıfından beri bağırma şiddeti görüyorum ailem bile yapıyor belki utangaç olmamın sebebi bu napıcam bilmiyorum kafayı yicem lütfen yardım edin
00 YorumlaBenimkide aynı erkek çocuklarına asla bir şey demiyorlar ama bana yapmadıklarını bırakmıyorlar cidden çekilecek dert değil, Allah yardımcımız olsun.
00 Yorumla
+1 yılValla benimkiler de böyle kesinlikle psikolojik sorunları var. Hep bağırıp, çağırıyorlar. Artık dayanamıyorum bende...
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumdayız maalesef bende aynısını yaşıyorum resmen senin anlattığın gibi maalesef
+1 yılAga 13 yaşındayım ve erkeğim.
Sırf günah olduğu için intihar edemiyorum21 Yorumla
+1 yılBendede boyle biwey var istersen ikimiz bunu konuwa biliriz
00 Yorumla
+1 yılLan bi yerden tanıdık aaaa ben
00 Yorumla
+1 yılÇok uzun bacım. Özet geç okuyalım.
02 Yorumla- +1 yıl
ailesi kızın kardeşine laf söz etmiyormuş herşeyin hıncını bu kızdan çıkarıyorlarmış başarılıymış okulundada ama ailesi yetinmiyormuş şu puanı aldın falan ailesi gençliğinde psikolağa gitmiş ama ilaç kullanmıyorlarmış bıkmış tükenmiş.
- +1 yıl
@mikyoungkorea teşekkürler :)
Tek çözümü anne baba ve bu kiz psikoterapi girecek birkaç seans.
+1 yılBunun neresi kısa
18 Yorumla- +1 yıl
Buna mı takıldın kız belli ki derdini anlatmak istemiş
- +1 yıl
@sartminefesalmak bugün aşık olduğumu farkettim kafa mafa kalmadı
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılHangi şehirdesin
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası