Kızlar Bir Adım Öne 10 yıl sonran kendinizi nerede görüyorsunuz? (Sayfa 7) AksesuarAşkı Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 10 yıl sonran kendinizi nerede görüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
maskelituxedo Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl sanki insanlar bu sorulardan bıkmamış bir de sen tatmin ol diye burada kafa patlatacaklar 0 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Kimse cevap vermek zorunda değil. Yorumla
Pistol Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Magnum'a çalışan bir fotomuhabiri. 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yeni gördüm yeni cvp veriyorum bilmiyorum 0 0 Yorumla
Ömrümmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl 30,5 yaşında öğretmen nişanlı muhtemelen 😄😄😄 0 2 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Detaya bak 30,5 😄😄 Yorumla Ömrümmmmmmm +1 yıl Hahah Yorumla
muratzeynep2015 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl +4 xpr 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl 10 yıl sonra master olursun 😂 Yorumla
fatalerror_ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Hapishane 1 5 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Naptın keçi 😐 Yorumla fatalerror_ +1 yıl Adam öldürme Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Sen öyle şey yapmassın keçi 😐 Yorumla fatalerror_ +1 yıl Yapabilirim olabilir :) Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Yapmassın sen iyi kalbli keçisin 😄 Yorumla
Pecker Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. oluruna bıraktım 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Peki 😊 Yorumla
Körsineklik Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 401 cevap paylaştı. 2025 te 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Evet 2025 te 😄 Yorumla
siyahpaltoluadam Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Mezarda 1 4 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl 😐😐 Yorumla siyahpaltoluadam +1 yıl Endişe etme sen de dahil hepimizin gideceği yer orası :) Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Biliyorum endişe etmiyorum ama başka şeylerde yazabilirdin çok yaşlı olmuyorsun sonuçta 😄 Yorumla siyahpaltoluadam +1 yıl Uzun yaşamak gibi bir planım yok ne yazıkki :) Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 43,8b cevap paylaştı. hiçbir yerde 2 0 Yorumla
teammasterstart Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bir kızım olsun birlikte yaşayalım isterdim 1 0 Yorumla
AAyşenur1994 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Doktor&Bekar&Çocuksuz 1 1 Yorumla AAyşenur1994 +1 yıl 14 yaşında olduğuma göre ^-^ 24 yaşında olurum. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 hafta önce eski sevgilimi özledim ağladım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pardon Yorumla
BlackDevil666 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sananee 1 2 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Cevaplamak zorunda değilsin Yorumla BlackDevil666 +1 yıl Tribe bak sen :D Yorumla
FrEEPoWerFuL Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl kadere bıraktım 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Peki 😄 Yorumla
_Taner_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 986 cevap paylaştı. Ergenler yine hayaller alemine kapılmış :D ahahaha 0 0 Yorumla
gamzeliiiimm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl hiç bir fikrim yok 1 1 Yorumla ELNUR123 +1 yıl Cevap verirmisin Yorumla
MuhammedAli76 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,3b cevap paylaştı. Belki yaşarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
Şuanda bulunduğum aynı yerde. Yani koltukta :)
sanki insanlar bu sorulardan bıkmamış bir de sen tatmin ol diye burada kafa patlatacaklar
Kimse cevap vermek zorunda değil.
Magnum'a çalışan bir fotomuhabiri.
Doktor olmuşum falan...
10 yıl sonra kendımı nerde görsem tanırım
Yeni gördüm yeni cvp veriyorum bilmiyorum
30,5 yaşında öğretmen nişanlı muhtemelen 😄😄😄
Detaya bak 30,5 😄😄
Hahah
+4 xpr
10 yıl sonra master olursun 😂
Morgta goruyorum :D
Hapishane
Naptın keçi 😐
Adam öldürme
Sen öyle şey yapmassın keçi 😐
Yapabilirim olabilir :)
Yapmassın sen iyi kalbli keçisin 😄
oluruna bıraktım
Peki 😊
2025 te
Evet 2025 te 😄
Mezarda
😐😐
Endişe etme sen de dahil hepimizin gideceği yer orası :)
Biliyorum endişe etmiyorum ama başka şeylerde yazabilirdin çok yaşlı olmuyorsun sonuçta 😄
Uzun yaşamak gibi bir planım yok ne yazıkki :)
hiçbir yerde
mezarda :)
Bir kızım olsun birlikte yaşayalım isterdim
Doktor olarak bir ameliyat yaparken görüyorum
dubaide haremimi gezerken
Doktor&Bekar&Çocuksuz
14 yaşında olduğuma göre ^-^ 24 yaşında olurum.
10 deilde 2 yıla gebermiş olurum
Mezarda...
Muş...
muhtemelen mezarda
e:D belki ama belli olmazz
Kim ölee kim kalaa
olmaktan korktugum yerde
Evli Mutlu Cocuklu 🙈
Bilgisayar başında :D
hiç bilmiyorum :)
10 yıl sonrasında.
yaşlanmış olurum.