Güvenmediğiniz birini sevebilir misiniz? Daha doğrusu size güven vermeyen birini sevebilir misiniz?

Güvenmediğiniz birini sevebilir misiniz? Daha doğrusu size güven vermeyen birini sevebilir misiniz?

Güven duyulan sevgi daha güçlü olur evet. Ancak insan tam olarak güven duymadigi birini de sevebilir. Kalp biraz bozuk bir plaka çünkü. Ancak ben olsam, guvenimin azaldığı noktada karşımdaki insanla iletişimi de azaltmaya başlardım zaten.
Cevap
13Cevap
bence güvenmek sevmenin başındaki ilk adım
güvenmeden sevemezsin.. güvensizlik var ise sevgiden söz edemeyiz
Sevebilir. Belki güvenmeden önce sevmiştir ve sonradan güvenmiştir ya da önce güvenip sevmiştir sonradan güveni bitmiştir ama sevgisi kalmıştır falan.
😃
Öyle bir seversin ki... maalesef sevip sevmemek bizim karar verdiğimiz bir şey değil bazen zihnimize kalbimize söz geçiremiyoruz
Güven olmayan ilişkiden hayır gelmez
Güvenilmez birini sevmek insana zarardan başka bir şey getirmez
Sevemez bana göre güven sorunu çok dehşet sıkıntılı bir şey. Karşı cins gözünde her şeyi yapacak potansiyele sahip oluyor
Sevemeyiz çünkü psikolojik olarak beynimiz kalkan oluşturur ve o kişiyi normal biri görür çünkü bilinmezlik duygusu olduğu için
Bir ilişki'deki en zor şeyler'den birisi güvenmek. Sevebilirsin ama güvenmekte zorlanırsın. Bu da pek çok sorunu beraberinde getirir.
İmkanı yok sevsede güven sorunu yaşar sonu dramatik biter..
Mantıkla duyguların savaşı.. hangisi galip gelir belli olmaz
Mümkün, sevebilir. Çok sevip de güvenemediğin birileri olur.
maalesef sevebilir.
Ama uzak durması kendi iyiliğine.
Sevse bile hayatı boyunca hep içinde şüphe olur.
Hayır insan güvenmediği birini gerçek manada sevemez
Benim söyle bir bakış açım var. Güvenmeyen insan güven vermeyen insandır
Güven yoksa sevgide yoktur..
Beynim sevmem diyor ama o zamanda kalbim ne der bilemiyorum
Bence sevemez
sever
ama uzun süreli olmaz
Guvenmedigini sevemezsin
Biraz zor
Evet sevebilir ikisi farklı şeyler
Oluyor bazen öyle şeyler yapmamak lazım
sevemez