Ailem tarafından siddete maruz kaldım?

Abim denen bi şerefsiz var aramızda 6 yaş var kucuklugumden beri bana hem psikolojik hem fiziksel siddet uyguluyor dun disarsaydim annem aradi actim o şerefsiz vardı telefonda 22.15 de evde ol dedi saat 21.55 di 22.45 de evde oldum kimse hiçbir şey demedi geçtim odama daha sonra gece odama geldi (eskiden ortak kullaniyorduk hala esyalaei var) bir şey arıyor gibi yaptı daha sonra ben sana 22.15 de gel demedim mi sedi ben de geldim ya işte dedi seni dışarı cikartmam dedi ben de hayırdır sen kimsin bana babam karışmıyor dedim bu üstüme yurumeye basladi ben baba diye bağırdım babam uykudan firladi geldi bu üstüme saldırdı bana biraz vurdu babamla annem ayırdı içeri götürdü ben odada korkunç bi sinir krizi geçirdim gece 1 de evi bağırarak inletiyorum bu içerden bana küfür editor ben de ona odadan ediyorum bu bana saldırmaya calsiiyor babam tututorsu cüsse olarak babamdan büyük bi şekilde babami yıkıp geldi benu yumrukladi ben de ona cok az vurdum ama benim gücüm ona yeter mi vurduğum işler mi neyse babam geldi ayırdı bu evlilik aşamasında bizim evin dibinde buna ev almıştık babam evden gönderdi oraya gitti ben sinir keizine devam tabi babamin kalbi falan sıkıştı neyse kendine geldi ben sinir krizi gecirerek uyudum sonra sabah oldu gece 4 de uyumuştu sabah 9 da annem odama toplamaya gelmiş ben de öyle bi gecenin ardindan uyandirilfigim için bağırdım cagirdim geri annem bana bir suru laf ederek odadan çıktı beni suçlamaya başladılar babamla beraber sonra namusuma varacak laflar ettiler tekrar sinir krizi geçirdim sonra babam ve annem bir olup beni dövdü ben evden ciktim 12 saat eve gelmedim daha sonra eve geldiğimde abim denen şerefsiz bizim evden çıkmış kendi evine sinirli sinirli gidiyordu herhalde babam benim için evden gönderdi tekrar bana binasa omjz atti bina içinde laf dalaşı yaptik ve gitti ben ne yapacağım benim hatam mi var anlamıyorum nefret ediyorum şu an evden gitmek istiyoeum ya
Ailem tarafından siddete maruz kaldım?