Güvendiğiniz birini sevmek kolay peki güvenin olmadığı yerde sevgi olur mu?

Güvendiğiniz birini sevmek kolay peki güvenin olmadığı yerde sevgi olur mu?

Ben kendim için konuşursam güvenmediğim birini sevemem hatta konuşmam bile. çünkü güvenmiyorsa bir insan sevmesi zor. zamanla belki olur ama zamanla olacaksa da zaten o an sevgili değilizdir. bu yüzden de şans verirdim birbirimizi anlamak veya tanımak için. ama diğer insanlar için değişir belki de. bazıları aşk olsun yeter der ya da kafa uysun yeter der. Güven, bir ilişkide önemli bir rol oynar çünkü partnerlerin birbirine duygusal olarak bağlı hissetmesini, ihtiyaçlarını açıkça ifade etmesini ve duygusal olarak desteklenmeyi sağlar. Ancak güvenin olmadığı bir ilişkide, sürekli olarak endişe, şüphe ve huzursuzluk yaşanabilir. Güven eksikliği, geçmiş yaşantılar, güvenilirlik konuları veya kişisel deneyimler gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Bu durumda, güven oluşturmak için zaman, iletişim ve çaba gerekebilir. Ancak her durumda, güveni inşa etmek ve sürdürmek için her iki tarafın da istekli olması gerekir.
Merhaba,
Evet güvenmediğim birini sevebilirim! 😅
Karşımdaki insan hata yapana kadar güvensizlik olmaz, güvenmeyi tercih eder, şüphe duymam, etmem! 😅
Ön yargı art niyet ve varsayımların canı cehenneme! 😅
Ayşe Fatma canımı yaktı diye başka kızları suçlayamam! 😅
Güven şak diye olmaz ama ben şak diye severim, her türlü! 😅
Bir insan birine karşı savunma modundaysa o kişiyi sevemez. Senden her şeyi bekleyen biri seni nasıl sevebilir, seni tehlike olarak gören biri seni nasıl sevebilir? Tehlike olarak gördüğümüz şeylere karşı sevgi değil korku ve nefret besleriz. Güvensizliğin olduğu yerde korku vardır, korkunun olduğu yerde de nefret vardır
Very teşekkür ederim aksljdf
Bugüne kadar ilişkilerimi güven üzerine kurdum. Ne kadar doğruydu o tartışılır ama güven olmadan başlamam ben. Yani ben arkamı döndüğümde gözüm arkamda olursa nasıl gitsin bu ilişki? Zaten ben arkam dönükken başkasına bakarsa ben o gözü oyarım 😂😂
Ooo tehlike 😅😂😅
Kedi gibi insanım aslında ama tırnaklarım da var yani 😂
Gözgözlü olman anlamak için yeterli jsjsjd
Bende olsam bana yanaşmam 😂 Delilik bizim işimiz 😂😂
Cevap
21Cevap
Benim güvenip sevdiğim görülmemiştir ahahah
Güvenmediğim birini sevemem.
Güven yoksa sevgi olmasın
Bu hayat sana kimi sevip sevmeyeceğimize duygularımız karar veriyor ama bazen duyguları mantık yönlendirmelidir, güvenin olmadığı bir ortamda sağlıklı bir ilişki olmaz.
Belki o tatlı duyguları o güzel hevesleri ve mutlulukları yaşayabilirsiniz ama güvenmediğiniz birisini sevseniz dahi o ilişki belli bir zaman sonra kişi de yorgunluk belli bir zaman sonra bitmeyi yüz tutmuşlar neden olabilir o yüzden ilişkilerde her şeyden önce, güven ve saygı olmak zorundadır.
Sevgisiz güven oluyor fakat güvensiz başka hiçbir duygu olmuyor.
Güvenmediğin birini sevebilirsin fakat bu aşk değil de tutku, bağımlılık öyle bir ilişki olur... çünkü beklediğin şeyi yapsa da ona tutkun olduğun için yine peşinden gidersin...
Hippi insanları sevmem. Ancak birini seversem o kişiye de sonsuz güvenim olmaz her zaman her şey olabilir bunun bilincindeyim
Sevmek ve güvenmek birbirinden epeyce farklı şeyler. Bu yüzden evet, güvenmeden de sevebilir bir insan.
Güvenmediğim birini sevebilirim ancak o sevgi zamanla biter. Güvensizlik ağır basacağı için uzaklaşmak isteyeceğim.
Prensip olarak zaten insan sevmeyen biriyim, hele bir de güven yoksa asla işim olamaz..
sev ama güvenme.. her duyguyu ayrı olarak degerlendir
Evet çünkü sevdiğim insanlar var ama yine de güvenmiyorum
Bu zamanda insan güvendiğini bile sevemiyorki
Güvenin olmadığı yer de sevgi ve saygı zor olur. Yağmur olmayan yerde ot bitmez işte.
Seviyorum ama güven problemlerim var (ondan kaynaklı değil) ama eğer ondan kaynaklı olsaydı ilişki zaten uzun vadeli olmaz ve bir 3 ayda biterdi
Birini sevmem için ilk güvenmem lazım guvenemessem sevemem
Sevmediğime güvenmem. Güvenmediğimi de sevmem.
Güven sadakat sevgi saygı anlayış bunlar ilişkilerin dinamiğidir. Olmazsa olmazlarıdır. Bana göre başı güven çeker.
Güven sorunum var çok zor güvenirim o güven sarsılırsa çok zor daha güvenim kalmaz o kişiye ister istemez sevgim azalır
Güvenmediğim halde ilişkiye devam ettiğim oldu.
Benimde ve sonu bellii
Sonu belli ama yaşıyoruz nedense
Güvenmediğim halde sevdim ama sonra sevgi tükeniyor
Hayır kuşkuyla yaklaşırım
Tabii ki hayır.
Hayır. Şüpheler sevginin oluşmasını önler zaten.
Belki severim ama beraber olacagimi düşünmüyorum
Bu yumurtasız omlete benzedi
Güven olmayan yerde sevgi olmaz...
Evet seçebilirim ama aşık olamam
güven en önceliğimizdir
zaten sevgi de güvenle başlar.
Olmaz tam manasıyla
sevemem asla
Hayır
Sevemem.
Allah korusun
Tabi ki hayır