Abimle düşman gibiyiz?

2 hafta dir tek kelime etmiyor benimle yüzüme bile bakmıyor hiç birşey yapmadım ona sadece erkek arkadaşımın evini temizlemesine yardım ettim diye demedigini bırakmadı teyzemgil in önünde rezil etti sonra kavga yi babam da duydu büyüdükçe büyüdü babam biliyorum yardım etmeye gittiğini ben izin verdim diyince abim daha da çok sinirlendi erkek arkadaşımla 2 yıldır bir birlikteliğimiz var ve ailemlede tanıştı FTR okuyor izmirde yani mesleğini eline de alacak ben de bu yıl kazandım okulu çok şükür ileri de evlilik düşünüyoruz açık açık iki abime de babama da şöyle di zaten basit bişey degil ki ilişkimiz abim ben kiyamiyorum onun is yapmasına o gidiyor ele hizmetcilik yapıyor filan dedi ama hizmetcilik filan yok annesi bel fıtığı yardım ettim sadece birde bana seni en iyi okullarda okuttuk iyi bir bölüm kazandin beni sinirlendirme bu şeyleri harcama na izin vermem dedi ya sanki zina işlemisim yoldan çıkmisim gibi davrandı çok zoruma gitti ben de bağırdm filan konuşmuyor görse kafasını çeviriyor aynı sofra ya oturmamak için geç geliyor işten salon da ben olunca girmiyor niye böyle yapıyor ya dusmanimiyim ben onun yurt dışında kuzenim var yanına gidicem eylül başına kadar nana bunun için iyi olur mesafe olur dedi abim canım kanım ya döndüm resmen küçük abimle öyle değiliz kavga eder barisiriz hemen bu öyle değil hep böyle mi olacak ilişkimiz?
Abimle düşman gibiyiz?