Esimin ailesinden biktim?

Merhabalar 6 7 senelik evliyim 4 yaşında çocuğum var çocuğumu çok zor şartlarda büyüttüm eşimin ailesi bı iğne almadı etmedi kardeşleri bile hiç evime gelmedi etmedi hep benim annem yanımdaydı onlar sadece hastaneye geldiler misafir gibi. bi daha da evime gelmediler bı iğne almadı kardeşleri çocuğuma bakmadı etmedi sevmeye gelmedi şimdi o kardeşlerinden biri hamile ama ben konuşmuyorum arkamdan konuştuğu için eşimde bende kestik iletişimimizi eşim gitmiş bununla gizlice barismis gitmiş çocuğa busuru kıyafetler. almis üstelik onlar istemiş al diye eşim bana danismadi benim haberim bile yok öğrendim ben telinden busuru kavga ettik eşimle şimdide beşiği verelim diyo onlara beşik bile istemişler esimden konusmadigim insana neden vericem malımı üstelik benim çocuğumu görmeye bile gelmedi o kişi doğunca evime üstelik ben ikinci çocuğu düşünüyorum neden verim ben şimdi bakamicaksaniz yapmicakti o çocuğu ben çocuğumu büyütürken kimse ye bogun egmedim evet bende durumu kötü olan bı insanım her. ignesine kadar alma çalıştım bu yuzsuzluk nedir hep bı ihtiyaçları varsa ariyolar diğer kız kardeşi falan bıktım artik
Esimin ailesinden biktim?