Nisanlimmi ailemmi?

Benim bir sıkıntım var
Ben 1 ay once soz yaptim ve dugun konusunda tartisma cikti.1 hafta sonra yani 25 subatta kiz tarafi bize geldi
Yemekler yenildi caylar icildi konu dugun konusuna geldi
Bizim taraf yani erkek tarafi dugunu karisik istemiyor haremlik selamlik var bizde kisacasi
Ama kiz tarafinda da dugunu karisik istiyorlar
Bundan oturu tartisma cikti ve gecmis konular acildi.
Benim sozlum anneme karsi sesini yukseltti icindekileri doktu bende bir erkek olarak sus dedim sozlume boyle konusma o senin annen olacak dedim ordanda erkek kardesim geldi kiz arkadasima dediki sen anneme bagiramazsin bagiricaksan cik disari dedi ve erkek kardesimi disari cikartik
Gene konusmaya devam ettik ama kiz arkadasimin ablasi annenisi bile konusturmadan hep kendisi konustu ablasida kiz arkadasimi hep kiskandi, kiz arkadasim universiteyi kazandi ondan bile kiskandi.
Vede en sonunda sinirler iyicene gerilince kir arkadasimin annedi ayaga kalkip sozlumun parmaginda yuzugu cikartip bagira bagira gittiler
Benim ne yapmam lazim hocam bana bir yol yordam gosterim
Bir yanim diyorki acaba hayirli degilde boylemi oldu diyorum ama zamaninda kiz arkadasimin ailesi beni istememisti vede kiz arkadasim benim icin ailesiyle 5 gun konusmadi ben duzelttim aralarini
Bir yanimda rabbim beni siniyor nasibinin pesinden kossun diyemi boyle yapiyor diyorum
Ne yapicagimi bilmiyorum
Suandada hem benim ailem hem kiz arkadasimin ailesi diyorki
Ben erkek olarak kiz arkadasimi secersem kendi ailem beni silicek
Kiz arkadasiminda ailesi eger osmani secerken biz seni öldü biliriz diyor
Ne yapmam lazim 2 tarafda olumlu hicbirsey yapmiyir
Benim ailemin deme sebebi annene bagirdi diyor bagirarak saygisizlik yapti diyor ama biz yeni eve tasindik ve kuran okuttuk bu esnada zaman zaman kiz arkadasimda bize geliyordu annem gelinim diye hicbir zaman tanistirmadi hep kendi akrabalarim tanistiriyordu eminenin gelini diye, ve kiz arkadasim bize her geldiginde misafir gibi davraniyordu kiz arkadasimda bunlardan dolayi annen beni sevmiyor istemiyor diyordu, anneme sordugumda istiyorum diyordu ama icten icten hicbir zaman istemedi vede suanda ne yalicagimi hic bilmiyorum bana bir yol yordam gosterirmisiniz. Kiz arkadasimin yanina gittim ben senin icin herseyi yaptim gerek kendi ailemle bile konusmadim ama sen yapmadin diyor. Kiz arkadasimda diyorki benimle olucaksan aileni silmeni istiyorum diyor vede suanda ne yapacagimi hic bilmiyorum.

Nisanlimmi ailemmi?