Kardeşimden nefret ediyorum aynı evde düşman gibiyiz napmalıyım?

Benden 3 yaş küçük kız kardeşim var ünv okuyor. Ben de mezun oldum iş arıyorum. Hareketleri anneme bazen saygısızlaşıyor elini kaldırıyor ittiriyor saygısızca bağırıyor ben ablası olarak dogruyu yanlışı söyleyince bana da güç kullanmaya saldırmaya çalışıyor geçmişte yüzümü bile çizmişti. O kadar kırıldım ki bana değil anneme babama yaptığı şeyleri kaldıramıyorum onu affedemiyorum aynı evdeyiz yüzüne bakamıyorum çok kıskanç ne yapmak istesem kendını benle kıyaslayıp bağırıp çağırıyor. Ben tek odadayım o küçük kardeşimle kalıyor bana ben tek odada kalacağım diyor Hiçbirşey bilmemesine rağmen dışarda okudum gezdim diye sen o ünv de ne b.. lar yedin ben biliyorum diyor. Konuştugum birisi var ve hiçbirşey kesin değil ortada bişey yokken kardeşim akrabalara ablamın konuştuğu var diyor. Simdi bursa ya dayımın yanına gezmeye gidiyor ben de antalyaya tatile gideceğim diye evde olay çıkarıp duruyor gel beraber gidelim diyorum bağırış çağırış babam üzerine gitse pskolojk haplar kullanıyor evden kaçar diye bişey yapamıyor gerçekten çok çaresiziz babam onun yüzünden beni kırıyor sonra idare et diyor ama affedemiyorum. Bunlar herkesin evinde mi oluyor merak ediyorum
Kardeşimden nefret ediyorum aynı evde düşman gibiyiz napmalıyım?