boris_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
sivri sinek ten başlayarak kara sinek hamam böceği kara fatmaya kadar yükseldim bunu da kendi sağlığım açısından yaptım hiç bir canlıyı bile isteye zevk için öldürmedim o kadar kötü bir yaratık olduğumu düşünmüyorum ya da dünyaya gelme gayemin hayvanların canını yakmak olduğunu
12 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten zevk için yapmadığınızın farkındayım, normal bir insan zevki için böyle bir şey yapamaz ve dikkat ederseniz sadece haşerelerden bahsettim kedi, köpek falan değil... Bir de kızlar genelde çok korkuyor o nedenle sordum hele hamam böceklerinden falan::)) Hamam böceklerinden hatırladığın en büyüğü nası öldürdün peki onlar baya dayanıklı ve hızlı
En İyi Cevaplar
Evde böcek falan görürsem öldürmeden gözüme uyku girmiyor. Korkmuyorum da farklı bir his yani uyurken elimde yürüdüğü falan geliyor hemen aklıma :D. Öldürdükten sonra da üzülüyorum ama. Kendi içimde büyük çelişkiler yaşıyorum :D
010 Yorumla- +1 yıl
süpürgenin metal kısmı var ya öyle sert bişeyle vurmak lazım terlikle ölmeyebiliyorlar :D mesela su kara fatma denilen yaratık geceleri çıkıyor ortaya karanlıkta. ışığı açtığın an hareket etmiyor. benim gördüğüm öyleydi en azından. bazen saç spreyi falan sıkıyorum sivri sinekte işe yarıyor böcek ilacı olmadığı zamanlarda :D ayy yeter :D
- +1 yıl
O karafatmalar cidden niye öyle gece meydana çıkıyorlar ve insan görünce birden hareketi kesiyorlar::)) Yalnız o işi geçecen ilaçtan kesinlikle etkilenmiyor büyükler:) Terlikle vurunca da çok garip bir ses çıkıyor!! Peki sana da soracam sadece hamam böceği ve karafatma için soruyorum saymadığını biliyorum ama tahmini olarak kaç leşin vardır yuvarla yaklaşık bir sayı sadece bu ikisi için :D
Kızlar Ne Diyor
+1 yılBen karıncaları toplayip orumcek agina atiyordum kucükken😞
16 Yorumla- +1 yıl
Hamam bocegi oldurdun en son
- +1 yıl
öldürdüm* pardon😂😂😂😂
- +1 yıl
Kücuktu ya buyuk olanlari öldüremem ne zamandi gecen aylarda onume geldi elime aldigim bir bez parcasiyla ustunde bastirdim boguldu öldu cok kotuyum ben ya😞
+1 yılfare, sinek, kara fatma, salyangoz, deniz anası, kirk ayak ama 10 cm kadar baltayla hemde oldurdum mutfaga girmisti :D
18 Yorumla- +1 yıl
evimize girmişti bir türlü yakalayamiyordum çok kucuktu ama evde vardi fare deliriorduk naptiysak yakalayamadik sonunda babam kartona yapistirici koydu fare yapisti hemen kettlaa su koyup kaynattim döktüm üstüne 1 ay kadar bizle yaşadı o igrenc hayvan. Zevkle öldurdum onu
- +1 yıl
yorumunu okudugumda yemek yiyordum migdem bulandida. d. d
- +1 yıl
kkartonda yapiskanliydi bagirdi yakarken
+1 yılkedi boğdum kurbağayı öldürüp pipetle şişirdim kocaman yaptım çekirgeleri öldürüp içini pamuk doldurup ipe dizip cama astım okadar.
113 Yorumla- +1 yıl
çocukdan az buyuk ergen :) kuyrugundan sallayıp suya atıyodum. ama sımdı evımde kedı beslıyorum aklım ermıyodu ozaman cok.
- +1 yıl
yooo ben tutup camdan felan atabılıyorum korkmuyom
- +1 yıl
demıcekdım ama neyse bıkerede muhabbet kuşum hastalandı can çekişiyordu 2 sene öncve kafasını kopartmak zorunda kaldım lavobada :( çünkü hayvan can çekişmesine dayanamadım
- +1 yıl
yok walla ciddiyim
- +1 yıl
ya napim hayvan can çekişiyoru gözümün önüne koydum poşete laboya gıttım gözümü kapatttım içimden saydım bide çektim okdar
- +1 yıl
ben genelde canlı insanlardan korkuyorum
+1 yılRaid sagolsun oldurmedigim bocek kalmadi hem temiz is uzaktan sıkıyorsun muhattapta olmak zorunda kalmiyorsun 😀
04 Yorumla- +1 yıl
Isimlerini saymasak daha mi iyi sanki hele kirkayak dusuncesi bile kotu fildir fildir 😀
- +1 yıl
korkuyorum tabi uzaktan sıkıp kacarim ölüsü beni ilgilendirmez onu başkası alıp atsin 😀
Öldürdüğüm en büyük canlı insan dermişim :D tabi ki hayır sadece sinek hamam böceği öldürdüm bazılarını da babam ve erkek kardeşime öldürttüm azmettirdiğim doğrudur :D
00 YorumlaDiğer konusunda 426 cevap paylaştı. Kertenkele😂 Sari tuvalet terligini bir vurdum kafasina.. öldü
12 YorumlaFare ve kurbağa öldürmüştüm. Artık isteyerek sivrisinek hariç hiçbir böceğe ya da hayvana zarar vermiyorum
03 Yorumla
+1 yılçekirge çok korkarım binbir özürle , terligi yapıştırdım:((
03 Yorumla- +1 yıl
evin içinde olunca ee haliyle çık demeylede çıkmıcagı için terlikle suç işlemiş olduk
+1 yılTabiği de sivrisinek! Yaz günleri ne yapabilirim ki?
07 Yorumla- +1 yıl
Yok :D insaflı biriyim :D bir keresinde köpeğime araba çarptı ama onu da ben öldürmedim o yüzden başka yok
- +1 yıl
Genelde ilaç kullanıyorum ama bir keresinde ilaç bitmişti duvara bodoslama yapıştırdım ve hamam böceği ve kara fatma öldürdüm köyde hep vardı küçükken bir keresinde ayağımla ezdim
- +1 yıl
Açıklamayı okumamışım sori :(
+1 yılBen hiçbir şey öldürmedim ya kaçmaktan fırsat olmadı :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aksini hiç iddia etmemiştim zaten :D
+1 yılBen sinek bile öldüremiyorum :/ hiç öldürmedim öyle bilerek bir canlıyı
01 Yorumla
+1 yılEvde yılan çıkmıştı onu yakalayıp dışarı fırlatmıştım
011 Yorumla- +1 yıl
Zaten zor hareket ediyordu öldürmeye kıyamadım
- +1 yıl
Bizim kapı açık olurdu ev havalansın diye muhtemelen o yüzden 😄 akrep çıkmıştı onu öldürmüştüm 😔
- +1 yıl
Yok büyüktü ama ben baya abarttım peş peşe vurdum korkudan çünkü yatağımın yanındaydı 😂 Bizim evin orası hep bahçe o yüzden eksik olmuyolar ne kadar ilaçlasak da 😔
- +1 yıl
Başta telefonun ucu ile kafasını ezdim baktım çıldırdı bende korkudan çıldırdım terlikle baya ezdim sonra sobaya attım zaten ölmediyse de öldü 😅😅
- +1 yıl
O anlık elimde telefon vardı 😂 napayım ya çok korktum yakalayıp atabilseydim atardım dışarı yılan gibi ama akrep sokar diye de yapamadım 😂
- +1 yıl
Küçük böceklerden korkmuyorum ya 😄 Hamam böceği olsa dokunmazdım akrep olunca çok korktum 😂😂
+1 yılbana zarar veren ufak bir hayvani oldurmsmdur hatrlamiyorum😀
05 Yorumla- +1 yıl
yakin zamanda bir canlidan zarar gormedm o yzden hatrlamiyorum ama en fazla karnca ya da bocektir 😊
- +1 yıl
niye korkym isiracak mi zehirlicek mi Allah askina abartmaya gerek yok
+1 yılBalık öldürdüm * çocukken oda sayılmadığı için hiç öldürmedim☺️ Kıyamam ki
04 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu ki
- +1 yıl
Ha teşekkür ederim o zaman ☺️
+1 yılArı öldürdüm cocukken oynuyorduk sirf zevkine ne salakmisim
02 Yorumla- +1 yıl
Yok hic yapmadim ama arkadasim kopek bicakladi. Saldirmisti kopek
+1 yılkarınca 😏 nefret ediyorum hepsinden ya şu an bile bir tiksinme geldi bana
02 Yorumla- +1 yıl
yok balık oldurmustum 😄 Ama pişmanım ya
küçükken karınca öldürdüm allah affetsin diğer böcekleri öldürmeye bile tiksiniyorum
00 Yorumla
+1 yılAsla bir böcek ezemem çünkü içinden iğrenç bir sıvı çıkıyor.
00 Yorumla
+1 yılKertenkele. Yavruydu daha yazık. Türkün aklı sonradan gelir hesabı, öldürdükten sonra keşke bir kağıda alıp dışarı atsaydim diye düşünmüştüm.😕
06 Yorumla- +1 yıl
Bu kızın üç kolumu var
- +1 yıl
@KirmiziliKiz_ evet
- +1 yıl
Nasıl yani😯
- +1 yıl
@KirmiziliKiz_ o fotoğrafa bakacak olursak evet 3 kolum var
- +1 yıl
Doğuştanmı
- +1 yıl
@KirmiziliKiz_ Ahah hayır çok şükür iki kolluyum 😅😅 o sadece ufak bir fotoğraf illüzyonu😅😂😂
+1 yılkarınca ve sivri sinek öldürdüm 😕 diğer böceklerden korkuyorum 😑
00 Yorumla- Diğer konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYılan akrep hiç karşılaşmadım hamam böcegı oldurdum 🙈😜
15 Yorumla- +1 yıl
Evde gördüm terlıkle oldurdum
- +1 yıl
Bastım
Diğer konusunda 675 cevap paylaştı. kus oldurdum kasinjyor diye kolanya dokmustum muhabbet kusuydu ve oldu
02 Yorumla
+1 yılSolucan, salyangoza ayakkabiyla kabuguna basiyodum😂😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Korkmam
Kara bir böcek normalde peteceye alıp atacaktim dışarı ama bir an peceteden çıkınca çığlık atıp terlikle bastim
11 Yorumla
+1 yılKelebek😑
(Hayır cani değilim sadece küçüklükten kalma fobi-tiksinti)00 YorumlaKucukken deniz anasi öldürdüm ya da ölüydü tam hatırlamıyorum o bile bnde vicdan yaptı
00 Yorumlaben korkudan öldüremiyorum bile direkt kaçıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılhatirlamiyorum ne bicim soru bu hayvan öldürmekten zevk mi alinir cani seni
01 YorumlaAyyyyyyyy 😭😭😭😭😭😭
04 Yorumla
+1 yılİnanmayacaksınız belki ama tüfekle yılan vurdum.
011 Yorumla- +1 yıl
Dedemlerin yanına köye gitmiştim dere kenarından geçerken bir anda kıvrılmış halde simsiyah bir yılan gördüm. O an nefesim kesildi bir kaç adım atınca bastım çığlığı babaannem de karşı komşumuz olan amcayı çağırdı. Adamın da gözleri iyi görmüyor ama tüfek getirmiş bana dedi sen vur. Valla nasıl oldu bilmiyorum ama vurdum sonra derenin içinden dedem çıkardı. Hala kıvranıyordu. Sonra üzüldüm tabi. Katilim ben. Katil.
- +1 yıl
Şu uzun çakmaklar var ya onunla hamam böceği yakmıştım. Çıyan görmedim ama onu da öldürürdüm herhalde.
- +1 yıl
İlk tepki kulakları sağır edecek biçimde bir çığlık olurdu. Şimdi bir şey diyemiyorum ama sanırım artık öldürmem. :(
- +1 yıl
Valla öldürmem peçeteyle tutar camdan atarım.
- +1 yıl
Yılan ölmüştü. Vurduğum ama ölmeyen sürünen iki ayaklılar var onları da sayabiliriz.
- Daha fazla (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat