Güncellemeler
+1 yıl
ailem evden gitmemi istemiyorlardı polise gitme diyorlardı ama şidette devam ediyorlardı
Ailemden şiddet görüyordum (piskolojik fiziksel) kafama vuruyolardi beni yere carpiyorlardi sopa ile falan dovuyorlardi,... ve bu hafta sonu çok ileriye gitti annem bana tükürdü boğazımı sıktı ağıza alınmayacak şeyler söyledi her yerim mos mordu ve bende evden gittim sizce bunu yapmakta haklı miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Haklısın ama kendini korumaya al kadın sığınma evine git
evet gidecegim yakinda
Haklısın tahminimce ailen tipik cahil ve yobaz bir aile.
evet tam da öyleler ailem hic dinlemez beni onlar icin her zaman cözum bagirma ve siddet, kotu soz
En iyisini yapmışsın diyecem ama dışarıda da her yer hayvan ve kötülük dolu maalesef.
evden gideceğine hastaneye gidip darp raporu alıp kadın sığınma evine gitseydin devlet korumasına girmiş olurdun
evet onu yaptim yakinda gidecegim simdilik arkadasimda kaliyorum
kades uygulamasını da indir anında bas düğmeye şiddet olacağı zaman
evet iyi fikir tsk
Peki şu an nerdesin, kendine kalacak yer buldun mu, iş bul hayatını kurmaya bak, umarım reşitsindir
arkadasimda kaliyorum
Hayatına bak senin tercihin. Bu noktaya gelebildiysen kafanda onların suçudur zaten.
evet haklisin
Bence bunu sen hak etmedin.
evet haklisin tesekkurler
rica ederim geçmiş olsun.
şikayet edip darp raporu alabilirsin
aldim rapor
Ailenin umrunda bile değil
bana diyrolardi sakin polise gidersin seni öldururuz diye
Haklısın o zaman ama şimdi nerde kalıyorsun
arkadasimda yakinda siginmaya gidecegim
Mantıklı, yaşanmaz öyle aile evinde
evet bende oyle dusundum hic cekilmez ben yeterince dayandim ama olmuyor o sozler o siddet cok canimi *
Keşke yapmasaydın nerde kalıyorsun şimdi
arkadasimda kaliyorum ve polise de gittim
Polise şikayet için mi gittin
evet onun icin gittim bana yer bulucaklar daha siginmada
Ne diyim Allah yardımcın olsun İstanbula yakınsan gel bizimkilerde bi kaç gün kal merak etme bayan var ben zaten işteyim on iki saat başına bi iş gelmesin yazık
sagolasin
Eyvalla 🙏
umarım gittiğin yerde mutlu olursun
umarim
Trol?
hayir
Nerden biliyim