Kızlar Bir Adım Öne 10 yıl sonran kendinizi nerede görüyorsunuz? (Sayfa 5) AksesuarAşkı Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 10 yıl sonran kendinizi nerede görüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Insallah nasipse yaptigim isin amirlik veyahut müdürlük makaminda görüyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben kendimi goremedim bir sorun falan olmasin :D 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Olabir yok sorun yoktur sanmıyorum 😄 Yorumla
lale355 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Evli, mutlu, çocuklu :D 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl 😄👍 Yorumla
JessPinkman Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,6b cevap paylaştı. İnşallah; evli, mutlu, çocuklu 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Inşallah 😊 Yorumla
xxmelikexx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 313 cevap paylaştı. evde paatates soyarken görüyorum :D 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl 😄😄 Yorumla
mMaxcodeRİMm Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bebeğimin bebeğini değiştirirken 4 0 Yorumla
iskoc_hakem Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,2b cevap paylaştı. senin müdürünün koltugunda der gecerim. 1 2 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Benim müdürümün koltuğunda oturamassın çünkü ben müdür olucam 😄 Yorumla iskoc_hakem +1 yıl dikkat et otururken ben olmayım koltukta Allah muhaafaza. Yorumla
HazalYelii Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Gelecegi görsem burada ne işim var :D 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Kimse görmiyor geleceği 😄 sadece hayaller veya hedefleri söylüyoruz 😄 Yorumla
mylive1997 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl okumuş iyi meslek sahiibi evlenmiş 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Güzel 😄 Yorumla
SkinnyXXX Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl o kadar yaşayacağımıda bilmiyorm :D 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Onu bende bilmiyorum kimse bilmiyor 😄 Yorumla
FlawlessHarlena Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. 26 yasinda, inşallah meslegini eline almis ozgur bir bayan olucam ✌ 0 0 Yorumla
Gazor Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belkide O Anlattığın Kişinin Babası ve Eşi Ben Olucam :) 0 0 Yorumla
sizofrenkarinca Takip Et Master Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,3b cevap paylaştı. 35 yasinda çocuğuyla her gün gezen biri olurdum. 2 1 Yorumla YaramasKid35 +1 yıl yaslanmissin kiz Yorumla
Oguzhankoccc Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kısa ve ney bir şekilde cevaplardım iş görüşmesinde şu an DA CEVAPLADIGIM SORUYU SORARKEN. :))) 0 0 Yorumla
sweetangel_18 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Havuzlu ev araba sahibi 😍 1 2 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Güzelmiş 😃😄 Yorumla sweetangel_18 +1 yıl 😉😎😎 Yorumla
Erdal_Gümüş Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl Bunu biz göremeyiz zaman bize gösterir 1 2 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Öyle ama hayal kurabiliriz😄 Yorumla Erdal_Gümüş +1 yıl hayaller ooooo :))) Yorumla
_Hedvige_ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl bir okulda ogretmen :D 1 4 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Güzel 😄 Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Di mi ya :D Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Eveet 😄 Yorumla _Hedvige_ +1 yıl :D :D Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 58b cevap paylaştı. Ne bu amerikan soruları 1 4 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Amerikan sorusu mu😐 Yorumla Nükleerteori +1 yıl Amerikanların iş görüşmelerinde sorduğu klişe soru 😏 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Türkiyedede sormuyorlar mı 😄 Yorumla Nükleerteori +1 yıl Belki de, Yorumla
illalazımmıki Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,5b cevap paylaştı. 10 sene sonrasına garantimiz yok ki kuzu. boswer 2 0 Yorumla
gizliolanbiri Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Evli mutlu çocuklu :D 1 2 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Inşallah 😊 Yorumla gizliolanbiri +1 yıl İnşallah Yorumla
rukitos Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl 30, evlı mutlu cocuklu inş:D 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Inşallah 😄 Yorumla
Kazanovaaa Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6b cevap paylaştı. 30 yasında kaptan pilot ve tabiki bekar 😎 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Güzel 😄 Yorumla
haymatlos_beyrut Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Sanırım ingiltere de görüyorum kendimi 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Peki 😄 Yorumla
Dansvarsavarim Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Turkiye Cumhuriyeti Başbakanı 😀😀 1 3 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Ooo büyük hayal güzel 😄 Yorumla Dansvarsavarim +1 yıl Hayal değil hedeff Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl 😄👍 Yorumla
BozuKalp Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl şu an hiç kestiremiyorum ne çıkarsa artık. 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Peki 😄 Yorumla
SiyahlıKadın_1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Gaybı göremiyorum. Ölmeyecegimin garantisi yok. 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 18,8b cevap paylaştı. bilemiyorum muhtemelern yine yalnız olurdum... 1 0 Yorumla
htc0606 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 547 cevap paylaştı. Hala okuyor olarak goruyorum kendimi 1 0 Yorumla
Okpekiaeoby Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl hiç bilmiyorum hayatım her yere gidebilir şu anda 1 0 Yorumla
HepeR Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Allah ömur verirse Evli mutlu çocuklu bir aile 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Amin inşallah 😊 Yorumla
Yorumkâr Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 10 yıl sonra kendimi 2025te görüyorum :)) 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Ne tesadüf bende 😄😂 Yorumla
agnostikharun Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl siyasete yeni giren birisi olarak :) 2 2 Yorumla Itachi12 +1 yıl Rusya basbakani harin sahin Yorumla agnostikharun +1 yıl @Itachi12 o yaşta anca milletvekilliği Yorumla
bastiyan Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 934 cevap paylaştı. Ruhuna sahandayumurta 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,6b cevap paylaştı. yarın ölmeyeceğimiz ne malum 1 0 Yorumla
YetimÖksüz00 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yetimhanede Gayri Meşru Birinin 10 yıl sonraki hayatı nasıl olabilir :'( 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,3b cevap paylaştı. Evli mutlu falan D: 2 3 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Güzel 😄 Yorumla Vault_Boy +1 yıl Daha güzel ne var alla alla :D Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Daha güzeli yok galiba 😄 çok güzel tamam 😄👍 Yorumla
Firat1991 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 369 cevap paylaştı. dağ başında mangal yakarken :ÇD 1 0 Yorumla
darkman_25 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl ölmüş olurum heralde gel bir fatiha oku :D 1 2 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Deme öyle ya allah hepimize uzun ömür versin 😄 Yorumla darkman_25 +1 yıl Amin saka yapiorum elbet ole Yorumla
Iris18 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ya anne ya da bir ölü :) 1 0 Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı. bir edebiyat öğretmeni olmuş *-* 1 0 Yorumla
Romaİmparatoru Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl 10 yıl sonrasını bilebilmek imkansız 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Orası öyle tabi ama yinede insanın bir düşüncesi olur bence Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 63,9b cevap paylaştı. Huzur evinde görüyorum :) 3 2 Yorumla eceesuecesu +1 yıl 40 yaşında huzur evinemi gidilir Yorumla emre00 +1 yıl @eceesuecesu Gidilir :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 10 yıl sonra kendimi degilde seni görebiliyorum. 10 yıl sonra sen kollarımdasın :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hiç sorma aklıma getirmek istemiyom :( 1 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Niye 😐 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ölmüş olacam herhalde akciğer kanseriyim 😔 1 2 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Çok geçmiş olsun, kötü düşünme hemen ne olacağa hiç belli olmaz. Hem hiç birimizin garantisi yok bu hayatta. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah Yorumla
Sonsofanarcy Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. Karamsarim inş hayırlısı olur 0 1 Yorumla AksesuarAşkı +1 yıl Inşallah umarım hayırlısı olur 😊 Yorumla
uyuzkız5 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl @ryblknn askımın yanında bebisimizle birlikteee :) 1 1 Yorumla ryblknn +1 yıl inşallah hayatım @uyuzkız5 Yorumla
yazıyorr Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 758 cevap paylaştı. yine okumaya devam ederim yurt dışında 1 0 Yorumla
siyahvebeyaz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 559 cevap paylaştı. Cocuklarimla beraber huzurlu yuvamds 1 0 Yorumla
Bebegimcokadisin Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9b cevap paylaştı. Evde kalmis kiz kurusu olcam ben 1 1 Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl Şom ağızlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
Insallah nasipse yaptigim isin amirlik veyahut müdürlük makaminda görüyorum.
Ben kendimi goremedim bir sorun falan olmasin :D
Olabir yok sorun yoktur sanmıyorum 😄
Evli, mutlu, çocuklu :D
😄👍
İnşallah; evli, mutlu, çocuklu
Inşallah 😊
evde paatates soyarken görüyorum :D
😄😄
Bebeğimin bebeğini değiştirirken
senin müdürünün koltugunda der gecerim.
Benim müdürümün koltuğunda oturamassın çünkü ben müdür olucam 😄
dikkat et otururken ben olmayım koltukta Allah muhaafaza.
Gelecegi görsem burada ne işim var :D
Kimse görmiyor geleceği 😄 sadece hayaller veya hedefleri söylüyoruz 😄
okumuş iyi meslek sahiibi evlenmiş
Güzel 😄
o kadar yaşayacağımıda bilmiyorm :D
Onu bende bilmiyorum kimse bilmiyor 😄
26 yasinda, inşallah meslegini eline almis ozgur bir bayan olucam ✌
Belkide O Anlattığın Kişinin Babası ve Eşi Ben Olucam :)
35 yasinda çocuğuyla her gün gezen biri olurdum.
yaslanmissin kiz
Kısa ve ney bir şekilde cevaplardım iş görüşmesinde
şu an DA CEVAPLADIGIM SORUYU SORARKEN. :)))
Havuzlu ev araba sahibi 😍
Güzelmiş 😃😄
😉😎😎
Bunu biz göremeyiz zaman bize gösterir
Öyle ama hayal kurabiliriz😄
hayaller ooooo :)))
bir okulda ogretmen :D
Güzel 😄
Di mi ya :D
Eveet 😄
:D :D
Kocamla ve evlatlarimla kahvaltida 😇😆😆
Ne bu amerikan soruları
Amerikan sorusu mu😐
Amerikanların iş görüşmelerinde sorduğu klişe soru 😏
Türkiyedede sormuyorlar mı 😄
Belki de,
10 sene sonrasına garantimiz yok ki kuzu. boswer
Evli mutlu çocuklu :D
Inşallah 😊
İnşallah
30, evlı mutlu cocuklu inş:D
Inşallah 😄
30 yasında kaptan pilot ve tabiki bekar 😎
Güzel 😄
Sanırım ingiltere de görüyorum kendimi
Peki 😄
Turkiye Cumhuriyeti Başbakanı 😀😀
Ooo büyük hayal güzel 😄
Hayal değil hedeff
😄👍
şu an hiç kestiremiyorum ne çıkarsa artık.
Peki 😄
Gaybı göremiyorum. Ölmeyecegimin garantisi yok.
bilemiyorum muhtemelern yine yalnız olurdum...
Hala okuyor olarak goruyorum kendimi
hiç bilmiyorum hayatım her yere gidebilir şu anda
Yalnizlik icerisinde mutlulugu tadiyor olacagim.
Allah ömur verirse Evli mutlu çocuklu bir aile
Amin inşallah 😊
10 yıl sonra kendimi 2025te görüyorum :))
Ne tesadüf bende 😄😂
siyasete yeni giren birisi olarak :)
Rusya basbakani harin sahin
@Itachi12 o yaşta anca milletvekilliği
Ruhuna sahandayumurta
Duâmı bizzat yaşarken (inşallah)
evli olacağım çocuklarım olacak
yarın ölmeyeceğimiz ne malum
Yetimhanede Gayri Meşru Birinin 10 yıl sonraki hayatı nasıl olabilir :'(
Koca ariyo olarak gordum 😂😂
😂👍
Evli mutlu falan D:
Güzel 😄
Daha güzel ne var alla alla :D
Daha güzeli yok galiba 😄 çok güzel tamam 😄👍
dağ başında mangal yakarken :ÇD
ölmüş olurum heralde gel bir fatiha oku :D
Deme öyle ya allah hepimize uzun ömür versin 😄
Amin saka yapiorum elbet ole
Mezarda goruyorm grcekten hep hissettigim sey.
Ya anne ya da bir ölü :)
bir edebiyat öğretmeni olmuş *-*
10 yıl sonrasını bilebilmek imkansız
Orası öyle tabi ama yinede insanın bir düşüncesi olur bence
Huzur evinde görüyorum :)
40 yaşında huzur evinemi gidilir
@eceesuecesu
Gidilir :)
10 yıl sonra kendimi degilde seni görebiliyorum. 10 yıl sonra sen kollarımdasın :)
hiç sorma aklıma getirmek istemiyom :(
Niye 😐
Ölmüş olacam herhalde akciğer kanseriyim 😔
Çok geçmiş olsun, kötü düşünme hemen ne olacağa hiç belli olmaz. Hem hiç birimizin garantisi yok bu hayatta.
Eyvallah
Karamsarim inş hayırlısı olur
Inşallah umarım hayırlısı olur 😊
@ryblknn askımın yanında bebisimizle birlikteee :)
inşallah hayatım @uyuzkız5
diyarbakır sahillerinde
yine okumaya devam ederim yurt dışında
Odamda ve hala telefonun başında 😄
cenaze namazı kılınırken :D
Cocuklarimla beraber huzurlu yuvamds
Evde kalmis kiz kurusu olcam ben
Şom ağızlı
Hayaller Paris gerçekler Ankara:)