AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kertenkele yılan öldürdüm
Yok artık yılanı nerede gördün? Küçük müydü ki nası öldürdün.. Olayı anlatır mısın.. Ama vurdum öldü diye değil nerede gördün, sen ne yaptın o ne yaptı en son nası öldürdün falan detaylı anlatırsan sevinirim.. Yılan ya bu sonuçta tehlikeli bir hayvan!!
Yılan küçüktü bana dogru gelirken kafasına kalın odunla vurarak öldürdüm bana zarar vermeyecek olsaydı öldürmezdim
Aynı durumda çoğu kadın korkar! Kertenkele büyük müydü peki o nerede görüp öldürdün onlar zararsız diye biliyorum
Ben korkmam çok meraklıyız herhalde
İşte korkmayan çok az olduğu için merak ediyoruz ya!! Aman sizde bir şeyi merak ettirip söylemeyin
Yılan öldürmüştüm bir kere.
Yok artık yılanı nerede görüp nası öldürdün çok mu küçüktü?
Hiç öldürmedim. Alerjim var bakamam bile
öyümcek ıyyy berbat bisey :P :(
Ben kendim öldüremiyorum , midem bulanıyor
öldürmedim yani onunda canı var
hiç hatırlamıyorum örümcek olabilir ama
Hımm demek belirgin bir şey yok.. Burada ve normalde kadınların en çok korktuğu hamam böceği ondan korkar mısın peki görünce naparsın?
korkarım tabiki kaçarım hemen bağrırım hiç sevmem o karaları :P
Hahahhh:))
yilanin kafasini ezdim
Bazılarınız cidden cesur:) Ama detayı okuyup yanıtlandırın yahu merak ediyorum sonra.. Yılan çok mu küçüktü nerede gördün nası öldürdün saldırmaya falan çalışmadı mı olayı detaylı anlatın!! Yılan bu sonuçta tehlikeli bir canlı!!
mezarliga gitmistik bayramda eve dönerken yilan annemin karsisinda tısslıyodu herkes bagirmaya başladı annemin sakin olmasini istedim ben mezarligin etrafini kapatmak için taslar var di kocaman olani aldim kafasına isabet attim kactik hepimiz 😂😂😂😂
Ahah korku filmi gibi mezarlıkta olmuş bir de:)) O büyük ihtimal ölmemiştir bence yılan hemen ölmez öyle! Emin olduğun bir şey varsa onu söyle bence:))
hatirlamak istemiyorummm
Niyeee:))
iykkkkk
Neydi ne sende söylemedin bi:)
Böcek değilde hayvan öldü r düm mecburdum :))
Böcek hayvan değil mi:) Sen neyi kastettin:)
Ayı maalesef
Eski sevgilin falan mıydı ironi yapıyorsun sanırım:))
Yoook bildiğin ayı
Yokk artık yuhh ya ayıyı nası öldürdün şaka yapıyosun heralde!!:)
Yanımda dayım vardı tabiki de
Nası oldu peki cidden anlatır mısın?
Aman bildiğin gibi vurdum dayı m ya vurursun ya da o seni vurur dedi bende vurdum
İlk kurşunda öldü mü nerede görmüştün? Lan nası kıydın be kocaman ayıya hiç vicdan falan olmadı mı
Ben böcek görünce kaçan biriyim
Öldurmedim hic korkarim hemde yazık
karıncayı bile öldrmedim
en fazla karinca oldurmusumdur 😂
O da olmasaymış çok iyi ama en azından sivri öldürmüşsündür:)
sivri en buyuk dusmanim 😂 onlarla buyuk catismalara girdim
Hani en fazla karıncaydı çekicem kulaklarını :D
yaa 😟😟
Evde akrep vardı terlikle öldürdüm
Evde mi!! Eve nası girmiş ya, büyük müydü peki nası kolay ölüyorlar mı tam olarak nası yaptın
Heyy!!!
Hiç öldürmedim korkuyorum zaten yaklasamam
Sadece sinek öldürmüşümdür
bana göre her böcek büyük :D
Ben ellemem boceklere
İğreniyorum yapamam 😨
kertenkele
Büyük müydü peki, nerede gördün ve nasıl öldürdün onlar zararsız değiller mi!!
buyuktu biraz
Nerede gördün peki ve nası öldürdün olayı anlatır mısın kızlar korkar genelde:)
binaya giriyodum baktim boyle bisey geliyor ustume ustume hizli yuruyo bir tekme savurdum uctu suya
O kurtarmıştır kendini:) Peki buradaki hemen hemen tüm kızların korktuğu hamam böceğinde korkar mısın? Ondan hiç öldürdün mü?
ohoo hobim :D
Ya ciddi soruyorum ya:)) Bak burada yaklaşık 200 tane yorum var ve büyük çoğunluk çok korkuyor hamam böceğinden:) Son zamanlarda öldürdüysen hamam böceğinin büyüklerinden olayı anlat pls:)) Ama vurdum öldü diye değil nerede gördün sen yaptın böcek ne yaptı kaçtı mı en son nası öldürdün:)) Olayı yaşat yani bize uzun olsun iki üç kelime değil:))
nationals geography mi cekiyoz yapraam nasil anlatim daha
Ya severim ağzını tamam sus
hamam böceği ama baya büyüktü ya 😂
Hadi ya kızların en çok korktuğu şey:)) Nerede gördün peki ne kadardı yaklaşık ve nası öldürdün.. ama vurdum öldü diye değil olayı detaylı anlat okuyanlara yaşat resmen:)) Hem öyle uzun yazınca okuması da zevkli oluyor:))
hamam böceği
Nerede gördün ve nası öldürdün genelde çok korkar kızlar:))
kırk ayak..
İnce uzun olanlar de mi? Onu nerede gördün ve nası öldürdün?
sokakta gördüm.. öldürdüm canice bilyorum keşke öldürmeseydim neyse eskilerden..
hamam böceği yılan.. neyse..
Keşke ama olan olmuş üstelik sokaktaymış.. Üstüne mi bastın? Yalnız hamam böceği ve yılandan korkmuyorsan saygı duyarım her türlü onları nerede gördün ve nası öldürdün?
hamam böceğini evde gödüm terlikle öldürdüm pat diye bir ses çıktı
yılanıda evde gördüm ama köydeki evimizde satırla kafasını kopardım..
biliyorum çok kötü şeyler ama evin içinde olunca işte.. yni
Ya artık olmuş bunlar çok pişman olup, kendini üzmenin bir faydası yok.. Ama yılan nası eve girmiş ya seni cidden çok cesaretli buldum çoğu kadın yanından bile geçemez.. Yılan küçük müydü peki nası yaklaştın hemen öldü mü sana saldırmaya falan çalışmadı mı o kadar yaklaşınca?
sarı bir yılandı satırla o telaşla nasil vurdumu hatirlamiyorum 2-3 yıl gecti aradan ama her yer kan olmustu yani
Parçalanmıştır büyük ihtimal çok katısın ama acıman yok hiç öyle durumlarda karşına çıkanı perişan etmişsin resmen!
peh o yılan senin karşına çıksadı oküz gibiydi resmi olsada atsam
Hayır seni suçlamıyorum aksine cesur buldum ama biraz katısın da... Öyle zararlı böceklerden başka var mı aklında kalan çıyan, hamam böceği falan gibi
yok.. ya bu kadar :/
Hamam böceği olabilir 😊
Hadi ya genelde kızların en çok korktuğu canlı:) Hatırladığın son zamanlarda nerede gördün peki ve nasıl öldürdün:))
Mutfakta 😂hızlı hareket ediyodu yakalayamadım fisfisli domestos vardı elimde üstüne sıktım sonra peceteyle çöpe 😕
İnanılmaz hızlılar zaten yakalasaydın peki tutup atacak mıydın :) Bir de tek leşin miydi::))
HEYY!!
hamam bocegı
Kızların en korktuğu ya net:) Nerede gördün ve nasıl öldürdün büyük müydü!!
büyük değildi fazla. babannemin evinde görmüştüm korkmam ama tiksinirim
Fare
Sanırım fareden korkmayan tek kadınsın:) Nerede gördün ve nasıl öldürdün fındık faresi miydi?
Foseptik çukuruna ait bir fareydi binanın içine girmişti ilk kez fare görmüştüm öldürmedim bayilttim üzerine kürek vurdum sonra o kürekle poşete koyup iki sokak ötede ki arsaya attım posetin icinden çıktı kaçtı.
Valla cesaretinizi takdir ediyorum çoğu kadın yanına yaklaşamaz asla bunların:) Öldürdüğün bir şey varsa onu soruyorum ama:)
Ben öldüremem ki küçükken evdeki tüm sivilari karıştırıp birkaç tane karınca öldürdüm ki pişmanlığını da yaşıyorum ölürse ben çok üzülürüm.
Çok iyi ya böyle duyarlı olmanız:)
Teşekkür ederim
Yılan öldürdüm.
Yok artık yılandan korkmayan tek kadınsın heralde:) Yılanı nerede görüp nası öldürdün çok mu küçüktü
Heyyy!!!
Geldim geldim. çocukken köyde samanlık gibi bir yerde oyun oynuyoduk. 30 cm kadar bir yılan bize doğru geliyodu. Önce taş attım büyükçe bir taş sonra kafasına bastım. Yılandan korkmam.
Bastın mı yılan sokmadı mı peki seni ya böcek mi bu böyle:))
Taş attım taşın altında kıvrandı
Ayrıca korkmam büyükde olsa öldürürdüm. Çocukluk ama şimdi olsa kıyamam bırakırım.
Ama cesaretini cidden takdir ettim.. Şöyle genelde kızların acayip korktuğu hamam böceği, kırkayak gibi böceklerden öldürdün mü hiç
6 yaşına kadar köyde kaldım alıştım. Hepsni öldürürüm problem yok.
Kara fadime 😱😱😤
Büyük müydü bari nası öldürdün:)
Büyük lafmi benden büyüktü😱 Üstüme üstüme geliyodu korkudan elime o an terligi aldim ama vurmaya cesaret edemedim baktim yine geliyodu çığlık ata ata korkudan 5. 6 kere hayvanın uzerine vurdum pestili çıktı Allah affetsin 😒
Benim bildiğim korkunca kaçılır siz direk pestilini çıkarıyorsunuz:)
Oldurmesem gece uyandigimda yanlislikla ustune basabilirdim ve dilim tutulabilirbatta olebilirdim yani mecburdum 😄😄
Ya kıyamam be dilim tutulurdu demiş o derece korkulur böcekten:)) Tek leşin miydi:))
ahahah🙈 sivri sinekleri saymassak evet
yilan oldurmudm😁
Yuhh!! Yılanı nerede gördün ve nası öldürdün küçük müydü?