Selam,
İnsanların sizinle ilgili olması, yüzünüze bakarak gülümsemeleri iyi gelir mi?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
İnsanların sizinle ilgili olması, yüzünüze bakarak gülümsemeleri iyi gelir mi?

Cevap
6Cevap
Geçen yolda yürürken tanımadığım bir kadınla birbirimize gülümsedik. O an o kadar iyi hissettirdi ki. Bir gülümseme bile insana iyi gelebiliyor. Ama bazı insanlar gülümsemekten nasibini almamışlar. Öyle insanlardan uzak durmak lazım..
Güzel bir şey yolda yol seninken yol vermek bu aralar yaptığım adam beni bekliyor ben ona yol veriyorum😂şunu anlıyorum insanlar o kadar kendilerine insanlık yapılmasına alışmamışlarki adama garip geliyor)) Bir mekana girerken günaydın dediğimde bir bakıyorlar günaydın diyorlar güldüğünde onlarda gülüyor bir yerde bekliyorsun o kadar insan var sana gelip biri adres soruyor gösteriyorsun teşekkür ediyor bu aralar bunları yaşıyorum çocukları görüyorum berberde saatler olsun aslan diyorum gözümün içine bakıyor gülümsüyor hayatta güzel şeyler çok farketmesini bilene tabii bunlar parayla değil sonuçta
Valla bu ara aydınlanma yaşıyorum, last friend.. Yanımda arkadaşım var geçen durmuştum sağ arkamdan geçerken biri arabaya sürttü. İndik arabadan arkadaşla adamda indi çocuğuda indi adam kusura bakma farketmedim dedi, sen iyimisin dedim, iyiyim dedi. adam kartvizitini verdi masraf neyse yapalım dedi tamam dedik geçmiş olsun dedik birbirimize, arabaya bindik arkadaşla arkadaş; sen bu kadar sakin değildin dedi ) dedimki çocuğu var yanında adam zaten efendice kabul etti dedim, arkadaş ben böyle düşünmemiştim dedi çok ince davrandın dedi. Olabilir insanlar hatalar yapar. O günden sonra soğuk yanımı bırakmaya çalışıyorum diyebilirim.
Bana bir ara enerjin çok güzel deniyordu shdjflg girdiğim her yerde ama yani kitapçıda cafede şurda burada alakasız yerlerde o çok güzel hissettiriyordu. Ama pozitif olan her şey iyi hissettirir
samimi bir gülümseme insanın modunu anında yükseltir günün ne kadar kötü geçerse geçsin öyle içten bir tebessüm görünce moral buluyor insan
Evet küçük çocukların gülümsemesi daha tatlı samimi geliyor ama o daha mutlu ediyor.🫠
Olabilir
İçten bir gülümseme kime iyi gelmez ki :)
Samimiyet ile gülümseme iyi hissettirir
Gülümsemek iyidir her daim.
En cok da onlar iyi hissettiriyor
İyi hissettirdiği oluyor tabi.
Oooo gif çok kaliteli
Elbette
Hissettirir
Gelir ya evet 🙃
Hadi ulen ordan bulurum haa
Evettt
Evet hissettirir
Evet
Evet mutlu eder
Tabii mutlu olurum
Olabilir evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçten bir gülümseme, beynimizdeki ayna nöronları tetikleyerek kendimizi güvende ve görünür hissetmemizi sağlar 🧠. Birinin gözlerimizin içine bakarak tebessüm etmesi, sosyal bir onaylanma ve bağ kurma ihtiyacımızı karşıladığı için ruh halimizi anında iyileştirebilir ✨. İnsan tarafından fark edilmek doğamızda var 👁️. En son ne zaman hiç tanımadığın birinin samimi gülümsemesiyle günün aydınlandı?
Bi saat önce falan 🙃
İşte ayna nöronların gücü! Tanımadığın birinin o anki samimiyeti, günün bütün yükünü bir anda hafifletmeye yetiyor bazen 🧠✨ (18 kelime)