AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
dün duvarda kocaman bir örümcek gördüm, sessizce elektrikli süpürgeyi alıp üstüne tutunca pat diye çekti zaten :D
O şekilde ölmüyorlar genelde oradan çıkıp gece halay çekmemiştir inşallah üstünde:)) Direk öldürdüğün var mı süpürgeye çekmeden:))
hamamböceği. . ama ben onu öldürmesem o beni öldürecekti korkudan yani 😀
Ya zaten onca yorum var hamam böceğinden korkmayan yok neredeyse:)) Nerede gördün nası öldürdün olayı anlatsana:)
Ne olayı biz onlarla ark bile olduk hep görürüm hiç beni yalnız bırakmazlar..☺
Hadi ya evde mi varlar:) Nası öldürdün yani onu soruyorum:))
özel parfümü var hosgeldin deyip sıkıyorum öyle terlik filan mümkün değil korkarım zaten..
Ahaha bu böcekten korkmayan kadın yok heralde:))
Evet böceğin fendi kadını yendi 😀
Vay be demek bu kadar basitmiş:)
yani ☺
Bizim köyde örümcek öldürdüm.. Ama gorsen biblo gibiydi kocaman :(
Tarantula falan mıydı acaba ya da sarı renkli zehirli olanlar var onlardan mıydı? Nası öldürdün o kadar büyük örümceği?
Sarı renkteydi ama zehirli değildir bence bacakları uzundu
Ya ona sarı ömer mi ne diyorlar zehirli de olabilir oysa nası öldürdün peki onu?
Süpürge ile :D
Kolay olmamıştır o zaman:))
kocaman ama kocaman bir orumcek. bir bacagi 7 cmydi. arkadasim sert bir seyle vurdu.
Tarantula mıydı acaba o kadar büyük arkadaşın erkek miydi kızlar pek cesaret edemez ona yaklaşmaya:))
erkekti. ben soktaydim zaten ne oldugu belli degildi iki elim kadardi.
Senin yok mu hiç:)
Fare oldurdum, taşı ustune attım altında kaldı😂 böceklerden falan fare turu şeylerden korkmam
180 kişiden bir çoğu böcekten bile korkarken fare ve yılandan korkmayan kızları takdir ettim cidden :)) Küçük fındık faresi miydi nerede gördün ne yaptın fareler normalde çok hızlıdır kaçmadı mı en son nası öldürdün? Olayı detaylı anlatırsan sevinirim zaten cesaretli kızlar olarak son derece sınırlı sayıdasınız:))
Bak şimdi fındık faresi gibiydi küçücüktü. Köydeydim tamam mı, evin alt tarafı kapı girişi olur ya orda gördüm ben bunu bir sağa bir sola koşturuyodu küçük çocuklar vardı Annem yengem kardeşim vardı. Kardesim korktu annem yengem ben fareyi yakalamaya çalışıyoruz. Çıktım ben dışarı hemen ordan taş aldım bir tane büyük aldım. Sonra fare ayağımın üstünden geçti bir kere ananni dedim o an sonra toparlandim. Taşı bir kaç defa attıktan sonra altında kaldı ilkte değil yani😂
Baya baya mücadele etmişsiniz yalnız:)) Peki buradaki kızların en çok korktuğu hamam böceği:) Ondan korkar mısın ya da hiç öldürdün mü?
Hayır korkmam elime bile alırım 😁
ayy ben böceklerle karşı karşıya gelemem bile başkasıni hemen yonlendirirm öldürmekten kaciniyorum ben
Kırkayak. Balkonda ayağımın dibindeydi mecburen öldürmek zorunda kaldım, üzerine kağıt basmıştım.
Onlar ne kadar hareketli öyle ya ve dayanıklı hayvanlar kağıt yumuşak değil mi onlar için?
Kuvvet uygulayınca seçenekleri kalmıyor.
Yılandı ama tabikide tek başına değil annemle beraber
Yılandan korkmayan kızları ayrıca tebrik ediyorum:) Büyük müydü nası öldürdünüz? Ve tek başına öldürdüğün ne var!
Tek basima kertenkele
Onlar zararsız ama onu nası öldürdün? Yılanı da nası öldürdüğünüzü söyler misin merak ettim büyük müydü nası yaklaştınız saldırmadı mı size!!
öldürmem yaşasın o da ne olacak dünya sadece bizim değil onun yerinde bende olabilirdim
Harika bir duyarlılık gerçekten:)
olması gereken aslında bu bence
Kesinlikle:)
Kertenkele ama kocaman değildi tabi avuç içi kadar filandı
O kadar büyüğü nerede gördün peki onlar hızlı değiller mi nası öldürdün?
Mutfağımızda uzun süredir yaşıyordu evladımız gibi olmuştu ama insan iğreniyor tabi ailecek bir operasyon yaparak öldürdük 😉
Öyle çok kişiyle değil ya tek başına olanları söylüyorum:))
Yani bilemedim herhalde çekirge falandır. Ama bile isteye ezmem hiçbir canlıyı. Sinekler hariç :)
Sinekler öyle bir de kalorifer böceği falan oluyor onlar da sıkıntı
Ha evet illet birşey o bide uçuyorlar :) Annecim :)
Yok ya onların uçanı da mı var!!
Onlar zaten uçuyorlar ki :) internet bak araştır :)
Hamam böceklerinini önemli bir kısmı uçmayı tercih etmez demiştik. bunun en büyük nedeni hamam böceklerinin diğer böceklere nazaran daha iri bir yaratık olmasıdır. Hamam böcekleri uçarken yavaş hareket ederler bu yüzden yarasa vb düşmanlarına çok kolay yem olurlar. O yüzden içgüdüsel olarak uçmazlar, koşarlar. Aslında hamam böceklerinin hızı bir çitanınkinden fazladır. Çitanın bedeninin büyüklüğü ile hamamböceğinin bedeninin büyüklüğü ve birim sürede aldıkları mesafe kıyaslandığında hamam böceklerinin çok daha hızlı olduklarını görebiliriz. Fakat havada işler değişmekte daha hızlı avcı uçucular hamamböceklerini kolaylıkla avlayabilmektedir. Bu nedenle hamamböcekleri mümkün mertebe uçmazlar. 4 kanada sahip olan hamam böcekleri uçarken yalnızca iki kanadını kullanır. Eğer bir insan hamam böceği kadar hızlı koşabilseydi saatte 200 mil yapması gerekirdi.
trilaclama.com/.../ucan-hamam-bocegi.png
Hadi ya şaşırdım cidden ama sayenizde aydınlandık siz hiç karşılaştınız mı uçanla böyle?
Evet karşılaştım bir ara bizim evde oldu. Neden oluştuğunu anlamadık. Apartmanı komple ilaçlattık ama kurtulamadık. Sonra bir sıvı ilaç aldılar bizimkiler eczanelerden onu evin her köşesine sıktılar. Sonrası bir daha ne gördüm ne varlıklarını gösterdiler.
Karşılaştığınız zaman nası hallediyordunuz peki ilaçları fazla tınlamıyorlar ki hele uçanı nasıldır artık düşünemiyorum:))
Yok valla o ilaç kökünü kesiyor. Karşılaşınca ne yapıcam yakalaya bilirsem öteki tarafa yolluyorum :) ;P
İşte nası yolluyorsunuz kilit mesele o zaten ilaç sıkınca üstüne duş alıyor resmen.. O büyükleri nası öldürdünüz gördünüz zaman çok hızlılar?
Çok yavaş hareket ediceksin ve ben sineklikle öldürüyorum ŞAP diye süper oluyor.
İyiymiş ama hiç denemedim sineklik biraz hafif olabilir diye:))
Yo valla hiçte hafif falan kalmıyor şöyle bir çakıyorsun kesin gözünde şimşekler çakıyordur böcüklerin :) Ondan sonra pat diye yerde pestil gibi ezilmiş :)
Ama bir kerede olmazsa kesin kaçar o hızlı bir yerlerin altına:))
Gece karanlıkta çıkıyorlar daha çok ışıkları kapat biraz sessizce bekle sonra ava çık :)
Ne taktikler var öyle affını yok hiç:))
Kalorifer böceği neden olur
Kalorifer böceği neden olur yaz aylarında bina ve iş yerlerinde sıkça görülmeye başlanan kırmızımsı ve kahverengi renklere sahip olan dış alan böcekleri içinde çöpçü böcekler olarak dikkat çeken kalorifer böcekleri binaların dış duvarları ile toprak zeminlerin birleştiği alanlarda, duvar çatlakları ve nemli bölgelerde bulunur ve buralardan binaların zemin katları ile ortak kullanım alanlarına yerleşerek üremeye başlar ve daha sonra evlere girerek huzursuzluk sebebi olurlar. Kalorifer böceği neden olur evlere giren ve insanların gıdaları üzerinde dolaşan kalorifer böcekleri uçar mı hamam böcekleri içinde alman hamam böceği türleri uçabilme özelliğine sahip olan böcekler olup karafatma böcekleri ve kalorifer böceklerinde uçma özelliği bulunmamaktadır.
İnsanların en fazla merak ettiği konuların başında kalorifer böcekleri hangi mevsim çoğalır başta olmak üzere kalorifer böceği yumurtalarını nere bırakır gibi oldukça önemli konular olup kalorifer böceği neden olur öncelikle bunu açıklayıp diğer soruların cevabını verelim. Kalorifer böceklerinin en fazla görüldüğü yerler çöplük alanlar ve karanlık nemli bölgeler olup çöplüklerde kolayca beslenme ve üreme imkanına sahip olan kahverengi böcekler buralardan evlere girerek yumurtlama dönemleri olan zamanlarda korunaklı bölgelere yumurtalarını bırakarak çoğalmaya başlarlar.
Bu bilgide evlerin içine nasıl girdiğine dair :)
Ya ama dışarıdan da çok geliyorlar ben titizliğe inan önem veririm:) Bir de her yerde farklı bunlar heralde benimkiler öyle kolay ölmüyor bir vuruşta ya da ilaç sıkmayla, çok hızlı hareket ediyorlar!!
Bunun titiz olmakla ya da olmamakla ilgisi yok. Zaten önce dışarda oluşuyor oradan eve giriyor. Kökünü kurutma isen yıllarca kardeş kardeş yaşarsın 😂😋😋
Tarantula hamam tası kadar arkadaşımında kazara üstüne bastım
O kadar büyük olanı nerede görüp nası öldürdün çılgın::))
evcil hayvan olarak besliyordu
Çıplak ayak mıydın arkadaşın üzüldü mü
Tüylü simsiyah 3 cm büyüklüğün de bir örümcek öldürdüm 😱
Hadi ya tarantula falan gibi bir şey miydi peki nerede gördün!!
Onun gibiydi işte cinsini bilemem ki 😊 Yerde otururken karşı koltuğun altından çıkmış parkede gidiyordu böcek ilacını boca ettim üstüne korkudan uyuyamadım o gece 😄
O kadar büyük böcek ilacından etkilenmeyebilirdi de ucuz yırtmışsın:)) Kızların genelde çok korktukları hamam böceğinden falan korkar mıısn karşılaşınca:))
Ben kelemekten korkan insanım lütfen yanim😄
Niye öldüreyim yahu, yazık değil mi? Bir kere ufacık bir sinek öldürmüştüm ve gece boyu vicdan azabından uyuyamamıştım...
Ya tabii ki yazık ben yazık değil demiyorum ki ama bazen sinekti, böcekti öldürenler olabiliyor
Öldürdüklerimin haddi hesabı yok... arkadaşlarım korktuğu için iş bana düşüyor.
Ahahah biliyorum kızların onlarla karşılaşınca nası bir kaos yarattıklarını:)).. Yurtta falan mı oluyor bunlar aralarından en büyükleri hangileriydi peki?
Heyyy!!
Yurtta oluyor. Hangi odadan çığlık gelirse terlikle birlikte odalarına giriyorum. Artık havada tutmaya başladım sinekleri... en büyüğü elimin yarısı kadar bir örümcekti sanırım:)
Valla sen o yurt için bulunmaz nimetsin resmen biliyorum çünkü genelde ne derece korktuklarını:)) O kadar büyük örümceği nası öldürebildin sizin odada mıydı kaçmadı mı:!! Bir de hamam böceği en çok onlardan korkuluyor onunla karşılaştın mı hiç:)
Hamam böceği ve kırkayak biraz tiksindirici öldürmesi ama örümcekte sıkıntı çekmedim. Terliğime kuvvet öldürdüm yoksa arkadaşım uyuyamazdı😊
Böyle fedakar arkadaşı da bir daha zor bulur:)) O kadar büyük örümcek hemen kolayca öldü mü peki? Hamam böceği ve kırkayak öldürmüşlüğünde mi var sanırım buradaki en cesur kişisin!!:)
Cesur büyük bir kelime ama alışkanlık diyebilirim sanırım. Hemen ölmez tabiki. Üstüne bir dakika terlik kapamak zorunda kaldım. Kırkayak öldüremedim çünkü midem bulandı😂 sen öldürmedin galiba?
Ben korkmam ama hep alıp atarım:) Aslında dikkatimi şu çekti birkaç kez şahit oldum kızlar bunlarla karşılaştığında inanılmaz abartı tepki veriyor, çığlıklar, tuhaf hareketler falan... Abartmıyorum bu konuda senin gibi hareket edenler çok az sayıda:) Hatırladığın hamam böceği ile olan bir olayı anlatır mısın ama vurdum öldü diye değil:)) İlk farkettiğinizde ne oldu, çığlıklar falan o kaos ortamını sonra sen ne yaptın böcek ne yaptı nereye kaçtı en son ne oldu gibisinden:))) Çok sevinirim bunu yaparsan:))
Hamam böceğini öldürmedim kısa süre bayağısıyla bir arada barındım diyelim. Yaklaşık 30 taneyse hangisini öldürecektim😂. Bende üstelerinden atlaya atlaya yapacaklarımı yaptım ve çıktım. Böcekler hareketsizdi belki de zehir atmış olabilirler. Allaha şükür odama hamam böceği girmedi henüz:) böcekleri gördüğümde önce inceleme gibi bir huyum var ilgimi çekerse ve büyükse kurtarmaya çalışıyorum. Tabi arkadaşım bağırıyor "öldüüür" diye ben de duruma göre karar veriyorum.
Yani sırf hamam böceği olmasına gerek yok o tarz herangi bir böcek sonu elinden olan:)) Bu arada anlatım tarzın, betimleme yeteneğin çok iyi olayı yaşatıyorsun ordaymış gibi:)) O örümcek dışında hatırı sayılır bir böcek olabilir olay nası gelişti , panik havası var mıydı çığlık falan sen ne karar verdin nası uyguladın böcek ne yaptı en son ne oldu falan:)) Bu arada süre dolunca eig sensin:)
Son yorum gibi uzun olursa harika olur hatta biraz daha uzun tadından yenmez tam macerayı yaşıyormuş gibi olur, böceği de tarif et bu arada hangisi olduğunu bilelim:)))
Yani böcek öldürmeyi bu kadar merak etmene şaşırdım. Dünyayı kurtarıyorum sanki:)) en sonunda literatürde adım böcek katiline çıkmasın bak
Belki abartmıyorum ama gerçekten korkmayan sayısı çok az bak 45 kişi yorum yapmış yine çoğu korkuyor:)) Birde uzun uzun anlatığında eğlenceli oluyor baya olayı yaşamış gibi:) Adın katile değil cesur şövalyeye çıkmalı bence burada:))
Aha daha şimdi öldürdüm. Başlıyorum... bir böcek varmış en çok ayaklısından ve antenlisinden. Katil hedefine kitlenmiş ve arkadaşları korkmasın diye fırlayarak terliğini yerden almış. Arkadaşlar ne olduğunu bir süre anlayamamışlar. Daha sonra katil silahını mağdura doğrulttu ve paat!!! Böcekçiğin sonuu...😏
Ahahah ciddi mi resmini çektin mi:)) Neydi ki o kadar ayaklı antenli büyük bir şey miydi tesadüfe bak:))
İşaret parmağım kadardı. Resmini çekemedim ya attım hemen.
İnsan böyle bir mevzu varken resmini çekerdi ya:)) Hamam böceği miydi peki yoksa kırk ayak falan mı? İlk sen mi farkettin diğer kızlar ne tepki verdi, böceğe yaklaştığında böcek ne yaptı böcek kaçınca kızlar çığlık attı mı, hemen öldü mü o kadar büyük böcek, en son ne durumdaydu:)) Öğlenki gibi uzun uzun yazarak anlat ya lütfen sen öyle çok güzel canlandırıyorsun olayı:))
Heyy sister anlatmadın ya bugün yok muydu bir vukuat:))
Vukuat yok ya bugün. Yurtta temizlik yemek falan yazamadım.
Yuhh film gibi abartıyor musun biraz yoksa:)) Sonra ne oldu peki:))
Pardon son yorumu yanlış yere yaptım:)) Dünkü vukuatı anlatmadın ama kırdın:))
Anlattım ya hem de en ayrıntılısı oyduuu🤔
Of sis ya yan çizdin yine neyse:)
Dünkünü değil hatırladığın bir tanesini son zamanlardaki!
Vukuata gel sineğe tokat attım bayıldı😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hep mızıkçılık yapıyosun ya küsücem sana!! O kadar muhabbete bir şey anlattıramadık ki çok ayıp ya da tuhaf bir şey mi istiyorum anlamadım ki!
Bir de artık level falan atladın heralde sineği ya öldürürsün ya öldürmezsin bayıltmak nedir ya!!
Tanimadigim kahverengi bir bocekti. Balta ile ezdim. Ama genelde cok korkarim.
Balta ne alaka nerede görmüştün ki büyük müydü:))
İki parmak uzunluktaydi. Elime balta geldi, arkasiyla ezdim
Yuhh iki parmak büyüklüğünde nedir ya!! Sen onun böcek olduğuna emin misin:))
Benim parmaklarim kucuk. bir bucuk barmak yapalim onu :D şaka maka, cidden buyuktu. Bocek oldugunu duşunuyorum. Normal hayvan gibi degildi. Ve cok bacagi vardi
İnce uzun ve çok ayaklı ise büyük ihtimalle çıyan ya da kırkayaktır:) Ama onlar çok dayanıklı hemen öldü mü bir de çok kurnazlar ölü taklidi falan yapıyorlar seninki de öyle olmuş olabilir
Yok ya. Üçe ayirdim. Ölsün bir zahmet :D
valla ben gordugum gbi kaciyorum arı ve kelebek öldrdm bocek ilaciyla 😃
Onlar da en zararsızı:))
valla ben korkarm 😊
çekirge :D küçükken baya toplardım buyuk yeşil olanları sonra makasla kafaları keserdım fare kertenkele öldurmem asla sevıyorum :D onları ama örümcek çok korkarııım
Ya vahset resmen!!:)) Ama çocukmuşsun o zaman genelde o kadar yorumda kızların en çok korktuğu hamam böceği sen korkar mısın görünce ne yaparsın:))
kuçukken vahşıydım şimdı hayatta tutamam çekirgeği.. hamam böceği zehırle öldururum anca yoksa terlık no :D tiksınme diyelım vucudum tıtrıyor hhaha XD
Ahahh daha sakin olmalısın:)
hamam böceği öldürmüştüm sonra elime alıp özür diledim ve camdan attım :D
Önce öldür sonra özür dile iyi mi öyle:)) Nerede gördün ki büyük müydü nası öldürdün:)
evde odamda geziyodu hain :D normal boyuttaydı
Neyle öldürdün haini kaçmadı mı o hainler çok hızlı oluyor genelde:))
Ahaha kıyamam yaa 😊
Gece gece neden boylw bir soru sordun ki igrelti ettin beni
Düşünemedik affet!! Yeni sormadım bu soruyu zaten
Hem korkarim hem tiksinirim bikere kirkayak oldurmustum 3gun yemek yiyememistim
Kırkayakta çok sıkıntı bir şey ama madem o kadar etkileniyorsun nası öldürdüğünü sormayacağım
Ben uniyi adanada okudum haziran aylarinda bizim yurtta karinca gibi akrwp kirkayak kaynar zaten yemek haneye giderkwn ayagmin dibinden geciyormus korktum. Bastim oldurdum ama o ayakkabiyo cope atmistim sonra yarim saat tabi lavaboda icim disima cikmisti
Ya korkmanızı, ürpermenizi falan anlıyorum ama çok fazla abartmıyor musun o da Allah'ın yarattığı bir canlı bu derece tiksinmek niye! Ayakkabıyı çöpe atmışsın bir de:) Onlar aşırı dayanıklı değil mi ya hemen öldü mü?
Kirkaywgin nesi dayanikli ani refleksle cart die ezdim ama bilmiyorum bocek gorsem yolumu degistiririm hele fare onu hic demiyorum
Ya kırkayak ve çıyanlar acayip dayanıklıdır.. Hiç akrep öldürdün mü peki bu tek leşin miydi?
Akrep gordum ama oldurmedim cunku orayi derhal eterk ettim ayagimin dibinde bitmedi
Olan o zavallı kırkayağa olmuş:)
Zavalimi cikmsaydi karsima bitmeseydi ayagmin dibine
Tabi zavallı pert olmuş hayvan!
İyyyyy bir tuhaf oldum aklima gekince
Ya daha ne tuhaf oluyosun hayvan pestil olmuş zaten o kadar huylanıyorsan ellemeseydin bari o da yaşamış olurdu
Ani refleksle ezdim zaten uzsktan gorsem zaten arkami donrr giderdim
Köydeyken hamam böceğine basıp öldürmüştüm😂 ama görmemiştim ya
Hadi ya:) İsteyerek yaptığın var mı peki hiç:)
Hayır hiç yapmadım
fare böcekmiş lan! ben karafatma öldürdüm galiba en büyük
Detayı bir oku da istersen sonra ukalalık yap..
soruna cevap vermek ukalalik sa? alıngan şey
Hayır farenin böcek olmadığının bir tek sen farkında değilsin o bil istedim
onu*
herkes söylemiştir eminim
korkuyorum ama oldurmem ne kadar korkarsam korkayim
Hamam böceğinin üzerine sinek ilacı sıktım baya 😕 ama napim sevmem.
Böcek öldürmem ben genellikle anneme sevk ediyorum 😂😂
Ben karıncayı bile incitemem hayvanları öldürmek kadar büyük canilik var mı? Kınıyorum..
Süper.. keyfi olarak yapanları ben de kınıyorum!
Öldürmeye kıyamam be :D
Kertenkele beslemiş insanım ben. 😂😂
örümcekti ndjd "ha amina" nidasıyla zehirli bri orümceği öldurdüm dndn
Ben öldürmüyom, kenya malkara yarim saat diyip topukluyorum😂😂😂😂😂
YA BENİM ENTOMOFOBİM VAR GÖRÜR GÖRMEZ ELİM AYAĞIM TİTRİYOR