Beni tanıyan birine içimi dökmek istiyorum ama beni de kötü görürler diye döneniyorum tıkandım
Kardeşimden nefret ediyorum kardeşinden nefret eden var mı?
Beni tanıyan birine içimi dökmek istiyorum ama beni de kötü görürler diye döneniyorum tıkandım
Yapma böyle kardeşin o yakın ol ona konuş dertleşin. Olmuyorsa psikoloğa gidin ama kardeş çok kıymetlidir. Evlenince daha iyi anlıyor insan.
Psikoloğa gidersek evden kaçar
Cevap
4Cevap
Insan canindan bir parca olan kisiden nefret eder mi? Elin erkegine caninizi verirsiniz ama ayni kandan olan birinden nefret edersiniz. Sizin haysiyetinizi ben
Hayır elin erkeğine canımı vermedim
O verdi
Yalancının teki ya kendini aklamak için sınıf arkadaşının ismini verdi çocuğun ailesi okula yollamadı
Ölür de doğruyu söylemez o
O senin kardesin insan kardesinden nasil nefret eder hasta misiniz siz
Eder
18yaş altı lisede yatılı kalıyor kurs var diye yalan söyledi haftsonları aylarca eve gelmedi sevgili yapmış onun evinde kalmış
Ben ona her şeyimi anlatırım o sır gibi saklandı sinsilik yaptı
Babam bir sahur gecesi her şeyini ortaya döktü günlerce uyuyamadık polisler geldi evdeki kavga kıyametten ders çalışma düzenim bozuldu
Ve hiçbişey olmamış gibi sence benim umrumda mı diyip duruyor ahlaksız
Kardeşine ne kadar ablalık yaptığını mı sorgulasan? Çünkü seviyor olsan bu denli nefret ediyor ve iğreniyor olmazdın, sözde en ufak hatasında.
En ufak hata değil
Ben biri sorduğunda kardeşimi anlatamıyorum
Kardeşim diyemiyorum
Sonuç olarak kendinizi sorgulayın. Bu çocuk evdeki 3 kişinin sorumluluğundaydı.
Ne sorumluluğu abi kursum var diye eve gelmedi sevgilinde kalmış alçak
Ben farklı şehirde üniversitedeyim neyimle takip edeyim
Onu kendi şehrimizde takip edememişler
Kaç yaşında?
17
Onun döneminde normal sevgililik ilişkisi.
Evinde kalmış
Yatılı lisede
Kurs var diye eve gelmeyip oraya gitmiş hep aylarca eve gelmedi
Ders başındadır etüttedir diye ailem korkudan aramadı onu
Anlıyorum, kısa kısa yazmayla anlaşılması da zor. Sonuç olarak çevre erken, çevrenin kalitesi, baskı, başkalarına özenti. Hayat görüşleriniz farklı anladığım kadarıyla ama dediğim gibi bu kız iyi bir aile terbiyesi almış olsa zaten yanlış yapıyorsa da şu an, o yanlışı yapıyor olmaz. Senin dediğim gibi kardeşinden nefret edip soğuman böyle bahsetmen tuhaf, sonuç olarak görünüyor ki, bağlı bir aile değilsiniz, kopuksunuz, bu da bunun neticeleri.
Yanlış tespit
Burada aciz durumda olup ağlayan ben değilim, yani burada tespitin notunu verecek insan maalesef ki sen değilsin.
Aciz durumda olan benim bunu söylemekten kaçınmam
Yarım bilgiyle yorum yapan sensin tespit notunu çatır çatır veririm
Bende annemden nefret ediyorum
Ayrı mı yaşıyorsun
Keşke ailenizi seçebilseydik
Birlikte yaşıyoruz
Ergenss
ne halt yemiş
Aramız limoni bizimde
etmiyorum
Konu ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?