Ailem hakkında?

Merhaba arnadaslar 25 yaşında bir abim var nisanli yakın zamanda evlenicek. Cebinde olmayan parasinin sorumlusu babam gibi evlilik teklifi edecegi yüzüğe kadar babam aldı. Ev eşyaları bile hayatimiz boyunca bizim alıp oturamayacagimiz türden mobilyalar. Ama ben bu islere kadar "zengin" oldugumuzu bilmiyordum. Haftalik olarak verilen harcligimin cok buyuk bir yük olduğunu dusunerek üniversite okuyordum ben. Kıyafet isterken 100 defa duşunuyordum gercekten ihtiyacım var mı diye. Bana bir pantalon icin coook pahali olarak belirtilen bir fiyata konfeti aliyorlar mesela. Ve bu sekilde sanki kendileri kazanmis gibi harcadiklari para yüzünden bana arada haftalik verilmiyor mesela çünkü varimizi yogumuzu sömuruyorlar. Sanki bu insanlar bunca vakit sadece ogullari icin kazandi ki görünüşe göre oyle gözüküyor. Dün aksam annemle buyuk bir tartisma yasadik. Sanki ben onlarin kızlari degil de karşi komsunun kızıymışım gibi bir muamele görüyorum, kendi aralarinda plan yapiyorlar plana herkes dahil bir benim en son haberim oluyor. Artik dayanamadim patladim, ve bu olaydada suçlu ben oldum neden mutsuzmuşun ben. 22 yaşındayım, annemin söykediklerini kaldırabilecek , yutup unutacak yasta degilim. Ne yapabilirim
Ailem hakkında?