AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben bir hayvanı öldüremem. Öldürmedim de.
Bravo gerçekten ne güzel:)
böcek deme bana ııyyy
Yani genel olarak ne varsa onu söyleyebilirsin
öldüremem bile o derece korkuyorum direk kacarim
hamam bocegi terlikle oldurdum 😬😬😬
Ya genelde kadınların en çok korktuğu haşere o:)) Nerede görmüştün onlar normal böceğe göre çok hızlı ve dayanıklı hemen kolayca öldü mü!!
universitedeki evimin mutfaginda milyonlarca vardi elimle bile öldurdugum olmustir 😃😃😃
Onlar çok hızlı ürüyor ya bir de öğrenci evleri falan en sevdikleri mekanlar:)) Onlardan korkmayan ender kızlardansın bu arada:) Büyükler miydi peki gece falan mı ortaya çıkıyorlardı nası öldürüyordun hatırladığın bir olayı anlatır mısın:))
ayyy bir kersinde yatagima gectim tavana bir kabtm koskacaman hamam bocegi bir ciklikla firladim kii yatagmdaa yavrusuda yatagmn icindiydi terlikle oldurmumm amaa
kucukken apartmanimzn girisnde cok olurdu babam kucagina alip gotururdu 3. kata kadar aslinda en korktugum hayvandr akrepten korkmam ondan korkarm ama ogrencilik hayatmda alistm sanirim. geeleri cok cikar bir olayimda da gece mutfakta yemek yiyodum o kadar buyuk uc tane hamam bocegi etrafimi sardi 1 saat mutfaktan cikamadim agladim oturdum korkudan snra arkadsimi cagirdmdm cigliklarla o bni aldi
Ya sen baya ekşın yaşamışsın onlarla:) Baya tuhaf canlılar, hatırladığın en büyüğüyle olan olayı anlatır mısın ama öyle vurdum öldü diye değil, nerede gördün ilk ne tepki verdin böcek nereye kaçtı en son ne oldu falan gibisinden:))
neden bu kadsr detayi soruyorsun merak ettim
Ahaha genelde gördüğüm kadınların çoğu en ufak böceği görünce bayılacak gibi oluyor buraya bir sorayım dedim geneli korkuyor ama arada cesurlar da var baya o dikkatimi çekti:))
valla bnde cok korkagm bakma byle dedigime
Hepsine girişmişsin bu nası korkmak:))
mecburiyetten ya dolabimizdaki son yiyceklerimize kadr yiyeckelrdi ya da bir katil olucaktin ben katil olmayi secip öldurdum 😂😂😂
O zaman hatırladığın en büyüğü ile ilgili bir hikaye istiyorum ya öyle uzun yazınca okuması güzel oluyor uykum yok hiç benim yarın pazar:))
yaa neden bunu merk ediosun baska seyler sorsana tuafsn ha
bir gece ansizin acikmistim karnimdan gurup gurul sesler geliyordu ogrenciyiz evde birsey yok bir ekmek bir peynir ciktm odamdan korkak adimlarla mutfaga yoneldim ne ile karsilasacagimi biliyordum cunku isigi actim birden kucuk kucuk vicik vick yavrular etrfaya kacisti snra aldim dolaptan bisyler mutfagin ortasina oturdum yemegmi yemeye basladim bir baktm ki kocaman bir hamam bocegii icim bir titrediki sagima dondum orda da aynisindan arkami dondum daha buyuguu oyle korktum ki lokmalar bogazima dizildii biraktm yemegi gozlerm dolmaya basladi agladimm bir anda bir ciglikk attmm herkezi uyandrdim tabi telfndada sevgilmle konusuyodum o sirada. oda bni sakinlestrmeye calisiyor rahat ol sakin ol korkma diyerek ama fayda yok gerisini hatrlamiyorum 😂😂
Ya alla konu bu çünkü ne sorayım peki? Bugünkü Trabzon maçında Beşiktaş'ı nası buldun:P Bir de ben sürekli girmediğim için takipçi kabul etmiyorum ayıp olur mu acaba:))
yo olmaz sen istek at bana makst takipcm olsun
o kadar yazdm bee
😃😃
Aa o uzun yazını yeni görüyorum:)) Burada takipçiden bol bir şey bulmayacaksın emin ol biraz zaman geçsin görürsün, ben eksik kalıyım :D
takipci istegi cok geliyoda hepsi sapik sapik sorular sormus diye kabul etmiom
Anlattığın hikaye sadece giriş bölümünden oluşuyor ya ne gelişme ne de sonuç var böyle birini nası takip edeyim söyler misin:))
ya gitt manyakk
gece gece ya
Manyak mı teesüf ediyorum:(
ett
Çok teesüf ederim o zaman
fare 😥 ama yurt odasına girmişti ne yapayım
Böceklerden çok korkan var ama fare konusunda cesur çıktı kızlar:) İçeride sıkıntı ya ne zaman oldu bu olay diğer kızlar kesin çok korkmuştur:)) Fındık faresi falan mıydı küçük müydü:))
büyüktü, önce hepimiz yatağın üstüne zıpladık 😂 sonra ben indim gidip sorumluya dedim ki fare var odamızda, bişey yapın ne yapayım dedi. Koymasaydınız. Tartıştık falan ben de çok sinirlendim, direk odaya daldım elimde ağır bir süpürge vardı baktım kızlar hala yatağın üstünde fare de köşede, süpürgeyi aldığım gibi fırlattım. Ezildi işte 😢 Sonra sorumlunun odasına fare koymuştuk bilerek 😂😂😂😂
Ahaha haketmiş keşke yatağına koysaymışsın:)) Fare hemen fırlatmayla da iyi ölmüş genelde dayanıklı olurlar süpürge biraz yumuşak kalabilir:)
baya ağırdı ama elektrikli süpürge sapı, değil mi bence de hak etti 😂
Direk tek vuruşta ölmüş müydü sen onun öldüğüne emin misin:))
aslında garip bişey oldu :D şimdi ben süpürgeyi fırlattım altına girdi ezildi biraz sonra yalpalayark kaçtı. süpürgenin altından çıkarken süpürge sapı da o tarafa doğru eğildi, tam gidecekken süpürgenin en ağır yeri dank diye kafasına düştü. öyle kafası ezildi işte :(
Örümcekti galiba, çakmakla yakmıştım
Fare öldürdüm küçükken ama pişmanım.
Küçükken istemeden olabiliyor o tarz olaylar yetişken olduktan sonra peki?
Bilerek ve isteyerek bir karıncaya bile zarar vermedim. Fakat canımı sıkan insanlar konusunda nu kadar merhametli olabileceğimi sanmıyorum.
Ya bu çok güzel aslında ama bazen haşerelere karşı insan mecburiyetten farklı şeyler yapabiliyor... Aman apla sakinliğimizi koruyalım insanlara karşı da:)
Iyyyy böcek mi? Hmm sanirım sümüklü böcek yavrusu
Kertenkelelerimi öldürdüm😑
Kertenkele mi besliyordun nası oldu:)
Bizim yazlik orman kenarında cok olur oralarda iki tane vardi odamda ayni yerde durup duruyolardi seviyodum ama sonra yaklasmaya basladilar bende attim :)
Sinek/Arı/Hamambocegi
Hamam böceğinden kızlar genelde çok korkar hamam böceğini nasıl öldürdün:)
Terliği bir fırlattım yapıştı yere
Bu soru sorulmustu daha once
Bn korkuyorm øldrumemki :/
iyyygg igrendigimden dolayi yaklasmiyorum 😂😂😂
Olduremem. karinca galiba
Öldürmeti geç gormeye dayanamıyorum Ben😂
Böcekleri severim mecbur kalmadıkça vurmam.
9 10 yaşlarımdayken abimle yılan öldürüyorduk
Hadi ya çocukken iyi cesaret! Ama tek işlediğiniz cinayetleri soruyorum:)
Hamam böceği çatırt etti ya la
Kızların en korktuğu ya net:) Nerede gördün ve nasıl öldürdün büyük müydü!!
Sokakta 😅
Büyük müydü üzerine mi bastın!!
Evet🙊
Sokaktakini bari rahat bırakın:)
Böcek falandır ya öyle büyük bir şey öldürmedim
Ya benim tikim var yapmayın böyle şeyler
Helikopter böcegi.. onada yanlislikla vurdum.
Onu yanlışlıkla öldürmek de başka bir yetenek yalnız:)
😃😃😃 evet cidden oyle oldu yazik oldu ya
Yanlışlıkla olabiliyor böyle bazen şanssız olaylar, doğrulukla olan bir vukuat var mı peki:)
Hayir yok karincaya bile basmayim diyekac kez ayagimi burktum 😊
Helal sana o zaman:)
😊😊
böcek görünce kaçiyorum 😉
Ahahah sen de şaşırtmadın:)
Öldürmemeye calisiyorum çünkü igreniyorum
Yoksa korkuyor musun:))
İğretiden gelen korku evet üstüne basinca çıtırdıyo bide 😨😨
Zevk mi alıyorsun bundan
Ben öldüremem ki korkarım 🙈😬🙄😱
Böcek oldüremem korkarım
asla ve asla dokunamam... birak. oldurmeyi...
öldürmedim ama peçeteyle tutup dısari atarım
Olduremiyorum 😭 supurgeyle böceği cektim😂
cardin vardı böyle farenin büyüğü, onu
İlk kez duydum galiba lağım faresi falan gibi bir şey? Onu nerede gördün ve nası öldürdün? Ama vurdum öldü diye değil de olayı detaylı anlatır mısın nerede gördün ilk ne yaptın o ne yaptı en son nası öldürdün falan:)) Kızların çoğu normalde fare görünce bayılacak gibi oluyor farenin büyüğünü görseler naparlar bilmiyorum:))
ya benim öyle korkum yok da, balkonda oturuyodum balkon giderinin içinden geldi. Bende kapıyı kapatıp kenarda paspas vardı paspasın ucuyla kovalaya kovalaya burnunun ucuna vurdum. öldü gitti
O kadar büyük şey nası giderden geldi!! Paspas la burnunun ucuna nası vurdun ya onlar çok hareketli nası kaçmadı ayrıca dayanıklı değiller mi paspasla nası öldü:))
burnuna vurursan, zaten beyni şaşıyo ve ölüyo. Fare türleri kuyruğunun geçebildiği heryerden sığıp geçiyolar ki
Ama saldırmadı mı sana ya fare öylece durmaz ki yerinde çok büyükmüş üstelik bir de paspas o kadar büyük bir şeyi öldürmek için biraz yumuşak değil mi!!
paspas çekçek de diyolar ya şu tahta ya
Haa okey vileda gibi bir şey:) Peki kolay öldü mü hemen bir-iki vuruşta uğraştırmadı mı? Birde genelde kızların çok korktuğu hamam böceklerinden korkar mısın yoksa öldürdün mü hiç onlardan da?
hamam böceğinden korkmam ama alerjim vardır, bir vuruşta öldü valla nasıl vurduysam