81 de kaç olur balıkesir in kızları tüm türkiyeye göre?
1 - 20
21 - 30
31 - 40
41 - 50
51 - 60
61 - 70
71 - 81
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
altta biri demiş keşke resim koysaydın balıkesirli kız nasıl diye katılmamak elde değil :D
sanki bütün ülkeyi karış karış gezdik anlamadım ki nedir ne değildir bu kızlar ama marmara kızı doğuyu güneydoğuyu ve gördüğüm kadarıyla karadenizi sollar
ehem atıyorum 10-20 vardır
direk tanım yaptım o arkadaşımıza :D evet fena değiliz ülkeye göre :) sağolasın :)
benim annemde babamda balikesirli cok sukur guzelim , ya ya ya ya biz en guzel ;))
balıkesir iyidir candır :D birde göçmenlik var bende sendede var mı :D
hayir yok :)
81 ilin aşağı yukarı yarısına yakınından kız arkadaşım oldu. baya bir ili de gezdim. böyle bir sıralama yapmadım ama balıkesirli kız arkadaşıma istinaden ilk 20 ye girer ;)
teşekkürler :DDD
sana güzelsin demedim yalnız dikkatini çekerim genelleme yaptım sadece :) rica ederim ;)
biliyorum ben zaten neye benzediğimin farkındayım ama genellemeyi merak ettim :)
sen farkındasında ben değilim önemli de değil zaten ;) en iyi arkadaşlarımdan bir tanesi gönenlidir. arada gideriz beraber burdan zaten onun sayesinde oradan kız arkadaşım olmuştu. güzel hatunlar var harbiden ;)
olsa olsa plakası kadar olur;)
10 diyorsun :D göçmenlik eklenirse peki :) ?
10.1 olur:)
bak oda senin guzel hatrına:)
:)))
E. İ. C mi oldu yorumum acaba hanny sorim dedimÇ:)
Cevap
24Cevap
bu sorun üzerine tüm şehirleri tek tek dolaştım en güzel kızlarına baktım nefes nefese kaldım sonunda şu sonuca vardım ki balıkesirin kızları gerçekten de güzel. bir de çılgın eşekleri var tabi youtube fenomeni oldular:D
aynı dalgayı bizim sınıftaki salaklarda yapmıştı bir kere... bu kadar iğrenç şeyleri izleyebildiğinize inanamıyorum videonun neyle ilgili olduğunu duyunca hayattan soğumuştum...
izlemesekte yandaki sekmede illaki kendini gösteriyor insan merak edip girincede dumur olup çıkıyor.
asla izlemem listemde 1 numarada şu an :)
bende merak edip girmiştim zaten. zannettim ki bir oyun yapacaklar show gösterisi falan nerden bilebilirdim birleşme yaşayacaklarını. birdaha da izlemedim. videonun kalitesi yerlerde olmasına rağmen türkiye de en çok izlenen videolar arasında zirveye oynar. hatta ülke nüfus sayımı o video üzerinden yapılıyor diye esprilere de konu olmuştu bir zaman :D
ülkemizde cidden iğrenç insanlar var. izlenirmi öyle bişey ya
haklısın ama işte merak insana her şeyi yaptırıyor :) neyse senin konuyu çarpıtmayalım evet kendini de tarif etmişsin zaten aşağıda. gerçekten bu özelliklere sahipsen sen de güzel bir kız olabilirsin.
sağolasın :)
göçmen kızları hep güzel oluyor zaten. benim de birçok bulgar göçmeni arkadaşım oldu.
10 yıldır balıkesire gidip geliyorum hiç abartı bir güzellik görmedim. Hepsi zaten tatil için geliyorlar.
Tabiki bir numara çünkü bende balkesliyim :))
Ama esim balikesirli değil... dürüst bir olmadi o zaman ;))
peki :D
İlkokuldan beri tanıdığım kız vardı şimdi kız manken gibi oldu yani bence ilk 10'a girerler :D
kesinlikle birinci. İzmir ve balıkesir birincilik tahtını paylasırlar.
teşekkürler :)
Oranin kizlari guzel yaa cokta cana yakin :)) , bende hersene tatilimi o bolgede yapiyorum
hep gördüğüm en saçma soru şu bu o diye gezdim ama en saçması buydu. teşekkürler türkiye :D
çok sıkıldım valla :D millet saçma sapan cinsel sorular sormuş en azından bu kapasın o terbiyesi bozukların sorusunu bari bugün dedim :)
çok sıkıldığın belli zaten haha:D
Balıkesirin çılgın eşşekleri geliyor aklıma * aıosjdlş :D
izmir-ankara-adana-...-balıkesir (!10-20)
.
İllerin seceresini mi tuttuk saçma sapan sorular
hem sıkıldım baya hemde cinsel içerikli abuk subuk soruları bari bugün için önünü kapatıyım dedim
hayır :s
hic balikesirli görmedim biliyormusun
ciddimisin :O
ciddiyim
bu yasima geldim bir tek balikesirli kiz tanimadim
genelde sıcak kanlı, iyi niyetli ve akıllı oluruz :)
guzelmis keske tanisaydim ozaman
balıkesirde kızmı vardı ben hiç göremedim ama
çok şey kaçırdın :(
nasıı yaa merkezmi ama bir daha gelirim :(
bandırmaya git orda birsürü kız var her türlü görürsün :D
yaa bacım ben oraya gitmedimki merkezde kız yok sende varsan aralarında gideriz bandırmaya
haziranda falan geliyorum otaraflara normalde İstanbul'da oturuyorum :)
gec kalmısız yani güzellik için :D
:))))
merkeze elcektim vazgectim herkes oruclu
oruçlulukla ne alakası var gelmeninki :D
kardeşim oruclu benle mi ugrassın denize götürmek için :D
:DDDD bu arada denizin temiz olduğu kadar kirli olduğu yerlerde var aman dikkat bidaha geldiğinde :D
hiç denize gelmedim sadece 1 kere balıkesire geldim avmden baska bişey yoktu akçay ii diyodu kardeşim
71 - 81 arasında bir yerde olurlar işte.
Balıkesirli kız görmedim ki hiç :( :D
Vuhhuu
haa gönül gözüyle diyorsan 1. ciler :D
keşke resim koysaydın balıkesirli nasıl oluyo
resim koymamda mesela ben kumral saçlı, beyaz tenli, büyük kahverengi gözlü, 165 boyundayım, kemersiz düzgün bir burnum var. genelde kızları benim gibi oluyor ya da ufak tefek farklılıkları oluyor. makyajsız güzel görünüyorlar.
efendim?
çok teşekkür ederim :)
4 olur ön eleme oynarlar Ankara kızlarıyla.
teşekkürler :D
Ama turu Ankara kızları geçer .
5 te iyidir il için. kendim için zaten göçmenim sorun yok :)
neden belediye başkanımısın sen bg macırı mısın sen :=)
nerden bildin :o bulgaristan göçmeni ailem ama taaa osmanlı yıkılmadan dönmüşler işte ama hala o tarafa benzerliğim var. nereliyim desem bir arkadaşa balkan göçmeni derler hemen. nerden anlıyorsunuzki?
Sen söyledin ya az önce.. neyse yat uyu sen. macır kızı :D
birazdan uyurum :D
kaç göçmenisiniz siz?
tam yılını bilmiyorum ama osmanlının çöküşünde dönmüş aile. işte aileden biride paşalık falan yapmış ama baya kalmışlar diye biliyorum bulgaristanda. bir süre sonra cumhuriyet kurulmuş geldiklerinden.
sizin o zaman yerlisi gibi siniz artık turgut özel zamanından bile çook önce gelmişler. senin gözlerin renkli mi? hiç gittin mi Bg ye ?
beyaz ten ve çok düzgün burun oradan gelmiş sanırım. gözlerim için bir sürü iltifat aldım ama ne yazıkki kahverengi. babamın kuzeni ve ailesi mavi gözlü ne yazıkki o tarafa çekememişim. hiç gitmedim ama ileride giderim diye düşünüyorum :)
Bende göçmenim. Çifte vatandaşım. seninle sohbetimizi uzun süreceğe benziyor istersen başlatmadan bitirelim ya da derinlemesine uzunca devam edelim.. seçeneği sana bırakıyorum.. ?
gel konuşalım mesajda :)
benim level yetersiz. sen mesaj atmalısın sanırım ilk önce sonra belki bende cevap verebilirim.
attım cevap atamıyorsan haber ver :)
yolladım.
bölgeye göre kız değerlendirmiyorum
macır göçmenliğimi var sende
41 - 50
o kadar kötü mü ya :(
kötü değil ki
ülkede 81 il var biraz kötü ya :(
bardağın dolu tarafına bak 81 ilde 41. sıra geride 40 koca il bırakılmış
hem benim lafıma ne bakıyorsun ben ne anlarım güzel kadından
Entresan..
35 felan