+1 yılGüzellik kavramı çok göreceli bir kavramdır zevklere göre değişiklik gösterebilir herkesin bu konuda fikri ve görüşü mutlaka farklıdır mesala senın uzerıne tenıne mımıgıne yakısan bır bakım şeklı vardır ve etrafındakılar derkı boyl cok hossun göz alıcısın cok pozıtıfsın cok tatlısın vs vs gıbı ıltıfatlar alırısn ve otomatikman insanların gözüne güzel standardını olusturmussundur aslında belırlı bır sart yoktur ama o ankı standartlar senın ıcın gecerlıdır o yuzden net olarak bırsey dıyemıyorum kendı adıma kısıden kısıye gore degısebılıyor guzellık kavramlarım:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel güzeldir.Farketmez.Türk kızları aslında çok güzelleşti.Ama ruh güzelliği iç güzellik yerlerde.Güzel güzel gülmeli ,içten olmalı,duru bir güzellik olacak onun güzelliği seninle bütünleşmeli.Güzellik senin olabilen ve senin de onun olabilmendir.Yani Ülkemizde çok güzel kızlar var ama karaterleri de bir o kadar çok çirkin.
10 Yorumla
- Sağlık konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSporun, bakımın herkes için olduğu doğru.ama bunları uygulamayan kızların çirkin olduğunu söyleyemeyiz bence.Çünkü o tarz kızları da beğenen bir sınıf vardır elbet.Ama bana göre de pek bir albenileri yok.
O zaman Türkiye'de güzel kız az, çünkü çoğu kız spor yapmıyor.Bacaklar, kalça sarkık, belin arkasında yağlar birikmiş, pantolondan taşıyor, hafif göbek var, kollar sarkmış gitmiş...Bu tarz işaretlerden anlaşılıyor yani spor yapmadıkları..06 Yorumla- +1 yıl
ve sırf ince oldukları için spor yapmayan kesim var birde ki onlar en itici kesim. hele bir de sporun sadece fazla kilosu olan insanlar için olduğunu düşünen bireyler hepten uçmuş..
beğenildikleri, güzel ve bakımlı oldukları anlamına mı geliyor :D - +1 yıl
İnce olanlardan spor yapmayanların orası burası sarkmış, haberleri yok zaten :D
Ben kızlarda da erkeklerde de kaslı görünenleri, sıkı ve fit görünenleri daha çekici buluyorum.Mesela kızda ince bacak hoşuma gitmiyor.Biraz şekilli, kaslı olmalı.Çok kalın da hoş değil tabi (Örneğin selülitli görünüm) :) Dengeyi kurmak lazım :) - +1 yıl
kesinlikle bak doğru diyorsun dengeli kurmak ve sağlıklı bir fiziğe sahip olmak lazım... önemli olan ilk önce sağlık olması.. sağlık olunca guzellık de oluyor
- +1 yıl
Katılıyorum.Bu arada ben Türkiye'deki güzellik standartları hakkında bir şey söylemedim sanırım. :)
Bence genel olarak uzun saçlı ve >1.68 boylu, giyinmesini bilen ve bakımlı olanlardan hoşlanılıyor.Bence kiloya ve göğüs ölçülerine, saç ve göz rengine falan dikkat edilmiyor.Çoğu kız kilolu. - +1 yıl
ya kilo kelimesi kulağa ne kadar itici geliyor değil mi ? çok itici çok...kusasım geliyor...
keşke öyle olmasa, keşke spor salonlarında görebilsek her hanım kızı - +1 yıl
Beni ilgilendirmez.
Ülkemizdekiler genelde sarışın renkli gözlü severler diye düşünüyorum,Boy standartları da kendileri
1.90 olduğundan 1.80lik kız istiyor.:)75 Yorumla- +1 yıl
+1 doğru tespit iyi gözlem
- +1 yıl
1.90 lık adamın yanına 1.75 sevgili yakılşır topuklu giyse bile şakaklarına gelir ve bu SEKSİDİR :D:D:D:D:D:D
- +1 yıl
hayır esmer siyah gözlü simsiyah saçlı seviyorum boy 190 oldugundan 180 istiyorum bunu bildin :D
- +1 yıl
he canım 1.80 olsun da yanında platform topuk giyemesin.. 1.80 hatunlar zaten 2 metre heriflerle çıkar :D :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Sağlık konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılAmerika'da öyle olduğunu düşünmüyorum ben,Victoria's Secret mankenlik ajansının kriterleri öyle olabilir belki ama,kliplerde güzel olarak gösterilen kızların çoğu etli butlu koca dötlü.
36 Yorumla- +1 yıl
kliplerde güzel olarak gösterildiklerini kim söyledi? sadece mecburen gösteriliyorlar...
fazla kilosu olan ve güzel olan tek kadın bu dünyada Beyonce - +1 yıl
Valla Pitbullun kliplerindeki kadınların poposu çok güzel ,kıvrımsız diye bahsettiklerin değil yani ve gerçekten güzeller.Ben zayıfım mesela ama o tarz kadınlar daha hoş sanki,ama Beyonce i hiç sevmiyorum.
- +1 yıl
tek bahsettiğim burada fizik değil... saç ve makyaj olarak ne düşünüyorsun mesela?
- +1 yıl
Beyoncei ele alırsak,saç ve makyajı model olabilecek nitelikte ama diğer Amerikalı hatunların nasıl olması gerektiğini bilemeyeceğim,yada Türklerin.Yani benim güzellik kriterim zaten çok farklı,ben doğal saçı seviyorum,hafif makyajı ama o bahsettiğim kliplerde bu tarz makyaj ve saç tipi zaten yok.Yapay güzellik desen karşı çıkmam.
- +1 yıl
Bakımsızlık,makyaj yapmamak,oje sürmemek değil benim için.Bakımsızlık hijyen olmamaktır sadece.Bakımsız biri de evet tembeldir ve iticidir.Ama saçlarını dağınık tutan,doğal haliyle bırakan,makyaj yapmayan,eşofmanla gezen insanları yeri geldi mi daha çekici bulurum,doğal gelir çünkü ve bakımsız değildir.Sadece dış görünüşe takılmayan biridir.
+1 yılTÜrkiye rahat ülke .herkesin totosu büyüyor.büyük memiş büyük toto güzellik anlayışında en üst sırada yerini koruyor
korkarım galiba bütün bu olanlara galiba hazırım ... :D312 Yorumla- +1 yıl
sen giderken adımlarını sayarıııımmm eyvaaah :D
töbee :D
spor yapmayan kadın kezbandır - +1 yıl
Ama boyda önemli uzun boylular daha kadınsı ve seksi oluyorlar
- +1 yıl
kezbanız sporda neymiş gereksiz hareket :D
- +1 yıl
kadınsılık çok farklı biişi safişte kadın ahah :D
- +1 yıl
Değirmen Taşı Gibi Totolara Hayır.
:D - +1 yıl
Değil Adriana Lima melek
- +1 yıl
normal boy + sporla incelmiş küçük şirin yuvarlak bir kalça + dümdüz karın incecik bacaklar incecik fit kollar + bakımlı dolgun uzun saçlar + bakımlı eller ve ayaklar + bakımlı cilt + tüysüz bir vücut + bembeyaz dişler + düzenli bakım yapılan tertemiz pırıl pırıl mis gibi cilt EŞİTTİR GÜZELLİK... bunlar ulaşılmaz değil benim gibi emekli tembelus kezbanus biri yaptıysa herkes yapar bir oturuşta 4 paket cips yerdim 2 litre kola içerdim
ve tabiki güzel kokmak guzel gıyınmek de lazım - +1 yıl
sonunda cips okudum bir kolada fena değil :D
- +1 yıl
ıyyy :D :D hayır tabiki :D artık saat 5ten sonra hiçbirşey yemiyorum yüzde yüz spor ve fitness ve sağlıktan ve güzellikten yanayım... çirkin bir beden tembel bir ruhun aynasıdır
- +1 yıl
al bu avatardakide benim :D
Fön çektirmiş (2,3 dümdüz saçlarım olsun diye banyo yapmayan) Rimelleri akmış, topuklu ayakkabı giyipte eğri büğrü basan hatunlarımız var standartlar içinde.
02 Yorumla- +1 yıl
Bakımsız kilolu pasaklı kızlar ölsün
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama böyle kilom normal sadece 8 kilo fazlam var fakat bakımımı da yapıyorum sporuna da gidiyorum niye ölüyormuşum herkes sizin gibi şanslı doğmuyor. Çevremdeki kızların ağzı hiç boş durmuyor gram kanka kaldırdıkları yok ama çöp gibiler. Ben ise sürekli spora gidiyorum ek olarak evdede spor yapıyorum ve uzak yerlere bile yürüyerek gidiyorum hatta ölüm diyetlerine de çok sık girmişliğim vardır ama fazla kiloların var ise benim yapabileceğim bir şey yok. Bu yüzden kimse benim alacağım nefese karışamaz herkes iskelet olmak zorunda değil?
Sağlık konusunda 413 cevap paylaştı. tr nin güzellik standardı "nefes alsın yeter" asdjkaskljd
33 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
evet Barbara çok güzel.. ne kadar bakımlı çekici ve kendini seven... spor yapan bakım yapan 8 saat uyuyan düzgün beslenen güzel giyinen mis gibi kokan kadın candır..
- +1 yıl
hahaha
+1 yılKişiden kişiye değişir ama uzun boy ve renkli gözlü olması gerekir. Uzun boylu kızlar daha kadınsı ve seksi
24 Yorumla- +1 yıl
1.65 olup da spor salonuna giden, sağlıklı beslenme seçimleri yapan, kuaföre giden ve cildine düzenli maske ve günlük bakım yapan renkli gözlü bir kız da gayet güzeldir... Nah Türkiye'de öyle kız... çoğu kız kulaktan dolma dıyetlerle omrunu gecıren şişko patdez maymun kezban
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
yalan mı ama :D hangı kilolu kıza sorsan pazartesi diyete baslıyor ama spor yapmıycak spor sacmaymıs.. yok ananın 48 beden eteği :D :D töbe ya :D
- +1 yıl
1 kere daha güncelleme yaparsan ya da bunun altına yorum yazarsan seni engellerim
+1 yılşahsi fikrim benden uzun olmasın 906090 olup bedenini kullanamayan kadındansa nasıl olursa olsun ama bedenini kullanmayı bilsin sonuctaa gümüşlüğee koymuyorsun kadıını
02 Yorumla- +1 yıl
bedenini kullanmaktan kastın spor yapıp düzgün beslenmesi ve bakım yapması mı?
- +1 yıl
o kadar genişki anlamı burada acmayayım yanlıss anlasılıyorum
güzelliğin ülkeden ülkeye değişeceğini sanmıyorum sadece basının dayatmaya çalıştığı ölçüler onlar kıvrımsız kadın ı beğenmem ben mesela
12 Yorumla- +1 yıl
Kadın dediğin Sura gibi olmalı,o kirpikleri seni senden almalı,doğallığıyla kendine bağlamalı.
- +1 yıl
fizik güzelliğini göz ardı etmeyelim sadece yüz değildir guzellık
+1 yıldolgun vücut hatların olmalı ama ince olmalısın bel-göbek bölgesi olarak,uzun gür saçlar,bronz ten.
04 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle. dolgun ama ince. 36 beden ideal bence. yine elbette uzun gür saçlar bakımlı ayaklar eller bakımlı cilt bronz ten
- +1 yıl
boya göre değişir bence 36-38 beden idealdir.
- +1 yıl
elbette. ama aşırı derecede kilolu olan bir insanın saçından makyajından önce kilosunu vermesi lazım guzel olması ıcın... özelden birşey sorcam sana ya eklesem olur mu?
- +1 yıl
tabi
Amerika'da ince ve uzun mu? Amerikalılar ince kadın sevmez. Çoğunlukla "chubby" tarzı hanımlar ilk tercihtir. 150 lbs ve üzeri hanımlar..
03 Yorumla- +1 yıl
chubby ya da onların deyimiyle curvy tarzı hanımlar tercihleridir... guess why? çünkü ortalık o çirkinlerle dolu
- +1 yıl
zayıftan kastım sıfır beden değil mesela 4 beden.. ince yani ince
+1 yıltse ye göre boyu 1.60ı gecen sacları boya da olsa sarısın olan ve kollarında kıl barındırmayan kızlar turkıye standartlarında mankendır
17 Yorumla- +1 yıl
1.65 diyelim ona.. fizik olarak da 36 beden.. ve tabiki çok bakımlı ve tüysüz bir beden bakımlı uzun doğal görünen sarı saçlar.. ve tabiki güzel kıyafetler... bunlara sahip olmayan kıza güzel denmez
- +1 yıl
:P
- +1 yıl
ben dalgasına yazdım.yoksa bana gore boy en az 1.70 bakımlı kumral sarısın:DD
- +1 yıl
bakımlı kız candır can ya
- +1 yıl
ben de oyle dedım noldu sımdı durduk yere anladık bakımlısın sen heralde:D
- +1 yıl
bakımlı olmasam dünyada işim ne :D :D
- +1 yıl
olmayanlar bosuna mı yasıyor yanı:D ben bakımsızım:D
+1 yılbalik etli kivircik sacli beyaz tenli kadinlardan hoslaniyorum, boyum 1, 86 benden uzun olmamasi kaydiyla kadin kadindir.
02 Yorumla- +1 yıl
:D :D balık etli derken mesela 36 beden mi?
- +1 yıl
bedenlerden anlamam ama kilolu olmayan formunda kalcali bayanlar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 Yorumla- +1 yıl
boy olarak mesela 1.60larda olup fizik ve bakım güzellik saç cilt albeni olarak aynı olan kızlar var Türkiye'de ve bu kızlar spor yapan cilt bakımı yapan kendini seven kızlar... Taylor Swift de çok güzel ve sağlıklı bir rol model
Cevap sahibi+1 yılBeyaz ten-sarışınlık falan da çok bulunan özellikler değil Türkiye'de maalesef. Boy gene ayrıca, belirttiğin gibi; bir eksiklik. Ülke olarak erkeğiyle-kadınıyla yeterince güzel/yakışıklı olmadığımız bir gerçek.
- +1 yıl
ama olabiliriz bence, sence de öyle değil mi? düzenli spor salonuna giden vücut, cilt, saç, tırnak ve diş bakım ürünlerini günlük kullanan insanlar gayet güzel.. ve tabiki kendine makyajı yakıştıran kadınlar
Cevap sahibi+1 yılTabii bir yere kadar gelinebilir, en azından eli yüzü düzgün olur ama en baştan genetik açıdan geride başlıyoruz yani onu demek istedim :)
- +1 yıl
Valla hiç de öyle değil genetiği karıştırmayalım... benim annem de babam da klasik Türk insanları yani ve tipleri belli... ama ben sporla bakımla manken oldum onlar gibi yaşasam onlar gibi çirkin bir insan olurdum ama kendi yaşam tarzımı oluşturarak incecik ve bakımlı oldum.
+1 yılOnları Türkiyeye getirseler kimse dönüp bakmaz, rengarenk tırnak nasıl bir zevktir
02 Yorumla- +1 yıl
sen burada hangi tip kızlara bakıyorsun?
- +1 yıl
beni baz almana gerek yok ama hiç bir Türk erkeği tırnakları kendinden önce farkedilen kızlardan hoşlanmaz,
Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. türkiyede yemeğin salçalısı,kadının kalçalısı...
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hahahaaa
- +1 yıl
taşımak için bacak lazım canım o da var bende ALLAHA ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH SAĞLIĞIMIZA SIHHATİMİZE ELİMİZE KOLUMUZA BACAĞIMIZA <3
+1 yılnefes alsın yeter panpa :D
211 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
vur dedik öldürdün sende :D
- +1 yıl
:D :D :D sesli güldüm gece gece panpa :D :D :D
sence hangi ünlü güzel ve fit? - +1 yıl
dur panpa heyecan yaptım şimdi cevap vereceğim birazdan:D
- +1 yıl
- +1 yıl
evet çok güzel maşşallah taş taş styla taş değil meteor <3 brunette <3
- +1 yıl
bunun gibi nefes alanlardan bahsetmiştim aslında :D :D çokta güzel yahu nazar değmesin
- +1 yıl
kanka google'da fat and ugly yaz oradakilere bak
- +1 yıl
kanka biliyorsun uyku saatim geldi yapma böyle :)
- +1 yıl
ne olmuş kanka uyku saatin geldiyse :D
- +1 yıl
bir göz gezdirdim az kalsın uykumdan feragat edecektim :) günaydın panpa :D
Kıvrımsız karı mı olur sopa gibin
11 Yorumla- +1 yıl
sence ne bu ulkede standarlar?
bıyıkları olmasın yeter ! diyenlere selam !
23 Yorumla- +1 yıl
çok saçma aslında.güzellik bir butundur. sadece sac yaparak ya da makyaj yaparak guzel olunmaz ki... saçın ve cildin son derece bakımlı olcak saclar dolgun olcak uzun olcak makyajın hoş olcak fiziğin ince olcak boyun en az 1.65 olcak göğüsler 90 olcak manikür pedikür olcak... parfumu ve kıyafetlerı guzel olcak.. ve en onemlısı de SPOR yapcak... spor yapmayan kız çirkindir ne kadar zayıf olursa olsun
- +1 yıl
bunların dışında başka nedir sence güzellik? fiziksel güzellikten bahsediyorum sakın bana huydan bahsetme :D :D :D :D
+1 yılne şartı... ülkemizde nefes alsın yeter :D
30 Yorumla
+1 yılSağlam bir akciğer ile rağbet sağlanabiliyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Allah seni :D
- +1 yıl
Ama öyle. :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Bahsettiğim standart benim için değil ama. :D
kıllı olmasın yeter bence :)))
19 Yorumla- +1 yıl
ahah :D
- +1 yıl
- +1 yıl
kadın kardanadam gibi başı sonradan koymuşlar :D
- +1 yıl
oh beyendin mi:D
- +1 yıl
o da nefes alıyor panpa <3 :D :D :D kustunmu asıjnsıfs
ezer seni lan sevişirken - +1 yıl
kız dediğin ince olcak kocası onu bir hamlede omzuna atabilcek...
+1 yıliyi olur fena da olmaz kanka.
00 Yorumlabenim gibi olan kızlar beyenilir hep :) :P
26 Yorumla- +1 yıl
huhahha
- +1 yıl
normalsin
- +1 yıl
hergün yatmadan cips yeyip kola içen kilo almış kızlar eksilemişlerdir :D artı benden :D
- +1 yıl
bencede senin gibi kızlar beğeniliyor sana 1
+1 yılNe nasil ulkemizde ?
09 Yorumla- +1 yıl
güzellik standartları? soruyu okumadın heralde?
- +1 yıl
Standart yok her kadin güzeldir
- +1 yıl
Çok klişe konuştun.. sağlıklı ve bakımlı her kadın güzeldir diycektin.
- +1 yıl
Insanlarida 2 ye ayirdin hitler gibi güzeller bu tarafa diğerleri bu tarafa
- +1 yıl
ikiye ayırmadım aslında beraber yaşıyoruz onlarla
- +1 yıl
hem beraber yaşıyorsun hem standartı bize soruyorsun
- +1 yıl
sen soruyu anlamadın panpa :D
- +1 yıl
Olabilir.. kaç tane ayakkabin var ?
- +1 yıl
9
kıvrımsız?
03 Yorumla- +1 yıl
orada öyle... sence nasıl burada? burada kilolu kızlar hakkında ne dusunuluyor?
- +1 yıl
dogru degıl oyle bir soz :D :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne