Dolgun hatlara sahip olan kadınların daha güzel olduğu düşünülüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Türkiye'deki güzellik algısı dolgun hatlardan mı ibaret?

#gadasından sevgilerle 🙃
Dolgun hatlara sahip olan kadınların daha güzel olduğu düşünülüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Türkiye'deki güzellik algısı dolgun hatlardan mı ibaret?
#gadasından sevgilerle 🙃
Öyle olduğunu düşünmüyorum bana denk gelenler hep zayıf seviyordu ya da 😏
Merhaba
Kesinlikle evet vücut tam oturuyor çünkü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet maalesef ki bundan ibaret. Algılar yüzünden insanlar o şekilde olmak için yarışır halde. Umarım bir gün herkes kendini olduğu gibi sever, beğenir.
Kalçası geniş göğüsleri büyük ise güzel kafasında çoğu millet. Ben o kafadan bakınca karşımda güzellik değil vazo görüyorum. Üstten dar alttan geniş bir vazo.
Tr'ye özel değil, dünyanın çoğu yerinde bu böyle. Güzellik algısı daima değişir bu arada. Bu yüzden kimse kendini bir kalıba sokmaya çalışmamalı.
Dolgun ya da zayıf tamamen tercih meselesi bence.. Keyifli geceler..
Dolgunluk abartı olmadığı sürece ilgi çekicidir bizim ülkemizde genelde kızlar minyon tipli dolgun değil
Ve bu arada bnce büyük göğüs falan abartı olmadığı sürece çok hoş Millette yok diye şimdi sallamasinlar iğrenç falan diye içten içe bayilio kızların çoğu
Bence dolgunluk balık etlilik daha güzel ama herkes kendi halinde güzel zaten
Ben dolgun degılım ama bin başarım oyle obezlere gerçi erkekler sever silikon meme şu gorseldekılerı bile doğal sanacak andaval cok nede olsa
Deodoranttan ibaret
hayır sevmem ben
dolgun olmak isterdim
Bu durum görünüşe aldananları görünüşe değer veren insanlar için geçerli olabilir ,
İnsanın içi görünüşünden önce gelir bence...
O değilde Fransız askısı yöntemiyle herkes birbirine benzedi dolgunluk falan bir yere kadar
Ortalık malları temiz kızlarıda bozuyor böyle tipler
Çoğu kız gittikçe birbirine benziyo yok dusak yok burun yok basen yok pop çirkin olduklarını kabul etseler sıkıntı olmazdı belki ama hepsi birbirine benziyo
Kendiniz olun. Seven sizi yüreğiniz için sever büyük veya ufak arkanız ya da gögüsünüz var diye değil dicemde türk ortamındaki erkeklerin %95 i ona bakıyor :/
Evet dolgun hatlar sevilir.
Evet dolgun fizik daha çeker çeker
Türk erkeği dolgun kadınları sever
En İyi Kız Görüşleri