Ve günde 12000 adım iyi midir?
Anlayanlar yazarsa sevinirim boş kalabalık olmasın😒
Anlayanlar yazarsa sevinirim boş kalabalık olmasın😒
Yiyip yürümek diye biliyorum. Günde 12000 adıma gelecek olursak...
Bir adım at ve onu ölç. Tahminimce bir 30 santim atarsın bir adımda. Bir adımını 30 cm olarak alalım, 3 adımını yaklaşık 1 metre eder. 12.000÷3= 4.000 eder. 4 km yetmezse kendine uygun yapabilirsin hesaplayarak. Ben en az 5-6 hatta 7, en fazla da bir 10 km tavsiye ederim 1-1.5 saat falan sürer tabii vaktin varsa yapabilirsin. 4 km yürüyeceksen yarım saat 40 dk sürer tahminen. Eğer hesaplayamıyorsan yaz bana yardımcı olurum.
Sözel birisine bunu yapmamaliydin :s
Niye bende sözelciyim zor mu bu 😀
Rakam görünce kötü oldum :D
Boşver takma kafana geçer bunlar :)
Amaç kilo vermekse fena değil iyidir. Ama bölgesel zayıflama düşünüyorsan yürüyüş hariç hareketlerle antreman şart...
Öyle bir şansım yok şu ab
An*
Evde de yapabilirsin zamanın varsa
Önerebileceğin link veya site var mı
Youtube da vardır videoları da akşam atarım müsait olunca. Siz karın için felan mı istiyorsunuz?
Orantisiz bir vücudum yok her kısmı aynı tamami için isteyebilirim
Aç karnına yapma bence bir yere düşer kalırsın en azından bir şeyler at ağzına. Kahvaltı gibi olmasın da mesela birkaç tane ceviz, kuru üzüm vb. gibi şeyler ye.
Limonlu su içiyorum iki bardak ama dediğini yapiyim kuru üzüm iyiymiş
Anlaştık teşekkür ederim
Ay karna spor yapmak kesinlikle önerilmiyor o yüzden az da olsa bir şey atıştır öyle yap
Cevap
13Cevap
Guzel ama bir simit falan ye biraz yarim. bardak meyve suyu ic ac karnina nolur nolmaz bunye yorgun dusmesin bence ama adimlarin guzel 12000 adim harika
bir 300 400 adim. daha fazla yapabilirsin
Günde 14000 adım 2, 5 saat bisiklet mi iyi yoksa direkt 24000 adım mı
Bisiklet iyi basenlerine falanda iyi gelir gunde 2 kez bir sabah bir aksam yapa birsen sabah bisiklet aksam 1000 adim falan yuru ☺☺😊
Teşekkür ederim :)
Rica ederimm k bkmayin ama yasinizi ogrenebilirmiyim
21 yaşındayım
Himm iyi sporunuzu duzenli yapin bence bende her sabah 3.500 m yurur hafif tempo kosarim
yeni başladım alıştırmam lazim kendimi
Ama. ac karnina yapma bir simit ye bir bardak civarinda meyve suyu oyle basla ac ac Allah korusun bas donmesi olur falan saglikli olayim diye de rahatsiz olma 😊😊 ekmek yerine bol bol protein tuket maglum Türkiye de ekmege koyulan maya tuz orani yuksek
Elbette yavas yavas olur zaten birdenn oyle cok yurume olsun olmaz ☺😊
Ekmek iki senedir kullanmıyorum ama diyetisyen her üç önüne üç dilim ekmek vermiş yemwm gerekiyormuş anlayamadım pek yinede onu dinlemeyip ikiye düşüreceğim :)
Biliyosun ki spor yapan insan tuzdan sekerden uzak uzak durur mayali bisi yemezler ve vucudun da bunlara cok az miktarda ihtiyaci var dengede olsun diye 3 dilim ye bence 2 ye dusurme derim. karar senin ve tanistimiza memnun oldum 😊😊
Yani günde 9 dilim ekmek yemiş olacağım? Ömrümde yemedim :/ bende aynı şekilde
Haa öğün basina 3 dilim ise 2 yap 6 dilim. yeter o zaman ben gunde 3 buyuk dilim sandim 😊
Yok ya öyle olsaydi keşke
Anladim 2 yap sen o zaman arkadasimm 😊😊
Sabah bence hafif kahvaltı yaparak daha iyi oluyor aç karnına yapılan yürüyüşten sonra açlık iki katına çıkıyor şahsen ben hafif bir şeyler atıştırarak yapıyorum koşuyu gayet iyi bir rakam
12000 adim az 5000 adim daha koy sen hatta 8000 adim daha yapabilirsen tabi. ve ac karna yapma sabah uyaninca hafif bir kahvalti yap oyle cik
Günlük 20000 yeterli mi
20000 cok iyi
ama bence o kadar vakti ve enerjiyi yuruyusle gecirecegine fitness yap daha cokcokcok daha iyi
2 gunde bir yapacagin squat yuruyusten daha cok sey katar sana
Iki ay sonra öyle yapicam şu an tempolu yürüyüşle usengecligimden çoğu şeyden vazgeçmem adina yapıyorum
anladim ozmn 20000 adim hedefin olsun ama sadece yurume arada 2000 adim koş sonra yine yuru sonra yine koş...
Öyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim
kolay gelsin 😊
ac karnina yürüme bisyler ye o sekilde antremanlarini yapman dha saglikli
Aksine yokuş yukarı yürürsen daha faydalı olacağına eminim. Yokuş aşağı hiçbir işe yaramaz dostum
cumartesi sabah bu saatlerde yapilacak daha cok getrisi olan sporlar var:)
Neler
12000 adım iyidir ama yemeden olmaz çok yiyincede olmaz az ye sonra yuru
4 yıldır profesyonel spor yapıyorum. Bence çok iyi devam et böyle özellikle aç karnına.
Her sabah aç karnına 15 dk spor
oturduğun yerde bile yakarsın susama iç suyu
4 litre içiyorum
Parça parça içiyorum zaten
Ac karna daha fazla yakarsin
Bende öyle düşünüyorum aslında
Bitki çayları var sabah 1 bardak iç, şekersiz içiyosundur muhtemelen. Koşmasan bile tempolu yürüdüğünde , tok karna yürüdüğünden daha fazla yakabiliyorsun.
En azindan ben böyle biliyorum.
Mate çayını önerebilirim tadi güzel değil ama enerji veriyor yürüyüş öncesi. Ama deneyecek olursan akşam içme uyuyamazsın. :) ben gece yürüyüşe çıktığımı biliyorum mate çayından sonra.
Bu görüşü de tam markete giderken yazıyorum bu kadar denk gelir hangi bitki çaylarını alsam bilmiyorum diyetisyen iki bardak yeşilçay dedi yanında ne alsam bilmiyorum o kadar bitki çayı var ki, matr çayı enerji veren bir çay ise aliyim çünkü canim çıkıyor :)
Diyetisyen diyorsa vardir bir bildigi. Yesilcay seviyorsan ic tabi. Mate cayini da danisabilirsin. Ben bir müddet kullandim dedigim gibi, bir zarari yok. Aksine daha enerjik oluyorsun. Markette deglde aktarda bulursun muhtemelen :)
Enerji veriyorsa cok iyi olur aktarda var buralarda sorayım ben bir :)
Bol sanslar canim benim
Çok teşekkür ederim :)
acık fazlamı ne
12000 mi :D
kız çok değilmi :) :) desene ben erken gidecem :)
Akşamda 12000 yapmayı düşünüyordum
sen en ile çalışıyosun :) :)
Su ile :)
okunmuştur o su :) :) iyimiş ya kıskandım :) :)
Güzel oluyor :)
okunmuş su ile yürümekmi :) :) kız banada o sudan göndersen :) :)
Adres ver :)
caizmidir
sen daha iyi bilirsin
nerden biliyosun bildiğimi :)
Hissettim diyelim
belki kötüyümdür
Orasini kimse bilemez
öyle :)
Gunde 15000 adim atiyorum en az
Bilmiyorum 😄
Aç karna
Ac karna bence.
bişeyler yiyp
O zamanda sadece o an yediklerimizi yakmış olmuyor muyuz?
ne yedin ki yakasın
iki lokma bişey
Sabah 350 kalori alıyorum onu yakmam icin 6000 küsur adım
ne yiypsn
Üç dilim ekmek yumurta peynir zeytin ot bal yeşil çay
kaç kgsin :D
93e düştüm
kaçtan
121
oo maşallah
Teşekkür ederim
jogging
bireysel
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar