Benim bir sıkıntım var
Ben 1 ay once soz yaptim ve dugun konusunda tartisma cikti.1 hafta sonra yani 25 subatta kiz tarafi bize geldi
Yemekler yenildi caylar icildi konu dugun konusuna geldi
Bizim taraf yani erkek tarafi dugunu karisik istemiyor haremlik selamlik var bizde kisacasi
Ama kiz tarafinda da dugunu karisik istiyorlar
Bundan oturu tartisma cikti ve gecmis konular acildi.
Benim sozlum anneme karsi sesini yukseltti icindekileri doktu bende bir erkek olarak sus dedim sozlume boyle konusma o senin annen olacak dedim ordanda erkek kardesim geldi kiz arkadasima dediki sen anneme bagiramazsin bagiricaksan cik disari dedi ve erkek kardesimi disari cikartik
Gene konusmaya devam ettik ama kiz arkadasimin ablasi annenisi bile konusturmadan hep kendisi konustu ablasida kiz arkadasimi hep kiskandi, kiz arkadasim universiteyi kazandi ondan bile kiskandi.
Vede en sonunda sinirler iyicene gerilince kir arkadasimin annedi ayaga kalkip sozlumun parmaginda yuzugu cikartip bagira bagira gittiler
Benim ne yapmam lazim hocam bana bir yol yordam gosterim
Bir yanim diyorki acaba hayirli degilde boylemi oldu diyorum ama zamaninda kiz arkadasimin ailesi beni istememisti vede kiz arkadasim benim icin ailesiyle 5 gun konusmadi ben duzelttim aralarini
Bir yanimda rabbim beni siniyor nasibinin pesinden kossun diyemi boyle yapiyor diyorum
Ne yapicagimi bilmiyorum
Suandada hem benim ailem hem kiz arkadasimin ailesi diyorki
Ben erkek olarak kiz arkadasimi secersem kendi ailem beni silicek
Kiz arkadasiminda ailesi eger osmani secerken biz seni öldü biliriz diyor
Ne yapmam lazim 2 tarafda olumlu hicbirsey yapmiyir
Benim ailemin deme sebebi annene bagirdi diyor bagirarak saygisizlik yapti diyor ama biz yeni eve tasindik ve kuran okuttuk bu esnada zaman zaman kiz arkadasimda bize geliyordu annem gelinim diye hicbir zaman tanistirmadi hep kendi akrabalarim tanistiriyordu eminenin gelini diye, ve kiz arkadasim bize her geldiginde misafir gibi davraniyordu kiz arkadasimda bunlardan dolayi annen beni sevmiyor istemiyor diyordu, anneme sordugumda istiyorum diyordu ama icten icten hicbir zaman istemedi vede suanda ne yalicagimi hic bilmiyorum bana bir yol yordam gosterirmisiniz. Kiz arkadasimin yanina gittim ben senin icin herseyi yaptim gerek kendi ailemle bile konusmadim ama sen yapmadin diyor. Kiz arkadasimda diyorki benimle olucaksan aileni silmeni istiyorum diyor vede suanda ne yapacagimi hic bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız arkadaşını annesi yönetiyor ve aileni silmeni istemeleri bardağı taşıran son nokta olmalı. Bak kardeşim bu kızi annesi kukla gibi kullanıp seni yönetmeye ve ailenle aranı açmaya çalisiyor yani uzun lafın kısası senin yarın ilk iş hemen o kızdan ayrilman hatta yarını bile bekleme şimdi hemen mesaj at ve de ki ailemle aramı açmaya çalışıyorsunuz annenin lafına uyup ailemle aramî açıyorsunuz bunu kabul edemem diyip hemen yüzüğü at bak bu kabul edilemez bişey.
Kiz arkadasimin ailesi ailemden dolayi beni ustememisti zamaninda kiz arkadasimda ben onla evlenicem siz istesenizde istemesenizde diyip resti cekti aralarini ben yapmistim sonradan. Mesela onlara giderdik mecbur iyi davranirlardi ama kendi annem o kadar iyi davranmazdiVede suanda kiz arkadasim diyorki zamaninda ben aileme kardi herseyi yaptim hemde bir kiz olarak sen ise ailene bile soz geciremiyirsun bir yolunu bul diyor elini bir kere bile masaya vurmadin diyir
Numaradan ailesini karşıya almış yani sırf bak ben yaptım hadi şimdi sıra sende diyebilmek için seni manipüle edebilmek için ailesiyle yalandan küsmüştür ben neleri gördüm bi bilsen yani sakın inanma kardeşim sakın inanma sen tavrını ortaya koyup ya aileme karşı saygılı olursunuz ya da bu iş biter de. Bak o kızı her ne kadar sevsende evlenecek kız bulabilirsin ama anne bulamazsın baban nasıl biri bilmem ama anne ayrı bişey şimdi bugün annen vefat etse o zaman dediğimi iyi anlarsın bu yollardan bende geçtim annemin öldüğü gün kız arkadaşım yanıma gelecegine Watsons a alışverişe gitmişti biz cenaze ile uğraşıp Kur'an okutma falan bu telaşlarla uğrasirken acım varken kız arkadaşım ilgilenmiyorum diye tavır yapmıştı yani o kızı ne kadar seversen sev annen hep önceliğin olsun
dostum sunda eminim gerçekten karşısına aldı benım ıcın hatta araya amcası fılan gırdı. en son bize geldiklerinde bile annesi ve amcası herşeyi kabul ettı dugun tarıhını konusalım bıle dedıler ama o ablası gene karıstırdı ortalıgı ablası annesıne söz geçiriyor söyle diuim sana anne ıle ablası aynı ama kız arkadasım onlardan cok farklı karakterlere sahıp onlarla gram alakası yok buda bır gerçek ama suda var annemle kız arkadasımda zıt karakterler kız arkadasım bu zamana kadar kendısı buyudu tek basına kımseye kendını ezdırmedı ezdırmezde tek lafı gecen bendım ona karsı annemle %100 anlasıcaklar dıye bır kanun yok zaten her ınsan bır olamaz her ınsanın karakterı bır olamaz huyu sududa bır olamaz ama 4. gun bugun ne yapacagımı hala çözemedım. kendı evıme gelıyorum mutsuzum ama onun yanına gıtsem cok mutlu olacagımı bılıyorum. hanı dıyorum elım ayagım tutuyor çok ıyı bır ısımde var çokda güzel maaş alıyorum kız arkadasımın bıle çalısmasına gerek yok öyle dusun kırada kalıcaz zaten
ama aylık 15 20 bın tl kıra versek bıle çok guzel yasıcagımızı bılıyorum. sunuda dusunuyorum mesela senın basına gelmısya annen vefat ettıgınde kız arkadasının yaptıgı haraketlerı bızımkı hıc öyle bırsey yapmadı annem ufacık bır hasta oldu gunde 2 3 kere aradı hep ıyı yanastı ama kız arkadasım amelıyat oldu cıddı bır amelıyat amelıyathanede ölumden dondu annem aradan 2 ay gectı kız arkadasım bıze geldı anca öyle geçmiş olsun diledi. kendi ailem bana ayakkabı bot fılan almama ızın vermezlerdı butun maasımı kendılerı alırlardı söyle dusun yanı 20 bın tl maas alıyorumya 18 bın tlsını aıleme verırdım 2 bın tl bana kalırdı bunun ıcınde kendı faturalarım borçlarım dahi hepsini o 2 bın tl ıle öderdım ama kız arkadasım 14 15 bın tl maas alırdı hepsını beraber yerdım o derece dıyım sana kız arkadasım ken dı annesıne yapmadıgı seylerı bıle 2.5yılda kendı anneme yaptı ama annem hıcbır zaman akrsılık göstermedı bundada otomatıkman her ınsanın aklına gelır öyle söylıyım annen benı ıstemıyor dıyordu vede dogruydu sırf ben sevıyorum dıye ıstıyorlardı. kız arkadasımı ıstemeye gıttık annemle babam fotograflarda bıle gulumsemıyorlardı o derece dusun yanı hep bı baskıyla zar zor kabullendırdım. istememe sebeblerı ıse kız arkadasımın sacı acık dıye tek bahanelerı buydu vede bundan bıle kız arkadasıma çok baskı yapıyorlardı annemle ilk tanıstırdıgımda bıle annem benden gızlı kız arkadasımı arıyıp sırf kendısınden korkutmak ıcın kapanmassan olmaz tarzı şeyler söyledı hanı dusununce cıdden aılem olmaması ıcın herseyı yapmayı denedı ama ben bırsekılde kabullendırdım ama genede aılemın ıcınde hep kapalı gelın almak ıstedıklerı vardı. kendı akrabalarıma bakıyorum bızım cocugumuz sevmısse bızde severız dıyorlar acık kapalı fark etmez dıyorlar ama kendı aıleme gelınce bızım ıstedıgımız bır kızla evlenıceksın dıyorlar baska turlu olmaz dıyorlar hep. hanı dıyorum aılemı sılsem kız arkadasıma gıtsem dahada mutlu olurum dıyorum vede bılıyorum.
dostum söyle dusun aılemın yapmadı seyler ıbıle kız arkadasım bana yapıyordu cevremızdekı herkes kıskanıyordu bızı. o derece çok guzel ılıskımız vardı.
Düğünü neden karışık istemiyosunuz ona takıldım açıkçası ne var yani kadın erkek olsa noluyo?
Haremlik selamlik dan dolayi
valla zor iş kardeş Allah yardımcın olsun bence yol yordam bilen bir ara bulucu bulun iki aileyi birleştirsin