Yani böcek derken diğer sürüngenler de olabilir akrep, fare falan:)) Sormamın nedeni erkekler değil ama kadınların nedense bunlardan anormal derece korkuyor olması:))... Nası öldürdüğünüzü de söyleyin mutlaka!!!
boris_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Fareleri kesinlikle oldurmem. hep yakalarım elimle yakaladigimda oldu. Oldurmek istemesem de böv dedikleri bir bocek turu var hani su buyuk siyah tuylu onu terlikle oldurdum. silkelendim ve annemi cagirip onu cope atmasini istedim cunku tutmaya korkuyordum.
06 Yorumla- +1 yıl
www.google.com.cy/search
Bak su iste böv diyorlar buna - +1 yıl
Tarantulanin siyahi isde bu. Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum bizim de burda terk edilmis bir ev vardi onun icinde oynarken gordum korktum tabi cikarttim terligi tam uzerine getirdim arada mesafe var ama hani vurunca isabet olsun diye vurdum zaten patladi o oyle biseyler sacildi icinden uzuldum ama yapacak bir sey yok
En İyi Cevaplar
+1 yılAkrep. Öldü mü bilmem tuvalette rastlamıştım maşrapayla su döktüm gitti, gayet soğukkanlıydım 😌 Bir de yılan öldürmüştüm sanırım küçükken o böcek değil ama olsun (Tabi yanımda babannem de vardı birkaç kez vurdum diye hatırlıyorum, yalan olmasın.)
05 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta iki hayvanla da çok yakındım. Öldürmek marifetse canlıları öldürdüğüm böcek çok var pekte hoşnut olmadan mecburen öldürüyorum üremesinler evin içinde diye.
- +1 yıl
O saydıklarımda içlerinde en büyük olanlarıydı evet emin değilim ama ne değişecek ben yapmış olsam yazık günah yani. Örümceklerden tiksinirim aşırı derecede o halde kaç defa öldürdüm sırf üremesin diye, örümcek diyince bile bir hoş oluyor içim yani
- +1 yıl
Anladım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
205
+1 yılOrta boylu bir örümcekti. Evin içine nasıl girdiği hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Yavaşça odadan çıkıp, kilere gidip elektrik süpürgesini aldım. Ve tekrar odaya geldim. Süpürgenin fişini prize taktım. Ve Bismillah diyerek örümceği kara deliğe yolladım.
08 Yorumla- +1 yıl
Ha bide şu büyük tespihler kadar bir kırkayak öldürmüştüm. Çiyan da olabilir aslında🤔
- +1 yıl
Şimdi bizim eski bir ev vardı. Onun yanına yeni ev yaptırdık. Bizim eski evin çatısında hep böcekler, kuş iskeletleri falan vardı. Kuşlar sürekli böcek falan getiriyordu. Artık o koca kırkayağı hangi kuş nasıl getirdi aklım almıyor. Baya bir 35 cm vardı bayaa bir kalındı siyahtı (kısaca mide bulandırıcı) Çöpü çıkartıyordum ki annem çağırdı banyonun çöpünü de verdi falan (asıl hayatımı kurtaran annemin bana o işi de vermesiydi) Evden çıktım işte.. O eski evin yanından tam geçecektim ki.. Baktım önüme birşey düştü. Şu büyük tesbihlerden sandım biliyon mu başta..
- +1 yıl
Sonra baktım hareket ediyor. Tam elime alacaktım ki baktım Hindistan'daki yılanlar gibi yükselmeye başladı çok tiz bir sesi vardı
- +1 yıl
Ben 1'u izledysen ordaki küçük uzaylı böceklerin sesine benziyordu hatta aynısıydı
- +1 yıl
@boris_ şişenin tamamını dökmüştüm
+1 yılbu yazdi. Gece yarısı mutfağa gittim su içmeye. ışıklar açık değildi. ayaklarım ciplakti. holde ilerlerken birşeye bastigimi farkettim. ışıkları açtım. kocaman bir hamam böceği hakkın rahmetine kavuşmuştu. bir çığlık attım. alt komşu uyandı. kim öldü diye. hamam böceği dedim :D
02 Yorumla- +1 yıl
İvez ler var ya onlari öldürürüm sinir olurum onlara
+1 yılhamam böceği öldürdüm.. bir sürü vardı araştırdım internetten neyle ölürler diye bir sürü şey vardı. ama ben ne yaptım hepsini birbirine karıştırdım bir nevi zehir yaptım resmen ve öldüler, öldürdüm hepsini.
işte malzemeler :
-çok az çamaşır suyu
-sirke
-kabartma tozu
artık evde ne bulduysam temizlik malzemelerinden :)03 Yorumla- +1 yıl
baya vardı ki evet gerçekten etkili oldu ben de birden öldürmedim ki tabi kaçanlar oldu saklananlar oldu ama bende bir büün günümü feda etmştim :)
+1 yılBen akrep öldürmüştüm, eve ilk taşındığımız zamanlarda bahçeden devamlı giriyordu bir gün odamda görünce o anki can havli ile elime geçen ilk sert bir cisim ile öldürmüştüm ama sonucunda bir hafta odama girmedim 😂
013 Yorumla- +1 yıl
Hemen hemen avuç içinin çeyreği büyüklüğündeydi, ve bir dergide okumuştum akrepleri öldürmek için en son kullanılacak olan cisim terliktir yazıyordu çünki üst tabakaları o kadar dayanıklıymışki hiç zedelenme bile olmuyormuş ama bu dayanıklı tabakayı etkisiz hale getiren şey de insanın tükürüğüymüş onun hareket etmesine engel oluyormuş ben ilk önce bir tükürük salladım sonrada evin taditalı o zaman yeni yeni bitmişti ve tahtalar filan vardı odamda birisini alıp gümletmiştim 😂
- +1 yıl
Bay bir yazmışım maşallah gece gece çenem düştü
- +1 yıl
Tükürükden sonra az da olsa hareket ettim ama ben o üçüncü adımını atmadan onu fail hale getirdim, benim reflekslerim kuvvetlidir öyle böcek görünce bağırıp çağırmam önce işini görürüm sonra bağırırım 😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahahah direk gövdeye indirdim sonra, kava son kapanıştada kuyruğuna çalıştım ve öldü , ölü taklidi yapıcak hali kalmamıştı emin olabilirsin 😂😂😂
- +1 yıl
Evet öldürdümm ondada terliği kafasına indirmiştim ama terlikte topukluydu biraz patlamıştı resmenn dediğim gibi ben görünce korkup kaçmam ilk işini hallederim büyük bir soğukkanlılıkla sonra da anneme seslenirim 😂😂
- +1 yıl
Yok insanlara karşı öyle değilim aslında ponçik bir insanımdır
- +1 yıl
He doğru söylüyorsun ne yapiyim elimde değil paldır küldür dalıyorum işte 😂
Böcek öldüremiyordum hatta imkanım oldugunda bir süre eve gelmiyorum ama bir fareyi öldürecektim koltuğun arkasına sıkıstırmıstım lakin kaçacak yer bulamadığından ben öldürmeden kendisi kalp krizi sonucu öldü...
05 Yorumla
+1 yılorumcek öldürdüm sözde ayaklarını kirdim yok oldu bir gövdesi kaldı onada tam vurcaktim ki dedim şimdi bunun kanı falan sıçrar yüzüme gelir iiyyyy tiksiniyorum orumcekten. sss
02 Yorumla- +1 yıl
valla kalemle vuruyordum snra terliği aldım vuruyum dedim tiksinti oldu birden öyle kaldı süpürgeyle fırlattım snra. d
Fare öldürdüm, bizim binanın bahçesindeydi eve girmesine izin vermedim bir köşede duruyordu bende mermer attım üstüne ve öldü.. Üzülmüştüm ama yapmalıydım
04 Yorumla
+1 yılBen korkmuyorum, hatta evde böcek gördüğüm zaman terlik ile öldürüp, terliğe yapışmış parçasını tüm aile üyelerinin yüzlerine atmak ile tehdit ederek sadistçe zevk alıyorum. Evet, iğrencim. 🐛🐜 👡
03 Yorumla- +1 yıl
Ben küçükler ile görevliyim 😊
Fare öldürdüm. Mahallede dolanıp duruyodu. Bende taş aldım attım üzerine. Sonra sendelendi gittim üstünde tepindim. En son yine taşla ezgim bikaç kere. Sonra kaldırdım çöpe attım.
06 Yorumla- +1 yıl
Heralde buradaki en cesaretli kişilerden birisin:)) O kadar büyük olunca nası yaklaştın yanına kaçırmadan kapalı bir yerde miydi? Bir de bunlar zıplıyor ya bildiğin yaklaştığında üstüne falan zıplamaya çalışmadı olayı detaylarıyla anlatırsan çok sevinirim merak ettiğim bir sürü şey var:))
+1 yılkırk ayak avucumun içi kadar ve mosmor. bildiğin hayvana karete uyguladım üstüne zıpladım nasıl sert bir zarı varsa direndi hatta atağa geçti manyak hayvan
011 Yorumla- +1 yıl
hayır kırkayak çıyan mor olmaz. bizim bulunduğumuz yerde her yıl tarlaları ilaçlarlar tabiki böylece topraktan fışkırıp evlere giriyorlar. tam merdivende üstüne basacakken hemde yalın ayakken:/ tiksinçççççç kokuyo bide öldürünce.
- +1 yıl
hemen koşarak terliklerimi alıp daldım napıcam.. zehirli tabii kardeşim uyurken göz kapağından sokmuştu. 10 gün göz kapağı mor ve şiş dolaştı. acilde birşey sokmuş dediler. sonra annem temizlik yaparken yatağın altında ölü kırk ayak bulunca anladık ne olduğunu
- +1 yıl
beş altı darbede anca bayılyo o zaten sonrada üstüne zıplıyorsun :D zaten hayvan tepki veriyor bedenini kaldırıyor saldırmaya çalışyor. bizim eve çok kırkayak giriyordu bir dönem çok tarla vardı etrafımızda nezamanki inşaatlar oldu biraz duruldular. ay şimdi konuştuk ya akşama kesin karşıma çıkar haaaa:/
- +1 yıl
çok tiksinyorum ama yaa birde huylanyorumm onlardan off tekrar görmesem bari:/
- +1 yıl
yok kardeşim yok düşünmesinler beni mümkünse hiç karşılaşmayak..
+1 yılher turlu bocegi oldurdum...
diger hayvanlari , ne bileyim fare gibi seyleri olduremiyorum. hatta bir keresinde minik bir yilan bile yakalamistim , ama olduremedim.01 YorumlaÖrümcekti 2 gun içinde 2 tane Camsil sıkıp terlikle dövdüm.
23 Yorumla
+1 yılBöcekleri asla öldüremem. Ama daha önce fare ve yılan öldürdüm. Fareyi zehirle, yılanı da kurşunla öldürdüm çok büyüktü.
04 Yorumla- +1 yıl
Böcek küçücük öldürünce içi dışına çıkıyor. korkmuyorum midem bulanıyor. Yılanı köyde evin önünde yakaladım kafasına sıktım. Zehirli olduğundan eminim
- +1 yıl
Affım yok tabi gelip beni zehirler sonra🙂aklıma şu an bunlar geldi belki vardır daha
+1 yılbilmiyorum fazla öldürmem.. daha cok alip camdan felan atarim genellikle.. kiyamiyorum cünkü o da can
01 Yorumla
+1 yılben fare öldürdüm kız yurdunda bir köşede sıkışmışti temizlik fircasiyla ezdim kani duvara kadar çıktı
010 Yorumla- +1 yıl
Fareden korkmayan tek kadınsın heralde:)) Bak burada 170 küsür yorum var çoğu böcekten dahi korkuyor:)) Ama detayda da yazdığım gibi olayın nası olduğunu anlatmıyorsunuz merak ediyorum!! Temizlik fırçası hangisiydi şu bildiğimiz viledalar mı? Fare küçük fındık faresi falan mıydı onu yurtta görünce diğer kızlar tutuşmuştur eminim:)) Olayı detaylı anlatır mısın lütfen ama vurdum öldü diye değil... Yurda nası girmiş ilk nerede farkettiniz, görünce arkadaşların ne yaptı sen ne yaptın fare nereye kaçtı, büyük müydü sonra nası yakaladın nası öldürdün falan.. Yani olayı yaşamış gibi olsun okuyanlar.. hem merak ediyorum hem eğlenceli oluyor öyle uzun uzun okumak::))
- +1 yıl
hikaye mi yaziyorsun anlamadim :D ben hamam böceğinden tiksinirim baska da korkmam. kız yurdunda fare vardi kizlar ciglik atarak oradan oraya kacisiyordu. hayvanda zavalli urkmustu odadan odaya giriyordu. araba yikadiklari uzun fircalar varya onunla.. bizim odaya girdi oda arkadasimla kapinin altına posetler yerlestirdik cikmasin disari. o da korkmuyordu.. bir süre oradan oraya kacisti en son odanin kosesine gelince fircanin sapiyla duvar arasina sikistirdim. patladı :D şimdi olsa yaziktir derim posete koyup dışarı birakirdim. Allah affetsin minicik hayvanı utanmadan öldürdüm. bak smdi anlatinca kendime kiziyorum neden yaptim diye.
- +1 yıl
Çoğu kız o durumda odadan çığlık çığlığa kaçar:)) Fare çok mu küçüktü fındık faresi falan mıydı? Hemen bir vuruşta nası patladı.. Bir fareler vik vik ses çıkarıyor öyle bir ses çıkıyor muydu? Şimdi üzülmek bir şeyi değiştirmez olan olmuş ama bundan sonrası için daha hassas davranabilirsin:)
- +1 yıl
Küçük biseydi sanırım. ses çıkarmıyordu
- +1 yıl
Çok hızlı hareket ettiği için tiksinirim ve biraz korkarimda sanırım.. ben hiçbir hayvanı görünce çığlık atmam önce burda bir anlasalim :D hamam böceği görünce de sürekli onu izlerim yolunun üstünde olmamaya özen gösteririm
- +1 yıl
bir defasinda tavuk öldürmüştüm buna gerçekten üzüldüm kovalamak istedim taş atınca deģdi öldü. isteyerek olmadi ağladım başında
Akrep sinek ilacını üstüne bosaltmistim sonrada pat küt. .. çok bacaklı haşerelerden nefret ediyorum ıiyyyyy
08 Yorumla- +1 yıl
Onlarca kişi yorum yaptı geneli böcekten bile korkuyor ama arada çok cesaretliler de var... Akrebi nerede gördün nası farkettin ilk ne yaptın o saldırmaya çalışmadı mı sonra nası giriştin en son ne haldeydi!!! Olayı detaylı anlatır mısın merak ediyorum akrep ya bu! Seni de tebrik ederim cidden cesaretinden dolayı.. Ama vurdum öldü diye anlatma lütfen, baştan sona sen ne yaptın o ne yaptı detaylı lütfen gözümüzde canlansın:)
- +1 yıl
Şimdi! !!!
Oturma odasının köşesinde fark ettim çok büyük değildi sarı renkli bir akrepti yavaş hareket ediyordu bu bana cesaret verdi. . biraz hızlı olsaydı evi terk ederdimm. . sulandirilip kullanılan bir sinek ilaci vardı onu koyu haliyle döktüm üzerine önce kuyruğunu kivirdi bulsa beni gecircek ama çok sürmedi uyuştu vazo vardı onu vurdum.. sonrada oradan alamadım akşam esim gelince ona alırdım. . Tabi adam da şoka girdi 4. Katta ne işi var bunun diye
Bocekli mocekli sorulara dsvet etmeyin isminden tiksiniyorum
Ama kucukken sinekleri bardaga kapatip nasil havasiz kalip can verdiklerini incelerdim
Ne manyakmisin ya :(00 Yorumla
+1 yılHamam böceğini öldürmüştüm. Terliği yapıştırdım böyle sulu sulu bir sıvı aktı iki hafta boyunca yerde kaldı.
06 Yorumla- +1 yıl
Evet ya kocamandı evdeki tüm kaynakları sömürmüş belliki. Annem yoktu evde bende fırsat bildim ve temizlemedim 😂
- +1 yıl
Tabiki kaçtı gideceği yönü tahmin ettim hızlı bir şekilde üstüne atladım ve işimi hallettim 😂
- +1 yıl
Yani böcekleri öldürme taraftarı değilim özellikle onların doğasında ama ev olunca istemsiz rahatsızlık veriyor. Evdekileri genelde öldürüyorum 🙄
Bilmiyorum. Küçükken çok fazla öldürdüm ve şu an pişmanım fazlasıyla. Her şekilde o da canlı ve yaşamaya hakkı var.
02 Yorumla
+1 yılHamam böceği öldürdüm
Bir güzel yapıştırdım terliği
Ve eserime gururla baktım bir süre
O kaşınmıştı ama Allah affetsin yine de :D012 Yorumla- +1 yıl
@boris_ sağları solları belli olmuyor acayip hızlılar ondandır. Benim gördüklerim kırmızıydı.
- +1 yıl
Sonra eve koştum anneme söyledim bana sinek ilacı porçöz falan verdi. Gittim kaldırımdan üstüne döktüm. bir bağırıyordu bir bağırıyordu nasıl
- +1 yıl
Sonra kedi mi yedi ne olduysa bidaha bulamadım
- +1 yıl
Annem bana o işi de vermeseydi evden 7 saniye erken çıksaydım tam da başımın üstüne düşecekti. Iyyykkkk bide ayakları dolansaydı asla kurtulamazdım.
- +1 yıl
İşte böyleydi
- +1 yıl
@boris_ aa sorry hiç farkında da değilim neyse
- +1 yıl
@boris_ kendi yorumumu bulamıyorum. Hatta soruyu bulamıyorum😕
- +1 yıl
:D :D
Ayağıma gelmişti kırmızı ve büyüktü :D - +1 yıl
Benim gördüğüm hamam böcekleri süt kolisinin altından çıktı. Bizim bakkalın deposunda var sanırım.
Böcek gördüğüm an çığlık atarak oradan uzaklaşırım. @AkmayaanRimel kankim o attığım çığlıkları iyi bilir 😂 Öldüremem ki 😐
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılHamaöböceği ama eger gidecek yeri varsa öldürmek yerine dışarıya iterim ne olursa olsun canı var yazık
04 Yorumla- +1 yıl
Terliği bir şaplattım bufff 😂😂😂
- +1 yıl
Djdjdjdj o zaman şılakkk
+1 yılTam da sorusuna davet etmissin:) Ben en ufak bocegi bile ölduremem hatta ben bocege bakamayan bir insanim o derece
😂04 Yorumla- +1 yıl
Ben bir sefer kirkayak gordugumde kacnak yerine dilim tutulup oldugun yere cakili kalmistim, cok kotuydu ya iyhh.(
- +1 yıl
Ahaha :D
+1 yılyavru bir yilan bir de kocaman bir kurbaga ama Şu an kurbagayi oldurdugume pismanim gerci cocuktum 😂😂
012 Yorumla- +1 yıl
evet ama kucucuktu dilini cikartiyodu bana pislik uzun bir odunla ciglik ata ata kafasina vurmustum sonra gommustum 😂😂
- +1 yıl
lise 3 teydim sanirim vicdanliyim gittim gomdum 😂yavruydu daha abisi dilini cikartiyodu sadece
- +1 yıl
hamam bocegi ufacik bisey ya bazende ters donuyolar komikler 😂
- +1 yıl
ben buyugune rastlamadim heralde 😂
- +1 yıl
ee bide kurbaga dedim ya
- +1 yıl
hayir
+1 yılfareye el süpürgesiyle vurmustum sonra kuzenim kuyrugundan tutup dısari atmısti ölmemistir belkide bayılmıştır sadece😏
01 YorumlaDiğer konusunda 321 cevap paylaştı. tuhaftir ama ben korkudan aglayabilirm bicek gorunce evi terkettgm olmstur 😢😢 kucuklukten gelen bir korku
010 YorumlaHamam böceği bide büyük Örümcekler. acayip zevkli oluyo oldurmesi 😊
121 Yorumla- +1 yıl
dışarı cikcaktim ayakkabimi tam giycem ayakkabiya ayagimi soktum bişey hissettim dedim acaba içine biseymi düşürdük diye ters çevirdim hop yere düştü bakiyo öyle bende çok sinir oldum en sevdiğim ayakkabimdi ilk bas sevecen davrandim sonra ters köşe yaptım tabi giydim ayakkabiyi üstüne bir güzel bastım çıtır çıtır ses geldi işte dedim intikam 😀😀😀
büyüyünce öldürmemeye çalıştım çünkü yazık onların da canı var. hatta hatırlamıyorum öldürdüğümü :) ama küçükken karınca yakmışlğm yılanı öldürmeye çalışmşlğm falan vardı yani :)
00 YorumlaHepsinden korkuyorum ama arada sırada örümcek öldürüyorum fantazi niyetine terlikle 😁
18 Yorumla- +1 yıl
EVET hatta Allahım yine tüylerim diken diken oldu kuran kursunda sabah namazına kaldırıyolardı bende zor kalkıyodum duvara yakın yatıyodum kızlar Sema tam başının yanındaki duvarda böcek var dediler uyandırmak için söylüyorlar sandım kalkmadım yemin ettiler gözümü bir açtım yemin ederim kızlar ben zıplayan havaya baktı ben hangi ara yorganı attım hangi ara ayağa kalktım zıpladım hatırlamıyorum aklım başımdan gitmişti çığlık attım 😂 öldürmedim ama yaklaşamadım korkudan
Bitek olursa yazın sivrisinek oluyor anneee anneee diye bağırıyorum annem öldürüyor ya da terlikle ben 😀
01 Yorumla- Daha fazla (175)
Daha fazla(190)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem