Kadınlar tarafından genelde en çok korkulan canlılar :D çığlıklar, aklını kaçırmalar falan :D Sizde durum nee?
-Voldemort-_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Öldüremedim. Hamam bıçağına yaklaşamıyorum korkumdan. Fareleredir kıyamıyorum com sevimli geliyolar hatta babam öldürmeye çalışırken babamı tutmaya çalışıp fareyi kurtarmisligim çoktur. Hemen bir anımı anlaticam. Babam fareyi tanzikli suyla öldürdü fare neşet falan alamiyodu ağzı falan su doluydu hep ben aldim dışarı ters yatırdım sıcak bir yaşın üzerine kurusun diye bir de yuttuğu suyu atabilmesi icin sırtına bir ileri bir geri yaptim serve parmaklarınla en sonunda uyandı boyle yavaş yavas duruyodu bana bakiyodu. Bende peynir aldim geldim tam vericektim cok hizli bir şekilde kaçıp deliğe girdi. Bende senmisin nankörlük yapan diyip deliği suyla doldurup öldürdüm
221 Yorumla- +1 yıl
Tek kelime ile şaka bu anlattığın sanırım bu nası bir çelişki ya!!
- +1 yıl
Hayvan ne anlasın yapmışsın bir iyilik işte ne yapsaydı oturup seninle sohbet mi etseydi!!
- +1 yıl
Ya çok kötü olmuş ya tm. Fare haram ama eziyet edilmez ki misal peygamberimiz de öyle diyot barindirmayin ama eziyet etmeyin diye 😣
- +1 yıl
Ben öldürdün demedk i tatlım 🤗 ba-ba n yapmış ya 😥 ondan öyle yazdım
- +1 yıl
nankörlük demişsinde asıl sensin nankör bir iyilik yapmışsın ardından ne yapmışsın salak mısın sen ya
- +1 yıl
çok sinir oldum kıza bak ya nankörlük yaptı kaçtı diyor bide iğrenç birisin
- +1 yıl
@Senagalatasaray gorusun icin tesekkur ederim ama derdini hakaret kullanmadan anlatabilecek kadar insan oldugun zama sa a cevap vericem
- +1 yıl
Ben hakaret kullanmayı seven biri değilim ama böyle şeylere çok sinir olurum senden özür de dilemem yani kendi yazdığın şey senin karakterini belli ediyor zaten sen bana cevap vermesen de olur
- +1 yıl
@Senagalatasaray tamam o zaman iyi bayramlar :) he bu ara da ben yine insanlik yapip cevap vereyim ben bunu yaptigimda 6 yasinda falandim. Yani yaptiklarimda mantik aranicak yasta degildim senin su anki beyin yasindaydim yani :)
- +1 yıl
6 yaşında olup yaptıysanız bir şey diyemem ama ben bunu büyükken yaptınız sandım benim mantığım gayet yerinde bu arada size de iyi bayramlar ben o kadar çok şey yaşadım ki bilemezsin 18 yaşındayım ama aslında çok olgun bir insanım ha bunu ben niye söylüyorum sizin dediğiniz gibi çocukça bir zeka ya sahip değilim
- +1 yıl
yanlış anlaşılma olmuş belli ki ben daha fazla bir şey de demiyorum
- +1 yıl
@Senagalatasaray kusura bakma kardesim biraz atar yapar gibi konustum haklisin kucuk oldugumu ben belirtmemisim. Tepki vermeni yanlis bulmuyorum sadece halaret icerikli olmasina kizdim beni yanlis anlama. Kirilmamissindir diye dusunuyorum ama kirildiysanda hakkini helal et
- +1 yıl
yani bende bilip bilmeden yanlış düşündüm sizde kusura bakmayın ama acımasızlığa tahammül edemiyorum birbirimizi yanlış anladık sizde hakkınızı helal edin :)
- +1 yıl
@Senagalatasaray helal olsun :)
- +1 yıl
:) helal olsun
En İyi Cevaplar
İnanır mısın bir ara müstakil evde oturduğumuz da gecenin 2'si terastayken bir fare gördüm sokakta sırf yakalamak için aşağı indim hamam böceği öldürmem genelde tutup serbest bırakırım ya da bir biyigini kopartir sohbet ederim senin ne işin var burada bak al işte sen bunu hak ettin mi falan ben az deliyim ya seviyorum ne bileyim ama geçen evde 20 ye yakın kara sinek öldürdüm lanetler çok zevkli oluyor sonra hepsini önüme dizdim birisi sakattı onlara doğru yürüyordu cenaze töreni falan düzenledim 😂😂 hayal dünyam çok geniş lanet olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Yuhhh!! Harbiden senin çocukluğuna inmek gerekiyor :D ama bu konuda hemcinslerine göre daha cesaretli olduğun kesin.. Peki bu tarz genelde korkulan, görünce çığlık falan atılan haşerelerden kırkayak, çıyan veya onlar gibiler arasında hiç öldürdüğün bir şey oldu mu? Herkesin gücü sineklere yetiyor arkadaş :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar Ne Diyor
270
+1 yılBem varya iri değil haşerelere geberiyorum yaningordgum an panik atagım ağzım gözüm yamulma filan ters dönüyorum resmen 🤣geçen yağmur yağdı balkonda uzun bir sülük 😥ulan karanlık bakıyom çıkaramıyorum en sonda bağırdım kapıyı bir vurdum alçı döküldü resmen 😅e sonrası malum kaşıntı balkona çıkamama 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Ya tüm bunların nedeni korku olamaz heralde :D hepsine karşı tepkin bu mu peki?
- +1 yıl
Vlha bu bode panik rahatszlgm var ondan 🤣
+1 yılNe kadar veteriner olsam da böceklerden korkmak değil ama acayip derecede huylanıyorum görünce hatta sözü bile geçince tüylerim diken diken oluyor 😓 yani ne kadar istemesem de böcek öldürüyorum. Fareleri çok mecbur kalmadıkça ya da sağlık açısından beni etkileme durumunda ise kutuya hapsedip bahçeye bırakmıştım umarım öldürmek zorunda kalmam
05 Yorumla- +1 yıl
Ama ufak tefek olanlardan bahsetmiyorum genelde kadınların korktuğu hamam böceği, kırkayak falan bunlardan bahsediyorum.. Böyle olanlardan neler var öldürdüğün, korkmayan yok gibi ya neredeyse:))
- +1 yıl
Böcekler dedim ya.
- +1 yıl
Tamam işte uğur böceği de böcek hamam böceği de.. Yani korkunç büyük olan böceklerden neler var onu soruyorum
- +1 yıl
Yahu böcekler hepsi uğur felan fark etmiyor hepsi
- +1 yıl
Peki hatırladığın son zamanlarda falan en büyük böceği nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
Böcekleri izlemeyi ve oynamayı severim, sürüngenleri filan özellikle çok severim😄 Boş zamanlarımda onlarla ilgili video filan izliyorum o derece severim ama niyeyse çok yeşillik filan bir yere gidince huylanıyorum.. sayıca çok fazla olduklarında içim bir değişik oluyor 😄
05 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya süperr bundan hoşlanan da tek kadın olabilirsin :D
- +1 yıl
Aynen ama senin gibiler oldukça sınırlı sayıda:))
- +1 yıl
Aminn :D
Farelerden aklımı kaçırıcak kadar korkuyorum hatta bir keresinde bir tekstil atölyesinde bir saatligine bulunmam gerekiyodu ayagima bir ipin ucuna takilmis ufak bir ip yumagi dolaşmis yürürken bir anda arkamdan bisey geliyo sanmistim kalbim duruyodu 😂 ama böceklerden asla korkmam hatta ölmesin diye elimle nazikce alıp disari atarim 🤗
01 Yorumla- +1 yıl
Böceklere olan hassas ve insalcıl tutumun fare korkunun baskın geldi, sınıfı geçtin tebriks :D
Cevap verenlere olayı anlat demişsin bu yüzden anlatıyorum 😊 Çardakta kitap okuyordum türünü bilmiyorum ama hamam böceğinden hallice bir böcek gördüm çok da korkarım 😄 atacak bir şey bulamayıp kitabı sertçe attım öldü sonra okuyamadım da yarıda kaldı 😞
04 Yorumla- +1 yıl
Ahahahh :D Ya o kadar büyük böcek için kitap hafif kalmıyor mu o ne vitaminsiz bir böcekmiş :D ayrıca kitaba da böceğe de yazık olmuş!
- +1 yıl
Korkular fakat benim bildiğim korkanlar arkasına bakmadan kaçıyor sen yüzleşmişsin resmen korkunla, tek leşin miydi peki bu arkadaş böyle börtü böcek, haşere tayfasından?
Diğer konusunda 731 cevap paylaştı. Hyr oldurmedim onlari gordugum yere gitmeye bile korkarim bir kac saat ya da gun bide hamam bocekleri falan cok hizli kaciyor yasanki uzerimde geziyirmus gibi hisediyorm onu gordukten sonra biri bana dokunsa bile sanki bocek mis gibi hisediyorum korkuyorum onlardan
01 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda genel durum bu, o nedenle sordum zaten :D
+1 yılhahaha cigliklar atmak yerine sadece sessizce olduruyorum yaa, bagirmaktan falan daha kolay oluyor. yani aliyorsun terligi veya ayakkabiyi olduruyorsun iste. birkac bocek oldurmusumdur ama yok cok sukur fare oldurmedim hic. aslinda hayvanlari oldurmeyi de istedigimden degil de sadece yapmak zorunda kalinca olduruyorum
05 Yorumla- +1 yıl
O mecburiyeti anlayabiliyorum da çığlıklar yerine sessiz kalmayı tercih eden tek kadınsın heralde :D Yalnız öyle çok ufak-tefek böcekler değil genelde korkulan hamam böceği ya da ona gibi normale göre büyük böcekleri soruyorum !! :D
- +1 yıl
kara bocek de oldurmuslugum oldu, hamam bocegi de. nerdeyse butun bocek turleri de diyebilirim :D
- +1 yıl
Bunların hepsinden korkmayan cidden tek kadın olabilirsin ya :D Peki çocuklukta ya da kaza ile olanlar dışında aralarında hatırladığın en büyüğü hangisiydi !! :D
- +1 yıl
ya tabii icten bir tiksinti geliyor ama bagirip cagirmak da sacmalik sonucta. annem ben 7 yasimdayken bir yurt disi seyahatimizde buyuk bir cekirge oldurdugumu soylemisti :D buyudukce uzun bacakli orumcekler de oldurmuslugum oldu tabi. daha cok orumcek turlerini oldurdum galiba hatirladigim kadariyla :D hala da oyle
- +1 yıl
Anladım ama bu şekilde soğukkanlı kalabilen kadın sayısı az sen de dikkat etmişsindir belki :D Son olarak hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
Iyyyy iğrenç hayatımda 2 kere fare gördüm 4 kere de hamam böceği fareleri gördüğümde tepkim hep aynıydı çığlık atıp ağlamaya başlıyorum hamam böceğini ilk gördüğümde arkadaşımın kucağına çıktım ağladım ikinci gördüğümde ağlayarak kaçarken yere düştüm sonra yere düştüm diye ağlamaya başladım üçüncü gördüğümde çığlık atıp kaçtım en sonuncuda ağlayarak üstünde zıpladım ve öldüler 😂😂😂😂
Ciddi anlamda nefret ediyorum korkuyorum ve tiksiniyorum 😊02 Yorumla- +1 yıl
Ahahah resmen tutanak tutmuşsun :D Yalnız sen de büyük gelişmeler var bir dahakine neler yapacağını kimse kestiremez :D
İnsan bilmediği bir şeyden korkar ama yine de hamamböceğini geçtim de fareler eğer açlarsa siz uykudayken kemirebilirler kulak kıkırdağınızı ve kemiklerinizi ama yaparken siz bunu hissetmezsin çünkü özel bir salgı salgılarlar uyuşturucu gibi anca yaptıktan sonra hissedilir bundan dolayı olsa gerek korkuyorum ama hiç karşılaşmadım :((
00 Yorumla
+1 yılAy bana hamam böceği deme evde hamam böceği gördüm diye gittim arkadasimda kaldim bulunana kadar. Birde köyde yatarken üstümde gördüm allahmm kafayı yiyordum
21 Yorumla- +1 yıl
Keşke demeseymişim cidden :D
Küçük böcekleri falan genelde kağıtla falan öldürmeden alıp camdan atarım büyük olanlarıda odayı falan kapatırım bilmiyorum ya ben kıyamam öldürmeye genelde balkonda olur onlar geri giderler digerlerinide aileden baska birileri halleder
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım, süper:)
Hiç öldürmedim nur yüzlü arkadaşım jdjjsh ama yazın biz evin kapısını açık bırakırdık eskiden Bahçeli evimiz vardı eve fare girmiş. Banyoda yakaladık babam deodorant ve çakmakla fareyi yakmıştı :( üzülmüştüm
04 Yorumla- +1 yıl
Yokk artıkk!! Sen de biraz tırsma durumları var gibi gibi :D
- +1 yıl
Helal sanaa şaman karşimm :D
+1 yılAsla öldürmem çok onceden evde hamam böcügü vardi anne dedim şunu disari atar misin o da yanlislikla Eli agir olunca öldü tabi ben de agladim niye oldurdun die ondan berii gozumun onunde yavasca bocükleri disari atarlar 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahah aferin kız sana bıcırık ne güzel insansın sen öyle :D
- +1 yıl
Tesekkür ederim sizin güzel dusunceniz için 😊😊
Hayvanlara olan sevgim sonsuz ama böcek ve fare ne ya neden var onlar amaçları ne onların benden uzak olsunlar yeter. Tabiki öldürdüm. Bir fare değil ama bana yaklaşan her böceğin canını alma konusunda üstüme yok
07 Yorumla- +1 yıl
Ahahah sinirlendirmişler seni baya :D Yalnız bu arada her türlü böcekten korkmayan istisna kadınlardansın tebrikler:)) Yalnız ufak tefek olanlardan bahsetmiyorum genelde çok korkulan hamam böceği ve onlar gibi normale göre büyük böceklerden bahsediyorum!.. öyle olanlardan neler var öldürdüğün?
- +1 yıl
Ahahahh hadi ya :D Yalnız bu konuda hemcinslerine göre kesinlikle daha cesurmuşsun.. Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük böcek neydi, nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
- +1 yıl
Ya nedense bunlardan korkmayan kadın yok gibi hatta çığlıklar, bayılacak gibi olmalar falan çok dikkatimi çekti! :D Ayrıca soruda yüzlerce cevap var kimseye mesaj atmış ya da herhangi bir rahatsızlık vermiş değilim.. korkma adam yenmiyor burada! Sizin gibi arada korkmayan da çıkınca merak edip soruyoruz..
- +1 yıl
Ya neresi komik genel olarak ne kadar korkuyor kadınlar hiç farketmedin mi çığlıklar falan.. Gayet dikkat çekici oluyor korkmayanlar da :D Soru tekrarlıyor kopyala-yapıştır yapıyorum !! :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!! :D :D
+1 yılHamam böceği ile uyumuşluğum var 🙄
En nefret ettiğim şey hayvanlar dır.
Ne onlar bana dokunsun ne ben onlara..
Fare böcek türleri değil sadedve
Kedi köpek kuş gibi hepsinden korkarım dokunamam..01 Yorumla- +1 yıl
Off çok sıkıntılı bir durummuş bu da :D umarım karşılaşmazsın ne diyelim:)
+1 yılfare ve boceklerden cok korkuyorum ama gore gore alıştık artk :D hıc bı hayvan oldurulemez kı zaten onların yerınde bızde olabılırdık Allah bızı oyle yaratsaydı bızı oldurseydı hosumuza gıdermıydı bıraz empatı nolur
01 Yorumla- +1 yıl
Süper ya gerçekten bravo sana:)
Öldürmedim, kıyamıyorum. Hamamböceği falan görürsem bir şekilde alıp dışarı atıyorum :) fare görürsem de hemen kedilerimi çağırıyorum. Bazen tatlı fareler olunca elime alıp sevip kedilere de verdiğim oluyor :D
014 Yorumla- +1 yıl
Yani iyi ki kıyamıyorsun kedilerin onlara pek iyi bir muamele yaptığını düşünmüyorum :D
- +1 yıl
Öldürmeyip süründürüyorsun resmen vicdanları kanattın :D
- +1 yıl
Yok artık yılandan korkmayan kadın mı var ya :D Daha önce öldürdün mü hiç yılan?
- +1 yıl
Ya bunun köyle şehirle ne ilgisi var istersen uzaylı ol birden eline gelen yılandan bir ürkmelisin yani :D Ya şu olayı lütfen baştan sona detaylı anlat böyle bii macera yok yani öyle ''kestim öldü'' deyince hiçbir şey anlaşılmıyor.. Nerede gördün ne yaptın o ne yaptı nası yaklaştın en önemlisi öldürme anında falan ne yaptı!! Hem o ne vitaminsiz yılanmış öyle sana saldırmaya falan çalışmadı mı hemen kolayca öldü mü? Kesin çok küçük bir şeydir o, solucandır o solucandır :D
- +1 yıl
Ya otlar kesildikten sonra iki tarafı da kurusun diye çevirirsin. Bende orakla çeviriyordum orda ot gibi duran ama ota benzemeyen de bir şey gördüm, bir de elimle tuttum o ne diye, baktım kımıldıyor, anneme seslendim işte napim dşye o da öldür dedi, otla birlikte tuttum, kafasını da kestim :D tabi o an komşular falan da şok :D :D sülalede yok sanırım bu tarz korkmalar, annem de bir keresinde yolda yılana bastı diyo ayağımın altında ne var, anne diyom kocaman yılanı görmüyon mu, yoo diyo nerde :D yılana da yazık o kadar şişko kadın üzerinden geçti :D
- +1 yıl
Küçüklüğünden beri göre göre alışıyorsun işte. Şehirde kaç tane yılan görebilirsşn ki. Bizim ev bir de dereyle bitişik hem su yılanı hem kara yılanına çokça rastlıyorsun haliyle, görünce de ıyyy falan olmuyorsun, öldüreyim de tavuklara ya da diğer hayvanlara zarar vermesin diyorsun :)
- +1 yıl
Ahahah sanki ''odada sinek gördüm terliği vurdum öldü'' der gibi anlatıyorsun :D Ya bu kesin çok zararsız yılanlar var su yılanı, kör yılan falan onlardandır.. Hemen kafasını kesmek ne ya bu nası bii zalımlık :D Onlar kuyruğu kesilince tamam da kafası kesilince yaşamıyor de mii :D
- +1 yıl
Sıkıntı resmen :D Hayvanları çok seviyorum ama aynı ortamda her zaman bulunmak hoşuma gitmiyor hele ki senin anlattıklarınla hiç düşünemiyorum :D
Fare en korktuğum canlıdır bisey yapmayacağını bildiğim halde, nedensizce korkarım 😂😂 bir gün, okulun tuvaletin de küçük fare çıkmıştı o an deliye dönmüstüm fareyi ayağımla ezmistim hala hatirladikca pismanlik duyarım..
04 Yorumla- +1 yıl
Hayddaaa ilk defa duyuyroum ya :D !! Sen wc'deyken mi çıktı, tuvalet deliğinden mi çıktı nasıl oldu, sonra sen ne yaptın? Başka biri olsa düşer bayılır korkudan o halde nası öldürebildin!! fare çok mu küçüktü? En baştan en sona detaylı anlat pls, ço değişik bir şey geçmiş başından merak ettik :D
- +1 yıl
Yaa😂😂 neyse ki tuvaletteyken olmadı 😂😂 Şimdi ben okul tuvaletine girdim ama ihtiyacım olduğundan falan diyil annem beni aramisti ona geri dönmek için müdür görse telefonumu direk alır diye tuvalete girdim, yoksa hayatta okulun tuvaletine girmem. Benim girdiğim yer ilk kattı bodrum da sayilabilir 😂 klozetin hemen yanında çok küçük bir delik vardı sanırım su baskinlarina karşı falandi, oradan siyah küçük bir fare çıktı birden, çığlık atmamak için zor tuttum kendimi telefon falan elimden düstü ben fareye bakiyorum fare bana üstüme hızlıca gelmeye başlayınca gözlerim döndü resmen saten küçücükte biseydi eziverdim hala pismanim
- +1 yıl
Hahahh cidden çok ilginç bir olay ya ve seni de her şeye rağmen soğukkanlı buldum :D farenin öldüğüne emin misin onlar çok iyi ölü taklidi yapıyor ve ezince öylece bıraktın mı tuvalette? giren şok olmutur :D peki hamam böceği ve ona benzer diğer büyük böceklerden hiç öldürdüğün var mı? onlardan korkar mısın :D
+1 yılHamamböceğini sayısız kez öldürmüşümdür. Biraz da sadistim. Üzerine pril döker can çekişmesini izlerdim 😂 Allah affetsin.
Sayısız böcek öldürdüm. Hatta bir kez kocaman akrebi öldürdüm.
Fareyi kapanla öldürdüm çok. Ama dokunamam başkası atar 😂013 Yorumla- +1 yıl
Ya ufakları söylemiyorum yalnız kafam kadar hamam böceklerinden bahsediyorum :D
- +1 yıl
Ben de onlardan bahsediyorum. Oğlum ben kraliçe hamam böceği görmüş adamım 😂
- +1 yıl
Hımmss.. Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüğü nerede gördün ve nası öldürdün? ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlar kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklılar detaya veriştir işte diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!! :D
- +1 yıl
Tuvaletin orda gördüm acele edip bastım iyice bastırdım vıccırığı çıktı 😂
bir kere de lavaboda gördüm kaçamıyodu üzerine pril döktüm kıvranarak öldü.
- +1 yıl
Ya sizin oradakiler niye öyle vitaminsiz buradakiler terliğe, böcek ilacına aldırış etmeden kaçıyor hemen pıtı pıtı :D Yuuuhhh bu arada 'kocaman akrep öldürdüm'' demişsin o gözümden kaçmış.. Onu nerede görüp nası öldürdün ama baştan sona anlat ya böyle kestirip atma!! Bu ne cesaret karşiimm bunlar sana saldırmıyor mu ya :D
- +1 yıl
Ablam şırnağa öğretmen olarak atandı dağın başına. Ben de ziyarete gittim. Orda lavabonun altında gördüm. Mayışıktı dolgu topuk terlikle ezdim tekrar tekrar vurdum çok setti.
İnternetten okudum normalde çok hızlıymış birkaç saniyede öldürüyormuş - +1 yıl
Ya sen cidden baya cesurmuşsun bu konuda şaka bir tarafa, heleki hemcinslere göre!! Ya anlamadığım koca akrep saldırmaya çalışmadı mı sen vurunca bu hiç tepki vermiyor muu? Kuyruğu kaldırıp direk atağa geçiyorlar normalde? Bir de terlik onlar için çok haiff değil mi bazı büyük böcekler bile kaçabiliyor terlikten? Ayrıca akrepler saatlerce hareketsiz kalıp çok iyi ölü taklidi yapıyorlar sen onun öldüğüne emin misin, kandırmış olmasın :D
- +1 yıl
Sert dolgu topuklu terlikle öldürdüm. Hareket etmiyordu başta. İyice ezdim parcalandı vıccırığı çıktı.
- +1 yıl
Kesinlikle cesursun ama senin de hiç affın yok ya, elinden kurtulan yok heralde hiç :D yani bir de büyük şeyler anlattıkların.. öldürürken vicdan ya da öldürdükten sonra pişmanlık olmuyor mu peki
- +1 yıl
Rahatlıyorum öldürünce.
Ben genel olarak korkusuzum. Gece 11 de taksimde ingilizce kursundan çıkıp tek başıma eve geliyorum. Uzun yıllar tek kaldım evde. Hiç korkmam. Babaannemin evi yıllardır boş. Hayaletli ev diye adı çıkmış. Gittim eve 2 gece kaldım tek başıma hiç bişey olmadı kırıldım hiç iletişime geçmedi ayıp ama 😂
Üniversitedeyken ev arkadaşımın serseri sevgilisi aldatılmış eve kocaman bıçakla baskına geldi ben uykudan uyandım kapıyı açtım sinirlendim küfrettim tehdit ettim bağırdım kovdum 😂 korktu tırıs tırıs gitti. Meğer serseri takımının reisiymiş 😂
- +1 yıl
Seni klonlayalım bence derhal :D Peki yolda gidiyorsun bahsettiğim kaldırımın kenarında bahsettiğim gibi parmak kadar bir hamam böceği gördün ne yaparsın ama evde değil yolda!!
- +1 yıl
Yoldakine karışmam banane. Yoldaki çöpleri topluyormuyum? Evim ayrı
- +1 yıl
İyi bari yoldakiler adına sevindim :D
+1 yılSevgili volvo, hamam boceği öldürdüm.
Defalarca katil oldum ben.😏
Fareye gelince evi terk etmekle kalmam şehri terk ederim.
Iftar ağzı bu konuyu görmemde hiç iyi olmadı bir kusma belirtisi oluştu.😏05 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma cidden rahatsız etmek istemezdim, sorry! Ama çok cesaretliymişsin bak genelde kadınların rüyasıdır hamam böcükleri :D yalnız ufak tefek böceklerden bahsetmiyorum hamam böceği ve onun gibi normale göre büyük genelde korkulan böceklerden söz ediyorum :D
- +1 yıl
Aynen bunlarda büyüktü ev bahçeli olunca.
Büyükleri elektirikli süpürgeye cekiyorum.🤦 - +1 yıl
Süpürgede sabaha kadar dans diyoRsun :D Peki hatırladığın son zamanlarda falan en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor
- +1 yıl
Evet bundan bir hafta önce komşuya yemek vermeye gittim.
Oda kolumdan tutup içeri çekti. Bir sigara yakayim dedim o yemeği boşaltirken.
Bir de ne goreyim mutfak penceresinin kenarindan gidiyo cevizden buyuktu.
Tabi ev bizim olmayinca tepkisizce baktim.
Cikarkende arkadasa dedim bu ne rezalet ilaclatin su evi yah🤷 - +1 yıl
Off çok fena öldürmüşsün ya kan tutar beni keşke anlatmasaydın :D :D Başkasını evi olunca izle zaten anca, kendine müslaman seni :D
İş yerinde Topuklu ayakkabimin o alt kismindaki arasina bikere skştrıp diğer topuğumla fare ezmiştim hiç unutmam kanı üstüme sıçramıstı günü kötü geçirmıstım
110 Yorumla- +1 yıl
Yok artık ya :D Ya ciddi soruyorum kadınlar genelde çok korkuyor ondan öğrenmek istiyorum abartmadan yanıtla pls :D
- +1 yıl
Tamam tamam inandım ama bu da hemen inanılacak bir şey değil ki ya :D Ve bunu yapabilen tek kadınsın kesinlikle :D Minik fındık faresi miydi yoksa bildiğin büyük lağım faresi miydi? Onu nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar, o halde nası tutabildin ya... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
- +1 yıl
Baķşimdi biryerde garsondum ben arka bahcesi vardi buyuk guzel öğrenciler geldi yemek yiyolardi fareyi gorunce panik oldular ögle saatleri daha sakin olurdu orasi onlar iceri kacti kadin patronumuz. Bu bahceye girerken pimapen cam var 5 cm kadar yukseklik var yan tarafta insaat vardi ordan gelmis sanirim buyuktu bayagii. Patronum uzun sapli araba fircasi gibi supurgeler varya onunla vurdu o kacti kactikca vurdu 2 3 defa isabet etti bu biraz yavasladi yavaslayinca pimapenin ordan geciyodu bende durdurmak icin bastim bu 2 katli platform topuklu ayakkabiydi bu
ayakkabinin altinda tabanla topuk bolumu varya bosluk oraya iste kacmasin diyede ayami kaldirip oteki ayamla basinca biraz sert basmisim heralde kan scradi resmen ustume basima kotu gundu - +1 yıl
Ya başta abarttığını düşünmemin nedeni aslında öldürme şeklin değil buna cesaret edişindi! Abartmıyorum çoğu kadın o durumda bayılır :D Ya peki hemen üstüne basınca öldü mü ya! fareler dayanıklı baya üstelik büyükmüş de.. hem duymuşsundur onlar çok iyi ölü taklidi yapıyor, orası burası kopsalar da yaşamaya devam ediyorlar hareketsiz kalıp seni onun öldüğüne emin misin kandırmış olmasın :D
- +1 yıl
İnandım ya zaten o konuda bir problem yok.. Gerçekten çok cesurmuşsun bu konuda hemcinslerine göre de.. Ve ayrıca çok da katıymışsın ya fare, fare olduğuna pişman olmuş resmen hayvanı perte çıkarmışsın!! Peki bu tarz haşere ya da börtü böcekler arasında tek leşin miydi? Başka fare, hamam böceği, çıyan vs gibi normalden büyük olanlardan ve genelde korkulanlardan neler var :D
- +1 yıl
Ya sen öyle anlatınca merak ediyorum bir de genel olarak kadınlar çok korkuyor bunlardan o yüzden daha farklı geliyorsunuz? Kelebek zararsız ya keşke yapmasaydın ona benim saydıklarım gibi normale göre büyüklerden var mı peki bir şey?
Hamam böceği üstüme kadar çıkmıştı çok soğuk kanliyim elimin tersiyle itiverdim.
Ama bir kere ölü fareye basmistim sıkıntı değil ama canım ayakkabım ❤11 Yorumla- +1 yıl
O durumda bayılacak kadın çoktur ya özellikle burada:)) Bu konuda soğukkanlıymışsın cidden!
Onlarda canli zarar veren yok niye oldurelim hayvanlarida yasami hakki var bizim hakkimiz varken onlarida hakki var zarar yok birsey yok ne diye olduruyorlarki vicdansizlar
01 Yorumla- +1 yıl
Helall be sana :D bravo hakkaten:))
+1 yılBen öldürüp kaciyorum ölüsünden de korkuyorum. Ustune basiyorum citirt eden sesi duyuyorum sonra kaciyorum evde biri varsa onu cagiriyorum yoksa gelene kadar o odaya girmiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Ya o aşamadan sonra neyden korkuyorsun genelde senin yaptığına cesaret edemezler kolay kolay :D Peki hatırladığın son zamanlarda falan en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
- +1 yıl
En son evde banyoda gormustum. Basta bir tirstim. Sonra terlik vardi baya sertti tabani. Hemen onu aldim elime ama o kdar acele ediyorum ki sanki biraz gec kalsam hamam bocegi karanlik guclere burunup beni oldurecek. Hemen kosuyorum sakince onu korkutmadan. bir anda hizli bir sekilde vuruyorum terlikle. Sonra olse de olmese de kendimi garantiye almak icin iki uc kez daha geciriyorum. Sonra kaldiriyorum terligi bakiyorum viccigi ciktiysa tamam cikmadiysa son bir kez daha ölüm vurusu yapiyorum. Sonra o orda kaliyo. Annem ya da evden biri ya da yurttaysam kizlar onu alip disari atiyorlar ben dokunamiyorum. 🤣
- +1 yıl
Sen işi garantiye almaya çalışıyorsun ama onlar çok dayanıklı ya kafası olmadan bile yaşıyorlar sen de duymuşsundur hatta süper ölü taklidi yapıyorlar sen onun öldüğüne emin misin seni kandırmış olmasın :D ve bu arada da bu konuda hemcinslerine göre kesinlikle daha cesursun tek leşin bu arkadaş mıydı peki bu tarz haşerelerden!! :D
- +1 yıl
Fare gorunce kaciyorum direk fare nasil oldurulur bilmiyorum😂 bocekleri oldurebiliyorum kelebekleri gorunce odayi terkediyorum ya da isik tutarak odadan cikarmaya calisiyorm zor isler cok zor
+1 yılÖldürmek ne kelime kanlarını iğneyle çekmişliğim var. Ama sonra acıyıp geri kanlarını onlara teslim ettim. Sonra çığlık çığlığa balkondan aşağı attım
Bu arada 13 yaşında falandım01 Yorumla- +1 yıl
Çocuklukta oluyor ya öyle garip şeyler, büyüdükten sonra yaptıklarınızı soruyorum :D
+1 yılUçup kaçan herşeye karşı bir fobim olduğu için hamböceğide öldürdüm sinekte. Allah beni affetsin elimde değil 😂 herşey bir arının sırtıma sinsice yaklaşıp beni hunharca sokmasıyla başladı 😂
05 Yorumla- +1 yıl
Ahahah geçmiş olsun :D Yalnız ben fobim var deyince genelde olduğu gibi çığlık atıp kaçtığını düşünmüştüm :D yalnız ufak tefek böceklerden bahsetmiyorum.. hamam böceği ve onun gibi genelde korkulan büyük böceklerden söz ediyorum :D
- +1 yıl
Ben alıştım artık. O çığlık arıda koptu ilk sonra daha çığlık yok. Görüyorum ve avıma yaklaşıp sinsice öldürüyorum napayım 😂 ben onu öldürmezsem o beni öldürecek.
- +1 yıl
Sen bence genele göre kesinlikle daha cesursun bu konuda :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlar kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. detaya veriştir işte diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!! :D
- +1 yıl
Detaya veriştir ne ya 😂 tövbe Estağfurullah. Neyse o zaman konuya giriyorum. Geçen yıl mayıs ya da haziran hatırlamıyorum. Hava felaket derecede sıcak bir gram esmiyor. Bahçeye indim salıncakta sallanıyorum elimde de su var susuz gezmem asla. Uzaktan minik bacaklı bir varlık bana doğru yaklaşıyor ama güneşten tam seçemiyorum. Tabi ben onu görünce tedirgin oldum haliyle. İyice yaklaşınca baktım bu hamamböceği okadar çok korktum ki ilk salıncaktan düştüm su şişesini fırlattım ve üstüne bastım. Çok acı ama gerçek yapmak zorundaydım. Korkuyorum elimde değil 😂
- +1 yıl
Hahahahh ya sana da böceğe de yazık bence biraz daha sakin ol :D Ve bu korkuyla bunları yapıyorsan korkmasan neler olur bilemiyorum :D
+1 yılKorkmuyorum tiksiniyorum Hele ki hamam böcekleri teşebbüs ettim ama bastırınca bir sertlik o çtırtı kabuğu kırılmıştı falan dahada tiksinirsirdi uçuyo flaan düşünce bile çığlık atasım geldi tişiklirlir
00 Yorumla
+1 yılHamam böcekleri hemen ölmüyor, tecrübeyle sabit 😂😂Fare öldürmedim ama öldürülürken yanı başındaydım😂Bol bol kara sinek , sivrisinek ve örümcek öldürüyorum. Karasinekten çok korkarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok dayanıklı ve hızlılar :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüK hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlar kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklılar detaya veriştir işte diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!!
+1 yılMalesef bütün hayvanlardan korkuyorum odamda çığlık atınca tüm ev halkı odamda beliriyor alisiklar zaten hayvan ölmek istemiyorsa girmesin benim odamda ne işi var gitsin bahçede gezsin 😂
04 YorumlaAhahahh o çığlıklar çoğu zaman benim de kulaklarımda çınlıyor :D Yalnız öyle ufak tefek böceklerden değil de genelde korkulan normalden büyük hamam böceği vs gibi böceklerden bahsediyorum öyle olanlardan var mı hiç karşılaşıp öldürdüğün? :D
- +1 yıl
Yılanla karsilastim ağlayarak bağırdım babam silahla öldürdü ama kuyruğu oynuyordu rüyalarıma az girmedi😂ben öldüremem kaçarım
- +1 yıl
Yılan için normal ya aynı travmayı bit kadar böcekle karşılaşıp yaşayanlar var :D
- +1 yıl
Bende fark etmiyor sinekten kelebekten karıncaca yılan köpek kedi hepai ayni😂
Iııı... aslındaaa çok küçükken öldürmek diilde oynamışlığım sevmişliğim var onları🤣🤣 Hatta annem elimden alır atarmış ağzıma götürüp yicem diye korkarmış:D tamam iğrendiniz biliyorum😂
10 Yorumla- Daha fazla (240)
Daha fazla(255)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem