Kızlar Bir Adım Öne 10 yıl sonran kendinizi nerede görüyorsunuz? (Sayfa 6) AksesuarAşkı Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 10 yıl sonran kendinizi nerede görüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
followmeforfreedom Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl 10 sene sonra MSC yapıyor olurum herhalde. 1 0 Yorumla
novorin Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 655 cevap paylaştı. Yarini goremezken 10 yil sonrasi he :D 1 0 Yorumla
Gozde_1991 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl 34 bucuk yasinda Heralde evlenmis bebisim olmusdur 1 0 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kara toprağın altında görüyorum 1 0 Yorumla
selim-aykan-34 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cezaevinde 2 3 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl O niye 😳 Yorumla selim-aykan-34 +1 yıl 4 tane kız kardeşim varnazan 27 yaşındasedef 24 yaşındaebru 22 yaşındairem 19 yaşındabunlar beni mahvettiyakında katil edecekler beni. Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Allah korusun 😐 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,4b cevap paylaştı. Göremedim ben ya 3 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Iyi hadi öyle olsun 😄 Yorumla
ÇizgiliKedi Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl burada master :/ 1 2 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Olur 😄 Yorumla ÇizgiliKedi +1 yıl o kadar sürede olsun artık :D Yorumla
amanaskitom Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. 28 yasında görüyorum :D 1 0 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah bilir bir fikrim yok 1 0 Yorumla
Bojinov_o Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 19,7b cevap paylaştı. Tanrı dağında görüyorum kendimi 1 0 Yorumla
Anonymous_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl yok öyle birşey :) 1 3 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Ne yok 😄 hiç mi hayal etmedin 😄 Yorumla Anonymous_ +1 yıl yo hiç hayel etmedim.Sadece çabalıyorum geri Allah kerim. Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Peki 😄 Yorumla
KolalıCelibonnn Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 30,8b cevap paylaştı. evlilik aşamasında sanırım 1 1 Yorumla onnumara_ 1 yıl 🫠🫠 Yorumla
barışaksu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl mezarda görüyorum bu şekil giderse... 1 1 Yorumla barışaksu +1 yıl ve 35 olcam Yorumla
Kutsal_bakire Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl yaşlanıcamm 😣😣 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl 10 sene sonra daha yaşlı sayılmassın 😐 orta yaşlarda olucan 😐 Yorumla
maviiibalonnn-_- Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl 2025de😌 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Çok akıllısın 😂 Yorumla
Enrique07 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Manager olarak 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Güzel 😊 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,4b cevap paylaştı. 30 yaşında bekar olarak görüyorum 1 1 Yorumla onnumara_ 1 yıl Aplaa 10 yıl oldu🫠 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
10 sene sonra MSC yapıyor olurum herhalde.
evde bilgisayarın başında.
Yarini goremezken 10 yil sonrasi he :D
Emeklik hesaplari yaparken olabilir
Evimde çocuğumla kocamla uyuyo olurum 😊
34 bucuk yasinda Heralde evlenmis bebisim olmusdur
10 yıl sonra sen beni görürsün yaşarsak tabi
Kara toprağın altında görüyorum
Bebeeemi sallarim galiba
üzerime toprak atılırken
evde çocuk bakarken görüyorum (İŞE ALINMADI)
Antrenör ya da profesyonel lig oyuncusu
üniversiteyi yeni bitirmişim olurum
Cezaevinde
O niye 😳
4 tane kız kardeşim var
nazan 27 yaşında
sedef 24 yaşında
ebru 22 yaşında
irem 19 yaşında
bunlar beni mahvetti
yakında katil edecekler beni.
Allah korusun 😐
Göremedim ben ya
Iyi hadi öyle olsun 😄
burada master :/
Olur 😄
o kadar sürede olsun artık :D
2025 yılında. (Bkz: hedef 2023)
inş olurda bende ki bu tembellikle hicbisey olmaz
Hastanede hastalarimin yaninda goruom kendimi
evli , çocuğum olmuş :D
28 yasında görüyorum :D
Felç gibi görüyorum. Herşey felç arkadaş :D
Bakalım hayat 10 yıl yasayabilcez mi
kendi işimi kurmuş olurum umarım
Jamie Dornanın yanında 😂😂 @KetçaplıBrokoli
Durumlar boyle giderse sehitlikte olucam galiba
Allah bilir bir fikrim yok
Keçi Çiftliği sahibi :)))
geleceği düşünmek beni ürkütüyo
kendimi nişanlı olarak görüyorum :)
Ankarada evde cay iciyo olurum heralde :)
Dubaide ananas suyu içerken
Tanrı dağında görüyorum kendimi
Ben 10 yilsonra mezarda olurum heralde
ya kral olacam ya toprak
yok öyle birşey :)
Ne yok 😄 hiç mi hayal etmedin 😄
yo hiç hayel etmedim.
Sadece çabalıyorum geri Allah kerim.
Peki 😄
evli mutlu çocuklu :d
Travnik Universitesi'nde öğretim üyesi
Yeni mezun bir gerizekali olarak