10 yıl sonra bu gün 15 tatil yaklaşıyor diye uçak bileti alıyor olurdum. Dünyada gezilecek çok yer var ve 15 tatilde öğretmen olacağım için 1 hafta tatilim olacak
Bizde lk yok, bayern'dayım ben. Mathe, deutsch, englisch, bwr bunlar prüfungsfächerlarımdı. Hepsi schriftlich englisch hem schriftlich hem mündlich.😄 sen hangi fachlardan gircen? 😃
Hayallerime yaşasaydım ingiltere prensiydim :). 10 yıl sonra sevdiklerim mezarımın başında duada edebilir belli olmaz o iş. Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,4b cevap paylaştı.
10 yıl sonra 46 yaşında olurum.. İyi bir kıza bir türlü rastlamadığım için bekar kalmış olurum.. Kendimi gezip tozmaya veririm.. Türkiyede gezilmedik yer bırakmam (doğu hariç)..
Hayatımda kendimce özel olan hedeflerimi başarmış hayallerimin peşinden koşar adım giden biri olarak son platonik aşkımı doğru seçmiş ve onunla hayallerimdeki aşkı somutlaştırmış olarak...
Evli, 3veya4 çocuklu, uluslararası tarım şirketlerinden birinde ithalat müdürü (veya daha başarılı olursam genel md yardımcısı), yazları İzmir çeşmede yazlıkta
ALLAH ömür verirse yeminli mali müşavir olarak görmek istiyorum
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Heeyyy evliyim çok güzel bir karım var :) Dünyalar tatlısı bide kızım var adının hep ikra olmasını istemiştim. İsminin Anlamı gibi hem okuyacak hemde okutturacak..😍 hadi amaaaa yoksa o hep istediğim araba mı o ;) :))))
on sene sonra 29 yaşında olucam, kendimi o yaşta kariyer sahibi, kendi ayakları üzerinde duran biri olarak, kendim gibi bekar arkadaşlarımla birlikte yaşadığım, her boş vaktimizde kendimizi dışarı attığımız biri olarak görüyorum :)
Gözünü içine bakaraktan sizin müdürünüz olarak görüyorum demiştim. Tecrübem olmamasına rağmen işe almıştı. 7 ay sonra terfi aldım ama beni tatmin etmedi iş bende bıraktım.
10 sene sonra 35 yaşımda ve iş hayatımda bir yönetici kadrosunda başarılı bir şekilde çalışmaya devam etmekte görüyorum belki evlenmiş olurum kendi evim arabam falan olacak şekilde görüyorum
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
Bundan 10 sene öncede aynıydım 10 sene geçmiş bugün hâlâ aynıyım 10 sene sonrada böyle olmaktan korkuyorum adam olamadım hiçbir şey başaramadım of evde kaldım.(
10 sene sonra ben: 24 yasinda İstanbul'da kocasiyla beraber müstakil bir hayat geciren iyi bir isi olan modern bir kadin ailesine düskün olan kocasiyla zaman gecirip kendne ve kocasina iyi bakan süper bir is kadini 😊💪
Ben milliyetçi bir insanım çok parada gözüm yok olursada zaten milletim için kullanırım. ama olmayıncada elime bir yerden silah alır dağa çıkarım heralde.
yarın ne olacagını bilemezken 10 yıl sonranın hayalini kuramıyorum malesef
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Annem kanserden tamamen kurtulmuş, iyileşmiş. Babam ise kalp hastalığından kurtulup iyileşmiş, ablam daha mutlu olup hayatını düzene sokmuş, ben ise tüm borçlarımızı ödemiş, aileme ev araba almış, kendi hayatını kurmuş ve doktor olmuş 8 çocuk babası olmak isterim inşaAllah amin :(
30 yaşında is sahibi bir çocuk annesi eşini işini ve çocuğunu aksatmadan her yere kosusturan ve beliren kirisikliklara üzülen bir kadın olarak görüyorum
Ama 30 a geldiğinde herşey hayalin gibi olmuyo bilesin :) kariyer dediğin öyle kolay olmuyo deneyim gerekiyo ben yeni yeni kazanıyorum bu deneyimi cok çalış cok oku :) bide sakın yaşlısın deme senin yasındaki halimden daha iyiyim :)
10 Yıl sonra İzmirde bir yazlıkta bir evim olucak evlenmicem her gün başka hatunla olcam gece alemlerine akcam birsürü kitap okicam denize giricem dondurma yicem anasını sikicem ortalığın. Saygılar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
Şu anki hesaplarıma göre profesör olarak görüyorum.
Oo inşallah 😃
Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Umarım Avustralyada olacağım hayallerim gerçekleşirse tabi
Dilediğin gibi olur inşallh 😊
inşallah :D
Bn İstanbul nöropsikokoji laboratuvarında doktorasını yapan bir bilim adamı olarak görüyorum
Güzelmiş 😄
10 yıl sonra bu gün 15 tatil yaklaşıyor diye uçak bileti alıyor olurdum. Dünyada gezilecek çok yer var ve 15 tatilde öğretmen olacağım için 1 hafta tatilim olacak
işimi yapıyor olurum ama evlilik konusunda emin değilim :D
Peki 😄
Evde oturmuş ders çalisyor olacagim😂😂😂😂😂😂😂 🚬
#rr
Kız 10 sene sonra niye hala ders çalışıyorsun 😂😂
Bana belli olmazda ondan 😂😂😂 25 yasimdan sonra anca ünv baslicam gibi gözüküyor ondan😂😅
Bende daha başlamadım üni'ye ama ozamana bitiririz herhalde 😂 inşallah yani 😅😂
Sen napion simdi? Abitur yaptin mi?👀👀
Bu sene yaptım evet 😄 bidaha sene başlamayı düşünüyorum üniye 😄 şu an evdeyim yani 😄 sen yaptın mı abi'yi?
Nein bin dabei 😒😒😒😒 q1 dayim😅
Viel glück ozaman 😊😇
Danke😄😄 senin lk fächerlarin neydi?
Bizde lk yok, bayern'dayım ben. Mathe, deutsch, englisch, bwr bunlar prüfungsfächerlarımdı. Hepsi schriftlich englisch hem schriftlich hem mündlich.😄 sen hangi fachlardan gircen? 😃
Oh gott😖😖😖
Benim mathe kunst
3. sowi
4. türkisch mündlich
Vay be türkce mi var sizde 😃 ne güzel 😄
Yaa var 😄😄
Çok iyimiş ya 😄
Yaa hsyatimi kurtario o ders 😂
Eminim öyledir ya 😂 cok şanslısın 😄
Insalöah bakaöim😄😄😄😅
30 yaşında herhalde okulu bitirmiş bir avukat olurum 😊
Güzel 😄
Evlenmiş ve olursa bir oğlu olmuş. Çocuk gelişim öğretmeni olmak vay. d. d ben neymişim.
Güzel 😄
Evet. d
Hayallerime yaşasaydım ingiltere prensiydim :).
10 yıl sonra sevdiklerim mezarımın başında duada edebilir belli olmaz o iş.
Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler
14. Kasım.2025 yılında görüyorum. :):
aferinn oluma
Maşallah bu ne zekâ böyle😂😂😂😂😂+1
😂😂
Çok akıllısın 😄😂
Hiç akıl yok bu çocukta ,
Sanarsınki 3+4=7 yaşında
29 yaşında hala evlenmemiş (Evlenmiş te olabilirim burası şaibeli bir bölge) Gemide görüyorum :D
Peki güzel 😄
37 yasimda 3 cocuk annesi ve kariyer sahibi bir kadın olarak 😄
Güzel 😄
çocukta yaparım kariyerde pozisyonunda gibi gibi :)
Güzel peki 😄
10 yıl sonra 46 yaşında olurum..
İyi bir kıza bir türlü rastlamadığım için bekar kalmış olurum..
Kendimi gezip tozmaya veririm.. Türkiyede gezilmedik yer bırakmam (doğu hariç)..
Hayatımda kendimce özel olan hedeflerimi başarmış hayallerimin peşinden koşar adım giden biri olarak son platonik aşkımı doğru seçmiş ve onunla hayallerimdeki aşkı somutlaştırmış olarak...
Evli, 3veya4 çocuklu, uluslararası tarım şirketlerinden birinde ithalat müdürü (veya daha başarılı olursam genel md yardımcısı), yazları İzmir çeşmede yazlıkta
այո շատ մարդիկ չեն հասկանում, ես գրեցի, հայերեն: :DDD
Bide ne yazdığını anlasam 😕😄😂
O kadar ki durumum Vahim dusun yani, kendimi dahi goremiyorum bazen.. 10 yıl sonrasını nasıl goreyim😂😂
Haha 😂
10 Yıl çok. 5 Yıl sonra kendimi Türkiyenin en iyi mimarlık şirketinde çalışıyo olarak görüyorum.
Oo güzelmiş 😄
:))
Türkiye'nin en iyi tiyatro oyuncusu olarak görüyorum.
Oo inşallah 😊
Insallah iyi saygili kalbi temiz allah korkusu olan bir eşim olur
Inşallah dilediğin gibi olur 😊
Villamın bahçesinde kahvemi yudumlarken görüyorum , okul bitmiş , evlenmişim , çoluk cocuk falan derken güzel bir keyif sürerim :)
Ne güzel inşallah 😄
evlenecek eş bulmak lazım önce :D
Bulurdun bulursun 😄
inşallah diyelim allahtan ümit kesilmez dimi :D
Tabi aynen 😊
hayırlısı neyse o olsun demek yeter bazen :D
Hayırlısı olsun aynen 😄
Amin :)
ALLAH ömür verirse yeminli mali müşavir olarak görmek istiyorum
Heeyyy evliyim çok güzel bir karım var :)
Dünyalar tatlısı bide kızım var adının hep ikra olmasını istemiştim. İsminin Anlamı gibi hem okuyacak hemde okutturacak..😍 hadi amaaaa yoksa o hep istediğim araba mı o ;) :))))
Inşallah istediğin gibi olur 😊
Amiiiiin..
Ecmain.
Bende mercedes fabrikasında otomotiv Mühendisi olarak görüyorum
ondan sonra türkiyeye gelerek ilk %100 yerli arabayı yapıcam
Güzel inşallah 😊
on sene sonra 29 yaşında olucam, kendimi o yaşta kariyer sahibi, kendi ayakları üzerinde duran biri olarak, kendim gibi bekar arkadaşlarımla birlikte yaşadığım, her boş vaktimizde kendimizi dışarı attığımız biri olarak görüyorum :)
10 sene sonra 30 yaşımda olacağım. Okulu bitirmiş, benim İtalyan'la evlenmiş dünyanın neresinde olurum bilmiyorum :) çocuk sahibi olmamış olabilirim
Her türlü ortama girmiş, Ortamların aranan adamı olma özelliğini kaybetmemiş, Sabah erken kalkıp güne başlayan kaslı adonisli bir doktor
29 yaşında hala evlenmemiş ölümüne hayatını yaşayan bir bilgisayar mühendisi olarak görüyorum kendimi._.
Yani askere gidip te dönemeyecek mişim gibi bir his var içimde umarım öyle olur çünkü yatakta uyurken ölmek istemiyorum :)
17lerde 30'a gelince falan bir şeyler başarırım diye hayaller kuruyordum ama 17 yaşındayken daha iyiymişim l*n . artık her şey bombok.
Gözünü içine bakaraktan sizin müdürünüz olarak görüyorum demiştim. Tecrübem olmamasına rağmen işe almıştı. 7 ay sonra terfi aldım ama beni tatmin etmedi iş bende bıraktım.
10 sene sonra 35 yaşımda ve iş hayatımda bir yönetici kadrosunda başarılı bir şekilde çalışmaya devam etmekte görüyorum belki evlenmiş olurum kendi evim arabam falan olacak şekilde görüyorum
Bundan 10 sene öncede aynıydım 10 sene geçmiş bugün hâlâ aynıyım 10 sene sonrada böyle olmaktan korkuyorum adam olamadım hiçbir şey başaramadım of evde kaldım.(
29 yaşında evli 1 çocuk ya da 2 de olabilir. Bankada müdür yardımcısı olmadı devlete kapak atarsam sonum iyi görünüyor. :D
ALLAH izin verirse :
Otel sahibi , mutlu, neseli, sevdigiyle birlikte biri olurum insallah 💭😄😊😊
Inşallah canım 😄
Amin hepimizin hayati istedigimiz gibi yolunda ve guzel olur insallah 😊
Amin 😊
😊😊
10 sene sonra ben:
24 yasinda
İstanbul'da kocasiyla beraber müstakil bir hayat geciren
iyi bir isi olan modern bir kadin
ailesine düskün olan
kocasiyla zaman gecirip kendne ve kocasina iyi bakan süper bir is kadini 😊💪
28yasında olacağım ve mutasyon geçirmediğim sürece aynada göreceğim kendimi :D
Bravo 👏👏😄
Teşekkürler :D
Rica 😄😂
Nedense 10 yıl sonra çok zengin tanınmış, yapılı çekici biri olabileceğimi düşünüyorum. Amin
Tesekkur ederim :)
bu soru çok önemli. herkese klasik geliyor ama herkeste tıkanıyor nedense :)
Aynen 😄
Wallahh... 1 saniye sonrasına senedimiz yohhturr...10 yılı hiç düşünmemişemm...😀
Iyi peki 😄
basketbol antrenoru olarak goruyorum kısmetse ınsallah
Umarım istediğin gibi olur 😊
Insallah
lig tv, trt spor ya da ntv spor da spor spikeri inşallaahhh :)
Oo güzel inşallah 😊
teşşekkürler inşallah :)
Heralde iş yerimde randevularıma yetişme planı yapıyor olucam🙈
Kariyer peşinde güzel 😄
@olymposbebegim Dişimi yaptırmaya sana gelecem
Kendimi biyerde göremiyosam. Bu öleceğim anlamına mı geliyor?
Hayır tabiki 😄
Ben milliyetçi bir insanım çok parada gözüm yok olursada zaten milletim için kullanırım. ama olmayıncada elime bir yerden silah alır dağa çıkarım heralde.
36 yaşında, muhtemelen büyük ölçekli bir şirketin yönetim kadrosunda, bide biemdabulyuyla görüyorum kendimi😍
yarın ne olacagını bilemezken 10 yıl sonranın hayalini kuramıyorum malesef
Annem kanserden tamamen kurtulmuş, iyileşmiş. Babam ise kalp hastalığından kurtulup iyileşmiş, ablam daha mutlu olup hayatını düzene sokmuş, ben ise tüm borçlarımızı ödemiş, aileme ev araba almış, kendi hayatını kurmuş ve doktor olmuş 8 çocuk babası olmak isterim inşaAllah amin :(
30 yaşında is sahibi bir çocuk annesi eşini işini ve çocuğunu aksatmadan her yere kosusturan ve beliren kirisikliklara üzülen bir kadın olarak görüyorum
Herkese göre darklı tabi senin için 30 benim için 45 yas
Evet 😄
Ama 30 a geldiğinde herşey hayalin gibi olmuyo bilesin :) kariyer dediğin öyle kolay olmuyo deneyim gerekiyo ben yeni yeni kazanıyorum bu deneyimi cok çalış cok oku :) bide sakın yaşlısın deme senin yasındaki halimden daha iyiyim :)
5sene sonra danışman/akademisyen olarak görüyorum. Hayırlısı herşeyin
Hayırlısı olsun tabi 😊
Elimde biberon, muhtemelen esimi arayip ; susmuyor bu napicam demekle mesgul olcam -)
iyimiş 😄
Guzel hayal -)
umarım aradığım gibi birini bulup evlenmiş ve iyi bir iş sahibi olmuş olurum :'(
Dilediğin gibi olur inşallah 😊
Amin inşallah :)
Bilemiyorum belkide 1 yıl sonra ölücem Allah bilir :D
Tabiki allah bilir 😄
Gitarist & Soloist ve Back Vocalist, İlişkili, zengin askjdasdf
Güzel 😄
Allah nasip. kismet edrr ise iyi bir Insaat Muhendisi ve Mimar olmak
Amin insAllah.
10 yıl önce bu soruyu cevaplamıştım hiç biri olmadı. O yüzden hedef koymuyorum artık.
Peki 😕
Bir kamu kurumunda il müdürü olurum. Evli coluk çocuk falan :)
Güzel 😊
Valla 10 gün sonrasını bile düşünemiyorum 10 yılı hiç düşünemiyorum:))
Peki 😄
10 Yıl sonra İzmirde bir yazlıkta bir evim olucak evlenmicem her gün başka hatunla olcam gece alemlerine akcam birsürü kitap okicam denize giricem dondurma yicem anasını sikicem ortalığın. Saygılar.
askeriyede kara kuvvetleri falan ama ben en fazla 3 yıl yaşarım dostum.
Deme öyle ya allah herkese uzun ömür versin 😊