- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yıl10 sene sonra 29 yasinda ama 23 gösteren 😜 biri olarak görüyorum kendimi. Avukat olmusum ama calismiyorum. Hobi olarak tasarim okumus kendime bir butik acmisim. Haftada bir aksam üstü arkadaslarla oturup cay keyfi yapiyoruz. Ortak oldugum arkadasimin cafesinden geliyor kekler pastalar. Cocuklarim olmus. Üçüz. İsimleri'de İsa, Musa, Yuşa. 😅 Büyümüş okula başlamışlar. Canım ne isterse onu yapıyorum. Can sıkıntısına tepki olarak doğmuş gibi davranıyorum. Yerimde durmuyor, çok neşeli bir insanım. Çocukların annesi değilde ablası gibiyim, minik arkadaşlarım gibiler. Onlara baktıkca dahada desarj oluyorum. Canımı sıkan insanlardan çok uzaktayım. Yani demem o ki 10 sene sonra mutlu olarak görüyorum kendimi.☺️
32 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel inşallh herşey dilediğin gibi olur 😊
- +1 yıl
Eyvallah ☺️
+1 yıl32 yaşında olacağım. 2 tane çocugum olucak biri kız biri erkek :) eşimle cok mutlu olucaz. Pastanemiz olucak bir de cıftlıgımız yazları cıftlıkte gecırırıcez ıkımızde kendı ısımızı yaparken haftasonlar pastanemıze gıdıp guzel pastalar kurebıyeler yapıcaz ve ordan gelen gelırle yoksullara yardım edıyor olucaz. evımız huzurlu ve mutlu olucak. İş yerimde saygı deger bırı olucam yönetımde olucagıma ınanıyorum bırılerı benı degıl ben bırılerını yonetıcem. arapça ogrenmıs ve Kur'an ın arapcasını da okumus olcam. ve şu an su saatlerde eşimle sarılıp uyuyor olucam sıcacık :)
12 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş inşallah dilediğin gibi olur 😊
Yazılım müh. iyim. 10 sene sonrası için üç seçenek var.
Ya mesleğimde devam edip para kazanan evli çocuk sahibi olan bir baba ama istanbulun kirliliğinde hayatını sadece standart ölçülerde devam ettiren biri.( Altında 200 300 binliralık araba lüks bir daire de olsa o hayat standart hayattır.
Ya müstakil güzel bahçeli bir evde oturup hem işimi yapıp hemde çocuğumu toprakla beraber yetiştirip stresli bir hayattan uzak yaşam sürüyor olurum
ya da ömür vefa etmez belki kara toprakta.
Allahım her şeyin hayırlısını versin. Hayat insanlar için. Önemli olan içi dolu güzel bir hayat sürmek maddi değil manevi doluluk.11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın hayırlı olsun 😊
Nerde olurum Allah bilir ama mutlu bir hayatım ve en azından 1 kızım olsun isterdim..
https://i.hizliresim.com/a0rXbR.jpg142 Yorumla- +1 yıl
Inşallah istediğin gibi olur 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
280Cevap
10 yıl sonra...
Yaş 28 2'li yaşları görmüşüm 30 yaşına 2 basamak kalmış bir kış günü sobanın kenarında evde tek başıma oturuyorum elimde örgü sobanın üstünde çay ve kestane üzerimde battaniye karşımda televizyon bir yandan örgü örüyorum bir yandan televizyon izliyorum evde kalmışım artık hiç görücülerim gelmiyor kız kurusu olarak nitelendiriliyorum günümü saatlerce pencerenin kenarında gelip geçen çiftlere bakıp imrenerek geçiriyorum sonra diyorum ahh keşke zamanında evlenmek istemiyorum demeseydim, çocuk sevmiyorum demeseydim diyorum ve halime ağlıyorum... :'( :'( :'( dermişim. :D :D :D23 Yorumla- +1 yıl
Haha gäzel hikaye 😄😄😄
+1 yıl14.11.2025 te kendimi 2 yaşında kızı 3 yaşında oğlu olan orta halli bmwsi olan dubleks dairesi olan göbekli bir mühendis olarak görüyorum kendimi :D Hatta karım hemşireymiş bak sen şu işe :D İnşallah göbek hariç hepsi tutar :D
https://i.hizliresim.com/D9g731.jpg49 Yorumla- +1 yıl
Haha güzel hayal 😄 göbek hariç olur hepsi inşallah 😂😄
- +1 yıl
İnşallah seninde hayallerin gerçek olur :) Hayal ettiğinden fazla mutlu olursun inşallah :)
- +1 yıl
Cok sağol inşallah 😊
- +1 yıl
2 yaşında kız 3 yaşında oğlan? Yani oğlan doğduktan 3 ay sonra kadın yeniden hamile.. Yani normal doğum yapmak zorunda... Ve o kilolar katlanarak artacak. Selülitler çıkacak, kadın lohusa dönemini atlatamadan yeniden hamile kaldığı ve aynada kendini güzel görmediği için depresyona girecek, büyük ihtimalle çocuklar ağladıkça da krize girecek. Bebişler çok tatlı ancak minicik olduğu için tüm ilgi onlara ait olacak, kadın bir süre kendine gelemeyecek. Sen işten eve her geldiğinde ceketini, gömleğini koku kontrol testinden geçirecek ve telefonunu karıştıracak, aldatılıyormuş hissine yakalanacak, her ne kadar öyle olmasa bile...
Tamam tamam gelecekten soğuttum biliyorum. 😄 Allah hayırlısıyla gerçekleştirmeyi nasip etsin. 😄 Tavsiyem, çocuklar arasında minimum 2 yaş olsun. Eheheh. 😄 - +1 yıl
Ben hiç böyle düşünmemiştim :D Haklısın ya, hayal işte ufak değişiklikler yaparız yaşadıkça :D Çok karakterli bir yapıya sahibim Adriana Lima Oktay gel sevişelim dese gitmem demez ama desede gitmem zaten :D Karıma gerekli yerlerde tabi yardım ederim yemekte yaparım temizlikte iki tane evlat vermiş bana ben o basit işerden mi kaçıcam değil mi ama ve bunları yaparken kesinlikle karizmamın çizildiğini düşünmem :D Mutlu ettikçe mutlu olur sevdiğim kişi öyle sarılırım ki sevgiyle cennet olurum ona :) @Mabed-iAnka
- +1 yıl
Bahsettiğim daha farklıydı aslında, doğumdan sonra kadın çok hassas oluyor, kuzenim doğumdan 2 gün sonra hastahanede cinnet geçirmiş resmen, doğum fazlasıyla zor bir olay, normal de olsa epidural de, sezaryen de. 😄 İş yapınca karizma mı çizilirmiş yahu! 😄 Ehm, cam silerken olabilir. 😄 Ona da hizmetçi tutarsınız artık. 😄 Karakter ve aşk getirir sadakati, doğrudur. Benim için evleneceğim adamdan başka karşı cins olmazdı herhalde. Ondan başkasına öyle bakamazdım. Bu yüzden, Kellan Lutz'la bir örnek vermeyeceğim. 😄 Bu arada, senin o işleri hatunun için yapman gerek, iki evlat verdiği için değil. 😄 Kadının yumurtalarına, rahmine mi aşık oluyorsunuz anlamıyorum ki. 😄
- +1 yıl
@Mabed-iAnka Tamam tamam bir şey demedik :D
- +1 yıl
Ben de bir şey dememiştim ki! 😄
- +1 yıl
@Mabed-iAnka Oldu o zaman benim otobüs kaçmasın :D Vizeler de başlıyor :/
10 sene sonra 29 yaşında olucam. Büyük ihtimalle evli olurum yazilim sektöründe calışıyor olurum. Kendime ait bir fikir ve projeyle bir mobil uygulama gelistirmeye calisiyor olurum. Belki çocuk istiyo bile olabilirim. Motorum olur bitane ayy ne güzel hayaller
21 Yorumla- +1 yıl
Umarım gerçek olur 😊
+1 yıl10 yıl sonra 30 yaşında olacağım. İnşallah o sene öğretmenlik görevimde 7. yılımı yaşıyor olurum. Evlenmiş olayım. Eşim de öğretmen olsun. Bir tane kızımız olsun, ismi defne olsun. Eşimle beraber iyi geçinelim evimiz arabamız olsun. Ve benim için en önemlisi küçüklükten beridir hayalim olan besi çiftliğimi kurmuş olayım.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel inşallah istediğin gibi olur herşey 😊
10 yıl uzak hayal etmesi zor... 32 yaşında kocamla kendi ofisimizde iş koştururken görüyorum. 5 6 yaşlarında 1 çocuk belki 2 3 yaşında başka bir çocuk biri kreşte biri okulda. İş ve ara sıra kaçamaklar dışında teknolojinin pek kullanılmadığı bol muhabbetli bir yuva (teknoloji kısmı biraz zor olabilir) Allah görmeyi nasip ederse hemen hemen bu tablo çıkabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Inşallah 😊
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla okul biter herhalde son sınıfım şu an işte atanırım belki bu sene Atanma beklentim yok 2017 olur inş sonra evlenirim herhalde 26 oldu yaş evlenmiş olursam 1 sene öyle dururum çocuksuz 27 oldu 30 kadar da niyetim 2 tane çocuk 35 olmadan da 4 lü kadroyu tamamlamak. Tabi bu benim planım bakalım Allah ne plan yaptı kaderde ne var
13 Yorumla- +1 yıl
Umarım istediğin gibi olur 😊
- +1 yıl
Amin canım😊
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 362 cevap paylaştı. 10 sene sonra yaşarsam 30 yaşında olacağım
muhtemelen uzmanlık bitirmiş bir doktor olacağım
bir eşim ve inşallah sağlıklı 1 ya da 2 çocuğum olacak
inşallah evimizde mutlu ve huzurlu yaşıyor olacağız
bunlar en basitleri daha detayları bana kalsın :)21 Yorumla- +1 yıl
Güzel umarım hepsi gerçekleşir 😊
10 yil sonra 28 istediği üniversiteyi bitirmiş özel bir yerde ise girmiş ve düğün hazırlıkları yaparken inşallah :o :D
71 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş inşallah 😊
+1 yılBn 28 yasinda
Sevgilisiyle evlilik adimlari atan
Korede yasayan ve kore ingilizce dil egitmenligi yapan
Vee en onemlisi dans grubumuzun wonder girls gibi ünlü oldugunu goryom
İns grck olur 😉😝43 Yorumla- +1 yıl
Oo dans grubunuz var demek 😄 inşallah dilediğin gibi olur herşey 😊
- +1 yıl
İnsaallah
Seninkilerde olsun ☺😄😅 - +1 yıl
Sağol 😄
30 yaşındayım. Devletin başına geçmiş Türkiye Nasyonal Sosyalizm Partisi'ni faaliyete geçirmişim. Ülkedeki Türk ırkı dışındaki herkezi sürmüşüm karşı geleni öldürmüşüm. Bütün dünya Türk ırkına itaat ediyor isteyerek yahut istemeyerek. Ülke ekonomisi tavan yapmış diğer ülkeler borç dileniyorlar. Halk ırkçılığa bu zamana kadar nasıl karşı çıktığını sorguluyor. Bana kahraman gözüyle bakıyorlar. Bense ideallerimi gerçekleştirme sevinci ve zafer sarhoşluğuyla yeni liderler yetiştiriyorum.
71 Yorumla- +1 yıl
Beğendim güzel
+1 yılo zamanların yeni suudi kralının kızı bana tutkuyla aşık olacak ben istemeyeceğim tabi, kral kızımla evlen yeter ki tüm mal varlığım senin olsun diyecek yine istemeyeceğim çünkü türk sevdiğim olacak karşısına geçip benimle evlenir misin? beni bir tanı yoksa böyle böyle diyeceğim kabul etmeyecek bende suudi kralının kızıyla evlenip milyarder olacağım ve kral ölüp yerine ben geçeceğim (-:
12 Yorumla- +1 yıl
Ilginç hayal 😄
- +1 yıl
(-: ne sandın
10 yıl sonra digital platforma da Türkiye de kariyeri olan birisi olacağım böyle giderse, şuanki mesleğimle işim bitmiş tamamen internette para nasıl kazanılır konusunda uzman ve az buçuk da zengin olacağım herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Inşallah olur istediğin 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 yıl sonra böyle bir hayatım olsun yeter :-)
webneel.com/.../15-lovers-day-photography.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş inşallh olur 😊
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılolduğum yerde. belki bir çocuk daha olabilir bu arada. mesleğimde olgunlaşmış, çocuklarımı büyütmüş (yani nispeten) işimde gücümde evimde barkımda kocamla aynı çatı altında mutlu bir kadın olurum yine. yani İnşallah..
11 Yorumla- +1 yıl
Inşallah 😊
Insallah ALLAHIN izniyle uğruna 4 yilimi hepa ettiğim meslegime kavuşmuş atanmış sonra hayallerimin prensine kavuşmuş evlenmis 1 kızım olmuş olur insallah ahhh hhh ahhh hayal etmesi bıle güzel acaba yaşaması nasıl güzeldir ahhh inşallah
12 Yorumla- +1 yıl
Inşallah dilediğin gibi olur 😊
Ihm!. Öncelikle reşit olmusum bunu dusununce bile sefiniyom la!
27 yaşında her gun sıkıntıdan (!) Eşek gibi çalısıp, bos gunlerınde her zamanki eşortman ve topuzuyla evde ruh gibi mal mal dolanan kız olurum herhalde : )))12 Yorumla- +1 yıl
😄😄
İnşallah böyle :)
https://i.hizliresim.com/7P3LL5.jpg23 Yorumla- +1 yıl
Ayy çok güzel ya 😍😊
Valla şu an için kendimi sadece aynada ya da kamerada görebiliyorum, eğer yeni bir teknoloji çıkmazsa 10 sene sonra da kendimi ayna da görücem büyük ihtimalle :)
11 Yorumla- +1 yıl
Haha çok akıllısın 😂
İnşallah; alanında çok başarılı olan bir akademisyen olarak, çok mutlu evliliği olan ve çok terbiyeli çocukları biri olarak görmek istiyorum, diliyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
Dilediğin gibi olur inşallah 😊
+1 yılCildiye asistanlığımın son senesindeyim ve ünivert 1 de amfide tanıştığım kızla 1 senelik evliyim ve samsunda yaşıyoruz... off böyle düşününce insanın içi bir hoş oluyo
13 Yorumla- +1 yıl
Hayal etemek güzeldir 😄 inşallah gerçekleşir 😊
- +1 yıl
İnşallah seninkilerde gerçekleir
- +1 yıl
Inşalla sağol 😊
+1 yıl33 yaşında 4 çocuklu bir kadın olurum her halde... şaka şaka kariyerimle ilgili planlarım var ofisimi açmış olurum zannedersem birde ev istiyorum ahanda bu kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel peki 😊
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılOn sene sonra yani 28 yaşında, home office çalışmaya çekilmiş üç çocuk annesi, eşimin biriciği olduğumu hayal ediyorum. O-hoo. Çok güzelmiş, gerçeklere dönmeyeyim en iyisi :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hayal etmek güzel tabi 😄 umarım hayallerin gerçekleşir inşallah 😊
- +1 yıl
İnşallah :) :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 sene sonra Havayolu sirketinde bir pilot olarak veya Tasarladigim gokdelenlere gururla bakan bir Insaat muhendisi olarak goruyorum :)
21 Yorumla- +1 yıl
Oo çok güzelmiş 😃
Bilemiyorum hayatım biraz garip gidiyor ölebikirim bile bilemiyorum ama standart bir yaşantım olmayacak gibi hep bir gariplik 😂
37 Yorumla- +1 yıl
Peki 😄
- +1 yıl
Olur tabi 😄benim aklıma geldi düşünüyordum sizide düşündürmek istedim 😄
- +1 yıl
Tabi iyi yaptım düşünün biraz 😂
- +1 yıl
😄😄😄
+1 yılSorumdan esinlensende; www.kizlarsoruyor.com/.../q4144920-gelecek-10-yilda-kendinizi-nerede-goruyorsunuz
Neyse cevaplayayım :
10 SENE SONRA nasipse, iyi bir yazılımcı olup, iyi bir şirkette iyi bir maaşla piyasada söz sahibi olacağım.01 Yorumla- +1 yıl
Senin sorunu görmedim ki ben 😐 aynı soru gelmiş aklımıza demek ki. Güzel umarım dilediğin gibi olur 😊
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 676 cevap paylaştı. Makine mühendisliğinden mezun olup iyi yerlere gelmiş olarak görmek isterdim. İnşallah öyle olur :D Ölüncede cehennemde :D
12 Yorumla- +1 yıl
Biz o son kelimeyi "cennet" yapalım 😄 inşallah dilediğin gibi olur heršey 😊
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşında iyi bir şirkette avukat olarak görüyorum kendimi good wife gibiyim kariyer kısmı aynı tabi evli falan değilim şirket ortağı falan olmuşum
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel peki 😊
ya ben muhtemelen hapiste olurum... çok eminim yani. bütün avukatlar bir hapse giriyo zaten ülkemizde. Hapis diyorum asdfghjkl
12 Yorumla- +1 yıl
Olmasın öyle şey 😄
+1 yıl10 yıl sonra 29 yaşında olacam hmm evlenmişimdir 1 çocuk yapmışımdır. hayalim olan o arabayı kesin almışımdır. evli ve çocuklu biri olarak görüyorum kendimi.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki 😄
Çok ünlü bir diş hekimi olmuşum. Evlenmişim. Bisürü büsürü çocukum olmuş. Evde bizim ortancanın bokunu temizliyomuşum. Tabi ki kocişkomda bu sırada ben çok Yoruldum diye mutfakta bize harikalar yaratıyomuş 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Haha güzelmiş 😂
+1 yıliş görüşmesinde sölememeniz gereken 2 şey şudur
1 cisi aynı yerimde
2 cisi bu şirketin başında
demeniz
en makul cevap yeteneklerimin en cok kullanabileceğim yerde demeniz gerek insan kaynakları ordan cok adam eler bilginize
kendi cevabım ise yarın ölmiceğimiz ne malum10 Yorumla
+1 yıl30 yasimda isini kurmu triblex evi olan kendisinin ve karisinin altinda arabasi olan 3 tane cocugu olan bir bussiness man :)
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel 😄
+1 yılAllah hayırlısını versin sabahı bile düşünemezken 10 yıl sonrayı hiç hiç düşünemiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun tabi herzaman amin 😊
Evimde cocuklarimin basinda esimin sag tarafinda meslegimin zirvesinde kulturlu ve bilgili bir nesil endisesi olan bir ev kadini olarak goruyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel 😊
Yönetim kurulunda bir müdür evlenmiş 2 çocuğu olmuş anne cocuklar ve baba her akşam birlikte spor yaparken yüzmeye giderken şakalaşırken düşünüyorum :D
12 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş 😄
+1 yılBu benim özelim. Planlarımı paylaşmayı sevmiyorum. İş konusunda bu firma için soruyorsanız bunu kimse bilemez. Belki burada kalırım belki başka bir firmaya giderim. Bu sırf benimle değil sizin politikalarızlada alakalı. Asla vefasız ve fedakar olmayan birisi değilim ama işler benim açımdan zora girerse durum bundan ibaret. Olumlu giden bir süreçte emekli olana kadar kalmayı yeğlerim ama olumsuzluk karşısında ne benim size faydam ne de sizin bana faydanız olur. Çok mu ağır oldu :)
00 Yorumla
+1 yıliki farklı noktada görüyorum kendimi ve şu an o dönemecin ucundayım
birincisi ya hayallerimi gerçekleştirip amaçlarıma ulaşmış olacagım
ikincisi ya da evimden uzakta bir boşlukta sallanacağım11 Yorumla- +1 yıl
Umarım birincisi olur 😊
10 yıl öncesi düsünmüstüm demişrim ki sevdigim insanla evlenmiş cocuk sahbi olurum diye hala :( evlenemedim ve nerde isebitecek o yuzden önümüzdeki 10 yıl içn asla bir düsüncem rabbim hayırlısını versin :)
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı olsun tabi amin 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 10 yıl sonra başka (adı bende saklı) bir ülkedeyim ve mesleğimi yapıyorum, sevdiğim adamla evliyim ona kavuşmuşum, hatta belki çocuğumuz olmuştur :'(
ah ya hayal edince korkuyorum gerçek olmayacak diye..11 Yorumla- +1 yıl
Umarım hayalin gerçekleşir 😊
vallahı hiç bilmıyorum allah hayırlı ömür nasip etsin.)
11 Yorumla- +1 yıl
Amin 😊
+1 yıl30 yaşında ana sınıfı öğretmeni olarak görüyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel 😄
+1 yıl29 yaşında ben :'( En az bir çocuğum olsun :/ İnşaAllah. İkiz olursa ne ala :/ Öyle ya ama yaş 30 a gelmiş :'(
11 Yorumla- +1 yıl
Üzülme her yaş ayrı güzeldir 😐
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 728 cevap paylaştı. Okul öncesi öğretmeni
Evli 1çocuğu belki olabilecek bir bayan
İzmir'de yaşayan
Inşallah yani😊🙏🙏11 Yorumla- +1 yıl
Inşallah canım 😊
+1 yılasansörde yemin ederim ne alaka bilmiyorum. umarım psikolojim b*k değildir
11 Yorumla- +1 yıl
Haha 😄
+1 yılFBI tarafindan aranan kaçak uyuşturucu satıcısi seksi motorlu bir kadin olarak görüyorum hahah 😎😄😄
11 Yorumla- +1 yıl
Naptın kız 😳 hahaa 😄
Cehennemin 9 katında. cehnnem gişesinde işe başlarım :)
11 Yorumla
+1 yıl10 yıl sonra kendi işimin başına geçmiş bekâr işkolik bir insan olarak görüyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Peki 😊
tanri daglarinin ulgen tarafinda atesin onunde saman becerirken kendini hayal ediyorum cok fantastik geldi bana :D
13 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl hayal 😮😄
- +1 yıl
😄😄
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel 😃😄
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılyuksek yapmıs dıl egıtımı gormus mımar :) evlı hatta 1 cocuk babası 30 oluyom bende heralde
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel 😄
- +1 yıl
eyv :)
Pastanesi olan ünlü bir pastacı hiç umudum yok ama hayaller...
11 Yorumla- +1 yıl
Olur belki hiç belli olmaz 😊
+1 yılmuhtemelen 7-8 bin tl maaşla çalışan iyi bir evde oturan çok sağlıklı olmasamda eh işte diyebilcek şekilde yaşayan hafta sonları arkadaşlarla eğlenmeyi bilen ama kesinlikle evli olmayan birisi olarak görüyorum kendimi
10 Yorumla
+1 yılBen 10 yıl sonra ,
Evli , 1 çocuklu olurum.
Evi mi almış olurum.
Arabamı aldım zaten.
33 yaşın da olurum.
İyi bir restaurant 'ın başında olurum.
Daha iyi paralar kazanırım.
Kafam rahat olur.
En önemlisi Sevdiğim birisi yanında olur.12 Yorumla- +1 yıl
Güzel inşallah 😊
- +1 yıl
Uğraşıyorum bunun için.
+1 yıl51. Bölgede uzaydan gelen türlerle barış antlaşması yapıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Ilginç 😄
10 yıl sonra 34 yasında olucam aman allahım dusunmek bıle ıstemıyorum.:):)
21 Yorumla- +1 yıl
Peki 😄
+1 yılO zaman herhalde öğretmenlik ve yanında fotoğrafçılık yapar. İkinci Üniyi okurum. :D Eğitime son vermeyi düşünmüyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Iyimiş 😄
- +1 yıl
ya da ikiz sahibi olsam oyshh ^^ bir erkek bir kız <3
- +1 yıl
O da güzel olur 😄 çok tatlı olur ya 😊
- +1 yıl
inşAllah :) :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 692 cevap paylaştı. kendimi kariyer sahibi, kendimle hayatimla memnun, mutlu, saglikli biri olarak gormegi istiyorum. ama yani hayal kuruyoruz iste :P
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım hayalin gerçekleşir 😊
+1 yılCalismaya baslamis ve 4 5 yaslarinda bir cocugum var hos bir evim cok sevdigim bir esim 😊
Yalniz guzel hayal kabul etmek lazim.11 Yorumla- +1 yıl
Güzel tabi 😄😊
Kızlarla partide ::(
https://i.ytimg.com/vi/lKsaEV0IMqA/hqdefault.jpg60 Yorumla
+1 yıl40 küsür olurum herhalde ben :9 emeklilik için gün sayıyorda olabilir belki mezar belkide hapis belki de hastanede olabilirim belkide askere alırlar ya bizi
16 Yorumla- +1 yıl
Herşey olabilir tabi 😅
- +1 yıl
herşey olabilir..
- +1 yıl
@Itachi12 beyazladı kıllar beee
- +1 yıl
@Itachi12 ;))) havalıyım çünkü yelleniyorum
- Devamını Gör (401)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026