Çocuklukta ve kazayla olanlar dışında yalnız!! Hamam böceği, fare, akrep vs kastediyorum kadınların korkulu rüyası bunlar :D
_RaiNMAN__ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kirpi. korkmuştum ondan köyde ozaman civciv yediğini düşünmüştük hayvan öldü. civciv ler yine eksilmeye başladı takıp ettiğimizde malgelini diye bir hayvan yiyormus pompalı tüfekle tık tık ve ben o kirpiye çok üzülmüştüm😐😥😔
96 Yorumla- +1 yıl
Gelincikten bahsediyorsun sanırım evet onlar yer tavuk, civciv falan:)) Peki soruda saydığım kadınların genelde çok korktuğu haşerelerden öldürdüğün neler var?
- +1 yıl
Ya bir şey yapmayacağım çekinmeyin ayrıca ne yapabilirim ki :D ama kadınlar genelde çok korkuyor genelde çığlıklar falan havada uçuşuyor merak edip soruyorum ben de o yüzden! :D sen biraz farklıymışsın cidden bu konuda hemcinslerine göre:)) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
Ya o kadar eig oldunuz popi soruda hem de korkmayan yok gibi bari zahmet edin soruları yanıtlayın :D
- +1 yıl
Ya üstteki soruyu yanıtla bari :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKara fatma sanırım. Hamam böceklerinin zararsız olduğunu bildiğim için pek dokunmam. Çocukken yanlışlıkla civciv ezmişliğim var.
16 Yorumla- +1 yıl
Cidden öğrenmek amaçlı soruyorum ben ikisini aynı sanıyordum farkları ne? ve hamam böceğinde olmayıp karafatmada olan zarar nedir?
- +1 yıl
Ya o kadar eig oldunuz popi soruda hem de korkmayan yok gibi bari zahmet edin soruları yanıtlayın :D
- +1 yıl
Yapısal olarak farklılıkları vardır. Hamam böceğinin bazı türleri uçabilirken kara fatmalar uçamıyor. Hamam böcekleri ışığa tepki verirken kara fatmalar vermez. Hamam böceği biraz daha yassıdır, kafa fatma ise daha toparlak. Sanırım bu kadar.
- +1 yıl
Şu an mini bir aydınlanma yaşadık sayende teşekkürler :D hemen bir google taraması yaptım ve kadınların genelde en çok korktuğu şey bu sanırım :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyükkarafatmayı nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
Niye böcekleri öldürmeye bu kadar meraklısın anlamadım 😂😂
- +1 yıl
En son geçen ramazanda herkes uyumuştu. Bende odamdaydım. Çıtır çıtır sesler geldi. Ben anladım böcek olduğunu. Kalkmaya da üşendim. Telefonun fenerini açtım. Baktım 2 tane hamam böceği. Bir tanesi halının altına girdi. Sonra ben kalktım. Lambayı yaktım. Halının altına gireni basarak öldürdüm. Diğeride kaçtı. Bulamadım onu. Sonra yattım. Sabah kalktım. Cesedi peçeteyle alıp camdan aşağı attımm
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
290
Diğer konusunda 697 cevap paylaştı. Küçük haşereler öldürdüm tabiki
Birgen kızkardeşime küçük oğlu yalnız diye yanında durmaya gittim çocuk ufak daha kendi ebatlarında çalışma masası ve sandalyesi var bilgisayarında oyun oynuyor bende salonda oturuyorum koşarak yanıma geldi dilek teyze evde tavşan var dedi ne tavşanı ya dedim tavşan var diyorum tavşan dedi hemen kızkardeşimi aradım Sibel tavşan almışsınız neden bana söylemiyorsun nereye koyucam ben şimdi bunu diye söylenirken kardeşim dilek biz tavşan mavşan almadık onerden çıktı dedi ben yerimden kalktım bir baktım çalışma masasının dibinde yeğenimin oyununu izleyen tavşan kadar büyük bir fareee yerinden kıpırdamıyor bile
Onu öldürmedim ama çeşitli yollarla dışarı çıkmasını sağladım yalnız çok uyuşuktu15 Yorumla- +1 yıl
Ahahah tavşan var çok iyiymiş :D yalnız iyi ki uyuşukmuş yoksa hem zarar verebilir hem yakalanması çok zor olurdu... Peki genelde kadınların çok korktuğu hatta çığlıklar falan atttığı hamam böceği, kırkayak, çıyan vs gibi haşerelerden öldürdüğün neler var?
- +1 yıl
Ya kusura bakma rahatsız ettik ama korkmayan kadın da yok gibi.. Hemcinslerine göre epey cesurmuşsun bu konuda:)) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük karafatmayı nerede gördün va nası öldürdün? Ama “vurdum öldü” diye geçiştirme lütfen:) Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürdün falan baştan sona anlat.. Adamlar çok dayanıklı ya resmen böcek ilacı ile gargara yapıyor:)) Az sayıdaki cesurlardan biri olarak baştan sona anlat pls artık hatırladın zaten bari bize yardımcı ol, kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
Ya off ya hatırladığına eminim ama neyse anlatmak istemiyorsan anlatma!
+1 yılİsteyerek hiç öldürmedim ama 8 9 yaşlarındaydım 1 kova dolusu çekirge üzerime döküldü o an onlardan kurtulmak için bazılarını öldürdüm galiba sonrasında araknofobim oldum 🙈😜
53 Yorumla- +1 yıl
Yapan resmen aklını kaçırmanı istemiş!! :D sadece araknofobiyle atlatabildiğine sevindim :D
- +1 yıl
Yaz aylarında desenlerin yanına giderdik böcek kirpi solucan kurbağa ne varsa toplandık 😜😜 işte birgün hala oğlu şakayı kakaya çevirdi 😜😜 arkadaş onlarda nasıl bir böcek yapmıştılar mı ayrılmıyorlar🙈😀😀
- +1 yıl
Böyle kuzen evlerden ırak :D Neyse hatırlatmış olmayayım, ben bile etkilendim :D
+1 yılKüçükken kocaman bir kaplumbağayı su dolu bir tankerin içine koymuştum köyde, su kaplumbağası sandım fakat normal bir kaplumbağaymış. Herkeste su içiyodu o tankerden, nerden bilsinler içinde ölü bir kaplumbağa var, sonradan bulmuşlar kaplumbağayı içinde su bitince😓😶 ölmüş
09 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya! Bazen böyle şanssızlık olabiliyor o yüzden çocuklukta olanlar ve yanlışlıkla yaptıklarınızı sormuyorum.. Bİlerek yaptıklarınızdan neler var özellikle kadınların genelde çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs?
- +1 yıl
Evet bikere yengeç öldürmüştüm
- +1 yıl
Yengecin nasıl bir hayvan olduğunu henüz çözemedim zararlı mı zararsız mı? cinsine göre değişiyor heralde.. Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular Ama kestirip atmadan anlatın pls, diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor..
- +1 yıl
Bizim ev 3 katlı en alt katındaki balkonda yazın yatıyodum kardeşimle sonra bir baktım kafamın dibinde bir yengeç nerden geldğni anlamadım? Sonra kardeşime zarar verecek diye korktum ve sonra bir taş alıp üstüne fırlattım 🤢 ve sonra ezildi ve öldü tabi çok üzüldüm yinede yengece🤢😢
- +1 yıl
Hımm anladım bir anlık refleksle olmuş.. Tek leşin miydi peki böyle haşere ya da börtü böcek dünyasından?
- +1 yıl
Yok tek değil karınca hamam böceği oldurmuşlüğümde vardır🤔🤔😁
- +1 yıl
Karınca ne ya o çok zararsız... Hamam böceğinden korkmayan tek kadınsın ama heralde kadınların resmen kabusu ya :D Ve sen hemcinslerine göre kesinlikle daha cesurmuşsun bu konuda:)) Peki son olarak son zamanlarda falan hatırladığım en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama “vurdum öldü” diye geçiştirme pls olayı baştan sona anlat.. Adamlar çok dayanıklı ve böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen :D yengeç gibi baştan sona anlat pls hatta daha uzun finale yakışır olsun :D
- +1 yıl
Evimizin içinde görmüştüm terlikle vurdum ve öldü hemen. Ben onu orda oldurmesen yatarken falan yanıma gelse napacam daha çok kormarım yani rahatsızlık vermesindense oldurmeyi tercih ederim
- +1 yıl
İyi de çok hızlılar hemen pıtı pıtı kuytu köşeye kaçıyorlar.. Bir de acayip dayanıklılar kafası kopsa bile yaşamaya devam ediyorlar.. bir darbe aldıklarında saatlerce hareketsiz kalıp ölü taklidi yapıyorlar.. sen emin misin onların öldüğüne pek kolay ölmüyorlar seni kandırmış olmasınlar :D
+1 yılKedinin ayağı mı ne sıkışmıştı kütüğün altına ve tuhaf tuhaf sesler çıkarıyordu yanına gitmeye korkmuştum 7 yaşında falandım kütüğe taş atayım derken kediye atmıştım sonra öldü mü kaldı mı bilmiyorum ama öldü sanıp ağlayarak kaçmıştım hala vicdan azabı çekiyorum inşallah o hayvan benim yüzümden o gün ölmemiştir.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya inşallah:(Kediler dokuz canlı olur derler umarım bir şey olmamıştır.. Zaten böyle yanlışlıkla veya çocuklukta olanları sormuyorum.. Yetişkin olduktan sonra isteyerek öldürdüğünüz neler var özellikle hamam böceği, kırkayak, akrep, fare vs gibi korkulan haşerelerden
- +1 yıl
Aklıma gelmiyor öyle özel bir şey ama örümcek öldürmüşümdür
+1 yılyani küçüklükteyken yanlıslıkla hayvanı ezmiştim sonra aldığım gibi veterinere götürmüştüm. tedavi sonra iyileşti aradan 6 yıl geçti halen benimle çok tatlı kedicik :) , ölmediğine çok mutluyum :)
23 Yorumla- +1 yıl
Küçükken öyle şanssızlıklar olabiliyor ya! Ben de sevindim ölmediğine:) ama zaten bilerek yaptıklarınızı soruyorum.. genelde çok korkulan hamam böceği, kırkayak, akrep vs gibi haşerelerden neler var peki öldürdüğün?
- +1 yıl
Hepsini öldürmüşümdür. Ama korkmam. Boşa Polis değiliz :) Bu Arada yasım 19 18 Gösteriyor Değişmiyorda :)
- +1 yıl
Bu yaşıma kadar çok insan dövdüm, sataşan yavşıyan ağzını burnunu dağıtmışlığım var. simdide yapsın bulurum kırarım kafasını bizde böyle :) biri sarkıntılık yaptımı oturmak yok :) öldürürüz, gerekirse :) Sevgilimde asker yalnız :)
+1 yılFare ve yılan. Fareyi ben öldürmüştüm. Ve şu an en tiksindiğim hayvan. Yılanıda görüp babama söylemiştim. O öldürmüştü. Ama o yılanları çok seviyo 😂😂
07 Yorumla- +1 yıl
Zaten sizin yaptıklarınızı soruyorum.. Çocuklukta ve kazayla olanlar hariç.. Fareden den korkmayan tek kadınsın heralde :D Küçük fındık faresi miydi yoksa bildiğin kocaman lağım faresi mii?
- +1 yıl
Küçük fareydi evde tektim bide nasıl vurduğumu hatırlamıyorum çok korkmuştum ama 😂😂😂
- +1 yıl
Nası hatırlamıyorsu tam onu soracaktım ''nerede gördün nası öldürdün'' diye :D fareler çok hızlıdır! Nasıl öldürdün hatırladığın kadar anlat bizim için merak ettik :D !!
- +1 yıl
Evde tektim işte önce sesini duydum. Çok hızlı koşuyodu benim olduğum odaya geldi. Oda küçüktü zaten. Evdede tripod vardı. Onu kırmıştım korkudan onunla vura vura öldürdüm. Piskolojim bozuldu ya 😂😂😂😂
- +1 yıl
Haayydaaa tripod la fare öldüren tek insansın tebrikler :D Öldüğüne emin misin peki onun genelde kolay ölmüyor onlar!! Bu arada genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs gibi olan haşerelerden öldürdüğün neler var?
- +1 yıl
Hamam böceği gördüğüm zaman öldürürüm terlikle. Ondan korkmam
- +1 yıl
Sen de gayet cesursun ya hemcinslerine göre kadınlar genelde en ufak böcekte bile çığlıkla ortalığı ayağa kaldırırlar :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nasıl öldürdün? Ama “vurdum öldü” diye geçiştirme baştan sona detaylı anlat nerede gördün nası yaptın falan çünkü çok büyük ve dayanıklılar normal böceğe göre.. Baştan sona anlat işte kafamızda deli sorular :D diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor:) Bizim için anlat cesur şövalye :D
Hic birsey oldurmedim. Genelde korkarim ama yanimda kim varsa korkmayan ona derim alir eline ya da baska bir seye atar. Sivrisinekleri bile oldurmem kovucu elektrikli seylerden kullanirim.
01 Yorumla- +1 yıl
Süpeerrb:))
+1 yılUçan üste yapışan böcekler oluyor ya aşırı korkum var ve evde tekim ya o kadar korkmustum ki baya bildiğin ayakkabı dolabını boşaltmistim aglama sesime yengem gelmişti çok korkmama rağmen öldürmüştüm
02 Yorumla- +1 yıl
Yapışan böcek hangisi ya onu bilmiyorum ben? :D ayakkabıları atmaktan mı boşaldı dolap? Yengen geldiyse hala sen niye öldürüyorsun o halde? Artı niye ağlıyorsun? Dur dur sakin ol şunu baştan sona biii adamakıllı anlat enine boyuna :D :D
- +1 yıl
Bende ismini bilmiyorum cir cir mi ne büyük oluyor o böcek adı batsın neyse ne evet ayakkabı fırlattığım için kanatları kırılmış ve ezilmişti ama aşırı korkan biriyim öyle durumda ağlarım yengemde sesimi duymuş gelmişti işte adam akıllı anlattım adam gibi anladın mı?
Genel olarak yılan dışında hiçbir hayvandan korkmam küçüklüğümden gelen bir öğreti olarak da asla bir böcek dahi öldürmem evde örümcek gördüğüm zaman elimle alır ve dışarı atarım köyde büyümemin de etkisiyle pek bir korku ya da igrenme durumu yok.:)
02 Yorumla- +1 yıl
Süpersin ya bravo cidden.. Hassasiyet budur:)
+1 yılValla ariydi galiba. Beni sokunca bende intikamimi aldim. Once kanatlarini tek tek kopardim sonra kafasini bedeninden ayirdim daha sonrada yetmedi ezdim😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Ya bunları yaparken iyi ki bir daha sokmamış :D en büyük arı mı hiç böcek falan öldürmedin mi hatta bazı sinekler bile arıdan büyük :D
- +1 yıl
Ne biliyim yaa öldururken ölcmuyorum ki😂😂ari aklimda kalmis. Cok fazla yoktur yaa. Yani fare falan korkarimda biraz. Sonucta kediden bile korkan kizim ben. Ne bekliyon benden. 😂😂
- +1 yıl
Hadii ya :D fare falan anlarım da belki böceklerden korkmuyorsundur diye sorduk bir umut :D yalnız çok katısın be hiç affın yok.. arı, arı olduğuna pişman olmuş resmen!!
- +1 yıl
Intikamciyimdir. 7 ceddini bulur alirim intikamimi😎😂yok bee bocekten korkmam ama biraz buyuk havyanlar korkutuyo. Mesela kopekden korkmam ama kediden korkarim. Bende boyle bir deliyim iste yapicak bir sey yok😂
Evime çok büyük bir fare girmişti. kedim korkudan kaçtı😂köpeğimle ben üstüne koştuk. köpeğim yakaladı getirdi. hafif yaralıydı. kıyamadım kuyruğundan tuttum dışarı attım.
02 Yorumla- +1 yıl
Brava :D peki böyle börtü böcek haşere takımından hiç kıydığın bir şey oldu mu özellikle kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs :D
Hamam böceğinden hiç haz etmem gördüğüm zaman yanımdaki kişiye söylüyorum öldürmekten bile iğreniyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Genelde zaten korkmayan kadın yok gibi onlardan :D Azmettirdiklerin sayılmaz senin yapıtğın ne var?
- +1 yıl
Soğukkanlılığına hayran kaldık :D
Küçükken saklambaç oynamıştık akşam vakti. Karanlık olduğu için arkamda ilanları görmedim sesleri de gelmedi geri adım attım ve civcivin o son sesi 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Off yazık olmuş ya.. Yalnız böyle istemeden olanları değil bilerek yaptıklarınızı soruyorum.. Özellikle kadınların korktuğu hamam böceği, kırkayak vb haşereler
Ben pek hayvanlardan korkmam akrep disinda bu saydiklarini öldurmuslugum var hatta ben kovalarim onlari 😊
015 Yorumla- +1 yıl
Kucukleri ellemem ya buyuklerden midem bulanir dayanamam öldururum farede oyle cok ufak değil normal boyutlarda lagim faresine bir ara tasla yaradim olmedi damda bizim asmaya tirmanis yaprak yiyrdu brnde once kus zannettim bir baktm kocaman kuyruk o zman yanimda tas vardi aldim vurdum yuvarlanip bahceye dustu oldu sandim ama yine bir kac gun sonra cikaverdi ortaliga😂
- +1 yıl
Hahahahh kuş zannetmen iyiymiş :D Yani sonuç olarak fare hala hayatta:)) Bu arada abartmıyorum hemcinslerine göre bu konuda çok daha cesurmuşsun:)) kadınlar genelde böyle durumlarda çığlık atıp ortalığı birbirine katar!! :D peki kesin olarak öldürdüklerinden aklına gelen en büyükler hangileri, fare ölmemiş sonuçta o sayılmaz :D :D
- +1 yıl
Isin ilginc tarafi su ben kumas deposunda calisyrm kumas uretimi anlicagn bir ara bir baktim koli var boyle eski kumas parcalari onlara uygun bedenli astar kaliplari var ve ben aradigim seyi bulamiyrm bende kumaslari cikartim dedim bir baktim ufak tefek kagit parcalari var valla dedim kesinn faredir hepsini cikardim birden ustume sicradi sasirdim bir anda sonra yanimdaki supurgeyi aldim resmen fare kovaliyrm en son bir yere gizlendi bend tetikte bekliyrm illa oldrecem yoksa rahat edemem valla kafasini cikarmasiyla vurmam bir oldu ve öldu bizim farecik ama en cok uzuldugum nokta kutunun devaminda daha tuyleri bile olusmamis yavrulari gordum gozlerim doldu agladim resmen kiyamadim onlara daha kucuktuler sonra bir abimiz geldi niye agliyosun ddi gosterdim guldu bunun icin mi ddi evet ddedm aldi direk supurgeyle cop kovaasinn icine atti onlari bir sure kendime gelemedim
- +1 yıl
Başka kadınlar o durumda bayılırlardı büyük ihtimal, fare üstlerine atlasa :D Burada bile yüzlerce yorum fakat var sen sanırım en cesur 2-3 kişiden birisin!! Sonu biraz trajik maalesef olayın!! Ya ama bir şey soracağım süpürge fare için çok yumuşak değil mi? Onlar baya dayanıklı süpürgeyle ölüyorlar mı hemen, sen onların öldüğüne emin misin? Ya bir de bir tane öldürmemişsin.. belki saymadın biliyorum ama tahmini olarak kaç fare leşin var? Hepsini süpürge ile mi öldürdün?
- +1 yıl
Ya yüzlerce yorum arasında en cesurunu bulmuşken, bırakıp gittin sorular cevapsız kaldı:((
- +1 yıl
Yapışkandakini nasıl eziyorsun onlar çok kuvvetli yapışkan değil mi ayağın ya da elindeki nesnede yapışıp kalmıyor mu orada :D? Ya kırkayak ile olan anını baştan sona anlat lütfen ilk kez görmene rağmen oturup saymışsın bir de ayaklarını :D Büyük ihtimal o da şu an hayatta değil!! Ya lütfen onu da bizler için fare gibi baştan sona anlat pls nerede gördün, nası öldürdün falan.. Anlatımın da süper, olayı aynen biz de yaşamış gibi oluyoruz.. O kırkayakları bazıları çok uzun oluyor öyle bir şey miydi? Ve adamlar böcek ilacıyla gargara yapıyor resmen, hiç tınlamıyorlar :D Baştan sona dinleyelim pls:))
- +1 yıl
Yapiskan olup olmamasi pek umrumds olmuyo acikcasi o an nasil gerekiyosa oyle yapiyrm planli bisey değil kirkayaga gelince evet saydim valla daha sonra onu bahceye attim oldurmek dgldi niyetim ama baktim tekrar bir kac gun sonra yine gorunce direk ezdim onu yapicak bisey yok kendi kasindi
- +1 yıl
Bu kaç gün yoktum ama hala cevaplar gelmiş yalnız sanırım bu konudaki en farklı yorum yapan sensin 291 cevap arasından.. En azından kırkayakın ayaklarını sayan tek insansın :D kaç taneydi peki 40 mı gerçekten? :D Bir de ezdim derken üstüne mi bastın terlikle? Onlar o şekilde ölmüyor adamların biri yerleri kopsa dahi hala orasını burasını oynatıyorlar sen onun öldüğüne emin misin?
- +1 yıl
Hadi canım tesadüfe bak :D aklına ben gelinceki tepkin ne oldu çok merak ediyorum, son durum nedir fare ve senin açından :D
Fare, bir anda karşımda görünce çok korkmuştumve elimdeki süpürgeyle bağıra bağıra vurmuşum farketmedim çok üzgünüm
02 Yorumla- +1 yıl
O derece mi kendinden geçtin ya, ne kadar soğukkanlıymışsın :D Peki genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak gibi haşerelerden neler var öldürdüğün?
+1 yılSinek, sivrisinek, arı, siyah küçük böcek ismini bilmiyorum, örümcek. Ve elimde bir kere kedi elimde öldü ben öldürmemişdim
02 Yorumla- +1 yıl
Tam bii suç makinesisin ya!!
- +1 yıl
Bana bulaşmasınlar.
100 solucani toplayip dogramistim vahsi bir cocuktum ama hicte guldugum bir durum degil barbarlikti keske aile. Uyarsaydi
010 Yorumla- +1 yıl
Ohaaa şimdi 100 solucanı bir arada görsem fabrika kurarım.. Çocukluğun karışıkmış cidden ama çocuklukta olanları ve yanlışlıkla yaptıklarınızı sormuyorum.. Büyüdükten sonra isteyerek öldürdüğün bir şey varsa onu söyle
- +1 yıl
Süpersin ya bravo sana:)) Bakıyorum genelde kendini inançsız olarak lanse eden insanlar inanılmaz hassasiyet gösteren, ince düşünce sahibi insanlar.. Kendini dindar olarak tanıtanlar ise çoğu kez bu vicdan ve bilincin yanından geçemiyor.. Bu oldukça dikkatimi çekiyor..
- +1 yıl
Tebrikler bebişim 😄
- +1 yıl
Eveett tam bii bebiş hassasiyeti gösterdin çünkü.. Ama sadece o anlık bebişimdin yanlış anlama şimdi ve sonrası için değil 😄
- +1 yıl
Bir anlık bebiş olmanın kimseye bir zararı olmaz hanımağam :D
Hamam böceği öldürmüştüm ve ayriyetten arabayla yılanın üstünden geçmiştik görmeden neyseki ölmedi :)
05 YorumlaHamam böceğinden korkmayan kadınlara burada madalya töreni yapmaya başladık artık :D onların bazıları çok büyük yav resmen hormonlu hiç öyle olanlar denk geldin mi?
- +1 yıl
Aynen kesinlikle ne olursa olsun öldürmemiz gerekir.. Büyükler mi peki o sarılara kalorifer böceği deniyor heralde.. Ama bu konuda hemcinslerine göre de daha cesurmuşsun kesinlikle:)) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceği ne kadardı yaklaşık onu nerede gördün ve nasıl öldürdün? Ama “vurdum öldü” diye geçiştirme baştan sona detaylı anlat nerede gördün nası yaptın falan çünkü çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre.. Baştan sona anlat işte kafamızda deli sorular :D diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor:)
- +1 yıl
Yav iyi ki baştan sona anlatın dedik şunu!! şimdi kim ne anladıysa!! :D
+1 yılIsteyerek değilde istemeyerek bir civciv öldürdüm küçükken yakalayim diye peşinden koşarken üstüne basmistim
02 YorumlaBazen öyle şanssızlıklar olabiliyor ya.. O nedenle istemeden olanları sormuyorum.. Genelde korkulan hamam böceği, kırkayak vs gibi haşereleri soruyorum!
- +1 yıl
Ben öldürmem ki öldüremem onlarında cani var sonuçta hepsi bir amaç için yaratıldı kıyamam o yüzden tek eşşek arisini bilerek öldürdüm
+1 yılBir şey öldürmüyorum ben en azından bilerek öldürmüyorum. Sinek öldüren arkadaşım var günde en az 3-4 tane sinek öldürüyor
02 Yorumla- +1 yıl
Yurtta falan mısın ya da öğrenci evinde.. bu mevsimde hala var mı sinek?
- +1 yıl
Okulda var :D
+1 yılBen bilmiorumki ya orumcek felandir herhalde oyle buyuk bir bocek oldurmedim belki cekirge dir bilmiom 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Yani büyük derken devasa şeylerden bahsetmiyorum:)) genelde kadınların korktuğu hamam böceği, kırkayak vs 😄
- +1 yıl
Onlari hic oldurmedim ya annemi cagiririm ole bir sey girsem evde ama pej denk gelemedim disardada banane yani yasasin hayvancagiz
+1 yılBöcek olarak hamam böceği, ama bir kaz da öldürmüştüm yanlışlıkla taş attım kafasına geldi😅 benim suçum neydi
08 Yorumla- +1 yıl
Bazen şanssızlıklar olabiliyor ya bilmeden yaptıklarınız sayılmaz.. hamam böceğinden korkmayan kadın yok neredeyse :D özellikle bazıları cidden normale göre çok büyük oluyor hiç öyle olanlara denk geldin mi?
- +1 yıl
Evet dedim ya öldürdüm, 😅 ve gerçekten büyük olduğu için öldürdüm
- +1 yıl
Bu konuda hemcinslerine göre kesinlikle daha cesurmuşsun o hamam böceği gören kadınlar genelde ayılıp bayılmakla meşgul oluyor :D Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
Bak dostum , bir akşam oturuyodum televizyon izliyordum. gözüme bişey ilişti, perdenin yanında siyah bişey gördüm önce şaşırdım, sonra yakından görmek için yaklaştım onu hiç ürkütmedim, yavaşça terliği aldım, vurdum yere düştü, hafiften ezilmişti ama kaçmaya çalışıyordu tabi ben hiç fırsat vermedim bir tane daha vurdum terlikte sertti zaten o anda ölüverdi, sonra terliğin üstüne koydum dışarı attım😎
- +1 yıl
Normalde hemen basıyorlar gaza ve kuytu köşeye girip saklanıyorlar adamlar turbolu resmen :D ve bir özelliği de saatlerce hareketsiz kalıp ölü taklidi yapmaları hatta duymuşsundur kafası kopsa bile yaşamaya devam ediyormuş.. sen onun öldüğüne emin misin, seni kandırmış olmasın :D
- +1 yıl
Bilmem 😁 ama onu etkisiz hale getirmiştim.
- +1 yıl
Yine de hamam böceğinden korkmayan ender kadınlardan olduğun için tebrik ederim :D tek leşin bu arkadaş mıydı peki?
- +1 yıl
Bide örümcek öldürdüm
En son uzun bacaklı bişey örümcek dicem değil tek bacağı uzundu sjs sinirim bozuldu öldürdüm Allah'ım affet
02 Yorumla- +1 yıl
En son değil ama en büyüğü soruyorum :D
+1 yılBinada hamam böceği vardı kimse olmadığı için ayakkabıyla vurup ben öldürmek zorunda kalmıştım. Iyy düşününce bile kaşınıyorum lanet hayvanlar
01 Yorumla- +1 yıl
Ya genelde kadınlar çok korkar özellikle hamam böceğinden :D sen yine cesurmuşsun:)) Büyük müydü peki tam olarak nerede görüp nasıl öldürdün? Ama “vurdum öldü” diye kestirip atma olayı baştan sona anlat pls.. Aklımızda deli sorular :D
+1 yılFare. Dedemle bahçedeyken gördüm elimde küçük bir kürek vardı onunla vurup öldürmüştüm ama sonra oturup ağladım hayvana yazık oldu😢😢😢
05 Yorumla- +1 yıl
Genelde kadınlar en ufak böceği görünce bile çığlığı basıyor siz farelere falan girişmişsiniz!! Peki genelde çok korkulan hamam böceği, kırkayak vs gibi olanlardan neler var?
- +1 yıl
Daha öyle bir şeyle karşılaşmadım Allah'tan daha fazla hayvan öldürmek istemiyorum
- +1 yıl
Allah karşılaştırmasın da yaşa kadar tek leşin sadece bu fare miydi?
- +1 yıl
Neden şaşırdın bu kadar. Uzaktan bakınca seri katil gibi mi görünüyorum
- +1 yıl
Gibi gibi :D
+1 yılTarkan, hamam böceği, örümcek, sivri sinek, kara sinek, kene, pire, yeşil böcek, akrep , çoklu ayaklı zehirli böcek gibi böcekleri öldürdüm 😃😃
04 Yorumla- +1 yıl
Terminatör gibisin ya bu ne :D tarkan ne ya bu arada :D hamam böceğinden korkmayan da tek kadınsın heralde bazıları çok büyük oluyor normale göre hiç öyle olanlarla denk geldin mi? Tüm bunlar arasından hatırladığın en büyükleri hangileriydi?
- +1 yıl
Hamam böcekleri siyah büyük böcekler hani öldürürken kötü koku çıkar ya iyy çoklu ayaklı zehirli böcek kene örümcek en büyükleri bunlardı 😃😃
- +1 yıl
Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
Ilk önce evde gördüm gezerdi yavaş yavaş yaklaştım elime ayakkabıyı aldım bir vurdum bastirdim zaten o an öldü yani 😂😂😂
+1 yılKarıncaydı galiba hatirlamiyorum. Bir keresinde kertenkelenin kuyruğunu koparmistim ama yanlışlıkla 😃
01 Yorumla- +1 yıl
Taksirle işlenen suçları saymıyoruz zaten :D süper ya bu yaşa kadar sinek bile öldürmemiş olmanız :D
+1 yılBen böceklerden korkmam. Ama küçük böcekleri öldürmem. Elimle uzağa itelerim. Büyük böcekleri ve örümcekleri öldürürüm
015 Yorumla- +1 yıl
Hadii ya genelde de tam tersi olur kadınlar büyük böcek görünce aklını kaçıracak gibi olur, çığlıklar falan :D peki öyle büyük olanlardan neler var isteyerek öldürdüğün çocukluktakiler dışında
- +1 yıl
Hamam böceklerini falan öldürüyorum
- +1 yıl
Ya bunlardan korkmayan kadın yoktur normalde siz baya cesurmuşsunuz :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
- +1 yıl
En son tuvalette vardı bir tane. Görünüşü hamam böceğine benziyo ama, bu böcek uçuyodu. Tuvaletin mermerine konduğunda hortumla kaç dakika su tutmuştum tuvaletin giderinden aşşağı göndermiştim
- +1 yıl
Ya burada sen avantajlıymışsın ya normal çekişmeli bir mücadeleniz yok mu adamlar çok dayanıklı ve hızlılar hemen kaçıyorlar pıtı pıtı kuytu köşeye!!
- +1 yıl
Evet uçuyodu sürekli kocaman böcek
O uçtukça bende ondan kaçıyodum ama sonunda delikten aşşa gönderdim - +1 yıl
Evet yanıtlamışsın sorry :D ya ama tam olarak aydınlatmamışsın bizi büyükleri öldürürürüm diyorsun en büyükler arasında neler var?
- +1 yıl
Hamam böceği, kertenkele
- +1 yıl
Daha önce sana yaptığım yorumu olduğu gibi kopyalıyorum o zaman :D Ama üşenme ya baştan sona anlat korkmayan çok az zaten!''Ya bunlardan korkmayan kadın yoktur normalde siz baya cesurmuşsunuz Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular'' :D
- +1 yıl
Niye kopyaladın?
- +1 yıl
Ya anlat diye işte neden olacak.. Neyse anlatma.. aman anlatma aman.. yordunuz ya yazacağınız üç beş cümle cevap!!
- +1 yıl
Eeee sürekli aynı şeyi soruyosun cevapladığım halde
- +1 yıl
Tuvalette olanın dışında soruyoruz evin içinde gördüklerinden anlamıyor musun bunu?
- +1 yıl
Kertenkele öldürdüm
- +1 yıl
Allahımmm :D çalışmaya bırak bence kısa devre yaptı galiba :D
Bocegı faln bosvrde Bikrre yanlışıkla 2tane civciv ezmiştim butun bağırsaklar falan ıy uzuldum bikere daha
03 Yorumla- +1 yıl
Off üzücü ya!! yanlışlıkla olanları sormuyorum! isteyerek yaptıklarını söyle detaydaki gibilerden?
- +1 yıl
Tamam kız üstümüze kusacan :D
Siyah bir böcek varfi ama nasil birsey terlikle öldürmüştüm hatta ölmedi sanıp bir kac terlik daha atmistim😛 her böcekten korkarım cidden
04 Yorumla- +1 yıl
Hamam böcüküü mü genelde kadınlar ondan çok korkar :D
- +1 yıl
Sen de cesurmuşsun öyleyse hemcinslerine göre genelde kadınlar çığlık atıp kaçar direkt :D Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Büyük müydü normale göre? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı, büyük müydü falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. Büyükler çok dayanıklı ve hızlılar ya!! yakalamak mümkün değil.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!!
- Daha fazla (260)
Daha fazla(275)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem