oldugum yerde mutsuz ve daha umutsuz degisen birseyin olacagini sanmiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bana kalsa 2 çocuğu olan işi gücü bırakmış zengin koca parası yiyen bir tip olurum ama bu gidişle çalıştığı yerde en üste gelmiş başkada bir boku olmayan biri olucam
• İstanbul Hisar Üniversitesi Selçuklular Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Tuğrul YAK • Sülüs, Nesih, Talikten icazetli Hattat • Evli ve 2 Çocuk babası bir insan ❤️
Allah nasip ederde yazarken dag adami gibi sakal biyik salicam saclari falan motor alip harley davidson modeli gezicem gezgin görüyorm kendimi 10 sene sonra
10 yıl sonra bir yanımda evlenirsem o akyadayız denize karşı oturmuşuz bir kandan denzi izliyoruz ben ona sarılmışım yandan james blunt çalıyor you are beatifull tabi bu hayal
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
10 yıl sonra 32 yaşında işinde yükselmiş güzel işlere imza atmış belki evli çocuğu olan biri olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
10 sene sonra 27 yaşında, okulu bitirmiş ya host, ya fitness model olurum inşallah ;)
5 yil gore bilirsem ne ala elimde baston gencliyimde nerdim ah ulan ah diye anip bebelere nasiat ve bilmislik taslarim sanirim.😁😂😂
28 yaşında, kimya teknisyeni, evli, mutlu, çocuklu :)
oldugum yerde mutsuz ve daha umutsuz degisen birseyin olacagini sanmiyorum
Bana kalsa 2 çocuğu olan işi gücü bırakmış zengin koca parası yiyen bir tip olurum ama bu gidişle çalıştığı yerde en üste gelmiş başkada bir boku olmayan biri olucam
31-32 yaslarinda ve evlenememis ama cok iyi bir kariyeri olan bayan goruyorum.
kariyer yapmıs ama evlenemiş evı arabası olan bır kurusu :)
Çukurova Universitesi Ziraat Fakultesi Tarim Ekonomisi bolumunde Yar. Doc. Dr. Olarak goruyorum.
• İstanbul Hisar Üniversitesi Selçuklular Tarihi Anabilim Dalı Başkanı
Prof. Dr. M. Tuğrul YAK
• Sülüs, Nesih, Talikten icazetli Hattat
• Evli ve 2 Çocuk babası bir insan ❤️
Allah nasip ederde yazarken dag adami gibi sakal biyik salicam saclari falan motor alip harley davidson modeli gezicem gezgin görüyorm kendimi 10 sene sonra
10 yıl sonra bir yanımda evlenirsem o akyadayız denize karşı oturmuşuz bir kandan denzi izliyoruz ben ona sarılmışım yandan james blunt çalıyor you are beatifull tabi bu hayal
10 yıl sonra 32 yaşında işinde yükselmiş güzel işlere imza atmış belki evli çocuğu olan biri olabilirim.
Güzel 😄
Bir yerde görmüyorum, zira kehanet yeteneğim mevcut değil.
Söylemek istemiyorum. Hiçbi b*k bilmiyorum ama 10 sene snramı gayet iyi biliyorum :)
Çocuk yapmamış, onun yerine evlat edinmiş ve evinde kedi-köpekleri olan bir veteriner :D
1 sene önce firma kurdum 10 sene sonra firmayi daha büyük sekilde görmek isterim :D
Inşallah 😊
ben evli ikiz çocukları olan iyi bir anne olurum heralde :)
10 yıl sonra 30 yaşıma girmiş olacağım valla dobra olmak gerekirse bir b*k olmaz :)
Sanırım mutsuz bir hayat ve çok para ve sürekli kaygılı.
yarın ölmeyeceğim ne malum gelecek hakkında bir şey görmüyorum
Orası öyle tabi hiç birimizin garantisi yok
İnşallah hayal ettiğin gibi olur canım... Ben 10 yıl sonra 41 yaşımda olucam.. Ve büyük ihtimalle yine yakışıklı olucam! :) :)
evli mutsuz çocuklu belkide ayy heycanlandım kız yinde
Niye mutsuz dedin😐 mutlu ol 😊kız niye heycanlandın 😄
evli 1 oglu olan sabah 8 aksam 7 kopek gibi calisan bir sahis
Altın günümde komşunun yaptığı kısırın tarifini alırken görüyorum apfkndmamdm
Haha iyimiş 😂fjfj
göremiyorum bakıyorum bakıyrum, bulamıyorum.. sanırım dünyada yokum.
Bu süre içerisinde olan, azim ve istikrarıma bağlı..
Bende üniversitede öğretmenlik yapmak için gerekli çabaları veriyor olurum
10 yıl sonra kendimi KS'nin admini olarak görüyorum :D :D
10 yıl sonrasına alsak zamanı farkına varmam bile takvimlere bakmasam
marsta görüyorum..
para b*k uzay seyahatine cıkmışım..
33 Yaşında :) Muhtemelen aynı olduğum yerde
Bekar ve Mutlu :)
Bir bankada genel müdür olarak, bir önce ki on yıllık planımı yedinci yılda tamamladım bakalım bundan sonrası nadip
29 Yaşında, toplum için iyi insanlar yetiştiren bir ilk okul öğretmeni olarak görüyorum. Evlilik ve çocuk belli olmaz :)
10 sene sonra 34 yaşında olacağım ve sanırım okulu bitirip yazılım sektöründe iyi bir kariyerim olacak.90% Kanada'da yaşıyor olacağım :D
Nerde görecez
MEB'de emekliliği bekleyen bıyıklı göbekli kel ve gözlüklü bir öğretmen :) evli ve 3 çocuk babası
Ben geleceği göremiyorum ıyy iğrençti l*n . Tamam tamam küfür etmeyin
Cehennemin dibinde, her an kıyametin kopmasını bekliyorum :D
Bilemiyorum belki mezarda belki işi gücü olan evli 1 çoçuk babası da olabilirm Allah bilir :)
10 sene sonra 36 yaşında kocaman bir kadın oluyorum ama hala ruhumun 18 kalacağından eminim
Polisliğe girmiş, komiser olmuş, 31 yaşında bekar takılan birini gördüm.
İşimin basında çocuğumla evli ve yüksek bir maaşlı bayan olarak görüyorum D:d:d
Yarına Çıkacağımız Mühim... Nerde Çıkıp Çıkmayacağımı Bilemem Erken Konuşmak olmasın Ama Olduğum Yer şuanlık iyi...
batı taraflarında bir ilçede ilçe tarım müdürlüğü olarak devam ederken görüyorum. ölmez de sağ kalırsam tbi
Çok güzel bir şekilde yaşamak istiyorum eşim ve kızımla birlikte , fakat 10 yıl sonrasını göreceğime inanamıyorum
Mercedes Benz CLS 350 cdi arabamin içinde sevgilimle beraber deniz manzarasıni seyrederken görüyorum.
CLS kasalrın tipi bana çok itici geliyor nedense :) ama sen seviyorsan umarım hayalin olur :)
@niyebmtle. Sende Birgün Audi A6 sahibi olursun umarım ☺☺
:) 10 yıl sonra a6 nın önemi kalmaz :)
@niyebmtle Audi A6 2025 model olur o zaman da :D
:) a6 genç işi araba 10 yıl sonra ben yaşlanacağım ya mersedes e serisi ya da audi a8 alırım :D yaşlı arabası alırım :D
30 yaşında, çalışan ve kız arkadaşlarıyla dünya turuna çıkan evlenmemiş ama bebek isteyen biri olurum herhalde :I
Anaokulumu açmış olurum sevdiğim adamla evlenmiş çocuk yapmış olurum büyük bir ihtimal
Kendimi Ahirete intikal etmiş Hakkın Rahmetine kavuşmuş olarak görüyorum. : ) Allahım yaşamak hayırlı ise yaşat ölmek hayırlı ise ruhumu kabz et.
Sevdiğim kızdan istediğim cevabı alırsam Ünlü bir lojistik firmasının sahibi olarak ama alamazsam mezar da.
Galiba o an ki cevabım " sizin koltugunuzda " olurdu
Kendi evimde kahve eşliğinde kitap okurken :D :D :D
32 yaşında mühendis 2 çocuk babası bir adam olurum
farklı bir şehirde elimde fotograf makinesiyle gezerken
Çok değil 5-6 sene sonra iş hayatı ve evlilik söz konusu olabilir. Zaman çok hızlı geçiyor.
10 yıl sonra yani 28 yaşımda evde kalmış kendini işine vermiş bir psikopat olarak görüyorum kendimi
Asik oldugum kiz beni reddetmis, bos bos dolasan biri olarak goruyorum :(
zor bir soru. çünkü ilerde önümde çok yol var. büyük ihtimal makine mühendisi bir aile babası
3 cocukla ortada kalmis baba sendromuna yakalanmis biri olarak gruyorum
Ağzı açık bırakılmış çükürda bacağım kırık hava çok soğuk
@Mordelisibirkiz onun yanında görüyorum inşallah :D
Senin yanında goruyorum 😇
@Mordelisibirkiz :D <3
<3 niye kalp olmuyo l*n bu
oldu :D
Hahahah 😂😂 ❤❤