Sorumuz net ve açık.
Birini hem çok sevip, hem de güven konusunda tereddütte kalabilir miyiz ?
Birini hem çok sevip, hem de güven konusunda tereddütte kalabilir miyiz ?
insan iliskilerinde cok kolay ortaya konan bir duygudur. havadan nem kapan kisiler ise bu konuda daha da hizlidirlar, herhangi bir olay karsisinda hemen suclu aramaya baslayip akabinde de tavir alabilirler. halbuki bilmezler ki bazen, bilinmeyen seyler karsisinda bile gozu kapali guven duymaktir asil dostluklari besleyen, bilmezler ki asil guvensizlikleridir insanlari uzaklastiran.
severim ama asla çıkmam , çıkıyosam da ayrılırım .
Eğer sevmeye başladıktan sonra güvensizlik yaşıyorsa insan, sevmeye devam edebilir. Ama güvensizlik olup da sevmeye çalışıyorsa ya da sevdiğini hissediyorsa ortada çok doğru ve dolu bir şey yoktur. Gene de güvensizlik ve sevgi farkı duygular. Ve insanların ne hissettiğini bilemeyiz. Bu kişiden kişiye göre değişebilir bir durum...
Sevebilirsin. Ama o sevgiden bişey anlar mısın bilmem.
Cevap
9Cevap
insan oğluna aşk ve sevgi dedın mı ılk başta güven den başlar güven olmasa zaten aşk dıye bışey olmaz bı ınsan kendıne aşık etıyse ıllakı güvenını sağlamış ve kazan mış sayılır ama zaten için ona karşı güven mıyor ve teredüt de kalıyosan o kişiyi o kişinin kalbını değil dış görünüşe aldan mışsın demektır
tereddütte kalabiliriz fakat güvenmiyorum diyorsak bence sevemeyiz. Ya da bu düşünce sevgimizi tüketir zamanla
ben bir süre sevdim.. sonra sevdiğimi sandığımın farkına vardım. sonra sevmeden devam ettim. şimdi, selam verdiği adama, ekmek aldığı bakkala, bastığı toprağa,selam verdiği bayrağa,sevdiği kediye nefret doluyum
mantık ve duygular farklıdır.sevmekten çok tutkuyla bakar.
o sevgi değildir bağlanmaktır ya da saplantı alışkanlık olmuştur
Ben sevemem.Güven duygusunun içime,kemiklerime işlemesi lazım.
hem güvenmiyorda hem seviyorsanız
bir psikoloğa görünün paranoya yapıyor
olabilirsinizde yani evham
sevemez. şahsen ben sevemem:D güven duygusu çok önemli.
tereddütte kalıyosan baştan kesiceksin iletişimi ki bağlanmayasın
Sen çok sevince güven olacak diye bir şey yok ki. Mesela sen çok seversin ama aldatabilir.
evet özellikle siz kızlar bunu çok yapıyorsunuz...
mümkündür ama sonu hep kötü biter
Güvenmek, sevmekten daha öndedir.
bendede o var guvenmıyorum ama sevıyorum
güvenmiyorsam sevmiyorumdur
Ben güvenmiyorsam sevmem
Ben sevemem
Sevemem
Sevemez bence
Sevemez ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar