Yani genelde kadınların çok korktuğu diğer haşereler de olabilir :D akrep, fare, kırk ayak vs :D hamam böceği görünce kendini kaybetmeyen biri var mı burada :D
thedoctorr sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
kırkayak dışında hepsiyle yakinen samimiyetim oldu. asla öldürmedim öldürmem de. en fazla bir peçeteyle ya da faraşla alıp atarım. ha görmeden yanlışlıkla öldürmüş olabilirim. o ayrı.
ama kırkayak çıyan görürsem affetmem. korkunç bişey. kolayına ölmüyor da. bide sakın gider diye tuvalete atmayın :)06 Yorumla- +1 yıl
Bunlardan korkmayan tek kadın olabilirsin tebrikler :D çıyanı biliyorum inanılmaz bir hayvan ve üstünde bir zırh resmen, burada bilinmez diye bahsetmedim onunla karşılaştın mı daha önce ya da öldürdün mü bazıları zehirli onların!!
- +1 yıl
memlekette çok karşılaştım. kolay kolay ölmüyorlar bide kıvranıyorlar hızlı hareket ediyorlar. kıçı başı belli değil. neresine vursan kaçıyor. hani anlatması bile sinir ediyor insanı. denedim ama öldüremedim. bahçeye attık.
çocukken ağaçtan önümüze düşmüştü. tabi biz kıyameti koparttık, rahmetli anneannem yetişti. kadın gözümüzün önünde afedersin bok büyüklüğünde çıyanı eline alıp bu neymiş böyle bundan mı korktunuz siz diyip kağıt gibi buruşturup atmıştı. köy kadınları farklı bir boyutta. - +1 yıl
Ne varsa eski kadınlarda var deyip yenilere de çok haksızlık etmeyelim ama eskiler başkaymış cidden:) Ya nası sıkıntı bir hayvan olduğunu biliyorum ki sanırım buradaki en cesur üyesin bu konuda:)) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük kırkayak ya da çıyanı nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar.. Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
sen niye takıldın buna :) bide zaten iğreniyorum bana bunu neden anlattırıyorsun :) yılan bile daha sevimli bunun yanında.
en son kız arkadaşımın yazlığında karşılaştık. yine üç kadın bir çıyan. halının, masanın koltuğun altına kaçıyor. süpürgeyle vuruyoruz. vledayla vuruyoruz hayvan ya sopaya zıplıyor ya da kaçıyor. gerçekten sert bir kabuğu var. elektirik süpürgesiyle çekiyoruz makineden geri geliyor. tuvalete atıyoruz sifonu çekiyoruz geri geliyor. musallat oldu resmen.
sitede sokak kedisi vardı iki tane onları eve almayı akıl ettik. elimize alamıyoruz bari bunlar yesin dedik. hakikaten bu kadar uğraşmaya değmezmiş. yakalayıp öldürdüler hayvanı. biz de attık. resmen işkence. kedi her türlü haşere için kesin çözüm. - +1 yıl
Ya seni zorladğım için üzgünüm ama kesinlikle hemcinslerine göre bu konuda cesur olduğun da bir gerçek:) Çıyan falan görseler bayılacak kadınlar tanıyorum :D gerçi sana da az çektirmemişler ama kedileri feda etmişsiniz ya onlar zehirli olabiliyor umarım kedilere bir şey olmamıştır :D
En İyi Cevaplar
+1 yılEn büyük fobimdir kendileri :/ kabirde ne yapacağım diye düşünmüyorum değil :( gördüğüm yerde öldürüyorum malesef. Tabi evimdeyse.. Onun dışında dışarıda görsem bir şey yapmam. Yaşam alanıma girmedikleri sürece sorun yok
02 Yorumla- +1 yıl
Genelde korkanlar çığlık atıp arkasına bakmadan kaçıyor :D Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum! Öyle olanlardan neler var öldürdüğün?
- +1 yıl
Hepsi :'( babannemlerin evi dağlık bir kesimdeydi. Öyle olduğu için bebekliğimden bu yana hepsiyle karşılaştım. Henüz 3 aylıkken beşiğimde annem bulmuş akrepi. İşte sonra 5 yaşlarımda perdede gördüm, merdivende, balkonda, kilerde vs. Gördüğüm gibi öldürmek durumunda kaldım, ufak yaşlarda tabi aileme söylüyordum da zamanla alışınca kendim hallettim hep. Hamam böcekleri en süratlisi olduğu içindir sanırım, ondan ayrı bir korkarım. Ama kaçmam, uykumda üstümde gezindikleri fikri daha korkunç!
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar Ne Diyor
162
Tabiki de öldürdüm kdogkjdslofj. Herkes hayatında bir kere hamam böceği öldürmüştür bence. Banyodan çıktıktan sonra küvetin içinde görmüştüm sonra da banyo terliğiyle CART diye ezmiştim mcdlvölsjvsljsojşls
22 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ne herkesi millet arkasına bakmadan kaçıyor :D dolu küvette nası yaşamış ya o kadar ne garip bir canlı.. hiç kolay ölmüyorlar bir de.. tek leşin miydi senin böyle börtü böcek haşere taydasından?
Şöyle ki o yaratıklara karşı fobim ve alerjim var bir kere öldürdüm ama böyle elim ayağım falan titriyordu bir yandan çığlık atıyorum sfafags görünce kendime gelemem gece görürsem sabaha kadar uyuyamam bir de ellerim kollarım bütün vucudum kabarir nobet geciriyorum kisaca
02 Yorumla- +1 yıl
Aman bana fenalık geldi anlattıklarından, Allah karşılaştırmasın karşiiimmm :D
Bir hayvansever olarak onların da yaşamaya hakkı olduğunu düşünüyorum evime girmiş olması bu hakkını elinden almamalı. Korkmuyorum korkulacak hayvanlar değiller ama dokunamam tabi. yine de üzerime gelince de çığlıklar atıp kendimi kaybetmiyorum 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Ya bu kadını kopyalayamıyor muyuz ki :D
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Okuduğum bir kitaptan sonra bırak oldurmeyi hamam böceği oldurmeye Kalkan’lara izin vermediğim hatta hamam böceği beslemeye çalıştığım doğrudur. Şu an da da bütün hamam böceklerinin dişisinin adı tick tock erkeğinin adı da mahmuttur. Pişman degilim.
011 Yorumla- +1 yıl
Hahah süper ya :D Kafka'nın Dönüşüm'ünü okuduğunu sanmıştım ama değilmiş :D Peki bu şevkat tüm börtü, böcek veya haşereler için geçerli mi kırkayak, akrep, fare vs.. hiç öldürdüğün bir şey olmadı mı?
- +1 yıl
Fareden korkmayan kadın yoktur diyordum ki bu ayrıcılığa erişmen uzun sürmedi :D çok küçük fındık fareleri falan var onlardan mıydı büyük lağım faresi değildir heralde ne kadardı tahmini büyüklükleri?
- +1 yıl
Yok artık korkmaman hadi korkmadın öldürebilmen entresan baya o kadar büyük fareyi o kadar büyük farelere erkekler bile müdahale edemiyor!! Fareler kuyruklarının geçtiği her yerden geçebilir bu arada.. Peki karşılaştığın en büyük fare ne kadardı, nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar :D Nerede gördün nası yaklaştın kaçmadı mı nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D özellikle yakalama ve öldürme anında detaya veriştirirsen seviniriz çünkü onlar insanın üstüne zıplıyor, ısırırsa direk kuduz yapabilirler!! Seni dinliyoruss merakla :D
- +1 yıl
Surekli kaçıyordu zaten uç kişiydik sıkıştırmaya çalışıyorduk inşaat mezunuyum ben atölyede cok fare vardı bizim okulda. Vurgun gördük birini düştük pesine iste bir ara kaybettik hatta sonra tekrar çıktı karşımıza en sonunda bir arkadasim yakaladı tuttu bende kürekle vurdum kafasina ilkinde oldu zaten hemen ayy yine pişman oldum yaptığıma ya bunun icin ne kadar yanicam kimbilir
- +1 yıl
Ya sen mecbur kalmışsın o an çıkarma imkanın var mıydı bilmiyorum ama çok zarar verdiklerini de söylüyorsun.. Ya anlamadığım o kadar büyük fare nası o kadar kolay öldü daha sağlam sanıyordum onları tek vuruşta gitmiş.. Hepsini aynı şekilde mi öldürdün peki aralarında daha acımasız bir son yaşayan oldu mu?
- +1 yıl
Anladım ya çok cesursun ama eskiden biraz da katıymışsın:))
- +1 yıl
Süper sevindim buna:)
Yavru bir fareyi ciplak ayagimla ezmistim o yumusakligini unutamiyorum bide ayagimi bir saat kadar antibakteriyel sabunlu suda vekletisimi igrenc bir aniydi
19 Yorumla- +1 yıl
Öffff midem allak bullak :D bilerek yaptıklarınızı soruyorum o sayılmaz, sayılmasın mümkünse :D
- +1 yıl
Yuhh ya dalga geçiyosun yok artık!!! Isırmadı mı hem ne vitaminsiz fareymiş o öyle böcek bile ölmez.. ya cidden bunu yapabilecek tek kadın olabilirsin, harbiden inanmıyorum sana ya!!!
- +1 yıl
Yeni dogmustu aslinda soyle oldu olau bizim bir kedimiz var ben onu bahce kapisindan salicaktim ki kaponin onunde fareyi gorunce ciglik atarak kapatmam bir oldu sonra agladim felan tabi bahceye ciktim diher kapodan ni baktim minik sevimli bir fare olmemisti minok gozleriyle bana bakoyo cok uzuldum annemlr rve kacmasin diyr eski bir carsaf serdik carsadinda uzerine bastik eve hirmesin diyr sonra kapoyi actik tek amacomoz onu kurtarmakdi ama salak fare eve girmeye calisti hemde ayagimin altindan bende eve girerse yakalayamayiz diye ayagimi kaldiramadim oyle can verdi minik fare disari cikmaua calissaydi yasama sansi olurdu bu yolu o secti😂
- +1 yıl
Vay arkadaş ya :D ama çok iyi anlatmış olayı biz de yaşamış gibi olduk :D başka neler var peki bu saydıklarımdan öldürdüğün?
- +1 yıl
Bu kadar çelişki ve karmaşa karşısında ne söyleyeceğimi bilemiyorum :D
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok hamambocegi öldürdüm fakat fare öldürmedim.
Terlikle vura vura öldürdüm ya da korkuyorum terlikle vurmaya citirdiyor falan üstüne parfüm sıkarak öldürdüm. evde böcek ilacı yoktu.09 Yorumla- +1 yıl
Sendeki lükse parfümle falan öldürüyosun :D Yalnız sen de bu konuda hemcinslerine göre kesin daha cesur sayılırsın.. Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüğü nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
Çok uzun zaman oldu. gecekonduda oturuyorduk ve havalar ısınmaya başlayınca ortaya çıkıyorlardı. cok hızlı hareket etmeleri ve görünüşlerinden dolayı korkuyordum. birkac kez terlikle vurdum fakat hissetmekten hoslanmadigim için uzaktan müdahale etmeye karar verdim. kacmasin diye usulca yaklaşıyorum ve deodorant sıkıyorum. onun püskürtme gücü daha fazla, sonra hafif yavaşlıyorlar. bu sefer üzerine parfüm sıkıyorum yavaşça yatıyor ve ayakları yukarı kalkıyor biraz kimildaniyir ve sonrasında ölüyor ama biraz uzun sürüyor. sonra da süpürge ve kürekle alıp atiyordum ya da elektrikli süpürge ile cekiyordum
- +1 yıl
Teşekkür ederim üşenmeden yazdığın için:) Ya hayvanın geçmediği aşama kalmamış deodorant, parfüm vs :D bari en son da porçöz falan dökseydin :D
- +1 yıl
O kolyeyi takmıyordun inşallah :D
- +1 yıl
Küçük altınların arasına bir macar falan koyarlar ya kolyelerde sen de ortaya bir hamam böceği sıkıştırabilirdin daha özgür ve özgün olabilirdin bu sayede :D
- +1 yıl
Takı tasarım bizim işimiz:))
Ben lisedeyken can çektirerek öldürüyodum. o derece yani. deodorant falan sıkıyodum. o derece ölsün istiyodum. Allahım sen günah yazma. gördüğüm an başkasına öldüttürürdüm
04 Yorumla- +1 yıl
Yalnız küçük olanlar değil hamam böceği ve onun gibi diğer büyük korkulan haşerelerden bahsediyorum!! Ve artık öldürmeyişini neye borçluyuz :D
- +1 yıl
Peki hamam böceği dışında öldürdüğün başka böyle haşere tayfasından neler var? şu an yine görsem de öldürürüm diyebildiğin?
+1 yılBn kucuklugumden beri degisik bocek cesitlerini hamam bicegide dahil elime alir incelerdim sonra pencereden disari birakirdim oldurmeden hic korkmuyorum cok sukur 😊
04 Yorumla- +1 yıl
Bravo ya korkmayan neredeyse yok gibi :D onları da yakalamak zaten ayrı ustalık sayılır adamlar turbolu.. peki akrep, fare, yılan, kırkayak gibi haşerelerle hiç karşılaştın mı onlarda durum ne?
- +1 yıl
Akreple henuz karsilasmadim fareyle karsilastim ve asiri sevimli geliyolar banaaaa😍😍 kobra yilani gordum yurtdisina gittigimde ama dokundurtmadilar tehlikeliymis kirkayaklada karsilasmistim kucukken elime almistim ama hemen kacmisti 😊
- +1 yıl
Türünün tek örneğisin resmen böyle değerleri koruma altına alalım :D
- +1 yıl
😂😂
+1 yılBöcek türünden çok korkarım iğrenç gelirler ama sonuçta onlar da bir canlı ve yaşamak da onların en büyük hakkı :) çok takmıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Süpersin bravo:))
- +1 yıl
😂 😂 😂
Hamam böceği insana ne yapabilir ki ya hadi diğerlerinden korkulur yani emin olun çoğu insandan daha zararsizlar
06 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ama bunu görünce ayılıp bayılan kadınlara anlatamıyorsun pek!
- +1 yıl
Onları döv sen bir ara, hakediyorlar!
- +1 yıl
Dünya senin gibilerle güzel reiizz, varol:))
Hamam böceği nedir acaba gormusmuyum bilmiyorum belki görmüşüm hata öldürmüşüm ama sizlerde adı farklı diye hatırlamıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Kakerlakken ya da cockroach kadınların korkulu rüyasıdır genelde :D
- +1 yıl
Ahahaa :D korkmayan kadın yok gibi neredeyse :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüğü nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
İçime ürperti geliyor görünce. Ama hiç oldurmedim. Korkuyorum diye yaşam hakkını elinden alacak değilim
04 Yorumla- +1 yıl
Süpersin bravo sana :D aynı şevkatten sivri sinekler de payını alıyor mu :D
- +1 yıl
Her şey çok güzel olacak diyelim öyleyse..
+1 yılEvet çok öldürdüm. Akrepten korkarım muhtemelen ama fareleri de bizzat yakaladığım olmuştur ☺️ sevimli geliyor onlar bana 😄
05 Yorumla- +1 yıl
Bunlardan korkmayan üstüne sevimli bulan tek kadınsın tebrikler :D Korkmayan hadi onu da geçtim çığlık atmayan yok neredeyse karşılaştığında:)) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
Genellikle Boraksın içine şeker ilave ediyordum geçtikleri dolaştıkları yerlere. Babamın tayini nedeniyle Adana tarafında bir lojmanda kalmıştık. Sadece kendi evinizde önlem almanız yeterli olmuyor bütün binanın ilaçlanmadı ve hijyen kontrolü önemliydi ama çok itina gösteren yoktu. O dönemde karbonat ve şeker karışımı yapıyordum canlı gördüklerim için de terlik ya da plastik vurucular işe yarıyordu. Asıl pis olan onları öldürdüğün yerden kazımak. Öncesinde çok sıkıntı Yok 😂 Tabi uçarken suratınıza konmuyorlarsa 😂😂😂
- +1 yıl
Ya dünyanın sıkıntılı yaratığı gerçekten çok dengesiz hareket ediyorlar!! Yalnız kimyasallar değil birebir organik olarak verdiğin bir mücadeleyi anlatın.. adamlar hormonlu resmen hatta uçanları bile var dediğiniz gibi :D aklınızda kalan cevval bir şey vardır kesin canlı mücadeleyi dinleyelim.. nerede gördünüz nası yaklaştınız en önemlisi nası öldürebildiniz adamlar turbo özelliğe sahip resmen :D yani baştan sona dinleyelim pls, mikrofon sizde :D
- +1 yıl
Komik misin sen. Bayram Arefe’sinde insanların böcekleri nasıl öldürdüğünü merak edecek kadar ne yaşıyorsun içinde 😂 İYİ BAYRAMLAR...
- +1 yıl
Off aman aman gidin ''sarışın mı esmer mi'' sorularını yanıtlayın.. sanki çok ahlaksızca ya da yüz kızartıcı bir şeyden bahsediyoruz.. Napıyım çok dikkatimi çekti önüne gelen basıyor çığlığı, işin detaylarını öğrenmek istiyorum çünkü ciddi dikkatimi çeken bir mevzu :D
+1 yılOlduremem dokunamam olusunu bile alamam. oldurunce yapisinda ki kitinden dolayi citirt sesi beni benden aliyor fobimi arttiriyo
04 Yorumla- +1 yıl
Soğukkanlılığın da beni benden aldı :D Peki tüm haşereler için mi geçerli bu yoksa sadece bundan mı korkuyorsun.. böyle börtü böcek ya da haşere tayfasından öldürdüğün neler var?
- +1 yıl
Kelebek bile olduremem boceklere kurbagalara fobim var
- +1 yıl
Vay arkadaş öldürme zaten de bu korku da olmasaymış keşke :D
- +1 yıl
Keske
Yani yakalayıp atarım genelde peçete veya kağıtla 😅 yakalayamazsam da bırakırım ne yapayım öldürmez ya 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Öldürmez ama binlerce yavru hediye edebilir :D
+1 yılYakalayıp dışarı atıyorum
Onlarda çaldığımız topraklara yaptığımız evlere gelmeleri onları öldürmemiz anlamına gelmez03 Yorumla- +1 yıl
Vay be kardeşim mantık koktu buralar, bravo hakkaten:)) Vicdan insanı başka bir boyuta sokuyor.. Sen bence sivri de öldürmüyorsundur :D
- +1 yıl
Elektronik bir zımbırtı var evde sivriye pek rastlanmadım ama yinede öldürmem
- +1 yıl
İnsansın:)
+1 yılBen öldürmedim çok iğrenirim sevgilim öldürdü. Sonra benim ısrarım sonucunda evi ilaçlattık :D
16 Yorumla- +1 yıl
At böcekten korkar mı ya :D
- +1 yıl
İltifat mı yapıyosun sövüyo musun belli değil :D Korkmaktan ziyade çokta iğrenirim kusmaya başlarım çok iğrençler
- +1 yıl
Senin bunu yanlış anlayacağını hiç düşünmemiştim bile ama ufaktan kıllanmışsın.. sorry şeker :D peki tüm böcek ya da haşerelerde durum bu mu yoksa sadece buna karşı mı
- +1 yıl
Yok hepsine karşı o durumdayım sinekten bile iğrenirim :D
- +1 yıl
Mantıklı.. diğer türlü nasıl minnoş biri olabilirdin ki :D
- +1 yıl
Ya teşekkür :D :)
+1 yılÖldürüyorum ama öyle vurarak falan değil bilimsel olarak ilaçla manyaklasip ölüyor zaten onun için acısız bir ölüm benim içinde zahmetsiz kurtuluş
04 Yorumla- +1 yıl
Ya tefek böceklerde bahsetmiyorum ama genelde korkulan hamam böceği, kırkayak falan!! Onlar ilacı hiç tınlamıyorlar ki adamlar gargara yapıyorlar resmen :D
- +1 yıl
bir ilaç satılıyor tarım ürünleri satılan yerde beyaz renkli fısfıs şişesine koymuşlar o çok etkili bir dene 😀
- +1 yıl
Onlar çok zararlı ama kendimizi de zehirliyoruz peki böyle börtü böcek haşere tayfasından başka öldürdüğün bir şey var mı hamam böceği dışında?
- +1 yıl
Örümcek 😀😀 salyangoz var bide onda biraz manyakligim var üstüne tuz döküp bekliyorum 😁😁
+1 yılAlt tarafı böcek vuruyosun ölüyor yani üstümden çıkmadığı sürece tiksinmem
113 Yorumla- +1 yıl
Yalnız küçük olanlar değil hamam böceği ve onun gibi diğer büyük korkulan haşerelerden bahsediyorum!!
- +1 yıl
Hiç köye gitmediniz mi yaz tatilinde? Böcek nihayetinde bizden büyük değiller ya
- +1 yıl
Peki böyle büyüklerden öldürdüğün neler var kadınlar genelde çığık atmayı seçer bu gibi durumlarda :D
- +1 yıl
Çekirge falan öldürmüştüm bir tek arı öldürmedim bugüne kadar o da ısırıyor diye. İsimlerini falan bilmiyorum gerçi uçanı var kaçanı var ama hepsini bilmem imkansız
- +1 yıl
Bu konuda hemcinslerine göre kesinlikle istisnasın abartmıyorum korkmayan yok burada onlarca yorumda durum yine aynı.. Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
En son büyük bir böceği ne zaman öldürdüğümü hatırlamıyorum apdlpcjsons
- +1 yıl
Aman kıvır aman :D
- +1 yıl
Ay ne kıvırıcam cidden hatırlamıyorum. Bizim köyde siyah böcekler var şu uçanlardan. En son onlardan öldürdüm. Bir de geçen yuvarlak yeşil bir böcek öldürdüm yemyeşil sıvısı çıktı Allah affetsin
- +1 yıl
O siyah uçanlar kafam kadar olanlardan değil mi üste başa falan yapışıyorlar?
- +1 yıl
Ne kafamı ya küçücük hayvanlaf
- +1 yıl
Öff hiç tadın tuzun yok.. büyük anlat o zaman.. küstüm seninle!
- +1 yıl
Beyfendi iyi misiniz? Ğendosmdkanskbds
- +1 yıl
İdare eder niye sordun :D
- Diğer konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılEvettttttttttttt tabi ki öldürebilirim... Neden olmasın..
Ama fare hariç14 Yorumla- +1 yıl
Ya bunlardan genel olarak çok korkuluyor :D Yalnız ufak tefek olanları sormuyorum kadınların genelde çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs gibi büyük haşerelerden bahsediyorum!! Öyle olanlardan neler var öldürdüğün?
- +1 yıl
Fare hariç diyim. Onada kaşıntı var görsem kaşıntıdan öldüremem
- +1 yıl
Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüK hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar !! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
Vala en son kurban bayramında öldürdüm. Arifede odamın kapısının önündeydi hızla kaçtı. Sonra bulamadım. Gece su içmeye kalkınca mutfağın önündeydi.. Yine kaçtı pislik. Ama vurdum. Öldü sandım. Sadece ayağı kırılmış galiba kaçtı. Ve nihayet kurban bayramında öldürdüm.. Uyandığımda karşıma çıktım baya vurdum. Öldü sandım. Valla iki dk sonra testi ama yaşıyordu. Valla yine vurdum öldü.. Cenazesi bide olaydan
Akrep öldürmüştüm küçükken 😂gene görsem öldürürüm 😏fareden tiksiniyorum korkmadan ziyade ☺️
017 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındaydın bilmiyorum ama çocukken insanda bii gereksiz cesaret oluyor ama şimdi görsen yapabilir misin bilmiyorum :D peki yetişkin olduktan sonra bir şey var mı özellikle şöyle kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs falan :D
- +1 yıl
Hayır o tarz sinekti bilmem neydi herkes yapmıştır.. Sen seni farklı kılanları söyle :D
- +1 yıl
Ya bu hamam böcük, kırkayak yok mu sicilinde onlar kadınların korkulu rüyası :D
- +1 yıl
Vay arkadaş bu akrebin günahı neydi :D Peki akrebi nerede gördün ve nası öldürdün, büyük müydü? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar tehlikeli bildiğin ve çok dayanıklılar!! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
Yuhhh baya baya tehlike atlatmışsın ya orada ne işi var onun.. Terlik ne ya böcekler bile tek hamlede ölmüyorlar terlikle :D o net numara yapmıştır yoksa o kadar vitaminsiz bir akrep olduğunu sanmıyorum :D
- +1 yıl
İyi hatırlıyorsun 30-35 sene öncesini :P :D
- +1 yıl
Vay bee yaşı bilerek abartarak söyledim ama oralı bile olmadın :D sıfır ego cidden ya da anlamadın :D
- +1 yıl
Hiç işte benimki de laf :D
Gece su içmeye kalktığımda yanlışlıkla üzerine basıp öldürmüştüm. Hemde çıplak ayakla
04 Yorumla- +1 yıl
Off çok sıkıntılı ya geçmiş olsun :D ama bilerek yaptıklarınızı soruyorum.. yani illa bu değil böyle genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak, akrep vs. gibi haşerelerin hepsini kapsıyor soru!
- +1 yıl
:D :D
Çocukken öldürmüşlüğüm var. Ama şu an yanına yaklaşamam.
01 Yorumla- +1 yıl
Çocukken bii deli cesareti oluyor zaten insanda!! Yani illa bu değil böyle genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak, akrep vs. gibi haşerelerin hepsini kapsıyor soru!
+1 yılAyyy ben hamam böceği görmeye bile tahammül edemem çok midem bulanıyor bu böcekten 😬
07 Yorumla- +1 yıl
Zaten o yüzden sorduk ve kadınların çok büyük kısmı böyle :D Korkuyor musun peki tiksinmenin yanında görünce ne yapıyorsun? Çığlık? :D ayrıca illa bu değil böyle genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak, akrep vs. gibi haşerelerden öldürdün mü hiç daha önce?
- +1 yıl
Akrep öldürüyorum korkmuyorum ama hamam böceği görmeye tahammül edemiyorum çığlık atmam tabi ama öldüremem
- +1 yıl
Yuhh yok artık akrep derken? Akrebi nerede gördün de kaç tane öldürdün çok m miniklerdi?
- +1 yıl
Yo kocamanlardı valla öyle bir yerlerde görüyorum yaylada çok vardır
- +1 yıl
Akrep görünce bayılacak bir dünya kadın tanıyorum ki burada onlarca yorumdan durum aynı! Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük akrebi nerede gördün ve nası öldürdün, büyüklüğü ne kadardı? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar zehirli ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar!! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
A 101 e gidiyordum yanimda da komşumuz vardı biri burda bisey var dedi yere baktık akrep sarı yani orta boylarda hepsi kenara çekildi korktukları için bende taş attım öyle oldu iste
- +1 yıl
Mahallenin fedaisi ya :D
+1 yılEvet, artık böcek öldürmeyi bırakalı çok uzun zaman oldu. Öldürmeyelim lütfen böcekleri
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir öneri:) Peki yaptın mı hiç yalnız öyle ufak tefekler değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi kadınların genelde çok korktuklarından söz ediyorum :D
Ahahahha ölmesin diye peçeteye sarıp balkondan atardım😂
01 Yorumla- +1 yıl
Süpersin:)
Öldürmedim korkarım ondan yılan 🐍 öldürdüm kertenkelede böcek türlerinden korkup ve tiksiniyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Yılandan korkmayıp bundan korkan tek insansın heralde tebrikler :D Yılanı nerede gördün peki çok mu küçüktü, solucandır o solucan :D
+1 yılSamsa ya da Kafka adına, öldürmeye çalışmıyorum görünce.
03 Yorumla- +1 yıl
Kafka iyi prim yaptırdı böcüşlere :D peki bu hassasiyet diğerlerine karşı da var mı börtü böcek ya da haşere tayfasından öldürdüğün oldu mu hiç?
- +1 yıl
Yok zaten, öldürmek gibi bir çabaya girişmem ki böcek görünce. Ne bileyim herkes kendi yolunda. Neden öldüreyim ki çünkü, garip değil mi. :D
- +1 yıl
Kesinlikle bravo sana çünkü süpersin :D
Çığlık atıp eziyorum diğerlerini de öldürdüm bu arada fare hariç onu görmedim hiç
09 Yorumla- +1 yıl
Genelde çığlık atanlar arkasına bakmadan kaçıyor ama sende durum değişik :D akrep ve kırkayaktan korkmuyor olamazsın onları da mı öldürdün?
- +1 yıl
Mantıklı :D Peki akrebi nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar tehlikeli bildiğin ve çok dayanıklılar!! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular
- +1 yıl
Yok artık kebap yapmışsın resmen hayvanı!! Canlı olarak mücadele ettiklerinden birini anlat bari hamam böceği ya da kırkayak en büyük aklında kalan hangisiyse!
- +1 yıl
Vay arkadaş ya şu az sayıdaki cesur olanlar da adam akıllı anlatmadı bi!
+1 yılöldürdüm yatağımın içindeydi terliği aldığım gibi yere atıp ezdim
07 Yorumla- +1 yıl
Yatağın içinde görse bayılır çoğu kadın iyi bari baştan sona anlat bizde yaşayalım action'u :D ya da başka öldürdüğün varsa onu da anlatabilirsin ama ufak tefek böcekler değil hamam böceği ve onun gibi genelde korkulanlardan bahsediyorum
- +1 yıl
yere attım çaatttt ezdim ben kokrmam öyle şeylerden hanım evladı değilim ben :D
- +1 yıl
Yok ya yanına yollayım bir tane kocaman hormonlu bir şey de sen gör :D
- +1 yıl
e yılan gibi bir şey olsa tabi korkarım ama bunlar küçük yanii :D
- +1 yıl
Başka bir tane hatırladğını anlat madem, örnek ol biraz :D
- +1 yıl
başka yok dfghjkl
- Daha fazla (132)
Daha fazla(147)