AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sivrisinek
Tek oysa melek sayılırsın:)
Arı😢
örümcek hemde tüylü
Hadi ya nerede gördün peki nası öldürdün?
akrep
Hadi ya akrebi nerede gördün peki çok mu küçüktü nası öldürdün!!
evde gördüm öldüremedim başta sonra önce bacağı koptu sonra bacağı yürümeye başladı 😂😂 öldürdüm ama çok zordu
akrep böcek değil :'(
@headbangcikedi sürüngende olabilir yazmış 😆😆 böcek olarak da hamam böceği öldürdüm
akrep sürüngen de değil :'(
@headbangcikedi ayy yukardaki adama söyle ben ne bilim zehirli bir hayvan işte 😆😆😆
akrep örümcegimsiler snıfındadır
hahaha tamam tamam XD
ama böcek değil
Neysse şimdi onu tartışmayalım:) Ne akrep uçan bir canlı mı sürüngen değil de:)) Ya akrep olayını anlatır mısın neredeydi nası oldu bacağı koptu falan sen neyle öldürdün kolay öldü mü merak ettim bunu bacağı nası yürüyor ya:))
iyileşti sonra
ya ben tam üzerine basıvaktım kardeşim uyardı sonra terlikle bir kere vurdum baş kısmı öldü ama gerisi hala hızlıca yürüyordu sonra onuda öldürdüm çok korkunçtu ya
Karagatma
Onlardan genelde çok korkuyor kızlar hatırladığın en büyüğünü nası öldürdün peki:)
fare oldurmustum :)
Genelde kadınların hep fareden korktuğunu düşünürdüm ama burada birkaç kişi yanılttı beni:) Küçük fındık faresi falan mıydı nerede görüp nası öldürdün!!
elimde eski supurgelrden vardi bir anda balkonda belirdi ben de iki tane indirdim kafasina kafasina :))
Çok mu küçüktü peki hemen öyle öldü, korkmadın mı birden görünce:))
ortaydi korktugumdan oldurdum zaten :)
Korkunca benim bildiğim kaçılır siz direk girişiyorsunuz ya:))
akrep 😓
Yok artık akrebi nerede gördün çok mu küçüktü?
ne çok küçük ne çok büyük bizim ev müstakil etrafı da bahçe evin önde gördüm 😃😃
öyle ufucuk bir kız degilim vurdum öldürdüm geride inceledim baya bir 😃😃
Yalnız diğer yorumlara bakınca senin baya bir cesur olduğun söylenebilir:)) Tehlikeli bir durummuş ama görmesen eve girebilirdi!! Hangi renkti açık renkler daha zehirli oluyormuş ve nası öldürdün sana saldırmaya falan çalışmadı mı!!
yha ney ki bu aslan mı sanki saldırması mı diyon ne var bunda 😃 bir kere de evin içinde öldürdüm kapının içinde dogal bişy yani bna göre 😃
açık renk zehirli olmaz siyah koyu renk zehirli olur öldürdüm de açık sarıydı
Al işte illa aslan mı olması lazım sonuçta kuyruğu ile sokabilir tehlikeli bir hayvan!! Hayır internetten de bakabilirsin açık renkler genelde daha zehirli.. Kabukları sert değil mi nası öldürdün cidden merak ettim:))
terlikle iyice ezdim 😃 cesedi tanınmaz haldeydi birazda inceledim 😃😃
Heyy!!!
efendm
Terlik mii!! yahu bazı böcekler bile terlikle ölmüyor doğru-düzgün sen onu nası başardın!! Terlik ayağında mydı yoksa eline mi alıp vurdun ayağını sokmaya çalışmadı mı? Hemen öldü mü öyle bir-iki vuruşta?
yha gözünü sevim git ne var bunda sırf yorum yaptı desinler diyemi yazıyon anlamdım ki
Ya cidden merak ettim sizde bir iyilik yapmaya on laf ediyorsunuz? Ne var işte karşılaşmadık merak ettik!!
terlikle ezdim terlik elimdeydi korkmam ben öyle şeylerden
Belgesellerde falan da söylüyor akrepler acayip ölü taklidi yapıyor diye sen onun terlikle öldüğüne emin miydin:))
Evet
böcek oldurmem
hic oldurmedim :D
sinek
Tarantula👊
Üzerine terlik le bastım
Cidden tarantula olduğundan emin miydin peki büyük müydü nerede gördün?
Avuç içi kadardı duvarda gördüm köydeyken
Tüylü tüylü kırmıydı
İğrenç
Ondan korkmadıysan helal sana gerçekten diğer kızlar bayılır kalırdı:):) Öldürme anı nası oldu duvarda nası müdahele ettin kaçmadı mı?
Yanımda kuzenim vardı kaçtı direk zaten😂😂 yerden ayakkabı aldım üzerine attım yere düştü yan tarafımdaydı ayağımdaki terlikle zaten direk üzerine bastım baya bir durdum ezdim falan sonra çektim ayağımı
Tarantula, tarantula olduğuna pişman olmuş yalnız:)) Buradaki kızların en çok korktuğu hamam böceği sen de korkuyor musun yoksa daha önce onlardan da öldürdün mü:)
Hayır ben yılandan korkuyorum sadece
O kadar da olur ondan korkan erkek de var:)) Hamam böceğinin büyüklerinden öldürdün mü peki hiç?
Karşıma çıkmadı hiç :D
Yani bu tarantula tek leşin o tarz başka bir şey yok mu:))
Yok ya hayvan katili yaptın sende beni sjsjsh
Bir de biliyosun örümcek en iyi ölü taklidi yapan hayvan hele tarantula kralını yapar sen onun öldüğüne emin misin!!:))
İnşallah ölmüştür 😂
Fare
Yok artık yeryüzünde fareden korkmayan sınırlı sayıdaki kadınların hepsi burada:)) Fındık faresi miydi peki nerede gördün ve nası öldürdün?
Merdivende gördüm. Biri zehirlemiş sanırım apartmandan kıvranıyodu bastım 😂😂😂😂 küçük bişeydi zaten korkmam öyle şeylerden bööö😂😂😂😂
Ben değil zaten hemcinslerin görünce bayılacak gibi oluyor:)) Ama arada cesurlar da var bir-iki tane:) Fındık faresi gibi miydi nası kıvranıyordu ya genelde kaçarlar zaten cin gibiler... Düşene bir tekme de benden diyosun ha niye bastın ya o haldeki hayvanın üzerine şartlar hiç adil değilmiş:))
Ezdim işte o an ezecek bişe yoktu. Ayakkabıyla şeyettim tabı topuklumun topuğuna olan oldu😂😂
Yuhh be orantısız güç resmen bir de topukluymuş:)) hayvan zaten kendi derdinde insan rahat bırakır.. Fareler genelde dayanıklı olur numara yapmış olabilir sen onun öldüğüne emin misin? Gerçi baya bi* şeyapmışsın ama:))
Ölmüştü evet
Peki genelde en korkulan hamam böceğiyle karşılaşınca ne yaparsın bayan cesaret:)) Bir de fareye yazık olmuş ya zararı yokmuş o konuda bir pişmanlık var mı:)?
Umrumda değil ikiside😂
Pişmanlıkta yok suçu ağırlaştıran neden resmen.. Yaz kızım:Sanığın canice işlediği cinayetten dolayı 88 yıl ağır hapsine karar verilmiştir:P Cidden hamam böceği, kırkayak o tarz korkulan böceklerden öldürdün mü hiç!!
Yav napacaksın kardelım. Bırak böcüğü yılanı ya 😂😂😂😂
Bırakmam açıkla ya banane hep süs püs makyaj mı konuşacaksınız:))
öldüremiyorum
Geneli böyle zaten:)
Hiç öldürmedim😎
Bocek olduremem😂
öldürmedim
kara fatma
kırk ayak
Genelde kızların ödü patlar ve hızlı bir hayvan nası öldürdün?
bastim üstüne ayakkabiyla
Ya onlar baya uzun gövdeli değil mi nası bastın küçük müydü senin ki aşırı dayanıklı hayvanlar normalde?
Çok korktum çok zor oldu baltayı aldim vuruyorum vuruyorum ölmüyor cok büyüktü
Ohaa abartma :D
valla
O zaman sana da sorayım.. Burada yaklaşık 200 yorum var ve kızların neredeyse hepsi en çok hamam böceğinden korkuyor.. Sen korkar mısın görünce ne yapıyorsun?
hamam böceği nasıl birşey
Al işte.. şakasınız şaka.
hamam böceği ne olm adam akıllı türkçesini sor bana o böceği sevmem tuvalette goruyorum genelde su döküyorum gidiyor delikten ya da terlikle eziyorum 💪
Hamam böceği fransızca bir isim mi
evet
Sen de haklısın daha kadın olup bir kere saçmaladığını kabul eden görmedim ki..
Tamam be uzatma kisa kes
Hayırdır sümüklüye bak uza hadi
Örümcek
Büyük tarantula gibilerden mi peki nası öldürdün?
Ayakkabımla üstüne bastım
Büyük olanlardan mıydı? Bir de burada ve normalde kızların en çok korktuğu hamam böceği ondan korkar mısın ya da hiç öldürdün mü onlardan da?
Hamam böceği hiç görmedim
akrep
Hadii ya büyük müydü peki nerede gördün ve nasıl öldürdün:)
kara fatma
Normale göre büyük müydü peki nerede gördün ve nası öldürdün!
evde öldürmüştüm. ezildi yanlışlıkla katil oldum 😧 normalde hiç hayvan öldürmem
Helipokter bocegi
Onlarda cidden helikopter gibi ya iriler baya:) Çok ender görülüyorlar ama nerede görmüştün bir de hem büyük hem de uçtuğu için çoğu kız çok korkar ondan nası öldürdün!!
Sivrisinek 😂😂
sadece sinek
sinek.