Sigarayı bırakınca hayatımda neler değişti biliyormusun?

Bu yazımı sizlere bilgi vermek için yazıyorum. Sigara içiyorsanız lütfen bırakın , içmeyenler de sakın başlamasın anlatıyorum.
4 Senedir sigara içiyordum bulduğum her fırsatta günde 1.5-2 paket rahat gidiyordu dişleri sapsarı , saçı yağlanmış bakımsız bir erkektim hayattan bıkmıştım zorla yaşıyordum sanki sonra bir gün youtube de video izlerken bir video gözüme takıldı tıkladım baştan sona 20dk izledim o gece sigarayı bırakmaya karar verdim.10 Gün içmedim dayandım ama bu 10gün 1 ay gelmişti bana sigara içmediğim zaman çok sinirliydim ama sağlığım önemli dedim en basitinden sabah dolmuşa binince bayanların yanına yaklaşmaya çekiniyorum küllük gibi kokuyordum bıraktıktan sonra kendime bakmaya başladım. Parfüm aldım kişisel bakım ürünleri dişlerimi temizlettim spora başladım artık özgüvenim çok yüksek kitap okumaya da başladım kendime bir güvenim geldi bayanlarla çok daha rahat sohbet edip tanışabiliyorum artık. Size tavsiyem hem sağlığınız için hem kendiniz ve aileniz için sigarayı bırakın. Bırakmak istiyormusunuz?
Sigarayı bırakınca hayatımda neler değişti biliyormusun?