AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ben böcek öldüremem bakmaya bile dayanamayan bir insan olarak
Öldürmüyorum böceğin olduğu yeri terk ediyorum böcek kazanıyo :D
Sinek tavada yakmıştım, adını bilmediğim bir böceğide sinek öldürme spreyiyle boğmuştum xD
ben kurbağa öldürdüm vicdan azabı cekıyorum kaç senedir :D
tiksindigm icin yakindan bir bocek olduremm ancak uzaktan sikarim kafasina da:)
Kara böcek. Saç spreyi sıkarak öldürdüm yaklaşmaya korktuğum içinn.
Onla ölüyorlar mı ki genelde böcek ilacı işe yaramıyor onlara karşı:)
Sinekten baska bisey oldurmedim. Kitapla vuruyorum ona da . d
Çok korkarım ben 😮 gördüğüm yerde kaçarım ne öldürmesi...
yeşil parlak cilalı gibi olan kaçkere vurmama rağmen ölmeyen adını bilmediğim büyük vızlayan böcek
Hangi böcekmiş o ya nerede gördün ki ve en son nası öldürdün korkmadın mıı:))
çok korktum ama uyku sersemiydim köyde evde tektim mecbur ben öldürmek zorumda kaldım. terlikle vurmuştum kaç kere ama duruyodu sonra tekrar canlanıyodu kaçkere vurdum tekrar hareketsiz kaldı somra bir kağıda aldım dışarı çıkardım uçmaya başladı çok korkunçtu aslında ayy ölmedi yani o öldürmüş olmuyorum 😀
Aynen mutlu sonla bitmiş ölmemiş:)) Kesin olarak öldürdüğün bir şey var mı peki:))
bir kere sinek uçuyodu ben korkardım öldürmeye elimi bir şak yaptım baktım elime kan var yanlışlıklaölmüş 😀
Sinekten de korkmayın artık:))
Örümcek tavandan asagi iniyodu bnde sisenin içine koyup kapagini kapattım.
Havasız bırakmak da biraz işkence gibi olmuş.. Örümcek dışında böcek falan var mı özellikle genelde çok korkulan hamam böceği falan!!
Yilann oldurmustum bocek hatrlamyrm pek buyuk olarak;)
Yok artık daha ne olsun:) Yılanı nerede gördün çok mu küçüktü nası öldürdün!
Yok en az yarim metre vardi cokta küçük degildi basini ezdim;)
Nerede görmüştün peki nası ezdin o anda sana saldırmaya falan çalışmadı mı hareketli bir hayvan sonuçta büyükmüş de boyu ayrıca!!
Çocukken sümüklü böceklerin üstüne tuz döker eriyip ölmelerini izlerdim. Allah affetsin ;(((
Ben korkmuyorum tiksiniyorum sadece, ama öldürmeye kıyamadığım için fareyi sevdiğim olmuştu
Örümcek öldürdüm onu da süpürgeye çektim 2-3 gün süpürgeye dokunmadım sonra ölmüştü yani
Hamam böcüğüüüüü sinek çeşitleri ifenime söylim karınca falan
Teşekkür ederim:) Diğerleri neyse de ama abartmıyorum burada da öyle onlarca kişiden hamam böceğinden korkmayan yok nedense::)) Büyük müydü peki nası öldürdün hamam böceği genelde çok hızlı ve normal böceklere göre daha dayanıklıdır:)
Çubukla 😂 korkmak değilde tiksiniyorum kaşıntı tutuyor bide derlerki en temiz hayvan
O yüzden mi kanalizasyonda geziyor:)) Çubuk ağaç dalı falan mı dışarıda yaptın sanırım:)
Aynen yaylada 😂
hamam böceği beni görüyo böcek kıbırdamıyo bir o korkuyo bir ben sonra aceleyle böcegi öldürüyorum korktugum tek şey kertenkele ayy o fecii
Kertenkeleler hareketli ama zararsız:) Hamam böcekleri evet ya insan görünce böyle birden durup ön ayaklarını kaldırarak bir hareket yapıyorlar... Büyük olanlarından en son ne zmaan ve nasıl öldürdün? Nerede gördün ne yaptın o ne yaptı olayı anlatır mısın:))
Bizim evde ben evin kapısını açıyorum girişte hızlı yeşil bir kertenkele gördüm falan ama korktum çok değişik bir duygu insanın içi bir gaip oluyor ya sonra ben çığlık attığımı biliyorum baya ama yarım saat sürmüştür herhalde o derece sonra öldürecek bir şey arıyorum bulamıyorum falan o eve girerse olmaz evi sarar falan ay bide kuyruklarını atıyorlar ztn işte terlikle öldürdüm terlik zor buldum gerçi o korkuyla işte sonra aldım yerdn çöpe attım yani
Ahah ne kadar panik oluyorsunuz böyle durumlarda:)) Kertenkeleye uzaktan mı atmıştın terliği onlar kuyruk bırakıp ölme numarası yapıyorlar sen onun öldüğüne emin misin:)) Hamam böceğini de nası öldürdüğü söyler misin bu arada:)
Yok ben sadece kertenkelede panik oluyorum ama oda zaten nadir çıktı karşıma.
Yok ben bas baya terlikle yakından öldürdüm Allah affetsin ama kanı çıktı yani %100 öldü :( ama öldürmeseydim evde gezer falan olmaz ki dimi. Hamam böceğini seviyorum da korkuyorumda :D ya şöyle bn görünce yerinde duruyo ya akıllım bn onla konuşuyorum tabikisi sonra öldürüyorum işte terlikle onuda napalım elime alsam durmaz ki fjfd
Ya resmen böceğin duygularıyla oynuyorsun önce konuşup sonra öldürmek ne:)) Üstüne mi basıyosun öyle terlikle öldürünce çok kötü bir ses geliyor ya onları!!
Onların üstündeki kitin den geliyor ses bn terliği elime alıp yapıyorum napim benim elimde değil çok konuşkanım delice bir şey katılıyorumm :D 😂 ama böcek gin duygusu olmaz ki 😜😇
Ya duyguları olmaz olur mu bak bir dikkat et hamam böceği insan görünce hemen duruyor birden ve ön ayaklarını havaya kaldırıp yalvarır gibi hareketler yapıyor nası kıyıyosun o halde onlara:))
Ya napıcaksın evi mi sarsın öldürmedn nasıl yapabilirim taktik verin yapim sen öldürmüyor musun?😔😏
En son hatırladığın büyük hamam böceğini nası öldürdün peki ama detaylı anlat olayı, sorunca terlikle vurdum öldü diyorsun:)) Öyle değil nerede gördün sen ne yaptın o ne yaptı eksiksiz istiyorum olay gözümde canlansın:)) En son ben sana nerede eksiklik görürsem ona göre bir taktik verecem!
Hep bu girişte oluyor var ya baktım siyah bir şey gördüm yerde kıpırdıyor ilk zannettim toka falan egildim yakından baktım hamam böcegi ve terlik vardı ztn hemen elime aldım ve son bitti yani daha ne diim böyle oldu işte yaa 😃😆😖
Sorgusuz sualsiz infaz ya madem korkmuyorsun bir uzlaşmayı seç:)) bir şey diyecem öyle büyükler tek vuruşta hemen kolayca ölüyor mu ya benim gözüme baya bir büyük geliyorlar da!!
Bir kaç kere vur ez falan anca tabiki büyük tabiki
Peki saymadığını biliyorum ama çeşitli haşerelerden tahmini olarak kaç leşin var:)) Mesela kertenkele 1, hamam böceği 5, sinek 10 gibisinden falan tahmini bir sayı yuvarla işte:))
5- 6 falan çok değil yani
Senin böcek merakın bni gülümsetti cidden nerden aklına geldi ya harikasın 😍😄
Ya nereden geldi biliyor musun aslında değişik zamanlarda kadınların hep böyle anormal tepkilerine şahit oldum:Bak bir gün üniversitede öğrenciyken bahçede oturuyoruz kız arkadaşım vardı böcek gördü o panikle bacağıma kahve döktü:) sonra mezuniyet balosu bizim açık havadaydı masaya uçan bir şey geldi ortalık resmen birbirine girdi:)) En son yine böyle bir şey oldu sormak istedim bende... Ama burada da durum çok farklı değil 180 yorum var yine çoğu kişi korkuyor arada senin gibi cesur şövalyeler de var ama:))
hııımm anladım çok tşkler 😇😇
Üniversite okumuşsun demek ben lisedeyim üniversite sınavları zor diyorlar sence?
Bizim zamanımızda zordu açıkçası hele üç büyükşehirde devlet üniversitesi kazanmak.. Ama şimdi pek bir esprisi kalmadı gibi takip ettiğim kadarıyla üç soru işaretleyen içeride artık:) Nası bakalım hazırlıklar iyi gidiyor mu?
valla benim kucukken dedem fareleri öldürüyodu bana saklıyodu bende hazır ölmüşken yakindan tiplerini inceliyordum bakiyodum 😀😂
O sayılmaz ama senin öldürdüğün varsa onu soruyorum başrolde tek olduğun:))
😀 karinca var bitek
Sİnek? sivri böcek falan:))
haa onlarda var tabi
En büyüğünü söyle ama ya sen de:))
baska yokki😂
Ama ne işte hamam böceği, sivri mi ne onu soruyorum.. Kızların hemen hemen hepsi gibi hamam böceğinden korkar mısın:))
hamam bocegi igrenc iy tabikide korkarim 😀
Korkun tabi yoksa parçalar falan sizi.. Aklına gelen öldürdüğün en büyük hangisi ya hatırlamıyor olamazsın:)) Ve nası öldürdüğünü de söyle:)
vallahi yok 😂
Hayatında hiçbir şey, sinek dahi öldürmemiş tek insansın o zaman!
sinek oldrdumde baska buyk hayvan oldurmem canimiyim ben 😂
Burada 160 kişi yorum yapmış böcek öldüren çok var onlar cani mii:)) Ayrıca sinekte canlı böcekten ne farkı var:)
😀 ya muhabbet uzuyor iyi geceler
Ben yılan öldürmüştüm başını taşla ezmiştim o da bana saldırmıstı tabi hakketti 😐
Yuhh birde saldırmış korkmadın mı o an çoğu kız topuklar arkasına bakmadan o durumda.. Nası oldu detaylı anlatır mısın!!!
Heyyy!!!
Köyde derenin önünde oturuyodum bir baktım ayağımın dibinde bir şey başını kaldıriyo bana doğru, taşı aldığım gibi kafasına indirdim. Öyle
Peki büyük müydü yılanlar kolay ölüyor mu öyle hemen bir taş atmayla ben karşılaşmadım ama merak ettiğim için soruyorum?
Orta çok büyük değildi tabi öyle bir taşla ölmez ilk vuruş sağlam olmalı bir sonrakileri de tutturup yılanın başını iyi ezmek gerek. Hemen ölmezler yani 🙂
O an saldırmıyor mu peki!!
Fare öldürdüm üstüne basarak 😜😁
E onlar çok hızlı değil mi ya buradakiler cin gibi? Nerede gördün kaçmadı mı fındık faresi falan mıydı? Bu arada fareden korkmayan tek kızsın galiba o açıdan da tebrik ederim.. Ama çok merak ettim anlatırsan sevinirim!
Evin içine girmiş nasıl girmişse bilmiyorum, büyüktü de kardesimle kovaliyorduk ranzanin köşesine girdi kardeşim de diğer tarafta duruyordu ben arkadan yanaşıp kuyruğuna sonra da üstüne bastım
Gerçekten çok cesursun laf olsun diye söylemiyorum ama bu böcek değil ki fare ya bir de fındık faresi falan da değildi heralde büyüktü diyorsun hemen basınca öldü mü çoğu böcek bile öyle olunca ölmüyor.. Diğer ayağını kuyruğundan kaldırmadın mı yoksa çok hızlılar bir vik vik ses çıkarıyorlar etkilenmedin mi ondan?
Heyy merak ettim cidden bunu ya!!
Kedim kuş yakalamayı sever bende yardım ederim :d
Ne gibi mesela!!
Öldür onu andy derim!!!
Canlı olan hiçbir varlığı öldürme yetkim yok
Bravo kardeşim aynen:)
👋🏾😊
kara fatma böceği, bulasik deterjaniyla
Normalden büyük oluyor onlar genelde ve çok dayanıklılar nerede görmüştün!
Apartmanın duvarında
hamaaam. ay aklıma geldi o zaman 😟😟
Ne zamandı ki büyük müydü nerede gördün ve nası öldürdün:)
Örümcek 🕷 😧 terlikle
Büyük tarantula gibi olanlardan falan mı?
Örumcek öldürdüm terlikle.
Büyük müydü peki tarantula falan gibi bir şey değildir heralde?
Ay hayir be korkarim zjjxjd
40 ayak bir de uçan hamam böcekleri :( iğrenç
İkisi de kızların en çok korktuklarından yalnız! En büyüğü hangisiydi peki hatırladığın kadarıyla nerede gördün ve nası öldürdün onu!!
Uçan hamam böceğini kuzenlerim abi kardeş öğrenci evinde yaşıyorlar onların salonunda gormustum ve kalın bir dergiyi üstüne fırlatmıştim kırkayak da yazın abimin odasında duvardaydi onunda üstüne terlikler vurdum ama tabi korka korka ve igrenerek :(
Sen yine baya cesaretlisin ya diğer hemcinslerine göre.. Hamam böceğinin yürüyeni bile kriz uçanı nası olur bilemiyorum:)) En son hatırladığın hamam böceğini nası öldürdün peki:)
Tarantula 😳 bak yine aklıma geldi midem bulandı
Yuhh tarantulayı nerede gördün ve nası öldürdün ya!
bizim bahçede var. Terligi şak diye yapistiriverdim
hic öldurmedim.. vermedigim cani alamam
Bence de en doğru düşünce, bravo size..
Fok balığıydı galiba :(
İyiki sürüngen dedik:)
Fok balıkları can çekişirken kumda sürükleniyor ,:(
Ya ama onu kastetmedim:)
neyi kast ettiinnn :(
Börtü böcek takımını kastettim kadınlar genelde korktuğu için
Sincappp?
O küçükkk
Adını bilmiyorum balkonda terlikle ezmiştim 😝😎😎