Sorun ben miyim ailevi?

babamla cok güzel baba kız ilişkimiz vardı cocukluğumda ama ergenliğe kadar sürdü beni her konuda baskılamaya çalıştı erkek arkadaşın olamaz oje surulmicek açık giyinilmicek onun tabiriyle başı one eğilmicek kafa yapısında adamdı hep gergin hep öfkeli son zamanlarda biraz yumuşamıştı 18 yaşına geldim ve erkek arkadaşım oldu insanız sevebiliriz yaşımda küçük değil aldığım terbiye sonucu ne yapıp yapmayacağımıda iyi biliyorum babama yakalanmadan vakit geçirmeye çalıştım biraz ilerledi okul sabahında beni evden okula bırakmak istedi babamda tesadufen gormus evde burnum kanayana kadar dovdu okula yolladı benimle 2 hafta konuşmadı hala her gün beddua eder yüzüme bakmaz konuşmaz para vermez en ufak bir hareketim gozune batar artık cidden dayanılmicak raddeye geldi son sınıfım unide kurtulacağımı biliyorum ama unide para yonunden nasıl halledicem bilmiyorum bir yandanda insan keşke aile sevgisi eksik olmasa diye düşünüyorum ama kendisi zaten dediğim dedik tip asla barışmayacağımız cok acık napmalıyım sizce?
Sorun ben miyim ailevi?