Kadınlar bu böcekten nedense çok korkuyorlar sizde durum ne :D
boris_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Diğer konusunda 337 cevap paylaştı. Geçen gün bir tanisa bacağıma tırmandı ben erkek arkadaşım ile hararetli bir tartışmanın ortasında olduğum için fark etmedim sonra ayağımda bir şeylerin yürüdüğünü hissetim bir baktım hamam böceği tâbi çığlığı bastım ve sevgilimin yerinden sıçramasına sebep oldum kısa bir telaşın ardından böceği öldürdü hala dalga geçiyor bana hamam böceği demeyin :(
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHamam böcekleri inanılmaz yaratıklar ve aşırı severim hatta bir kaç tanesini incelemek icin toprak fanusta yaşatmışlığım vardır. öncelikle kafası olmadan 1 hafta yaşıyorlar 1 saatte 5 km gidebiliyorlar suda 1 saat kalabiliyorlar 280 milyon yil kadar yaşanmışlıkları var bence inanılmaz öldürmek saçma 😍
02 Yorumla- +1 yıl
Yok oldurme falan filan bende haserelere karşı
ya şimdi korku değil o bilionuzmu daha çok böyle tiksiniyon azcık ama Allah yaratmış vardır bilmediğimiz bir hayrı. gördüğümde konuşuyom ya diyom kardeş sen bana yaklaşma bende sana bise yapmıom zaten anlaşalım saolsunlar dinliyolar çoğu zaman :D :)
12 Yorumla
Öldürmem, severim ve onu bir şey yardımıyla güvenli bir yere bırakırım.
418 Yorumla- +1 yıl
Ben hayvanlarla muhabbet etmekten hoşlanırım. Bir hastalık kapmayacağım düşüncesinde olursam okşarım. Bana bütün hayvanlar çok sevimli gelir. Geçenlerde bir videoda bir akrebin üzerinde çamaşır suyu ve sirke testi yaptıklarını gördüm. Akrep çamaşır suyundan pek etkilenmedi ama sirkeyle temas edince kendini öldürdü. Zoruma gitti. Akrepten korkan bir insan olmama rağmen üzüldüm. Hayatımız tehlikede değilse bir cana neden kıyalım?
- +1 yıl
Gerçekten beni takdir et diye anlatmadım bunu, bu anlattıklarım hayvan sevgimin yanında henüz hiçbir şey, benim tek istediğim insanların onlarla empati kurabilmesi, onların da bir can taşıdığını, canlarının kıymetli olduğunu, acıktıklarını, susadıklarını unutmaması. Onlar bize emanet. Biz bizden daha muhtaç durumda olan canlıları koruyabilirsek insan oluruz. Biz insanız, Allah bize ayrıcalık vermiş diye bunu kötüye kullanmak son derece çirkin bir şey. Bir mahalledeki insanların nasıl insanlar olduğunu öğrenmek istiyorsanız sokak hayvanlarına bakın demişler, ben bakıyorum, bencil, kendisinden başkasının yaşam hakkına saygısız olan, insanım ben insan diye diye insanlıktan çıkan insanların yaşadığı yerlerde sokak hayvanları feci halde.
- +1 yıl
bende korkmam tekkorkum kopek
- +1 yıl
@giresunqizi sorunun hala açık olması ve bu kadar kişinin yorum yapmış olması beni şaşırttı açıkçası :)
- +1 yıl
Boris özel mesaj at sana bir soru soracağım.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar Ne Diyor
593
Ben olduremiyorum genelde gorunce benzim falan atiyor. Ama gece birkeresinde mutfaga girdim isigi actim tam onumde duruyor bocek. Once ikimizde kimildamadan durduk bir sure sonra o atak yapip busalik makinasinin altina kacmaya calisti o telasla bende ciglik atip ustune bastim ayagim kaydi betonde terlik olunca. Cunku bocegin icindeki butun sivilar disari cikmisti
07 Yorumlaya kadinlar neden korksun boceklerden.. ben oldururum genelde.. fareler sevimli gelir ama bana mesela.. kac kere yanimdan fare gecti.. ama bir keresinde banyoda kertenkele gormusum iste o zaman cigligi basdim.. abi banyoda kertenkele mi olur yaaa... normalde hayvanlari severim
01 Yorumla- +1 yıl
Ya öyle kötü bir amaçla yazmadım ama burada da yüzlerce yorum dikkate alındığında sonuç yine aynı, korkmayanlar azınlıkta baya.. Seni de tebrik ederim :)) Hamam böceği kertenkeleden daha korkunç değil mi ya :D Öldürürüm demişsin ama ufak böceklerden bahsetmiyorum bu arada hamam böceği ve onun gibi büyükleri kastediyorum:)
he heyt be sulalesini kuruttum ben bunların 😂😂 💥🔥🔉💪👊
125 Yorumla- +1 yıl
biliyorum yahu bunlar bor sure sonra evrim geçirip ucuyorlar bir de
ilaclaiyordum köklerine kadar yetmiyor du olusunu duvarda bitakiyordum ibret olsun da benim idama girmesinler diye
yahu 2-3 evden gidiyoruz bunlar bildiğin evde gece alem yapıyorlar mis ya artik nasıl bir üreme şenliği düzenlediler se bir geldik eve Işığı açınca şey sürüsü gibi dağıldılar her biri parmağın kadardı neyse tüm evi ilaclatmistik ha bu arada kafasız yaşıyorlar olayı yalan denedim yok öyle bir şey 😂😂😂😂😂😂 - +1 yıl
Sanıyorum bu konuda buradaki en cesur kadınlardan biri sensin:)) Ya felaket canlılar üreme hızları inanılmaz radyasyon karşı da dayanıklılar.. Evi ilaçlatmakta bazen çözüm olmuyor.. Kafasız yaşama olayını nası denedin ya :D ama 'şöyle, böyle' diye 2 cümleyle geçiştirme çok merak ettim o deneyi baştan sona detaylı anlat pls :D İlk nerede gördün, naptın sonra en son oldu falan bu şekilde:))
- +1 yıl
manyak gibi duruyorlar ya apartmanı samissa sadece bir daireyi ilaclatmakla bitmiyor tabiii
yahu bunlarparmagim kadar olmuştu ya neyse gece su içmeye kalıtım ben mutfağa bir girdim bu yer de tıngır mingir yürüyor kanatlı filan hic te umrun da değil gayet açıkta antenlerinin filan titrestiriyor allah bilir erkek ya da hatun filan çağırıyor sinirlendim sen misin bur da duran tuttum terligi kafasına bir bastirdim katır kutur ses kanatları bir yukarı doğru geri açtı bide ama hakkin rahmetine kavuştu yani öyle anlamış oldum bıraktım yine öyle ibret olsun diye sabah kalktığımda canım için karıncalar tek tek bir şeyini koparıp yuvalarına götürüyordu ellemedim 😂😂😂😂😂😂😂 - +1 yıl
Ahahahh cidden anlatım tarzın efsane güldürdün beni :D O mutfaktaki çok mu büyüktü peki normale göre:)) Ya onlar hatun-erkek çağırmaktan değil ama insan farkedince böyle antenleri oynatıp ön ayaklarını birleştirerek yalvarır gibi hareketler yapıyorlar!! Sadece kafasına nası bastırabildin peki terliği eline mi aldın yoksa ayağında mıydı sanat icra etmişsin resmen :D Ya Allah aşkına şu olayı daha detaylı anlatır mısın hem çok komiğime gitti hem de çok merak ettim:)) Çok hızlı değiller mi nası kaçmadı o artı çok dayanıklılar:))
- +1 yıl
hem de ne bicim evrim bir koyu kahve rengi yahu bunlar da bir özgüven bir özgüven görmek lazim sanki fatih sultan mehmet elinde kılıcı altında ati bana bir şey yapamazsın havası ben terlik gitmem genelde dur dedim orda geliyorumgittim bir tane Terliğin tekini aldım terlik te boyle okkali bir şey
zaten egildim dizlerimi kirdim oturdum göz gozeyiz Meksika da ki kovboylar gibi ya ben terligi kaldırıp kafasına indirrecem ya o üstüme uçacak
😎😎😏😏tabiki ben rn hizlisi olarak 🔫👒 pardon bunla 👡👡😂😂😂 onu hasat ettim Terliğin yavaştan sonra bir anda kafasına indirdim bastirdim orda öyle pelt oldu boyle yani 😂😂😂 - +1 yıl
Süpersin ya cidden gerçekten gece gece neşemi yerine getirdin teşekkür ederim :D O anten ve ön ayaklarını oynatmayı insan farkedince yalvarır gibi yapıyor, affetsinler öldürmesinler diye.. Çoğu kadın o büyüklükteki bir hamam böceğini görünce çığlığı basıyor senin cesaretin örnek gerçekten bu konuda:) Peki bunun dışında öldürdüklerin arasında en büyüğünü nasıl öldürdün, ilaçlama hariç.. Çünkü büyükler ilaçla gargara yapıyorlar:)) Onu da bu kellesini aldığın gibi anlat ama lütfen:)) Yani buna benzer bir hikaye varsa onu da dinleyelim:))
- +1 yıl
Ya en büyük onun olduğunu tahmin ettim o kadar tecrübeliyken ne olur bir vukuatını daha anlat :D Vardır kesin değişik bir malzeme sen de.. Yani onun haricindeki büyüklerden ilaç dışında bir şeyle öldürdüğün falan.. Cidden hikaye gibi bir anlatımın var :D Ama çok yorgunsan da yarına da kalabilir sonuçta o kadar birbirinden güzel ve uzun yorumlar yaptın ve güldürdün :D
- +1 yıl
peki son bir tane daha yazayim
neyse biz yine gitmişiz iste evde bunlar yine eğlence disko üreme partisi yapıyorlar döndük gece filan
neyse alaturka tuvalete girdim ben ne goruyum 4 dene koyu kahve işaret parmagim kadar hamam böceği evrimin son halkası deliğin etreginda bu b. ok benim bu b. ok senin kavgasindalar herhalde deliğin içine girip geri çıkıyorlar deli gibi dans ediyorlar birbirlerinin üzerinden geçiyorlar filan bildiğin azitmislar popolarini filan salliyotlar durup durup neyse tam bunlarin uzdrine sigonu cekcdm biri bana dogru depar atmasin mi birak haremligimi yine mi sen dercesine 😂😂 bir tekme attim buna 3 luk atis basket tam delikte tabi hatunlar çıldırdı beyimiz gitti beyimiz diye sonra bende aldım bu işgalcilerin üzerine iki kere sifonu bir çektim done done done gluk gluk sesleri içinde veda ettiler alaturka tuvalete pardon sevişme üreme ve disko yaptıkları mekana ama yerleri olan bo. k yuvasına da sayemde merhaba dediler 😂😂😂😂 - +1 yıl
Ahahah süper ya cidden :D Ya ben son zamanlarda kadınların anormal tepkilerini gördüğüm için bu böceğe karşı o yüzden baya merak içindeydim ve sen bu merakı gidermek için ne gerekiyorsa yapıyosun çok teşekkür ederim:)) Eğlenceli anlatınca bir de çizgi roman gibi oldu:)) Ya ama onlar kesinlikle ölmemişlerdir zaten kanalizasyonda yaşıyorlar, mekanlarına geri dönmelerini sağlamışsın sadece:) Ben mutfakta kellesini aldığın gibi ibretlik bir olay istiyorum, bunlar kovmaktan, dışarı atmaktan falan anlamıyorlar ki :D
- +1 yıl
Ben uyuyacağım zaten ama neden bu kadar geri çektin kendini burada ayıp ya da yüz kızartıcı bir şey konuşulmadı ki!! Sadece bu olay dikkatimi çekmişti.. Neyse ben merakım gitmeden sorular soracağım bu konuda cesur olanlara.. Cevaplamamak da sizin tercihiniz saygı duyarım.. İyi günler.
böceklerden pek hoşlanmıyorum yani görüntüleri beni biraz ürkütüyor. ama görsem sanırım evdeki birisinden onu bir malzeme ile alıp dışarı çıkarmasını isterdim. ama umarım yine görmek zorunda kalacağım bir durum yaşamam 😅😅😅
02 YorumlaNe dokunmasi ünivdeyken evde görmüştüm bir tanesini. Gecenin birinde azrail görmüş gbi oldum. Evden kactm ve cglklarima gelen ev sahibimiz kendisini pert etti 😂 çamasr suyuyla dip köşe temizlik hic unutmuyorum o günü
06 YorumlaHayır hiç bir zaman öldürmedim. canlıları severim ben. alırım elime bir başka yere koyarım ayak altında ezilmesin diye. sonuçta o da bizim gibi canlı korkum yüzünden onu öldüremem. tüm canlılar yaşamı hakk ediyor bizim gibi
010 Yorumla
+1 yılAllah'ın verdiği canı sırf korkuyorum diye alma hakkını bana kimse vermiyor
Ha verseler bile bir canlının can çekiştiğini gormeye benim içim el vermez. Bir kağıt veya peçete parçasıyla dışarı koyulabilir illa öldürmek gerekmez.02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler olması gereken.
Bana zarar vermediği sürece onu öldürmem, nasıl ki biyerimize bişey olsa canımız hemen yanıveriyor, bu dünyada konuşamayan örümcek öbür dünyaya yok yere öldürdüm diye hesap sormaz mı benden? evet korkuyorum fakat bana bir zararı yok.
01 YorumlaDiğer konusunda 655 cevap paylaştı. hayvanlardan korkmuyorum
öldürme ihtiyacı da duymuyorm
fakat çok hızlı ürüyorlar
evde tabletleri mevcut kısmı olarak öldürmüş oluyoruz ailecek...
Özünde iletişim ağı büyük ve çok hızlı havayı sezen hamam böcekleri lütfen bizim eve gelmeyin!!!06 Yorumla
+1 yılbir kere lavaboya gittim gece ama hani ilk defa görüyorum bizim evde hiç olmaz lavaboda falan da neyse daha geçmedim kapıdan girdim baktım hamamböcegi odama koşar adım gittim kapımı kilitledim hatta giremesin diye😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 napalım bizde böyle
- Diğer konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılevet ama bilmeden bende terlik giyme huyu yoktur pek yururken ciplak ayak basmistim 🙊 hayvanin cirki cikmisti ayy bak nasil huylandim Şu an ikingun ayagimi nasil yikadim varya kes bilekten kurtul o derece olmustum tekrar hatrlattin sagolya. d. d.
022 Yorumla- +1 yıl
terlik ararim ☺ sonra bam bam bam. d. d. d. d
- +1 yıl
Bu cesareti gösteren kadın sayısı oldukça sınırlı:)) Burada bile 193 yorum yapılmış şu ana kadar ve çığlık atmayan 3-5 kişi heralde:) Zaten bu durum çok dikkatimi çektiği için sorusunu sorma gereği duydum.. Peki bu tarz korkulan böcek ya da haşerelerden öldürmüş olduğun neler var ama ufaklar sayılmaz :D
- +1 yıl
eve kertenkele girince tum evi dokerim onu disari cikarana kadar o olmuyo valla vursan bile etli butlu bisi 😄 kurbaga gbi iskenceye gerek yok makinaya ceker poseti atarim.. baska orumcek vs oldurmusluklerim var.. eski evde akrep vardi mubarek cekicle oldrduydum onu olmuyo oda zor olenlerden onun etrafinda ates yakinca k3ndi kendini sokuyomus ama atesi nerden bulcan o an. d. d
- +1 yıl
yok be ne ciglik atcam faydasi ne cozum uretmek lazim bocegi kacirmadann. d
- +1 yıl
ulan ne sadistmisim be 😒 ben cennet yuzu gormem 😄
- +1 yıl
fare falan olduremem mesela korkmam ama biras buyukya kiyamam cikarmaya bakarim 😄
- +1 yıl
Çığlık atıp, ayılıp bayılsan daha mı iyiydi peki:)) O zaman bu konuda örnek bir pembeli olarak hatırladığın en büyüğü nası öldürdün ama ''vurdum öldü'' diye değil olayı anlatın biraz detayına veriştirirek :D Adamlar normal böceklere nazaran çok daha dayanıklı ve hızlı, ilaçla gargara yapıyorlar resmen :D
- +1 yıl
abi bu nasil bir fantaziya 😄 detayina kadar soruyon ben tadini cikarmam valla grdugum gbi vurur oldururum 😄 abi hamam bocekleri prize bile giriyomus carpilmiyoladda ya
- +1 yıl
valla annem ilk evlendiginde babannemlerin prizlerden cikiomus ☺☺☺
- +1 yıl
fantaziden kastin anlayisin hemen seksmi delidir nedir 😄
- +1 yıl
o manada demedim. d
- +1 yıl
😄😂😂 ya gt be uyus 😄
- +1 yıl
tabikisi ne sandin 😌 kendimi seri katil gibi hissettim. Şu an 😎😛
- +1 yıl
heya locadayim cehennemde 😌
- +1 yıl
valla ustumde gezmedikten sonra huylanip korkmam ama baktimki yerde yuruyo terlikle vuraaa vuraaa cirkini cikaririm sonra islak mendil veya peceteylr alip cope atarim orayida silerim guzelce 😄 napim bide fatihami okuyaym ya md
Ben hayvanları çok severim. Öldürmeye kıyamam ama korkmam da. Küçükken öldürmüştüm bir kaç kez. Sert kabuklu olduklarından çıt çıt ediyor ölürken. Allah affetsin küçükken öldürürdüm, yazık oldu hayvanlara :/
03 Yorumla- Diğer konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok kucuktum be 3 ya da 4 e gidiyorumdur . eve hamam bocegi girmisti annem ile ablam ben bocekten korkmuyom diye terliği bana vermisti 😂😂 bende bocegin agzina vurdugum gibi yapistirdim yere sjdh😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
hayir hala korkumyorum zaten artik yok öyle bisey hamam bocegini gormeyeli 4 5 sene olmustur kim bilir 😂😂
Öldürmeye gerek yok gazete kağıdıyla alıp bahçeye bırakırım ben
20 Yorumla
+1 yılEvde haşere öldürmek benden sorulur herkes korkar ben hariç fare öldürmüşlugum bile var korkmam sadece midem bulanır ama iş başa düşünce yapacak bir şey yok..😂😉
040 Yorumla- +1 yıl
😂bence vardır benim gibi ama nadir olabilir evet.. büyük olarak bir fare öldürdüm evet lağım faresiydi onun dışındakiler küçük hasereler😂😂🙈
- +1 yıl
Abartmıyorum yüzlerce cevap arasında en cesur olanlardansın:) Peki o fareyi nası öldürdün? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacı falan da fayda etmiyor farelere, onunla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar! Nerede gördün, nası bir şeydi , nası yaptın falan detayına veriştirin pls, okuyan da bir şey anlasın
- +1 yıl
😂ikinci katta oturuyoruz 1. Dairemizdeki kullanılmayan tuvalete girmiş haliyle tedirgin oldu ev halkı bizim daireye musallat olucak die herkes her yere kaçtı buna abim de dahil yok canım biz korkmuyoruz igreniyoruz hesabı yaptılar tabi yemedim tirsiklar die😂😂😂 sonra elime uzun fırça aldım girdim tuvalete tabi tedirgin olmuyorum değil tam elimi kaldırım fircayi vurcakken ayagima doğru geldi hızlıca bende kafasına bastım ve yarım saat bakmadan bekledim sonra allah rahmet eylesin😂😂😂😂
- +1 yıl
Bu haşere merakınız nerden geliyor?😂😂
- +1 yıl
Ya inanın korkmayan yok burada bile 584 cevap var büyük çoğunluk çığlık atarım, bayılırım falan diyor kaldı ki bu böceğe verilen tepki, lağım faresi görseler neler olur bilmiyorum :D Gerçekten siz çok cesurmuşsunuz, erkekler bile bunlara kolay cesaret edemiyor:)) Ama bildiğiniz tehlikeli bir durummuş, lağım fare baya büyük değil mi ayağınızı ısırabilirdi saldırmaya çalışmadı mı siz bastığınız anda!! Ve soğukkanlılığınız da inanılmaz cidden o kadar uzun süre nası kaldınız, ne hissettiniz!! Fareler inanılmaz numaracıdır baktı kaçış yok ölü taklidi yapabilir emin misiniz siz onun öldüğüne, lağım fareleri çok dayanıklı olur :D Aklımda deli sorular:))
- +1 yıl
😂😂😂 Eminim öldugune çünkü ayagimi kaldirdiktan sonra da fircayla bir iki hamle yapıp vurdum ve gerisi iğrenç anlatmiyim isterseniz ölmemesine imkan yoktu. Tabiki ayagimin altında cirpindi hamleler filan isirmadi çünki iyi basmisim kafa ve yüz kısmı tamamen kapaliydi öldüm öldüm dirildim bende ama oldurmem lazım di tabi sonrasında 1 hafta yemek yiyemedim o ayri😂
- +1 yıl
Ahaha kendinizi feda etmişsin resmen :D Bence site halkı olarak toplanıp bi* plaket falan takdim edelim yahu bu cesaretinizden dolayı:)) Ben iğrenmem hele bu durumda yalnızca takdir ederim ayağınızda ne vardı peki bu kadar etkili, bir de çok acayip bir ses çıkarmıyorlar mı öyle onlar? Ayağınızı kaldırdıktan sonra hala yaşamıyor muydu, fırçayla kafasına falan mı vurdunuz, sormamın nedeni ben kafası ayrı gövdesi ayrı yerde olup da hala sağa sola koşturan lağım faresi gördüm, en son durum neydi sizde :D Niyeyse çok uyanık oldukları için hep, sizi kandırdıklarını düşünüyorum :D
- +1 yıl
Teşekürler en kisa zaman da bekliyorum plaketi😂😂😂 valla yaşamasina imkan yoktu çünki pestili çıktı yere yapisti iç organlar filan iyyyy midem bulandi😂😂😂😝😝 ayagimi kaldırdığım da yasamiyordu ama dediğinizi bende bildiğim için hemen olmediklerini o yüzden pestilini cikardim😂
- +1 yıl
Kesinlikle hakediyorsunuz hatta plaketin yanında üstün cesaret madalyası da lazım :D eminseniz daha fazla üsteleyip bir hafta daha yemek yememenize neden olmayayım:)) Ama sizi bulmuşken biraz esir alacağım çünkü bu konuda hemcinslerinize göre kesinlikle çok çok daha cesursunuz:) Peki böyle tehlikeli büyük böceklerden hiç öldürdünüz mü hamam böceği, çıyan gibi normale göre dayanıklı ve büyük olanlardan!!
- +1 yıl
Teşekkür ederim efenim😂😉 hamam böceği kertenkele sümüklu böcek tırtıl yeşil baş aklıma gelenler bunlar daha doğrusu isimlerini bildiğim ismini bilmediğim bir çok haşere öldürdüm😊
- +1 yıl
Evet ta kendisi.. o da arkadaşımın evine giderken oturduğu yer yeşillik alan bol onların siteye geçmek içinde böyle Bahçeli bir yerden geciyorsun orda soluklanmak için oturdum
- +1 yıl
Yeşil baş aklımda kalan
- +1 yıl
Farketmeseniz o da sıkıntı yalnız hatta fareden bile tehlikeli olabilir Allah korusun ısırsa falan... Büyük müydü peki büyüklüğü ne kadardı? O zaman yanınızda fırça falan yoktur nası farkettiniz ve nası öldürdünüz? Ama lütfen vurdum öldü diye değil fare gibi baştan sona detaylı anlatın lütfen:)) Biliyorum sizi biraz yorduk ama resmen hayat dersi ve tecrübe ediniyoruz bu gibi durumlar için :D hele okuyan hemcinsleriniz kesinlikle örnek almalı!!
- +1 yıl
😊tabiki fırça koktu banka oturdum sigara içip soluklanmak için sonra aradan bir sigara içim lik zaman geçti geçmedi omzumda bir şeyin gezdigini farkettim korktum arkami dönüp bakmak istemedim elimide aynı şekilde.
- +1 yıl
Sonra sol taraftan gözüme takıldı gölge gibi bir şey uesil baş olduğunu tahmin edemedim başka bir şey saniyorum sonra tamamen gördüm
- +1 yıl
Cantami vurdum omzuma düşsün die düştü bir iki kere daha vurdum sonra çantayi kaldirip taş parçası ile vurdum öldü baya baya kötü olmuştum bende tiksindim her yerim yara bere olmuştu.
- +1 yıl
Ya çok geçmiş olsun bildiğiniz tehlike atlatmışsınız!! İyiki zamanında farkettiniz.. Bu çok kaşınmış ya ne işi var orada!! büyük müydü peki böyle yeşilbaş gibi canlılar kolay ölüyor mu? Youtube trend bir video var ''ölü taklidi yapan hayvanlar'' diye bu sizin karşılaştıklarınızda hep orada var :D Burada da fare gibi işi sağlamamı aldınız yoksa o panikle bir iki vurup uzaklaştınız mı hemen :D Çok ileri gitmiş yine sonradan birilerinin daha omzunda gezinmesine izin vermeseydiniz:))
- +1 yıl
Yok bu sefer öyle İsi sağlama alarak hareket edemedim planlı değil di fare de biliyordum orda olduğunu temkinliydim bunda habersiz yakalandim😂😂 ama büyük bir ihtimal mefta oldu çünki o kadar darbeye Yaşamazdi uzaklaşmıstim ben dönüp bakmadim
- +1 yıl
Teşekkür ederim aynen ucuz atlattim ama yine aynı şekilde olsam öldürürum çünki başka çaresi yok birilerinin bu İsi yapması lazim😂😂😂😂
- +1 yıl
Asıl ben size çok teşekkür ederim.. Ne soruyorsam o kadar özenle, güzel ve eğlenceli anlatıyorsunuz ki merakımı yerle bir ediyorsunuz biz de yaşamış gibi oluyoruz.. Gerçekten Allah sizin gönlünüze göre versin:) Sakın yanlış anlamayın ama benim gördüğüm kadınların çoğu bu gibi durumlarda ya çığlık atıp şımarır ya da bayılırlar :D Fakat siz benim bu yöndeki tüm algılarımı darmadağın ettiniz.. o yüzden sizi bu kadar yorup, bunaltıyorum siz anlattıkça böyle bana çok farklı geldi bu cesaretiniz.. Ha aynı zamanda da son derece fedakarsınız ne sorsam çok net ve aydınlatıcı açıklamalar yaptınız.. Sormaya çekiniyorum ama tadı damakta bıraktınız başka bir şey var mı maceralarınız? cidden hem derslik hem çok eğlenceli:) Kadınlardaki haşere korkusu yüzünden bir kere yanmıştım bu arada kaynar kahveyi bacağıma döktüler masaya böcek kondu diye :D
- +1 yıl
Rica ederim ne demek Amin Allah sizinde gönlünüze göre versin.. hepimiz İnsanız seviyeli ve akıcı muhabbet olduğu müddetçe konuşulur aksi olmaz bende cevaplarım da severek ve isteyerek her ne kadar konu haşere olsada😊😊
- +1 yıl
Ovvvv Eyvah Eyvah yakmislar sizi fena geçmiş olsun.. evet öyle arkadaşlar var dogrudur bizim aile fertleri de öyle nerde bir börtu böcek havva koş af buyurun hayvan seri katiline döndüm😂😂😂😂😂
- +1 yıl
İllaki vardır ama inanin aklıma gelenler bu kadar.
- +1 yıl
Yanii konu biraz değişik en azından sürekli muhabbeti dönen bir şey değil ama diyorum algılarımı, ön yargılarımı yıkıp geçtiniz:)) Benim tanıdıklarımda öyle tepkilerini bir görseniz bu konuda seçmeceler resmen her biri :D Hikayelerin tükenmiş olmasına üzüldüm 2 macerayla tam kıvama gelmiştim :D Siz son haşere bükücüsünüz ve karşılaştıklarınız da öyle ufak tefek değil, kocamanlar bizim için 1-2 tane daha hatırlayın lütfeeennnn:))
- +1 yıl
😊😊Bir düşünmem lazım aklıma gelirse amenna anlatırım gelmezse Üzgünüm.
- +1 yıl
😂😂😂😂bi zorlayayim hafızayı belki😉
- +1 yıl
😊peki öyle yaparım.
- +1 yıl
😂😂😂öyle çok kayde değer bişi yok büyük olarak hamam böceği hemen hemen hergün öldürüyorum ben bıktım onlar bikmadi sanırım intihar dan kaçıp direk şehit olmak niyetleri😂😂😂
- +1 yıl
Ahahah güldürdünüz benii :D ben büyük derken zaten hamam böceklerini kastediyorum daha büyük ne olsun, evden ejderha çıkmaz ki :D Yeterince büyük ve korkunç, kadınlar dünyasının kabusu resmen:)) Onlardan anlatın lütfen sorum zaten hamam böcekleri üzerine, son zamanlarda bu yaz özellikle karşılaştıklarınızdan.. Adamlar inanılmaz hızlı hareket ediyor, çoğalıyor ve böcek ilacıyla gargara yapıyor :D
- +1 yıl
Fare öldürmüş biri olarak hamam böceği ufak geliyor bana😂😂
- +1 yıl
Peki benim size bir sorum olacak bu böcek olayı size neden ilgi uyandırıyor her anlattığım da ilgi ve iştahla dinliyorsunuz neden? Halbuki konu haşere öyle çok enteresan ve ilgi uyandıracak bişi degil bana göre.
- +1 yıl
Yaşanmışlıklarla alakalı sanırım kim neye alışıyorsa diğer türlüsü şaşırtıcı geliyor... Ve insan hep farklı olanın peşinden gidiyor.. Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın, içinizden gelmiyorsa yazmayabilirsiniz, anlayışla karşılarım.. Ve şunu da söyleyeyim şu an cevap veren sayısı 584.. Aralarından tek bir kişiye bile mesaj atmadım ki bana atmak isteyenleri de uygun bir şekilde geri çevirdim.. Zaten kapalıdır mesaj kutum ve takip isteklerini dahi kabul etmem.. Bunları söylemekteki amacım, farklı bir niyetimin olduğumu asla düşünmemeniz.. İşte dedim ya insanoğlu binbir türlü herkesin ilgisini çeken farklı konular olabiliyor, kiminin çöpü kiminin hazinesi
- +1 yıl
Anladım haklısınız.
Sinekten başka biseyden korkmuyorum malum sinekler cok acayip mikroplar taşıyo direkt kanimizla temasa geçiyolar hamam bocegini ayaginin ucuyla kaktira kaktira atarsin disari😄
04 YorumlaDiğer konusunda 639 cevap paylaştı. Evet bende korkuyorum ama öldürdüm tabi öldurürken bende zehirleniyordum az daha cunku kaçarken üzerime gelecek diye korkup ilacı bosaltiyorum üstüne..
025 Yorumla- +1 yıl
Ahahahh güldüm ya buna :D Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar! Nerede gördün, nası bir şeydi , nası yaptın falan detayına veriştirin pls, okuyan da bir şey anlasın :D
- +1 yıl
Hayatta terlik filan vuramam zaten korkuyorum o kadar yaklasamam birde ezilince çıkan sesi ya da ezilmiş görüntüsü içim kalkıyor böcek ilacı sıkıyorum hani ucunda pipet gibi birsey olan tüpler uzak menzilli yani 😀 bol bol sıkınca ölüyor aslında bir kere sıkmak da yeterli yarım saate ölür ama ben illa görmem lazım öldüğünü emin olmak için ya ölmez de intikam almak için gece ben uyurken gelirse korkarım 😀
- +1 yıl
Hahahah çok garanticiymişsin :D yalnız onlar inanılmaz taklidi yapıyor hatta youtube'de ölü taklidi yapan hayvanlar diye trend bir video var birinci sırada hamam böcekleri var listede! Seni kandırıyor olmasın onlar :D Peki böyle börtü, böcek, haşerelerden öldürdüğün sadece hamam böceği mi var!
- +1 yıl
:D Allah affetsin biraz benzetiyorlar zaten onları hurmaya:)) Ya o kadar büyükler normalde gargara yapıyor böcek ilacıyla adamlar tınmıyor bilee hemen pıtı pıtı koşup kuytu köşeye kaçıyorlar sen o işi nası başarıyorsun cidden hayret ediyorum ilaçla, ufaklar olsa ölür okey ama büyükler etkilenmiyor kolay kolay, sizin oradakiler biraz vitaminsiz sanırım :D
- +1 yıl
Ne ayrıntısı istiyorsun önce şöyle bir bakistik sonra oldurursun olduremezsin diye inatlastik ben dur bekle ilacı alıp geliyorum dedim o da tamam aşkım bekliyorum dedi sonra ilacı sıktım oh mis gibi parfüm koktu diye dalga geçti iki üç dans figürü yaptıktan sonra kacmaya başladı ben daha da sıktım biraz sarhoş oldu sonra bayilana kadar sıktım baktım hala oynuyor yine sıktım olay bitti game over 😀
+1 yılKirkayak ciyan disinda boceklerden kormam. Sivrisinek harici oldurmem. Bahceyi sularken su birikintisine dusen karincalari itinayla tek tek yaprakla toplayip sekerle besliyorum hatta.
01 Yorumla
+1 yılÖldüremem ki gördüğüm an koşarak uzaklaşırım ve böceklerden aşırı korkarım. bir kere eve girdiğimde gördüm evden geri çıkıp birinin beni o böcekten kurtarmasını beklemiştim 😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Attığım çığlıklara denk gelsen böyle düşünmezdin 😂😂
Oldurmem hic bir canliyi, sivri sinekleri bile ilacla oldurmemde kendime off vb sikarim bana gelmesinler diye :)
Ama sevdigimde soylenemez. Bana yaklasmasin dursun orda :)06 YorumlaÖldüremem ki ben , sadece sivrisinek düşmanıyım , onun dışında bir canlıya kıyamam , korkarım ama öldürümem, alır atarım dışarı.. sivrisinekler bana dokunmasa onlarıda öldürmem de😇🙈
06 Yorumla
+1 yılÖldürdüm. Gönül öldürmemek ister ama alıp atamıyorum , asla dokunamam. O Yüzden mecburum , dışarda görsem bir şey yapmam ama evde görünce mecburen evet.
02 Yorumla- +1 yıl
Yalnız ufak böcükler değil sadece hamam böceği ve onun gibi genelde korkulan büyük böcekleri soruyorum.. Ve en son hatıladığın büyüklerden birini nası öldürdün!! Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlat pls.. Adamlar resmen dokuz canlı ilaçla gargara yapıyorlaR :D
- +1 yıl
En son ne zaman öldürdüm hatırlamıyorum , terlikle filan vurdum.
+1 yılbir kere banyoda görmüştüm duşakabinde, çığlık ata ata suyu üstüne fışkırtıyodum da bir türlü ölmemişti 😫😫😫 Annem gelip öldürdü sonra, kahramanımmmm ❤️
03 Yorumla- +1 yıl
çok büyük değildi de annem korkmaz öyle şeylerden ben anca çığlık atarım uff
+1 yılEvde gördüğüm zaman hemen çığlık atarak uzaklasirim içeriye ilaç sikarim kapidan sonra kapıyı kapatır evden uzaklaşrm yarım saatte arkadaşımla gelirim ölmüş hamam böceğini attiririm
01 Yorumla
+1 yılYa ben görünce onları oraya buraya kaçıyorum biraz korkuyorum ama sonra alıyorum gazeteyii bir vuruyorum hiç bişeyi kalmıyo ve en son dün geberttim fbch
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam işte hamam böceğinden bahsediyorum zaten xd
Geçen sabah evde gördüm ama çok büyüktü. Eşimi aradım aşkım ne olur gel şunu öldür dedim yoksa kaçacak dedim eşim sağ olsun işten geldi öldürdü işe gitti. :)
04 Yorumla
+1 yılDaha dün yataktayken üzerime bitanesi çıkmış karnım gurulduyo sandiydim onu öldürdükten sonra bitanede yerde gördüm oda bizlere ömür 9. Kata nasıl çıkıyolar hala anlamış degilim
06 Yorumla- +1 yıl
Yok artık bu kadar tesadüf oldu mu ya:)) Peki olayları anlatsana ama ''vurdum öldü''diye detaylı anlat baştan sona pls:) Senin yerinde başka bir kadın olsa bayılabilirdi onları o şekilde görünce:) Çünkü gerek çevremdekiler gerek burada 135 yorum yapanlardan birkaçı hariç bu böcekten çok korkuyorlar:))!!
- +1 yıl
Önce uyandım nasıl bir dalgınlıksa önümde hamam böcegi var bide direk cildime temas ediyo ben görmuyorum 😂 bir doğruldum 3 saniye sonra odanın kapısının önünde yataktaki böceği izliyom. Aldim elime bir terlik aşaği itekledim sonra terliği üzerine attım 😂 gittim masadaki kağıdı aldım onu çope attım (Iykk) saat kaç bilmiyom susamışım kalktım kapının onünde hamam böceği var. Terliği aldım onuda oldürdum attim falan sonra korkudan gittim diger odadaki yatağa yattim 😅😀😄😂😅😊😅
- +1 yıl
Ahahah harika anlatmışsın :D Baya zor olmuş senin için:) en son da istikameti değiştirmeyip normal yatağa geçsen kim bilir daha neler olacaktı:)) Ama cesur sayılırsın cidden bu konuda.. Peki tek leşlerin bu arkadaşlar mıydı bugüne dek böyle normalden büyük haşereler, sürüngenler içinde falan :D
- +1 yıl
1. Katta arkadaşım oturuyor bende onlara geldim makyaj falan yaptık dışarı çıkıcaz ben bitirdim ďışari çıktım arkadaş ayakkabısını giyiyor kapıyı açtım dışarı çiktım ben ilerliyorum arkadaşım bana seslendi ayakkabıyi sormak için bir baktım yanındaki duvarda kocaman tarantula nasil bağırdiysam komşular gelip öldürdü 😕
- +1 yıl
Evde tek olmasam ben yapmazdim ama ne yapıyım kimse yok 😂
Kabus gibi birşey yahu onlar
bir kere abimle otururken misafir olarak gelmişti kendileri...
abim misafiri uğrlamıyınca ben nezaketen yol göstereyim dedim terlik asansötünü kulandık terlikle birlikte bahçeye uğurladıktan sonra ağlama kırizine girdim zalım abimde beni teselli edeceğine azarladı 😭😭😭
Ne çektim ben bee04 Yorumla- +1 yıl
Tam esnaf çıktın sende sıkı pazarlık
Çok uzatmıycam anlatayım abimle oturuyorduk birden böceği gördüm 😳
-Abi kocaman böcek var orda
-Ne kocamanı kızım senden küçük
-Abi yaa
Yerimden fırladım arkasına saklandım
-ne olur atsana şunu
Siyah şovalye hızlı ve öfkeli tabi
-Bağırma atmam ondan birşey olmaz otur şuraya
Ben garip ben yetim ben öksüz ne edeyim iş başa düştü ve tarliğimi çıkardım ve göz göze gelmedik çünkü gözleri çok ufak 😂
Neyse terliğe çıktığı gibi terlikle birlikte dışarı attım
Garibanı
Sonra da hüngür hüngür ağladım zalım abisi bir su bile vermedi su vereydi eydi 😭
Öldürdüm evimiz gecekonduyken çok vardı gece mutfaktan çıkar kordorda dolanırlardı 😂 korkardım ama öldürürdüm 😂 örümcektende çok korkarım onlarıda öldürürüm 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Tuvalete gidecektim yataktan kalktım koridora yöneldim. Koridora adımımı atıp ışığı açtım tam döndüm yürüycem derken ortalıkta dolanan 5-6 tane hamam böceği gördüm. Eşik vardı koridora girişte eşiğin üstüne çıktım biraz geri çekilip. Orda öyle beklesem tuvalete gidemeyecektim. Sinekliği aldım elime onlar halının üstündeyken yakaladığıma vurdum. Tabi bir kere vurunca ölmediler bir böceğe kaç kez vurdum hatırlamıyorum hızlı hızlı vurdum ölene kadar. Bunu hatırlıyorum 😊
şu parmak kadar buyuk kahverengi olan dimi. öldürürum alırım peceteyle atarım ne varki. hatta yaptimda. ama fobisi olanı asla yargılamam kendim için diyorum böcekten de korkmam yani
011 Yorumla- +1 yıl
Ya korkmayanlar kesinlikle istisna bunu görünce bayılacak gibi oluyor kadınların çoğu:) Peki son zamanlarda hatırladığın en büyüğünü nası öldürdün!! Ama vurdum öldü diye değil.. Nerede gördün ilk ne yaptın, o ne yaptı kaçtı mı, sonra nası öldürdün, en son ne haldeydi falan.. detaylı anlatın biraz bundan korkan çok insan var:))
- +1 yıl
önce kardeşim görmüş banyo da koşarak çıktı böcek diye ama işte kocaman falan diyo haliyle. en yakın oda da benim ki girdim hemen banyo ya baktım dediği yerde yok. e böcek bıraktığın yerde beklememis neyse hemen raid sinek ilacı vardı biliyorum yapmaz buna bişi o ama dedim biber gazı gibi kullanırım ben bunu. sıktım ilacı 3 sn içinde çıktı bu ama nasıl hızlı baktım etrafıma şu küçük cam cekcekleri varya o geldi elime vurdum bir kaç baktım kacacak hala o yola baş koymuş sonra tüm gucumle 3 kere daha en son cirpiniyodu ama bitti yani alıp attım sonra. banyodan bir kahraman edasıyla çıktım ama madalya yok tabi. "gir hadi ölmüs böcek " diyo annem kardeşime... Ya ablan öldürdü de bari 😂 neyse 5 sn falan sürdü ama istediniz anlattım umarım istediğiniz gibidir belgeselimiz asadafafaf
- +1 yıl
Harika olmuş plaketiniz üstün cesaret madalyanızla birlikte birazdan takdim edilecek:) Eline sağlık fobisi olanlar için ''vurdum öldü'' demek bir şey ifade etmiyor ama bu şekilde süper olmuş:) Yalnız öldürmeyip süründürmüşsün sanıyorum tam ölmeden mi attın dışarıya:) Bu arada bu konudaki istisna cesur kadınlardan birisin:)
- +1 yıl
Önemli değil ama gözlemlediklerim sonucu ciddi bir merak olmuştu.. Bir kaç kere kadınların çok anormal tepkilerine şahit oldum bunlarla karşılaştıklarında, önceleri samimi bulmamıştım ama cidden çok korkanlar var ve genel durum bu.. O nedenle sordum ve 1-2 kişi de burada bu konuda cesur olunca ilgimi çekti.. Diyorum ya bu konuda resmen istisnasınız hemcinsleriniz arasında:)
- Daha fazla (563)
Daha fazla(578)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem