Esim ailesi gorumcem?

Merhaba.1 yillik evliyim ve esimle cok probleremiz oluyor bana deger vermiyor, mutku etmiyor surekli arkadaslariyla disari cikma istiyor icki icmek ve belot oynamak istiyor. ben problem yapinca da evde ne yapayim canim gitmek istiyor diyor bana. Problem yapan benmisim sadece baskalaranin esleri problem yapmiyormus o bikmis artik bana gore haraket etmekten begenmiyorsan anneni evine gidebilirsin diyor bana ve gidince de beni sucluyor. Biz esimin ailesinle beraber yasiyoruz beraber aksam yemegi yiyoruz ben bundanda rahatsiz olmaya basladim. O benim aileme hic sicaklik gostermedigi icin benimde ic icimden gelmiyor. 10 gun once gorumcem geldi 2 de cocugu var gelir gelmez bir cocuguna scooter aldirdi diyerine bebek arabasi hep para icin konusuyor. Onlar baska ulkede yasiyor. Onlar gelmeden once esimle baya kavga etmistik kendi ablasinin haraketlerinden kendide hoslanmiyordu ve sevmiyordu ben laf soyleyince ben suclu oluyorum gorumcmde hic sicaklik gostermiyor ve beni sevmeddigini hissediyorum. Aksam disarda beraber oturuyorduk ev konusu acildi ablasi diyor ki esine artik su kadar paraya falan satiliyor evler ev mi alcan kocam napcan diyor surekli, sonra da dedi ki yok ya al iste evimiz var bir de bizimle yasayan kayinpederimin annesi var o olunce onun 3 odasini tadilatlariz al sana ev. Esim de hic bisey demiyor biz zaten orasini size yapacaktik diyor. Gorumcem basladi anlatmaya pencereleri denistirecekmis duvar ordurecekmis bende normal olarak surat ifadem denisti dedim ki sen bizim cocugum olunca oda nereye yaptircan var ya bir bos odamiz yetmez mi dedi kotu kotu bakmaya basladi. ablasinna enistesinin zaten evi var. Cocugum olunca ilerleyen zamanlarda ona nerden nasil ev yapcaz esim bunlari dusunmuyor. Yine tabi ki kavga ettik kufurler etmeye basladi istemiyorum seni dedi git dedi bana. Bana surekli git git diyen birini bende istememeye basladim birakip gittim de hep suclu ben kaldim sinirden heryerim ayriyor dudaklarim yara icinden kaldi. ne yapacagimi hic bilmiyorum cok kafam karisik ve cok uzgunum...

Esim ailesi gorumcem?