+1 yılArt niyet aramadan cevaplıyorum psikolojik bir şey o çocukluk evresini tamamlayıp yetişkinliği geçtiği sürede hala parmak emme alışkanlığı devam ediyorsa çocukluğuna bakmak lazım yeni bir kardeşin olması ilginin kaybolmasıyla ilgi çekme çabası, ya da korku endişe yaşadığı travmatik olaylar etkilidir.
119 Yorumla- +1 yıl
Yok onla alakası yok yani bırakırım da emmesem uyuyamıyorum o sıkıntı
- +1 yıl
Tamam işte bahsettiğim de o parmak emmeden uyuyamıyorsun sen farkında olmaya bilirsin çoktan unutmuş bile olabilirsin ama bilinç altın seni ona yönlendiriyor sütten erken kesildiysen onunda etkisi var
- +1 yıl
Evet olabilirr annem 8 aylıkken bırakmış
- +1 yıl
8 aylık normal emzirme süreci o zaman seninkisi tamamen alışkanlık sadece uyuduğun zamanlarda mı ekiyorsun yoksa stresli, endişeli, korkulu zamanlarında mı eğer 2. seçeneğe evet diyorsan psikolojik sadece uykuya dalma zamanındaysa sadece alışkanlık
- +1 yıl
Uykuya dalma sürecinde Tv izlediğimde elimde telefon varken bir , elim telefonde bir elim ağzımda kitap okurken böyle oturduğum zamanlar emiyorum
- +1 yıl
Anladım sen uzan koltuğa ben geliyorum 😊 sebebini net olarak söyleyemem nelerin tetiklediğini öğrenmem ve o anlarda seni gözlemlemem lazım ama çok sorunsa senin için onun yerine başka bir şey yapmayı dene parmağını emdiğini fark ettiğin an başka bir şey elini sık mesela ama hep aynı hareket gerçi bu da bir süre sonra alışkanlığa dönüşür
- +1 yıl
Gerçekten çok ilgilisiniz :D Doktorum gibi hissettim gelin tedavi edin vallaha çok iyi olur
- +1 yıl
Shaha daha okulu bitirmedim staj yapıyorum böyle vakalarda 😀
- +1 yıl
Ayy çok güzel ya :D Vallaha ilgilenmenizi isterim :D
- +1 yıl
Tam öğrenmeden bir şey yapamam psikolojine şorlamıyım daha beter olmasın birkaç sene sonra tekrar görüşelim 😊
- +1 yıl
Bursa lı yok mu bu site de niye şaşırdın bu kadar
- +1 yıl
OLur vallaha çok iyi olur ben izmirde oturuyorum bir ara buluşuruz :D
- +1 yıl
İnşallah 😊 @mmt12345 hiç ilgimi çekmedi ya üzgünüm
- +1 yıl
İlgimi çekmen için görmeme gerek yok takip etsene güzel kız yeteri kadar itici byss
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim yaş olmuş 22.. ve hala bende de var bu😂 yanı geçmiş olsun gitmiyor. Aci oje, yastığa sarılma, el bağlama, acı biber, isot, tuz , neler neler denedim ama yok gitmiyor. Ama benimki sadece gece uyurken.. oda istemsiz uykumda oluyor. Çoğu kişi tatlı buluyor ama. Napalim bizi de böyle sevsinler😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
ayy ciddimi, sin :D eni eklicem direk ay inanamıyorum benim gibi emen biri buldum :D:D:D çok hoşuma gitti şu an :D aynen benim teyzelerim mesela bana çok özeniyolar inş benim çocugumda emer dıyolar :D ay çok hoş
- +1 yıl
Sakin ol kız 😂😂 ekle ekle😂 kötü bir şey değil ki çok masumca bir şey ilerde kocanın hoşuna gider bile merak etme.. zaten napsak gitmiyo bizim suçumuz değil😊😂
- +1 yıl
Aynen yapcak bişey yok :D
+1 yılparmağı kes diyeceğim de çok mu acımasız olur? :) benim kuzenim de emiyordu da bıraktı küçükken soramam da şimdi ayıp olur ona nasıl bıraktı bir bilsem yardımcı olurdum ama işte
10 Yorumla
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç kez acı biber sür bunu bir süre devam ettir evde bulunduğun sürece isot ta olabilir zaten bu aci seni engeller bu çok işe yarar 2 arkadaşım bu sayede bıraktı
17 Yorumla- +1 yıl
Bugün başlıyorum :))
- +1 yıl
Sakın arkamdan saydırma bak kulaklarim kizarmasin kesin çözüm ama tatli sürme işine gelmiyor diye cok aci olsun ki işe yarasin 😂
- +1 yıl
Ahashaha :D:D Yok saydırmam ayıp ediyosunuz denemekte fayda var :D
- +1 yıl
Umarım geçer istem dışı hareketler bile sapık bir düşünce içinde yorumlanmış ya ne iğrenç oluyor kimileri yazik yaa
- +1 yıl
Aynen bazıları sinirimi bozuyor ama söylenenleri dikkate almıyorum en güzel cevap susmaktır :)) Ayrıca yorumuzun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Susmak en güzel cevaptir dogru
Ben teşekkür ederim - +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılÇokta büyük bri sıkıntı degil böyleysen böylesindir takma kafana
11 Yorumla- +1 yıl
Etrafımdakiler baskı yapıyor artık çek şu elini ağzından alay konusu oldu bütün sülalem biliyor parmak emdiğimi ,
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. emecek başka şeyler bularak, parmaklarını emme alışkanlığından kurtulabilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı tadı alamıyorum denedim biberon emzik olmuyo
+1 yılYüksek derece alışkanlık olmuş çok zor bırakması bence :Dd
18 Yorumla- +1 yıl
bence de :D
- +1 yıl
Her zaman mı farkında olmadan yapıyosun bunu yoksa canın isteyince de mi oluyor bazen?
- +1 yıl
Farkında olmadan
- +1 yıl
Farkında olsaydın sigara bıraktırma taktiğini önerirdim ama farkında olmadanmıs o zaman gece uyumadan önce sürekli kendine emmeyeceğine dair şeyler söyle beynine iyice işlesin işte emersem şöyle olur böyle olur emmeyi negatif görsün beynin baktın hiç olmadı ellerini arkadan bağlattır sonra uyu :Dd
- +1 yıl
ahahaha :D:D öyle nasıl uyıyım , Allah aşkına :D, Ama olmuyor öyle ya söylemesi kolay :D
- +1 yıl
Söylemesi her zaman kolay oluyor :Dd psikiyatriye git dicem ilaç falan verir ama o ilaçların... Boşver em gitsin nolacak ya takma kafana
- +1 yıl
:D:D:D ahaha sonuç her zamanki gibi ZERO :D 0
- +1 yıl
Üsteleyince zero oluyor cidden ya uğraşmayınca yoluna gidiyor (seninki giricek gibi durmuyor pek ama neyse) kdkdkdd
+1 yılKötü bir alışkanlık😕 Bir arkadaşımda da vardı.. Parmağını emdiğini fark ettiğin anda bırak.. Çevrendekilerin seni uyarmasını iste
12 Yorumla- +1 yıl
Uyarıyolar annem babam dayım teyzem gören aa sen hala parmağını mı emiyorsun falan diyolar alay konusu oldu bildiğin bazıları da özeniyo bilmiyorum bende bırakmak istiyorum ama olmuyor
- +1 yıl
Fark ettiğin anda bırak.. Dondurma, şeker gibi yiyecekleri çok yeme.. Yani emilen şeyleri.. 😕😊
Biberona su koy emerek uyu smcndmnsxmsnc öyle öyle azaltırsın emmeni istemsizce gelmez ağzına bende emiyorum işe yarıyo az da olsa işe yarıyo cmsncmsndcmsx eğer işin gücün yoksa oyun falan oyna iki el gerektiren baya işe yarıyo unutuyosun emmeyi dmcnsmdc
00 Yorumla
+1 yıl4 yaşında kız yeğenim var oda parmağını emiyor bırakmıyor bir türlü aynı dediğin gibi :D
03 Yorumla- +1 yıl
Bence biran önce bırakın daha da başımlılık yapmadan yoksa benim gibi emmeye devam eder :Dd
- +1 yıl
Bırakmıyor ki biz diyince bırakıyor 1 dk sonra tekrar aynı moda giriyor :D
- +1 yıl
Ahahaha aynı ben :D
Parmağın incelmiştir ona bakıp zararlı olduğunu düşünerek bırakmalısın cidden kötü duruyor
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ince değil herkes gibi aynı şekil bozukluğu yok :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni görsem beni azdırmaya çalışan bir kadın aklıma gelir heralde. Bnce bırakma erkekler pesinden kossun ;D
03 Yorumla- +1 yıl
Lütfen düzgün yorum yaparmısınız?
Cevap sahibi+1 yıltamam pardon kusura bakmayın bu kdr nazik cvp verceginizi beklemiodum :S.. benim de öyle takıntılarım vardı 1 hafta falan üstesinden gelirsen unutursun. Ben hep öyle kurtuldum. 1 hafta dayanırsan vücut adapte olacaktır.
- +1 yıl
Önemli değil. Hm takıntı değğil benim ki alışkanlık zor kurtulurum
saykolojiye bir git belki basit bir çözümü vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilirr
Bende 19 yaşındayım 20 e girecem bende de bu sıkıntı var rahatsız oluyorum ama bilinçsiz bir şekilde oluyor dediğin gibi teyzem halam frlan bazen dalga geçiyorlar evlenecek yaşa geldin hala parmak emiyorsun
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik tedavi al bence normal bişey değil çünkü ülkemiz insanları malum olayı farklı yere getirecek :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ahaha yorumlarda da görüldüğü gibi :D
- +1 yıl
Abazalıkta dünya ilkindeler normal bence şaşırmamak lazım :D
- +1 yıl
Ahahah aynen ya :D Zaten onlar konuştuklarıyla kalıyo ben sessizliğimi koruyorum insan laftan anlamıyosa susucan :x
+1 yılbir tane emzik al em geçer 😊😊
17 Yorumla- +1 yıl
Emzikle olcak iş değil annem almıştı eczaneden 12 yaşında emmiştim en son ama aynı tadı vermiyor.
- +1 yıl
Dudağını em o zaman
- +1 yıl
Hee sonra morarsın millet görcek yanlış anlicak :D Hem bu parmak emme alışkanlığı ben uyuduğum saatten kalkasaya kadar ağzımda oluyor devam edıyo yanı dudağımın oyle olması ımkansız
- +1 yıl
Psikolojik destek al o zman ya da ne bilim biber falan sür parmaklarına
- +1 yıl
Doktor bişey yapamicağını söyledi
- +1 yıl
Toplum içinde de mi oluyor
- +1 yıl
evet sonra farkına varınca utanıyorum
İnsanlar yanls anlar yapma 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen babamda ondan bırak diyor :D
- +1 yıl
Gece yata, rken sakız çiğicem :D? şeker bir müddet sonra bitiyor öyle uykum gelmez ki
Kuzenmde aynısıvardı biberonu dene
10 YorumlaDiğer konusunda 323 cevap paylaştı. Erkekler görmesin bu halini😂
16 Yorumla- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
Zaten bende herkesin önünde parmağımı emmiyorum D::D Ailem dışında gören olmuyor
- +1 yıl
Ederim :DDd
Emzik dene sonra onuda bırakırsın
10 Yorumlaelini meşgul edecek başka bişeyler bul
11 Yorumla- +1 yıl
evet gece yatarken olabilir :))
+1 yılokumadım ama emmeye devam. sıkıntı yok
10 YorumlaDiğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yuh 😂
154 Yorumla- +1 yıl
Yuhlancak bişi yok bence doğal bişi
- +1 yıl
Yok dalga geçtiniz demedim zaten :D İradeli mi olmalıyım olsam sorunumu dile getirmem
- +1 yıl
Biliyorum ama elimde olan bişey değil :D
- +1 yıl
Ahahah :D O kadar kolay olsa keşkee maleseff çekiyoruz ama beynim istiyorr artık o derece
- +1 yıl
Hap uyuşturucu gibi bişey :dd
- +1 yıl
Hayır bağımlı bir insan sürekli o maddeyi ister ya benimd eöyle bişey yani benzetme yaptım :))
- +1 yıl
Eldivenle yatınca ya istemsiz ağzıma girerse o eldivenin tadını alırsam iğrençç :D
- +1 yıl
:D :D :D ahaha kusura bakmayın devam edin üretmeye :D
- +1 yıl
Ne cadılığı yapıcam üretin üretin relaxxx :D Sıkıştırmak yok bu sefer :d
- +1 yıl
Hiiiççç bişey demedim sadece yapıp ve yapamicaklarımı söyledim o kadar :D sanki ne dedim
- +1 yıl
İnş canım ya :D
- +1 yıl
Hayırdırrr noldu :D
- +1 yıl
Daha mı ilgili davranıyım ? iyi peki :D
- +1 yıl
Cadı da olduk sizde sıpa sınız o zaman :D SIPA. d
- +1 yıl
Sus sus eşek sıpası seni :D 1 saattir adama akıllı bişi söyleyemedin cezalısın ! :d
- +1 yıl
Evet sıpacık öyle oldu fikir veriyosun üstüne beni sıkıştırıyo diye bana suç atıyorsun :D
- +1 yıl
Seninde dilin papuç gibi her söylediğime cevap verebiliyosun bakıyorumda :D seninle de pek kolay baş edilemiyor :D
- +1 yıl
Bak sen :D
- +1 yıl
Çok bakma :D
- +1 yıl
Karışırımmm sana mı sorucam😂
- +1 yıl
Pki.
- +1 yıl
Bilmem ne anladın :D
- +1 yıl
Pki dedim kötü bişey demedim ki niye öyle algıladın?
- +1 yıl
Yooo sen anlamak istediğinn yerden anlamışsın :dd
- +1 yıl
Pokö.
- +1 yıl
Biliyorum sıpacık. d
- +1 yıl
İlkk başlatann kimse odur :D
- +1 yıl
Diyene bak :D
+1 yılBaşka bişey emerek 😂😂
05 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ne mesela :D
- +1 yıl
😁🤗🤑 şaka yaptım yaa yanlış anlama
- +1 yıl
(sanki bilmiyodaa😂😂)
- +1 yıl
Bak anladı işte 😂😂😂😂😅😅
- +1 yıl
Hayır böyle bir soruyu herkese açık yapıyon sonrada böyle oluyon sanki biliyon hee
Benim arkadaşımdada vardı o alışkanlık
10 Yorumla
+1 yılYaşın kaç acaba
11 Yorumla- +1 yıl
18 :D
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😬😄
15 Yorumla- +1 yıl
Comic? :D
- +1 yıl
İlerde kocam görücek
- +1 yıl
Ondan gizlice emerim :D:D
bu biraz şovv bencee
18 Yorumla- +1 yıl
Şov değil bayan ciddiyim hiç etrafınızda görmediniz mi parmağını emen size anormal gelşmesi normal burda şov yapılcak bişey yok adam akıllı öneri verceğinize kalkıp ne diyorsunuz
- +1 yıl
Aklına ne geliyosa yani emmemem için napmalıyım?
- +1 yıl
Hmm olabilir :) Denicem artık napıyım aslında haklısınız yastığa sarılıp uyumak iyi hep elim ağzıma gitmez öyle daha çabuk uyurum bwelki
- +1 yıl
Öyle yapıcam :)) Teşekkürle, r zor gelmeyen bir şey keyifle yaparım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka bir şey emmeye başlaman gerek :))
10 Yorumlaeldiven giy
10 Yorumlaseksi çağrıştırırrr
11 Yorumla- +1 yıl
Neyi çağrıştırdığını sormadım rica ediyorum adam akıllı yorum yapın ya iğrençsiniz gerekten.
- Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkiyamam yaa :Dd
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler