Yani Rusyanın kızları bile o kadar güzel bulmazken Hindistan ve Türkiye ye ne oluyor?

Yani Rusyanın kızları bile o kadar güzel bulmazken Hindistan ve Türkiye ye ne oluyor?
kadınların kendilerini güzel bulmaları mı yoksa onlara kendilerinin güzel olduklarını hissettirmek mi, burası tartışılır bence.. ben ikinci durumun daha yüksek ihtimalli olduğunu düşünüyorum ülkemizde..
Cevap
1Cevap
Özgüven diye bişey var😄 senin bişey görüp görmemen kimsenin umrunda değil, bir kadın kendini güzel buluyorsa sana da böyle şaşırmak düşer 🥲
Yalnız özgüven güzelliği belirleyen bir kriter değildir, Sadece cahil birine deli cesareti vermek gibi bir şeydir
Yok beni rahatsız etmiyor lakin Türk ve Hindistanlı kızların kendini Rus kızlarından güzel görmesi değişik geldi çünkü çoğu Rus kızı Türk ve Hindistanlılardan çok güzel hele de Hindistanlılar Ruslar ile hiç yarışamaz
Bana direkt küfür etsen sinirlenmem ama şu lanet emojiler canımı sıktı her mesaja ifade bırakılır mı ya ne aptalca
tamam o zmn gidin başka kadınların poponun kaldırın bize Koreli erkekler yeter
BTS dinlemeye devam et liseli :)
Haha bizimkiler 2. Bir elimde cımbız bir elimde ayna umrumdamı bu dünya hshshd
Bunun sebebi bence her erkeğin cinsellik için bile olsa Türk kızlarına çok güzel demesinden dolayı geliyor yoksa böyle bir şey olamaz
:D
Allah uzak etsin tcli gelini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?