Çağrı merkezi nasıl kurulur? 5 çalışanı olan bir çağrı merkezi kurmanın minimum maliyeti ne kadar olur? Maliyetiyle birlikte aşama aşama nasıl kurulur anlatabilecek olan var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl6 kişilik anahtar teslimi çağrı merkezi kurlumu.
tüm ekipmanlar dahil : 5,000 TL
Çağrı merkezi açmak için gerekli olan tüm ekipmanlar ihtiyacınıza göre tesbit edildikten sonra ihtiyaç duyulan malzemelrin temini yapılır. Bu malzemeler açmak istediğiniz çağrı merkezinin yapmak istediği projeye, personel sayısına, anlık arama kapasitesine outband veya inbound projelere göre değişmektedir. Çağrmerkezi kurmak için gerekli olan alt yapıda internet bağlantınız oldukça önemlidir. Kullanılmak istenen sunucu üstleneceği göreve göre (otomatik arama, ıvr yani sesli mesaj, ses kayıtlarının tutlmak istendiği süre, personel sayısı v. s) farklılık gösterebilir. Tüm bu gereksinimleri DETAY CALLCENTER olarak ihtiyacınıza ve yapmak istediğiniz projelere detaylandırıp tüm sistemi uzman kadromuzla satın alımlarımdan itibaren üstlenip kurulum aşamasını tamamlayıp sistemin tüm testleri alındıktan sonra size harır bir şekilde teslim etmekteyiz. Anahtar teslimi çağrı merkezi hazır paketlerimizi size sunduğumuz ürünler ve hizmetlerin arasından size uygun olanı seçebilir veya kendi isteğiniz doğrultusunda farklı bir paket oluştura bilirsiniz…
daha ayrıntılı bilgi almak için
detaycallcenter. com03 Yorumla- +1 yıl
Çağrı Merkezlerine Haftalık Düzenli Ödemeli Birden Çok Projeler ve İsterseniz Yazılım Desteği İlanımızı Mutlaka Okuyun
Bütün Projelerimizde Haftalık ödeme Yapıyoruz Kurumsal (Profosyonel) Firmayla Çalışmak İstiyorsanız Mutlaka Bilgi Alın
Verdiğimiz projelerin hepsinde çözüm ortağıyız yanlış kişilerle çalışıpta hakediş problemi yaşamayın
Büyük illerde anlaşmalı kuryelermiz vardır aynı gün evrak toplanır dilerseniz kendinizde toplatabilirsiniz.
Otomatik arama programlarıyla personellerinize bir günde iki katı satış yapma imkanı sunuyoruz
Zamandan tasarruf ediyorsunuz
Bilgi İçin Whatsapp 5077623113
- +1 yıl
05304327304 ararmısınız çağrı merkezi açmak istiyorum
En İyi Cevaplar
Kardeşim önce ticari bir işletme olman lazım
İkincisi çağrı merkezi kuran bir firma var sana önerebileceğim
dukasim firması. telekomdan bir 444 lü numara alman lazım
Zaten sistemi firma gelip anahtar teslimi yapıyor.
Çağrı merkezi yönetiminden iyi anlaman lazım
Dukasimle görüşürsen onlar sana teklif verirler.
Ama kafadan 60000 tl yi gözden çıkart.
ben sana şimdi ne kadar fiyat söylesem yalan olur13 Yorumla
+1 yılyakın bir tanıdığım satış üzerine bir çağrı merkezi açtı 8-10 kişilik bir kapasitesi var. 50.000 tl kredi çektiklerini söylemişti.
05 Yorumla- +1 yıl
valla ben bu sitemi anlayamadım. ben sadece söyleyenin yalancısıyım :(
- +1 yıl
Çağrı Merkezlerine Haftalık Düzenli Ödemeli Birden Çok Projeler ve İsterseniz Yazılım Desteği İlanımızı Mutlaka Okuyun
Bütün Projelerimizde Haftalık ödeme Yapıyoruz Kurumsal (Profosyonel) Firmayla Çalışmak İstiyorsanız Mutlaka Bilgi Alın
Verdiğimiz projelerin hepsinde çözüm ortağıyız yanlış kişilerle çalışıpta hakediş problemi yaşamayın
Büyük illerde anlaşmalı kuryelermiz vardır aynı gün evrak toplanır dilerseniz kendinizde toplatabilirsiniz.
Otomatik arama programlarıyla personellerinize bir günde iki katı satış yapma imkanı sunuyoruz
Zamandan tasarruf ediyorsunuz
Bilgi İçin Whatsapp 5077623113
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Her Bütçeye Uygun Çağrı Merkezi !!!
Kurulum İçeriğimiz ;
Seat ( Masalar )
Bilgisayar Kasaları
Monitörler
Koltuklar
Klavyeler
Mouse
Yazı Tahtası
Switch
Network bağlantı ekipmanları
3 Adete kadar 0850 , 0216 veya 0212 li numara tahsisi
Nakliye
Montaj
8kişilik anahtar teslim 5.000tl ayrıca crm yazılım
ccdestek. com13 Yorumla- +1 yıl
Beni ararmisiniz 05072851946
- +1 yıl
Yardımcı olur musunuz lütfen numaram 05314550524 çagrı merkezi kurmak istiyorum 10 kişilik
- +1 yıl
@SercanKose34 cinsel sağlık üzerine hazır sıcak data satışı yapılır, numara isim soyisim, müşteri şikayeti. Anlık form dolduran sıcak müşteriler
mail: kozerbaran@gmail. com
+1 yılTÜRKİYE GENELİNDE ÇAĞRI MERKEZLERİNE TURKCELL VODAFONE VE TURK TELEKOM NUMARA TAŞIMA PROJELERİ VERİLMEKTEDİR. TÜM OPERASYONEL DESTEKLER CRM DATA VE KURYE HİZMETLERİ TARAFIMIZDAN ÜCRETSİZ SAĞLANMAKTADIR. TÜM ŞEHİRLERDE AKTİVASYON DESTEĞİMİZ MEVCUTTUR. Gökhan Karakoç 5422059050
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba yardımcı olur musunuz 05314550524 numaram Çagri merkezi kurmak istiyorum
cinsel sağlık üzerine hazır sıcak data satışı yapılır, numara isim soyisim, müşteri şikayeti. Anlık form dolduran sıcak müşteriler
mail: kozerbaran@gmail. com
00 Yorumla
+1 yılMerhaba yardımcı olur musunuz 05314550524 numaram Çagri merkezi kurmak istiyorum
00 Yorumlahazır proje için data ve sms eri karşılıcak ortak arıyorum İstanbul skypeadresi kader karaağaç
02 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılThe wolf of wall street mi izledin hayırdır :D
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Çağrı merkezi nasıl kurulur? 5 çalışanı olan bir çağrı merkezi kurmanın minimum maliyeti ne kadar olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat